Το χακέψαν οι Βεστομάδες μπας και προλάβουν να ξεφορτωθούν τα μοτοσακό τους πάνω από 500 ευρώ..![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Καλά αν είναι αληθινό και το μάθει ο δικός μου που έσκασε το τάλαρο πριν δυο βδομάδες μόλις...Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Το χακέψαν οι Βεστομάδες μπας και προλάβουν να ξεφορτωθούν τα μοτοσακό τους πάνω από 500 ευρώ..![]()
![]()
Κοίτα να δείς ....
Μόνο το παπί που ήθελα να αγοράσω έμεινε στην ίδια τιμή.
Κατα τα άλλα οι τιμές είναι πολύ καλές!
http://www.mototriti.gr/data/news/pr...news/86076.asp
Μάλιστα, άμα το μάθει τον ήπιαμε...![]()
6 χιλιάρικα το 1250;;;![]()
![]()
![]()
Χαχαχαχαχα
Η πληρης καταστροφη μεταπώλησης για το 1250 το Bandit
3500 ευρω κατω ???????
Δλδ. καποιος που το αγορασε προχτες ειναι με υπογλώσσια σημερα ????
Ουτε 2.500 χιλιαρικα μεταχειρισμενο ε ?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αυτό πραγματικά είναι απορίας άξιο και για να είμαι ειλικρινής αν μου συνέβαινε κάτι τέτοιο θα έβαζα αμέσως "Χ" στην εταιρία για μελλοντικές αγορές. Λίγο χοντρό βέβαια αλλά αισθάνομαι ότι δεν σέβονται τα λεφτά του πελάτη που χάθηκαν λίγο πριν τις προσφορές (οι οποίες είναι βέβαια καλοδεχούμενες αλλά...).Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Δλδ. καποιος που το αγορασε προχτες ειναι με υπογλώσσια σημερα ????
Ξέρουμε αν θα κάνουν κάτι γι'αυτούς τους πελάτες; Γιατί ίσως έτσι να αλλάζει το πράγμα..
Πάντως το Bandit αξίζει με 1250 πλέον, ασυζητητί![]()
Πάντα ήταν το καλύτερο value for money to 1200 και το 1250.
Tώρα όμως το ξευτέλισαν!!!!
Του χρόνου, (αν συνεχίσει κατά πως πάει) αγοράζοντας το 1250 θα σου δίνουν δώρο κι ένα 650.
Η αλήθεια είναι πως είναι πολύ καλή περίπτωση...
... θα περιμένω να βγει ο χειμώνας.:rotflmao: :wacko:
Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί
Άντε γεια... Blog
Αχα.....Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Πάντως το Bandit αξίζει με 1250 πλέον, ασυζητητί![]()
Μονο τωρα αξιζει ε ?
![]()
Παντως ειναι παγια τακτικη του Σφακιανακη , και δεν θα επρεπε να ξαφνιαζει κανεναν.
Και πριν καποια χρονια με τα SV (1000 και 650) που σταματαγε την εισαγωγή/παραγωγη (δεν ξερω τι απο τα 2) , τα ειχε ριξει 2-3 χιλιαρικα κατω.
Οσοι ειχαν , χασαν την αξια τους , οσοι ειχαν παρει την προηγουμενη μερα απλα την πατησαν.
Δεν γινεται να κανεις αναπροσαρμογη τιμων....σιγα-σιγα...με ρεγουλα....πως να το πω ?
![]()
Πριν άξιζε με 650..!Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Αχα.....
Μονο τωρα αξιζει ε ?
![]()
![]()
![]()
Δεν θυμαμαι το ονομα μιας εταιρειας που ειχε κανει κατι αναλογο (πτωση τιμης καπου 1000€) και σε οσους την ειχαν αγορασει προσφατα με την παλαια τιμη εκανε δωρο απο ενα ρολοι tissot (ή omega).
Porti εχεις ρολοι?![]()
Μιλάς για το Transalp 700, κι η ΚΤΜ τα κάνει κάτι τέτοια εξωφρενικά πάντως. Θυμάμαι το RC8 απ'τα 17κάτι στα 13 νομίζω; Και χωρίς ρολόι βέβαια..Αρχικά δημιουργήθηκε από dmf
Δεν θυμαμαι το ονομα μιας εταιρειας που ειχε κανει κατι αναλογο (πτωση τιμης καπου 1000€) και σε οσους την ειχαν αγορασει προσφατα με την παλαια τιμη εκανε δωρο απο ενα ρολοι tissot (ή omega).![]()
Κι εγω το θυμαμαι αυτο που λες.Αρχικά δημιουργήθηκε από dmf
Δεν θυμαμαι το ονομα μιας εταιρειας που ειχε κανει κατι αναλογο (πτωση τιμης καπου 1000€) και σε οσους την ειχαν αγορασει προσφατα με την παλαια τιμη εκανε δωρο απο ενα ρολοι tissot (ή omega).
Porti εχεις ρολοι?![]()
Πρεπει να ηταν η Yamaha.
Εγω τωρα εκλεισα 3ο χρονο κατοχης....οποτε δεν δικαιουμε τίποτα.
![]()
13????Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Μιλάς για το Transalp 700, κι η ΚΤΜ τα κάνει κάτι τέτοια εξωφρενικά πάντως. Θυμάμαι το RC8 απ'τα 17κάτι στα 13 νομίζω; Και χωρίς ρολόι βέβαια..![]()
Στο επισημο σαιτ την εκδοση R την εχει στις 23000€ :S
edit. Τωρα το ειδα. Την απλη εκδοση την εχει οντως στις 13000€. Τεραστια διαφορα