Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 72

Θέμα: Suzuki σας έρχομαι; ; ; ; ;

Παλαιό μέλος
    τελικα πηγα στην κων/λεως στο μπουρναζι.εχει κομματια αρκετα μουπαν του 2009 και αρκετα εχουν παρει και ανεξαρτητοι....
    τα δεινουν μουπαν γιατι λογω κυβικων και ετους[2009] δεν εφευγαν και ηταν φυρα γιαυτους!
    τωρα αποτι καταλαβα παντως βρεισκεις μεταχειρεισμενα σε τζαμπα και αριστη κατασταση!
    καλαματιανος

Τι αρώτηξε; Το avatar του/της Acacius
    Με τέτοιες τιμές μέχρι και το Gladius πιο όμορφο μου φαίνεται.... Κρίμα που δεν είμαι σε φάση αλλαγής μοτοσυκλέτας.

Μακάρι να έκαναν και και άλλες αντιπροσωπείες τέτοιες προσφορές, αν και καταλαβαίνω τον πόνο αυτού που μόλις έσκασε ένα μάτσο κατοστάευρα παραπάνω για να πάρει το ίδιο πράγμα προχθές. Επίσης, ελπίζω να θυμόμαστε τι τιμές είναι εφικτές στις μοτοσυκλέτες/αυτοκίνητα όταν υπάρχει ζόρι ( πόσω μάλλον όταν δεν υπάρχει κρίση και πουλάς ευκολότερα περισσότερα κομμάτια, ε; )

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nickald
    Την πρωτη φορα που το εκανε αυτο ο Σφακ εφαγα την σφαλιαρα με το GSR

Την δευτερη φορα που το εκανε ειχα παρει το 1250 με 8000........ ευτυχως οταν καταλαβα οτι δεν μου ταιριαζει προλαβα και το εδωσα με μικρη χασουρα, γιατι αν ειχε συμβει αυτο θα το εβαζα στον απαφτο μου το μπαντιτ.

Οχι οτι ειναι κακο μηχανακι, αντιθετα ειναι εξαιρετικο αλλα αμα δε σου ταιριαζει δεν σου ταιριαζει και τελος.

Το θεμα ειναι οτι ο Σφακ δεν σεβεται τον αγοραστη του και του μαμαει την μεταπωληση ετσι. Οποτε το Χ το εχει φαει απο εμενα σιγουρα. Εκτος αν σε ενδιαφερει συγκεκριμενο μοντελο, εισαι σιγουρος για την αγορα και πεσεις πανω στο μεγαλο ξεπουλημα που κανει καθε τοσο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Παντως δε νομιζω να ειναι κίνηση εντυπωσιασμου και marketing αυτο που κανει ο Σφακιανακης.

Αν αναλογιστουμε το γεγονος , οτι εδω και 1.5 χρονο εχει κανει μειωση μισθων σε ΟΛΟΥΣ (15% σε υπαλλήλους και 20% σε στελεχη νομιζω) , ευτυχως με ταυτοχρονη μειωση ωραριου (σχολαν 16:05 αντι για 17:00)....

...τοτε μαλλον για απεγνωσμενη κίνηση σωτηρίας μου μοιαζει εμενα.

Ειχε ανοιχτει πολύ με τα ιδιοκτητα καταστηματα , την ταυτοχρονη αντιπροσωπευση της BMW κλπ κλπ

Παλαιό μέλος
    παιδια μην ξεχναμε οτι δινει το στοκ του σε καλη τιμη και οχι τα νεα μοντελα!!!!
    καλαματιανος

Νέο μέλος
    βασικά, αν πάτε να δείτε τις αντίστοιχες τιμές Γερμανίας, δεν είναι και τόσο τραγικές οι εκπτώσεις. κάνει κάτι λιγότερο απο χιλιάρικο σε όλα εκτός απο το bandit 1250 που εκεί πραγματικά κάνει καλή έκπτωση συγκριτικά.

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Αυτό πραγματικά είναι απορίας άξιο και για να είμαι ειλικρινής αν μου συνέβαινε κάτι τέτοιο θα έβαζα αμέσως "Χ" στην εταιρία για μελλοντικές αγορές. Λίγο χοντρό βέβαια αλλά αισθάνομαι ότι δεν σέβονται τα λεφτά του πελάτη που χάθηκαν λίγο πριν τις προσφορές (οι οποίες είναι βέβαια καλοδεχούμενες αλλά...).
    Ξέρουμε αν θα κάνουν κάτι γι'αυτούς τους πελάτες; Γιατί ίσως έτσι να αλλάζει το πράγμα..

Πάντως το Bandit αξίζει με 1250 πλέον, ασυζητητί

σωστος, θα επρεπε για λιγο καιρο να ανεβαζουν τιμες, κανα χιλιαρικο, μονο κ μονο για να δειξουν λιγο σεβασμο σε αυτον που εδωσε τα λεφτα του, κ υστερα να κατεβασουν τιμες, σιγα σιγα ομως, μην δειξουν ασεβεια...

Μπραβο στην σουτζουκι, παντα ελεγα οτι ειναι εταιρια με σωστη οικονομικη στρατηγικη. (γιατι περι αυτου προκειται, δεν κατεβασαν τιμες γιατι ειναι καλοι ανθρωποι... )
    Τωρα μου μπαινουν ιδεες για το 1250 η αληθεια ειναι :a34:

Α κατι ακομα, εννοειται οτι ολες οι εταιριες θα ακολουθησουν ε, αν ισχυει αυτο που λετε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από gs 500 f
    παιδια μην ξεχναμε οτι δινει το στοκ του σε καλη τιμη και οχι τα νεα μοντελα!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από sovaros_user
    που διαφωνείς? €6.000 έχει το Κ9, όχι τα καινούργια.
    Για το καινούργιο μοντέλο ισχύει προσφορά, αλλά όχι σε αυτά τα επίπεδα
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

ε λογικο δεν ειναι ?

αυτοι στη ζουτζουκι πολυ βλαγκουρες ρε γαμωτο, θελεις να μπεις να δεις πως φαινονται τα μηχανακια τους κ δεν εχουν φωρογραφιες...

Για ριχτε κανα αρθρο με τιμες καινουργιων, για 1250 γυμνο ή μισο φεριγκ... λεει να το επεξεργαστουμε το θεμα

σωστος, θα επρεπε για λιγο καιρο να ανεβαζουν τιμες, κανα χιλιαρικο, μονο κ μονο για να δειξουν λιγο σεβασμο σε αυτον που εδωσε τα λεφτα του, κ υστερα να κατεβασουν τιμες, σιγα σιγα ομως, μην δειξουν ασεβεια...
    Το πας εκεί που εγώ δεν το πήγα ποτέ.

Μπραβο στην σουτζουκι, παντα ελεγα οτι ειναι εταιρια με σωστη οικονομικη στρατηγικη.
    Αλήθεια, θα έλεγες το ίδιο αν είχες πάρει το Bandit μία εβδομάδα πριν; Αν δηλαδή κατέθετες τα ωραία σου 9,5 (+3500ευρώ από τα 6, τόση δεν είναι η εκπτωσή του; ) και δεν σε ενημέρωνε κανείς για το τι πρόκειται να γίνει σε λίγες μόλις μέρες; Εγώ προσωπικά θα το έλεγα αλλιώς όλο αυτό, μάλλον έχουμε διαφορετική οπτική σκοπιά στα πράγματα, ποιος ξέρει..

7 years of fuckin up Το avatar του/της Stabak
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Το πας εκεί που εγώ δεν το πήγα ποτέ.

Αλήθεια, θα έλεγες το ίδιο αν είχες πάρει το Bandit μία εβδομάδα πριν; Αν δηλαδή κατέθετες τα ωραία σου 9,5 (+3500ευρώ από τα 6, τόση δεν είναι η εκπτωσή του; ) και δεν σε ενημέρωνε κανείς για το τι πρόκειται να γίνει σε λίγες μόλις μέρες; Εγώ προσωπικά θα το έλεγα αλλιώς όλο αυτό, μάλλον έχουμε διαφορετική οπτική σκοπιά στα πράγματα, ποιος ξέρει..

Δηλαδη υπάρχει καποια εξασφάλιση στον κοσμο της προσφοράς και ζητησης και δεν το ξέρουμε....;;;; Πόσο μαλλον εν μεσω κρίσης; Δεν μπορω να καταλαβω πως επικαλείστε τιμολογιακες ευγενειες οταν η αγορά ειναι ο θανατος σου η ζωή μου...
    Ban 'em all

Αρχικά δημιουργήθηκε από Stabak
    Δηλαδη υπάρχει καποια εξασφάλιση στον κοσμο της προσφοράς και ζητησης και δεν το ξέρουμε....;;;; Πόσο μαλλον εν μεσω κρίσης; Δεν μπορω να καταλαβω πως επικαλείστε τιμολογιακες ευγενειες οταν η αγορά ειναι ο θανατος σου η ζωή μου...
    Δεν είπα ποτέ ότι είναι υποχρεωμένοι για κάτι, αντιθέτως πιστεύω ότι γι'αυτούς που θέλουν τώρα μηχανάκι είναι ότι καλύτερο μπορούσε να τους συμβεί, πόσο μάλλον όταν αγοράζουν καινούργιο ακόμα φθηνότερο κι από πολλά μεταχειρισμένα.
    Μιλάω αποκλειστικά και μόνο για το πως βλέπω εγώ μια τέτοια πολιτική απ'την πλευρά των χαμένων αλλά και το πως θα έπραττα αν βρισκόμουν μέσα σε αυτούς. Και διαμορφώνω βεβαίως και την προσωπική μου "πολιτική" απέναντι στη Suzuki..

ΒΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ..............

Δέν είναι ή Σουζούκι ή μοναδική έταιρεία όπως πολλοί τά λέτε πού τό κάνει αύτό.
    Όλες σχεδόν οί έταιρείες όταν κάνουν κάποια κίνηση λάθος,πχ. φορτωθούν μέ
    μηχανάκια πού ΔΕΝ πρόβλεψαν ότι ΔΕΝ θά τά δώσουν,
    ή διότι πήραν Χ κομμάτια γιά νά πιάσουν στόχους ,μπόνους ,δώρα κ.λ.π....
    μπαίνουν σέ αύτή τή διαδικασία.
    Πολλοί οί χαμένοι ,άλλά καί πολλοί μπορούν νάναι οί κερδισμένοι.
    Φαντάζεστε κάποιον πού θέλει νά άγοράσει ΤΩΡΑ...??
    ΘΑ ΤΡΙΒΕΙ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΤΟΥ.
    Κορώνες τού τύπου δέν ξαναπατάω σέ αύτούς κ.λ.π....δέν στέκονται.
    Έτσι είναι ή άγορά.
    Καί όποιος δέν πρόβλεψε ............ΧΑΝΕΙ...!!
    Κάπως έτσι καί γώ τήν πάτησα.
    Σκεφτόμουν τό v-strom , τά 8500 μού φαινόταν πολλά,πήγε στά 8000 πάλι πολλά.
    Τώρα πιά μέ 7000 είναι μιά χαρά.
    Πήρα τό XJ DIVERSION καί άπαντώ σέ όλους έσάς πού τό βλέπετε μόνο
    στή Σουζούκι.
    ΑΠΟ 7500 ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΠΗΓΕ 5995.....!!!
    Στά χρήματα αύτά τό πήρα καί έγώ τόν Ίανουάριο.
    Καί ή Γιαμάχα κατέβασε άρκετά πολλά μοντέλλα της.....!!!
    Ή Χόντα έπίσης έφτασε τό Τρανσάλπ τού 2008 στά 6800....!!!
    ΛΟΙΠΟΝ...??
    Όλα είναι θέμα προσφοράς καί ζήτησης σέ μιά έλεύθερη άγορά.
    Πόσο μάλλον σέ μιά άγορά πού......ΑΡΓΟΠΕΘΑΙΝΕΙ....!!!
    Καί όλα αύτά φίλοι έχουν νά κάνουν μέ τούς Έλληνες άντιπροσώπους
    καί όχι φυσικά τούς Ίάπωνες οί όποίοι πουλάνε σέ σταθερές τιμές καί
    αύξομειώνουν μόνο βάσει τού γιέν.
    Καλώς ή κακώς οί τιμές διαμορφώνουν τίς προτιμήσεις μας.....
    Διότι λίγο πολύ τό χρήμα κινεί τά πάντα.
    Τό θέμα πάντως στήν περίπτωση μας είναι....
    ΘΕΣ 1250 ΚΥΒΙΚΑ....??
    ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ 600..??
    ΘΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ 1000 ΚΥΒΙΚΑ...??
    ΘΑ ΘΕΩΡΗΘΟΥΝ ΤΕΚΜΗΡΙΑ ΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1000...??

Θά μάς τή φορέσουν όπως μέ τά τρίλιτρα τζιπάκια...??
    Μήπως αύτοί ξέρουν κάτι παραπάνω..??

Πάντως έπειδή έτυχε νά τά δώ τά BANDIT ,πολύ βαριά ρέ παιδιά.
    Έγώ θά πήγαινα σέ έκείνο μέ τά 5500....τό 650 νομίζω.
    Όντως μεγάλη εύκαιρία.
    Τά ύπόλοιπα 600 κυβικά μέχρι τά 1250 πενήντα μόνο έξοδα καί
    σκοτούρες θεωρώ ότι θά προσέφεραν....

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Suzuki GSXR 1000 K6 ή Yamaha R6 για πρώτο SS? Την γνώμη σας..
    από teo_K6 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 30/01/2010, 10:08
  2. Σας ερχομαι!
    από lyk0s στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 06/08/2007, 21:43
  3. την γνωμη σας για το Suzuki Gs500f
    από edie στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 08/05/2006, 22:43
  4. Suzuki GSR600 - Τα σχολια σας
    από oulas στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 30/03/2006, 01:50
  5. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 14/04/2004, 12:55

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ