Σελίδα 77 από 124 ΠρώτοΠρώτο ... 2767727374757677787980818287 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.141 έως 1.155 από 1858

Θέμα: "Αγανακτισμένοι" σε όλες τις πόλεις

Αρχικά δημιουργήθηκε από gs 500 f
    σου ειπα ειναι αστυνομικοι που εχουν εκπεδευτει και επεμβαινουν οταν οι απλοι αστυνομικοι εχουν χασει τον ελεγχο της καταστασης και το πληθος προβαινει σε παρανομες ενεργειες η δεχονται επιθεση απο οργανωμενες ομαδες [διαδηλωτων] για να αποκαταστησουν την ηρεμια και την νομιμοτητα!!!
    η εκπεδευση που λανβανουν δεν ειναι να συλλανβανουν αλλα να με διαφορους σχηματισμους ακομη και με την βια να αποκαθιστουν την ταξη!!!
    τωρα αν μου βρεις μια χωρα που δεν εχει ΜΑΤ να το συζητισουμαι....
    και να μου πεις οταν ξεφευγει η κατασταση ποιον προτεινεις να αναλαβει για την αποκατασταση της.....
    πως?.....δεν ακουσα???
    Γιάντα; Και να σου πω θα ακούσεις;
    Θα θελήσεις να καταλάβεις κάτι πέρα από αυτό που σου έχουν ενστερνίσει;

εντιτ. σταματάω εδώ. συγνώμη αν σε προσέβαλα με το σχόλιό μου. Τελικά ίσως να μην είναι και τόσο κακό να ζεις μέσα στο matrix αν δεν το γνωρίζεις ότι υπάρχει...
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    ...
    και να μου πεις οταν ξεφευγει η κατασταση ποιον προτεινεις να αναλαβει για την αποκατασταση της.....
    πως?.....δεν ακουσα???

Δες το παράδειγμα της Συρίας.. Δεν έχουν ΜΑΤ.. με τις 7.62 το λυνουν το θέμα μια και καλή.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παίδες ξεφύγαμε.. (κι εγώ μαζί)

Ας αφήσουμε το φίλο να έχει την δική του άποψη γι αυτό που ζούμε (και ίσως ζει κι εκείνος)
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
    εχουν δικιο τελικα..... κουφαίνει......
    Απατεώνα!
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Το να είναι πάνω από έναν 4 νταμάρια με ασπίδες και ρόπαλα και να τον στέλνουν στην εντατική, το αποκαλείς εσύ τάξη;

Έχουν τις στολές στο καθαριστήριο να υποθέσω..

Ενώ τώρα είναι καλοστημένες επιχειρησιακές ομάδες.

Ρε τι γράφω...

φιλε μου και εγω μαζι σου ειμαι...!!!ειναι καταδικαστεο και ντροπη να βλεπεις να κτυπουν καποιον που εχει παρανομησει αντι να τον παρουν και να τον πανε στον φυσικο του δικαστη για οτι εχει κανει....
    καταδικαστεα και οσα εχουν βγει για ζαρτινιερες κλπ κλπ!!!
    καλαματιανος

Πάντως σήμερα είναι η πρώτη μέρα που η μεταπολιτευτική "δημοκρατία" έχει τελειώσει και επίσημα. Αναμένω με μεγάλη περιέργεια την επόμενη -εύχομαι ομαλή, δύσκολο το εκτιμώ- ημέρα.

ΥΓ. Τα ΜΑΤ και η πλέον πασιφανής προβοκατόρικη χθεσινή απόπειρα είναι δευτερεον. Μεταξύ μας δεν πιστεύω ότι η ΕΛ.ΑΣ είναι τόσο οργανωμένη για να στήσει τέτοια κατάσταση. Το 99% κοιτάει το ρολόι για να σχολάσει, θα στήσει προβοκάτσια?
    2 young 2 die,
    2 old 2 rock n' roll

της γειτονιας σας Το avatar του/της BELZEBOYLIS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Φυσικά και σου επιτρέπω να έχεις διαφορετική άποψη.

Τα ΜΑΤ (ή ΥΜΕΤ ή όπως θες) και το παρακράτος όμως δεν μου το επιτρέπει εμένα με διάφορους και διαφορετικούς τρόπους.

+ τα ρέστα μου !!!!!!!!

Παλαιό μέλος
    Τα ΜΑΤ και η πλέον πασιφανής προβοκατόρικη χθεσινή απόπειρα είναι δευτερεον. Μεταξύ μας δεν πιστεύω ότι η ΕΛ.ΑΣ είναι τόσο οργανωμένη για να στήσει τέτοια κατάσταση. Το 99% κοιτάει το ρολόι για να σχολάσει, θα στήσει προβοκάτσια?

+1

Ανήσυχο πνεύμα.... Το avatar του/της latris mixanis
    φιλε μου και εγω μαζι σου ειμαι...!!!ειναι καταδικαστεο και ντροπη να βλεπεις να κτυπουν καποιον που εχει παρανομησει αντι να τον παρουν και να τον πανε στον φυσικο του δικαστη για οτι εχει κανει....
    καταδικαστεα και οσα εχουν βγει για ζαρτινιερες κλπ κλπ!!!
    Που το ξέρουμε ότι έχει παρανομήσει, απλά επειδή το λένε οι αστυνομικοί ή όποιος κατεβαίνει να διαμαρτυρηθεί είναι παράνομος?
    Αυτές πέφτουν μόνες τους :rotflmao: :rotflmao:

Τρελοκοτσιδού..!!!!

μοναδες αποκαταστασης ταξεως....

υπαρχουν και ακολουθουν τα ΜΑΤ ομαδα αστυνομικων με πολιτικα που κανουν τις συλληψεις.

αν καθε ματατζης συνελανβανε και καθε παρανομουντα η καθε εναν απο το πληθος που διασαλεβετε η ταξη ,τοτε δεν θα τις ελεγαν ομαδα αλλασκορποχωρι....
    αρα οταν η ομαδα αστυνομικων με πολιτικα εχουν και αλλη απασχοληση (πχ να κουβαλανε ''κατασχεμενα'' καροτσακια με καδρονια) ΤΟ ΜΟΝΑΝΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΥ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ παει και πλακωνει οτι βρει μπροστα του...???τοτε το ξεβρακωμενο παλλικαρι χτες με την κοκκινη μπλουζα γιατι τον μετεφεραν 4-5 προς την κλουβα???

προβλεπω με τις ζεστες να ενταθουν οι ψεκασμοι γιατι το κουτοχορτο τελειωσε....

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Γιάντα; Και να σου πω θα ακούσεις;
    Θα θελήσεις να καταλάβεις κάτι πέρα από αυτό που σου έχουν ενστερνίσει;

εντιτ. σταματάω εδώ. συγνώμη αν σε προσέβαλα με το σχόλιό μου. Τελικά ίσως να μην είναι και τόσο κακό να ζεις μέσα στο matrix αν δεν το γνωρίζεις ότι υπάρχει...

εγω ακουω αλλα εσυ δεν μου λες...!!!
    απλα με το σχολιο σου μονο με προσβαλεις οταν μου λες μεχουν εστερνισει....
    εχω δικη μου αποψη μετα απο 47 χρονια φιλε εχετλαιος και οπως βλεπεις εγω δεν σε ρωτω για σενα αν εχεις γιατι το θεωρω δεδομενο!!!
    απλα καμια φορα η ιδεολογια ,η προσωπικες εμπειριες ,τα βιωματα μας ακομα και το επαγγελμα μας ,μας κανει να εχουμαι διαμορφωσει την οποια αποψη μας!!!!

πως εγω μπορω να σου πω οτι υπαρχει και καλος αστυνομικος αν εσυ ποτε δεν ενοιωσες απο καποιον κατι καλο?δεν γεινετε !
    ασε ομως και εμενα που μπορει να μου εχει σωσει το παιδι μου με κινδυνο της ζωης του να λεω οτι υπαρχει και αστυνομικος καλος!!!

τελος παντων ...μεσα σε ενα φορουμ δεν θα καταληξουμαι ποτε.....ισως οταν συναντηθουμαι για κανα καφεδακι η σε καμια μοτοβολτα να ανταλαξουμαι περισσοτερες σκεψεις...
    και οχι με σενα αλλα και με τα αλλα παιδια που μου την πεφτουν αγριως!!!!χαχαχαχαχα φιλικα παντα!!!!
    καλαματιανος

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Παιξτε κι αλλο με τα παιχνιδακια αλλα μετα να τα δωσετε πισω στο Τζεφρυ.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

εγω ακουω αλλα εσυ δεν μου λες...!!!
    απλα με το σχολιο σου μονο με προσβαλεις οταν μου λες μεχουν εστερνισει....
    ΟΚ, παραιτούμαι...
    Συγνώμη που σε προσέβαλ(λ)α (δις)

Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
    Παιξτε κι αλλο με τα παιχνιδακια αλλα μετα να τα δωσετε πισω στο Τζεφρυ.
    Τον ποιόν? Τη Βασούλα τη ρώτησες???

2 young 2 die,
    2 old 2 rock n' roll

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
    Που το ξέρουμε ότι έχει παρανομήσει, απλά επειδή το λένε οι αστυνομικοί ή όποιος κατεβαίνει να διαμαρτυρηθεί είναι παράνομος?
    Αυτές πέφτουν μόνες τους :rotflmao: :rotflmao:

να σου πω οτι εχουμαι δημοκρατια και δεν εχουμαι χουντα?
    οτι κυβερνουν πολιτικοι και οχι στρατιωτικοι....!!!!

ειπα εγω πουθενα οτι ο καθε διαδηλωτης ειναι και παρανομος?

αν δεν εχει παρανομησει θα παει στο δικαστηριο και θα αθωωθει!

ναι επειδη το λενε οι αστυνομικοι [σου αρεσει δεν σου αρεσει] γιατη ειναι η εκτελεστικη εξουσια και υπευθυνη για την τηρηση του συνταγματος και των νομων!!!

βρε αμετη μουχαμετη,,,,,,τα αυτονοητα να καθομαι να σου εξηγω!!!!
    α θα σε δωσω στον εχετελαιο και στον σνιπερ για σεμιναρια!!!!χαχαχαχαχα

πλακα και χιουμορ κανω......
    καλαματιανος

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF