Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 22

Θέμα: Το στανιό μου μέσα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της georgio

Το στανιό μου μέσα

Χθες απογευματάκι πάω να πάρω το μηχανάκι, έχω να το κουνήσω τέσσερις μέρες, το είχα πλύνει, είχα καθαρίσει αλυσίδα, είχα κάνει μικρή βολτίτσα να πετάξει το πετρέλαιο και μετά λίπανση. Και ενώ λύνω κλειδαριές βλέπω στο πίσω λάστιχο κάτι λευκό σαν σημάδι από κιμωλία, κάτι τέτοιο.

Κάνω μια έτσι και βλέπω να λείπει η πλαϊνή μπουζόπιπα του μπροστά κυλίνδρου.

Το ίδιο είχε γίνει και πριν από κανά δίμηνο, κάποιος είχε πάρει την ίδια μπουζόπιπα...

Νεύρα μέχρι το ταβάνι, σκότωνα άνθρωπο. Το μηχανάκι δεν μπορούσε να ανεβάσει στροφές καλά (είναι δίμπουζο) αναγκάστηκα και πήρα το αμάξι και έφαγα ΤΟ λούκι. Ευτυχώς με βοήθησε ο θεός και δεν έπαιξε κανένα σκηνικό με κλεισίματα και κανένα μπινελίκι στο δρόμο παρόλη την κίνηση γιατί δεν ξέρω πως θα αντιδρούσα...

Το θέμα μας τώρα: τι παίζει;

Σύμπτωση που επαναλαμβάνεται παύει να είναι σύμπτωση. Και την προηγούμενη φορά, μετά που κοιτούσα το μηχανάκι μην λείπει και τίποτα άλλο είχα δει κάτι σαν σημάδι από κιμωλία στο λάστιχο.

Σενάρια που σκέφτομαι:

1. Άσχετα τα δύο γεγονότα μεταξύ τους. Πιτσιρικάδες -ίσως από την γειτονιά- τον παίζουν.

2. Κάποιο πρόβλημα έχει κάποιος γείτονας μαζί μου και θέλει να μου κάνει κακό. Δεν τσακώθηκα με κανέναν, δεν έπαιξε το παραμικρό πρόβλημα.

3. Κάποιος έχει σταμπάρει το μηχανάκι και παίρνει ό,τι χρειάζεται ο άνθρωπος. Αλλά του κόπηκαν και οι δύο μπουζόπιπες (είναι ίδια και του πίσω κυλίνδρου);

4. Κάποιος μου κάνει χοντρή πλάκα... αλλά δεν έχω τόσο μαλάκες φίλους και η δεύτερη φορά απείχε πολύ από την πρώτη. Κανα-δυο τους ρώτησα χύμα, άμα το κάνετε εσείς πείτε, άμα το μάθω μετά θα γίνουμε μπίλιες.

Γνώμες;

Ψάχνω να βάλω προβολέα με αισθητήρα κίνησης που να κοιτάει προς το μηχανάκι (για το φόβο των Ιουδαίων, εγώ δεν το βλέπω από το σπίτι αλλά φαντάζομαι ότι αν πας αν βουτήξεις κάτι και ξαφνικά ανάβει ένα φως δεν είναι και ότι καλύτερο) και κάποιον συναγερμό. Να το βάλω κάπου μέσα δεν πολυ-παίζει. Δεν υπάρχουν τα λεφτά και εντάξει μπροσάκι είναι... ήταν στον υπολογισμό όταν το πήρα ότι δεν θα ασχολιόταν κανένας. Κλειδωμένο κάθεται βέβαια, λουκέτο στο δίσκο και κουλούρα σε σταθερό σημείο, αλλά άμα αρχίσουν να παίρνουν ό,τι χρειάζονται... δεν γίνεται...

και για το θεό, το μηχανάκι δεν φαίνεται για παρατημένο, να πει κάποιος εντάξει μωρέ για πέταμα το έχει αυτός πάρε κανά ψιλοπράμα, κάθε άλλο, καθαρό και γυαλισμένο είναι.
    "Με το ένα χέρι να αγγίζεις τ' άστρα και με το άλλο να ανακατεύεις τη λάσπη"
    Μιχάλης Δερτούζος

"Άμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρρονες"

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo
    Δώσε 30-40 eurια/μηνα και εξασφάλισε θέση στάθμευσης για να βρεις την ψυχική σου ηρεμία

ή σκέπασέ το με κάλυμμα ή βάλε κάποιον συναγερμό ο οποίος "αντιλαμβάνεται" την όποια παρουσία περιμετρικά της μηχανής :smilea:
    Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

the Overlord Το avatar του/της karellen
    Moderator
    Ο προβολέας με αισθητήρα κίνησης είναι πάμφθηνος.Τράβα σε κανα μαγαζί με ηλεκτρολογικά και διάλεξε έναν.Μάλιστα άν δεν θέλεις πολλά watt το πολύ να σου πάει 15-20 ευρώ.Και ο συναγερμός δεν θα σου πάει πολύ.
    Λέω ηλεκτρολογικό μαγαζί γιατί σε Πράκτικερ κλπ αφ'ενός δεν έχουν ποικιλία αφ'ετέρου δεν ξέρουν, κατά κανόνα, να σου εξηγήσουν πως και γιατί.

Aυτο με τον προβολεα θα τρομαξει τον κλεφτη μια δυο,μετα θα την παρει χαμπαρι.
    Προχτες μπηκα σε μια αυλη να κλεψω ενα λεμονι για να αυγοκοψω τη σουπα και αναψε ενας τετοιος προβολεας,χεστηκα πανω μου αλλα αμα χρειαστω παλι λεμονια εκει θα παω.
    Καλυτερα χωρο σταθμευσης,ισως το πιο φθηνο.
    Αν κοβεσαι πολυ,συναγερμο με αισθητηρα οταν παει καποιος κοντα,αλλα παμε αλλου μετα.
    Και ο προβολεας δε θα ειναι και φθηνοτερος..
    Αν δείτε τον Τσάκ, πείτε του οτι τον ψάχνω.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από webassasin

Προχτες μπηκα σε μια αυλη να κλεψω ενα λεμονι για να αυγοκοψω τη σουπα και αναψε ενας τετοιος προβολεας,χεστηκα πανω μου αλλα αμα χρειαστω παλι λεμονια εκει θα παω.

γ@μω τα σκεπτικα...

μιλαμε για 1 το βραδυ.
    δεν το κανω συστημα.
    Αν δείτε τον Τσάκ, πείτε του οτι τον ψάχνω.

:rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της rockobok
    .... αμα χρειαστω παλι λεμονια εκει θα παω....
    Πλέον ξέρεις που να πάς και για καμιά μπουζόπιπα:rotflmao:

The Firestarter Το avatar του/της jimtarasxt660x
    Ε, πως θα πάει μπροστά η χώρα όταν αντί να πας να βοηθήσεις το μανάβικο της γειτονιάς σου πας και κλέβεις τα λεμόνια του γείτονα?!?!?!

http://www.youtube.com/watch?v=sxOmrknIyh0

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Βοηθός Ταμία (το 23% που λεγαμε)

Αυτονομία SV (εγγύηση λεμε )

Τρικαλινός Το avatar του/της SoulGR
    αυτο με την κιμωλια δεν το καταλαβαινω,γιωργο μαλλον καποιος ψαχvει τζαμπα ανταλακτικα

μιλαμε για 1 το βραδυ.
    δεν το κανω συστημα.
    αδερφε 1 το βραδυ καθεσαι και αυγοκοβεις σουπες?
    open your mind and your ass will follow
    for sale!
    http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=146280

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Με τα κλεμμένα λεμόνια η σούπα είναι πιό νόστιμη.

:rotflmao: :rotflmao:
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Μέλος σώματος ... Το avatar του/της andgeo
    Καλυτερα χωρο σταθμευσης,ισως το πιο φθηνο.
    Αν κοβεσαι πολυ,συναγερμο με αισθητηρα οταν παει καποιος κοντα,αλλα παμε αλλου μετα.
    Και ο προβολεας δε θα ειναι και φθηνοτερος..
    Ε ρε και βάλει τίποτα αλάτι στο δίκανο να δεις γέλια που θα κάνει ο ιδιοκτήτης ...
    Respect mah authoritah!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    μιλαμε για 1 το βραδυ.
    δεν το κανω συστημα.
    και επειδη ειναι 1 το βραδυ σε κανει νομιμο?
    μα μολις ειπες οτι αμα ξαναχρειαστεις θα πας εκει..., απο μονο του φωναζει οτι θα το κανεις συστημα...αν δεν το εχεις ηδη κανει...

αλλα το θεμα δεν εισαι εσυ, τα κλεμμενα λεμονια και οι σουπες σου...

φιλε georgio, προσπαθησε να βαλεις σε καποιο γκαραζ το μηχανακι γιατι μπορει να ειναι οντως πιτσιρικαδες που το ψειριζουν για κανα δικο τους. μην αποκλεισουμε και κανα γειτονικο συνεργειο. (αντι να παραγγειλει, στελνει τον μικρο τα βραδυα και βγαζει μεροκαματο απο τα ανταλλακτικα).

για την κιμωλια στο λαστιχο μπορω να σκεφτω μονο ενα ενδεχομενο. να βαζουν σημαδι με τον δρομο και να την κουνανε μπροστα ή πισω...αλλα και παλι αυτο μπορουσε να ισχυει αν δεν ειχες την κουλουρα σε σταθερο σημειο.

οπως και να εχει ειναι επιφοβη να "πεταξει" ολοκληρη...οποτε παρε τις προφυλαξεις σου...

υπάρχουν και αλλες μότο γύρω?συνήθως σημαδεύουν ποια να χτυπήσουν με τέτοιο στιλ,(μολυβιές που να φαίνονται τυχαίες για να γνωρίσει ο πιτσιρίκος που στέλνουν απο ποια να ξύλωση)Στα ψιλοξυλωματα ο συν/μος δεν θα χτυπήσει εκτος και αν όπως ειπε ο φιλος ποιο πάνω ειχει ογκομέτρηση(ενα τσουβάλι λεφτα)Για εμενα βαλε ενα προβολεα με σενσορα (περιπου 50€)αν εχεις κανεναν γατο ηλ/γο ας σου φτιάξει μια τηλεειδοποίηση συνδεμένη με τον σενσορα του προβολεα (περιπου 30€ σε απλο TELE).Απλα προσεχε εκει που θα μπει ο προβολέας με το μάτι να μην φτάνει χέρι γιατι με μια χαρτοταινια τον σβήνεις εύκολα.
    malaguti,sachs k50,honta c50,honda dax,honda mb,kawasaki ar125,yamaha lc250 (410),honta nsr 250,honda cbrr 400,yamaha fzr exup 240 (400),suzuki katana 1100,honda magna 750,zxr 400,honda transalp 600,yamaha thundercat 600,cbrr 1000,yamaha r6,triumph tt 600,XT 600,steed 600.

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    :a37: :a37: :a37:
    Give me fuel, Give me fire

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. #*@#^!@# το firewall μου μέσα....
    από byron στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 68
    Τελευταίο μήνυμα: 29/09/2011, 06:00
  2. (τι τίτλο να βάλω, το φελέκι μου μέσα...??)
    από agrotis11 στο forum Yamaha XT series
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 09/09/2009, 11:30
  3. Γ@μώ το κέρατό μου μέσα...
    από McGyver στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 20/08/2007, 21:12
  4. Δειτε Το Καινουριο Μου
    από kalgeorge στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 04/12/2003, 12:08

Κανόνες δημοσιεύσεων