τσωπα τσωπα που στεναχωρηθηκες...θα σε παιξουμε βρε γιατι ειναι καλο παιδι...Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
![]()
![]()
τσωπα τσωπα που στεναχωρηθηκες...θα σε παιξουμε βρε γιατι ειναι καλο παιδι...Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
![]()
![]()
Μητσακο βασικα θα ειναι οπως το ειχαμε πει αλλα ισως να γινει αντιστροφα....muraglione στο πηγαινε και επιστροφη απο κατω (Perugia)...απλα θα κανουμε και ενα κομματι εθνικης (κοστος 5 ευρω οπως τσεκαρα)...βεβαια ακομα τσεκαρω ωρα αναχωρησης την δευτερα που θα πρεπει να ειναι νωρις...απο κοντα αυτα...κανονιστε εσεις καφε και θα ειμαι μεσα...Αρχικά δημιουργήθηκε από dimzab
Πόσταρε τη διαδρομή, (ή στείλ΄τη μου) όταν τη βγάλεις...
Για καφέ, Κυριακή απόγευμα, ψήνεται κανείς???
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από dimzab
Για καφέ, Κυριακή απόγευμα, ψήνεται κανείς???
μετα τις 7:30, ειμαι μεσα...
![]()
ΠΡΟΣΟΧΗ...ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΑΝΕΚ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥΣ...ΚΑΙ ΣΤΗΝ SUPERFAST ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ ΜΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ...APA ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΣΑΣ ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΤΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ...ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΑΝΕΚ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ...ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΗΝ ΦΕΛΛΕΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΤΗΣ SUPERFAST...ΓΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ GOOGLARETE...ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΡΙΝ ΝΑ ΣΙΓΟΥΡΕΨΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ SUPERFAST...
ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΕΔΩ Η ΜΕ ΠΜ ΟΤΙ ΕΙΔΑΤΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΠΟΣΤ....
ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΓΙΑ ΚΑΜΠΙΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΓΙΝΕΤΕ...ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΘΕΣΗΜΟΤΗΤΑ...
ΩΡΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ ΑΠΟ ΠΑΤΡΑ 14.30 ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΑΠΟ ΑΝΚΟΝΑ 13.30 ΜΕ ΤΑ ΚΑΡΑΒΙΑ ΤΗΣ SUPERFAST...ΤΕΛΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΡΧΕΤΕ...
![]()
Οk λοιπόν.
Μέσα στην εβδομάδα, θα κατέβω και εγώ να τα αλλάξω.
Αν και μολις μιλησα με ΑΝΕΚ, και μου ειπαν οτι δεν χρειάζεται να είμαστε 2 ώρες πριν, για να γινει η αλλαγή. Αρκεί και 1 ώρα (όπως δλδ θα είμασταν γινόταν δεν γινόταν η αλλαγή).
Θα πεταχτώ όμως κάτω και εγώ, να είμαστε σίγουροι
![]()
![]()
μολις πηρα τηλ στην Superfast και η ενημερωση ειναι οτι οι ιδιοι δεν μπορουν να αλλαξουν εισητηρια που εχουν εκδοθει πριν τις 08/06. επειδη αυτη ειναι και η ημερομηνια της κοινοπραξιας δεν μπορουν ν'αλλαξουν εισητηρια που εχουν εκδοθει πριν απο εκεινη την ημερομηνια.
τα δικα μας εχουν εκδοθει 10/02, οποτε τον πουλο.πρεπει να παμε ΑΝΕΚ.
με ενημερωσαν ομως οτι ΑΝΕΚ κεντρικα εχει και στην Λεωφ. Αμαλιας 48 απεναντι απο τις στυλες Ολυμπιου Διος...θα παω μεσα στην μερα και θα λογικα θα κανω δουλεια...
![]()
ολα οκ? στα αλλαξανε? να παω κι εγω εκει αν ειναιΑρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
μολις πηρα τηλ στην Superfast και η ενημερωση ειναι οτι οι ιδιοι δεν μπορουν να αλλαξουν εισητηρια που εχουν εκδοθει πριν τις 08/06. επειδη αυτη ειναι και η ημερομηνια της κοινοπραξιας δεν μπορουν ν'αλλαξουν εισητηρια που εχουν εκδοθει πριν απο εκεινη την ημερομηνια.
τα δικα μας εχουν εκδοθει 10/02, οποτε τον πουλο.πρεπει να παμε ΑΝΕΚ.
με ενημερωσαν ομως οτι ΑΝΕΚ κεντρικα εχει και στην Λεωφ. Αμαλιας 48 απεναντι απο τις στυλες Ολυμπιου Διος...θα παω μεσα στην μερα και θα λογικα θα κανω δουλεια...
![]()
"Δυστηχώς μονο όποιος έχει δοκιμάσει την οδήγηση στο χώμα καταλαβαινει τις συγκινήσεις, την μαγεία , την δυσκολία και την τεχνική που σε βοηθά να αναπτύξεις !" KaTaNaS!!!
...και να σε κοινηγαει ο μπατσος σαν τρελος.......................αυτο ρε μαγκα ειν'αθλητισμος!!!
επειδη επεσε πολυ δουλεια θ απαω αυριο σιγουρα...αναμενατε στο ακουστικο σας...
8 και σημερα...![]()
![]()
![]()
ναι Ακη η διαδικασια ειναι απλη.Αρχικά δημιουργήθηκε από h_m_akis
ολα οκ? στα αλλαξανε? να παω κι εγω εκει αν ειναι
απλα δινεις τα παλια εισιτηρια πισω και σου δινουν τα καινουργια...
Αναχωρηση απο Πατρα 30/06/2011 14:30 με το Superfast VI
Επιστροφη απο Ανκονα 04/07/2011 13:30 με το Superfast XI
οπως ειχα πει "Λεωφ. Αμαλιας 48 απεναντι απο τις στυλες Ολυμπιου Διος"
![]()
![]()
![]()
Υποθέτω πως θα αλλάξεις και τα δικά μου ,σωστά Πανο;Ευχαριστώ.Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
επειδη επεσε πολυ δουλεια θ απαω αυριο σιγουρα...αναμενατε στο ακουστικο σας...
8 και σημερα...![]()
![]()
![]()
Εγώ τα άλλαξα στον Πειραιά.
Το καλό είναι ότι θα φθάσουμε νωρίτερα![]()
Το κακό είναι ότι θα επιστρέψουμε και νωρίτερα![]()
Έλα μια βδομαδίτσα ακόμη!!!![]()
...Μ' ένα ζευγάρι λασπωμένες μπότες
σάλταρα πάνω απ' τη χλωμή μου μοίρα...
Εγω θα παω την Παρασκευη Πειραια, να παρω και καποια αλλα εισητηρια. Αρα υποθετικα και απο αυτα που ειχε πει ο Γιαννης (Roadspirit), θα ειναι καλυτερα με Superfast. Και τι ωρα φτανει αυτο Ανκονα ειπαμε;![]()
απο το 2008 που ειχα ξαναπαει ειναι ακριβως 24ωρο. εκτος και αν εχει αλλαξει κατι στην ταχυτητα τους..(χλωμο)..Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
Εγω θα παω την Παρασκευη Πειραια, να παρω και καποια αλλα εισητηρια. Αρα υποθετικα και απο αυτα που ειχε πει ο Γιαννης (Roadspirit), θα ειναι καλυτερα με Superfast. Και τι ωρα φτανει αυτο Ανκονα ειπαμε;![]()
![]()
Το 2008 από Ηγουμενίτσα που εφυγα με ένα καράβι που το έλεγαν Olympic palace ή κάτι τέτοιο (δεν είμαι σίγουρος) ,ξεκίνησα 23:30 και κατέβηκα περίπου 14:00 την άλλη μέρα.Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
απο το 2008 που ειχα ξαναπαει ειναι ακριβως 24ωρο. εκτος και αν εχει αλλαξει κατι στην ταχυτητα τους..(χλωμο)..![]()
Άρα δεν φτάνουμε νωρίτερα στην Ανκόνα.Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
απο το 2008 που ειχα ξαναπαει ειναι ακριβως 24ωρο. εκτος και αν εχει αλλαξει κατι στην ταχυτητα τους..(χλωμο)..![]()
Γιατί με ΑΝΕΚ, φεύγαμε 17:00 και φτάναμε Ιταλία 12:30.
Τώρα φεύγουμε 14:30 και θα φτάσουμε 14:30 ?
O Χριστός και η Παναγία![]()
![]()