Αρχικά δημιουργήθηκε από LogOutGoRide
Είμαι σιδεροκωλος .Θα κατέβω Αθήνα και το καράβι από Πάτρα είπαμε.
Μπορεί στην επιστροφή αν δεν εχω φράγκα για βενζίνες και κατέβω Ηγουμενίτσα.
ο γαλατάς
![]()
![]()
ρε...απο τωρα τρως ξυλο???επιστροφη θες δεν θες ειναι Ηγουμενιτσα...ετσι δεν ειχαμε πει???
αυτο ειναι απειλη???Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
αποφασισα με ΠΟΙΟ μηχανακι θα ερθω...
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
αυτο ειναι απειλη???
οχι. απειλη θα γινει οταν του αλλαξω λαστιχα και (μαλλον) αλυσιδογραναζα...
![]()
![]()
![]()
Σοβαρά;Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
ρε...απο τωρα τρως ξυλο???επιστροφη θες δεν θες ειναι Ηγουμενιτσα...ετσι δεν ειχαμε πει???
Πωωωωω και κατηγορούσα τον άλλον που ξέχασε ότι του είχα ζητήσει άδεια.
ωραια...ζητα στον λαστιχα να σου κανει δωρο και ενα ελληνοιταλικο λεξικο...Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
οχι. απειλη θα γινει οταν του αλλαξω λαστιχα και (μαλλον) αλυσιδογραναζα...
![]()
![]()
![]()
![]()
στα παπακια μου...και το 2008 που πηγα με Αγγλικα συννενοηθηκα...Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
ωραια...ζητα στον λαστιχα να σου κανει δωρο και ενα ελληνοιταλικο λεξικο...![]()
:a44:
Κοίτα...είμαι κι εγώ stand by...σε περίπτωση που όλος τυχαίος του είπα να μην σου δόσει....Αρχικά δημιουργήθηκε από LogOutGoRide
Είμαι σιδεροκωλος .Θα κατέβω Αθήνα και το καράβι από Πάτρα είπαμε.
Μπορεί στην επιστροφή αν δεν εχω φράγκα για βενζίνες και κατέβω Ηγουμενίτσα.
ο γαλατάς
![]()
![]()
αλλά πες...λέμε τώρα...πως όλα καλά...:rotflmao: και πας....στην επιστροφή...αν έχεις θέμα βενζίνης ή χρημάτων...πάρε τηλέφωνο...
![]()
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.
Γιώργη ασ'τα αυτά και ξεκουνήσου λέμε.Ακόμη προλαβαίνειςΑρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
Κοίτα...είμαι κι εγώ stand by...σε περίπτωση που όλος τυχαίος του είπα να μην σου δόσει....αλλά πες...λέμε τώρα...πως όλα καλά...:rotflmao: και πας....στην επιστροφή...αν έχεις θέμα βενζίνης ή χρημάτων...πάρε τηλέφωνο...
![]()
Έτσι στην επιστροφή αν ξεμείνω (μόνο απο φράγκα ,διότι καβαλάμε και honda) θα σε έχω δίπλα.
Θα έχω και παρέα μην πεθάνω απο βαρεμάρα στον δρόμο, θα ξέρω και πόσο βενζίνη έχει το ντεπόζιτο,γιατί ο δικός μου δείκτης (καθότι honda είπαμε) είναι για τον πέο, θα κάνεις και εξάσκηση στα Ιταλιάνικα γιατί μετά απο τόσα χρόνια θα τα ξεχάσεις, και στην τελική θα πανηγυρίσεις ρε παιδάκι μου μια νίκη της hondaς σε Ιταλικό έδαφος,έτσι γιατί είσαι άρρωστος hondaκιας![]()
Σοβαρά τώρα, κανόνισε![]()
Υ.Γ. Ρε κουφάλα εσύ του είπες να μου κάνει νερά για την άδεια;;;;;;;;;;![]()
:rotflmao:
ΠΡΟΣΟΧΗ...ΕΓΙΝΕ ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΑΝΕΚ ΜΕ SUPERFAST...Η ΩΡΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ ΑΠΟ ΠΑΤΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ 14.30 ΚΑΙ ΑΠΟ ANCONA ΣΤΙΣ 13.30...ΜΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ 2 ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ...ΑΥΡΙΟ Η ΣΑΒΒΑΤΟ ΘΑ ΠΑΩ ΑΠΟ ΑΝΕΚ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΘΟΥΜΕ...ΚΑΙ ΟΙ 2 ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ...ΑΝΑΜΕΝΑΤΕ ΣΤΟ ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΣΑΣ...
![]()
υ.γ. οσοι ασχετοι με την βολτα μας αλλα θα πατε και εσεις με ΑΝΕΚ εποικινωνηστε με την εταιρια να μην την πατησετε...λεω για τα παιδια απο τα βορεια...![]()
αν πιουμε καφε θα το μαθεις...ωρα δεν ξαναλλαζουμε γιατι την τελευταια φορα μας εγραψες στα παπαρια σου...και ας αλλαξαμε την ωρα για την παρτη σου...τωρα αν αναλαβει καμμια πρωτοβουλια καποιος αλλος (και αν μπορω ) θα προσπαθησω να ειμαι μεσα...Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
κανα καφε θα πιουμε? (to know us better)![]()
απλα ξαναγινονται υπολογισμοι και χαρτες για να χαρει και ο Κωστας...![]()
![]()
αν πιουμε καφε θα το μαθεις...ωρα δεν ξαναλλαζουμε γιατι την τελευταια φορα μας εγραψες στα παπαρια σου...και ας αλλαξαμε την ωρα για την παρτη σου...τωρα αν αναλαβει καμμια πρωτοβουλια καποιος αλλος (και αν μπορω ) θα προσπαθησω να ειμαι μεσα...
![]()
![]()
![]()
![]()
Πόσταρε τη διαδρομή, (ή στείλ΄τη μου) όταν τη βγάλεις...
Για καφέ, Κυριακή απόγευμα, ψήνεται κανείς???
...Μ' ένα ζευγάρι λασπωμένες μπότες
σάλταρα πάνω απ' τη χλωμή μου μοίρα...