Σελίδα 20 από 68 ΠρώτοΠρώτο ... 10151617181920212223242530 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 286 έως 300 από 1017

Θέμα: Σε είδα Vol VI

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
    Μην ευχεσαι τιποτα για γυναικα που εχεις δει πανω σε μηχανη....προτου βγαλει το κρανος.
    Μα, με έχεις για τόσο ρηχό?! Το ενδιαφέρον μου ήταν καθαρά μοτοσυκλετιστικό. Χαίρομαι να βλέπω κοριτσάκια με γρήγορα μηχανάκια και εξοπλισμό να πηγαίνουν καλά.
    Life begins at 45°.

Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ Το avatar του/της Anty12
    Αρχικά δημιουργήθηκε από s_gogos
    R1200GS με ενδιαφέροντα αυτοκόλλητα ( ) εθεάθει χτές απόγευμα έξω απ'το macro στη Θεσσαλονίκη!
    Περίμενα για λίγο μπας και, αλλά βαρέθηκα κι έφυγα...

Κίτρινη..???
    Με γκρι Hepco βαλιτσάκι...???
    Τα αυτοκόλλητα από χώρες του Βοριά...????
    Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
    ..... και στη σιωπή των χρονομέτρων

Περαστικός Το avatar του/της micro_fresh
    Αρχικά δημιουργήθηκε από CBR600RR7
    σημερα το πρωι στις 8, στην Αγια Παρασκευη ρευμα προς Χολαργο...

πετυχα μπροστα μου μικροκαμωμενο κορμακι με κοτσιδα να βγαινει απο το κρανος...γυναικακι μαχιμο με R1 του 2007 (αν δεν κανω λαθος)... πηγαινε προσεκτικα και ηρεμα αναμεσα στα αυτοκινητα, ενα jacket να φορουσε καλα θα ηταν...να προσεχεις κοπελια
    Αν ήταν μαύρο το R1 την έχω πετύχει κι άλλες φορές στην περιοχή.
    Music is my soul...

ναι μαυρο ηταν

παντως πρωτη φορα την πετυχαινω...

καλη φαση

που στε ρεεεεεεεεεεε! !!!! Το avatar του/της jpag
    σε ειδα με το κοκκινο le mans να κατεβαινεις προς καλλιμάρμαρο και να βγαζεις ενα χαμογελο τεραστειο οταν σου πα να προχωρησεις λιγο για να το θαυμασω καλητερα μεσα απο το κουτι

μου χαρισες και τον ηχο σου και εκκινηση με την κουκλα

καλους δρομους αδελφε

Παλαιό μέλος
    σε πέτυχα στον δρόμο για την δουλειά στην τσιμισκή επάνω 1200 BMW GS. Πινακίδα σε 69 νομίζω τελέίωνε ασημί ...και δεν φορούσες κράνος απλά άφηνες το μαλλί αν αερίζετε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από LordVeyron
    σε πέτυχα στον δρόμο για την δουλειά στην τσιμισκή επάνω 1200 BMW GS. Πινακίδα σε 69 νομίζω τελέίωνε ασημί ...και δεν φορούσες κράνος απλά άφηνες το μαλλί αν αερίζετε...
    κρανος δεν φορουσε αλλα γυαλι πρωτο ε??? ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ πως δεν φορουσε...η BMW τα δινει δωρο με καθε GS... κριμα ειναι...

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Σε ειδα μλκ μπαμπα (μωρο στο αυτοκινητο αυτοκολλητο) με το Golf και με αερα ταριφα να μπαινεις μπροστα μου ακολουθωντας την καρΥα με το slk που εκανε ακριβως το ιδιο πραγμα μερικα μετρα πιο πριν εσενα,αλλα εσυ εισαι μεγιστος οδηγος και με περασες στο τσακ πριν σκασεις πανω στο διαχωριστικο της γεφυρας προς γλυφαδα και προς πειραια (προς πειραια χωθηκες οπως πηγαινα και γω νομιμα),αν δεν τσιμπαγα το φρενο η θα με σκοτωνες η θα με τραυματιζες αρκετα σοβαρα....σε χαλασε πολυ η κινηση και η τριπλη μουτζα που εφαγες και απο αλλα παληκαρια που ειδαν το σκηνικο.

Ελπιζω να μην οδηγας ετσι οταν εχεις το παιδι μεσα γιατι αν μου το ξανακανεις (δεν θα σε ξαναπετυχω??) θα μετρας τα δοντια σου μπροστα στο παιδι σου.....
    Keep spamming!!!:a13:

Σε είδα στη Καποδιστρίου ντυμένη φουλ και στο φανάρι σου έκανα νόημα ότι είχες ξεχάσει το φλας.

Με ευχαρίστησες, αλλά μετά με στεναχώρησες κάνοντας το ελληνιστικόν "βλέπω πορτοκαλί
    και γκαζώνω και περνάω στη απόχρωση του κόκκινου".

Δε πειράζει να είσαι καλά και να προσέχεις.

Μετά όμως με είδε σορτσάτος τζετκρανάτος σε άλλο φανάρι και μου έκανε την ίδια παρατήρηση.

Και εσένα σε ευχαριστώ, αλλά να ξέρεις ότι καίει η ρημάδα η άσφαλτος.

Αυτά τα ολίγα

Εκδικητικό μέλος Το avatar του/της John Steed
    Βλέπω από τον καθρέφτη μου δύο μηχανάκια, στην λεωφόρο, να κινούνται δίπλα-δίπλα. Δεν περνάει ένα δευτερόλεπτο και το ένα πέφτει πάνω στο άλλο και τα δύο κάτω.

Εκτός από τον τρομακτικό υπόκωφο θόρυβο των πλαστικών του σκούτερ, στην ανησυχία μου προστέθηκε και το γεγονός ότι δεν φορούσατε κράνος.

Σιγουρεύτηκα ότι είστε καλά κι έφυγα.

Αυτό όμως που είναι άξιο απορίας είναι πως στο δι@βολο τα καταφέρατε και γίνατε κουβάρια ενώ πηγαίνατε δίπλα-δίπλα.

Αν δεν ανησυχούσα για την υγεία σας θα είχα πεθάνει στα γέλια....
    "Qu ils mangent de la brioche"

Μοναχικός καβαλάρης Το avatar του/της castoras
    Πέρασες μπροστά από το μαγαζί μου σήμερα το πρωί με το τερατώδες μπεζ atv,με κράνος,μπουφάν και από πάνω κροκόδειλο!!!Δεν πρόλαβα να δω για μπότες,αλλά όπως και να 'χει σου αξίζει ένα μπράβο ρε φίλε!!

Σε είδα την Τετάρτη στην Αττική οδό με το Οκτάβια και το τρέ'ι'λερ με το κακό το μοτόρι που λένε πως σπάει.
    Δεν λέω ποιό είναι μη σε καρφώσω, πάντως για Μέγαρα πήγαινες.

Παλαιό μέλος
    Περίπου στης 5 , στα δυοδία προς Θεσσαλονίκη . GSX-R 600 πιστεύω άσπρο,με μαύρο κράνος με αερογραφία .

Πιο καγκούρι με hypermotard αναστάτωσε όλους τους συναγερμούς της μπότσαρη κατά τις 4 το μεσημέρι?

Μολόγα :hypnotize
    joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
    Σε είδα την Τετάρτη στην Αττική οδό με το Οκτάβια και το τρέ'ι'λερ με το κακό το μοτόρι που λένε πως σπάει.
    Δεν λέω ποιό είναι μη σε καρφώσω, πάντως για Μέγαρα πήγαινες.
    τι κανει νιαου νιαου στα κεραμιδια??

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	images.jpg 
Προβολές:	357 
Μέγεθος:	7,2 KB 
ID:	229333

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ