Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 64

Θέμα: Yamaha και ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ

στο πρωτο σκελος ουσιαστικα δεν διαφωνουμε. Επιλεγω εγω απο που θα αγορασω και απλα κοιταω να ειμαι οσο πιο καλυμενος γινεται!

Το δευτερο σκελος ειναι μια γενικη (και προσωπικη) αποψη για την τακτικη καποιων αντιπροσωπειων, που αντι να κοιταξουν το δικο τους μαγαζι και να το κανουν καλυτερο, ασχολουνται με του γειτονα και πως θα του κανουν ζημια...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gollum
    Απο που κι΄ως που "πουλαω" καποιον οταν εχω το δικαιωμα να ψωνισω απο εκει που θελω?

Και σε οτι αφορα τις αντιπροσωπειες, αλλο να υποστιριζεις το δικτυο σου, και αλλο να σαμποταρεις αλλες επιχειρησεις...

Κάπου τα έχεις μπερδέψει...
    Πως η Μοτοδυναμική "σαμποτάρει¨τις άλλες επιχειρήσεις ??? Με το να μην διαθέτει το εγχειρίδιο που έχει φτιάξει-τυπώσει με ΔΙΚΑ της έξοδα, για να υποστηρίξει τους ΔΙΚΟΥΣ της πελάτες και τα ΔΙΚΑ της προιόντα, την στιγμή μάλιστα που οι εισαγωγείς είναι υποχρεωμένοι από τον νόμο και έπρεπε να είχαν το κάνει εκείνοι ????

Δηλαδή φωνάζει ο κλέφτης να φύγει ο νοικοκύρης....Αντι να τα βάζουμε με τον εισαγωγέα που ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ δεν διαθέτει στον ΠΕΛΑΤΗ ΤΟΥ το εγχειρίδιο, τα βάζουμε με την αντιπροσωπεία που δεν το διαθέτει σε ΠΕΛΑΤΗ ΑΛΛΟΥΝΟΥ.... ???
    ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΛΙΓΑΚΙ.....

Όπως ο πελάτης έχει "δικαίωμα" να ψωνίσει από όπου βρεί φθηνότερα, έτσι και ο έμπορος έχει "δικαίωμα" να μην ασχοληθεί με αυτόν την στιγμή που δεν έχει γίνει καμμία συναλλαγή μεταξύ τους...

Δεν ειπα οτι η συγκεκριμενη επιχειριση σαμποταρει καποιον.

Ουτε ειπα οτι περιμενω να μου δωσει καποιος κατι για το οποιο πληρωσε, χωρις εγω να ειμαι πελατης του.

Απλα ειπα οτι μπορω να επιλεξω ΕΓΩ απο που θα ψωνιζω, χωρις να "πουλαω" κανεναν.

Βασικα δεν "ειπα" τιποτα... αλλα ¨εγραψα"...

Α, και...

Καλημερα!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Βασικά....ούτε ξέρεις τι έγραψες....

ΚΑΛΗΜΕΡΑ...

Recalibrate... Το avatar του/της stako
    Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
    Μηπως αν αγορασεις casio απο γυφτο και δεν δουλευει, θα πας στην EΛΜΗ να στο αντικαταστησουν?
    Το Casio από γύφτο συνήθως είναι μαϊμού........... Υπονοείς τίποτα τέτοιο για τα παραεισαγωγής???

SV 1000S K3 Το avatar του/της div400
    η αρνηση να κανουν service ή επισκευη σε μηχανακι παραεισαγωγης ειναι σωστο ή λογικο ή σωστη επιχειρηματικη πολιτικη?

ετυχε σε μενα οταν απευθυνθικα σε συνεργειο της μοτοδυναμικης για το diversion. <<δεν το αναλαμβανουμε γιατι ειναι παραεισαγωγης.....ευχαριστουμε που μας προτιμησατε>>
    ανταλακτικα παντος για το μηχανακι πουλανε και ας μην το εχουν εισαγει ποτε (το 400αρι δηλ).
    δεν το καταλαβαινω αυτο,
    ναι να σου πουλησω τα ανταλλακτικα αλλα ξερεις δεν αναλαμβανω την επισκευη του γιατι δεν το εχω φερει εγω!!!

Προσπαθούν να κάνουν ότι μπορούν για να αποτρέψουν τα παραεισαγωγής.

Αμ δε!

με τα "ρέστα" εγώ πήρα πλήρη στολή, καθόλου δεν με νοιάζει το "σέρβις" τους............

Μιλάω για Suzuki ε.......

Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
    Προσπαθούν να κάνουν ότι μπορούν για να αποτρέψουν τα παραεισαγωγής.

Αμ δε!

με τα "ρέστα" εγώ πήρα πλήρη στολή, καθόλου δεν με νοιάζει το "σέρβις" τους............

Μιλάω για Suzuki ε.......

ΕΤΣΙ !!!!!!!!!!!!!!!

Βασει νομοθεσιας ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να εξυπηρετησουν οποιοδηποτε μηχανακι της κατασκευαστριας εταιριας που αντιπροσωπευουν ολα τα υπολοιπα ειναι κολοκυθια της μαιμους!!!

Δηλαδη εαν πατε στο εξωτερικο και σας χαλασει η μηχανη η εκει αντιπροσωπεια θα σας πει αααα δεν το πηρατε απο εδω ...χασατε;

Νομιζω οτι εχουμε χασει λιγο την μπαλα...απλα πονταρουν στην ελληνικη μαλ@κια μας...τον ωχαδερφισμο και το δε βαριεσαι θα παω αλλου!

Λαθος μεγαλο...απλα η yamaha η kawasaki και η suzuki εχουν διαφορετικες τιμες απο την υπολοιπη ευρωπη με αποτελεσμα να συμβαινουν αυτα τα ευτραπελα....η honda εχει εννιαια πολιτικη τιμων σε ολη την ευρωπη ...δεν σας εχει κανει εντυπωση γιατι δεν ερχονται παραεισαγωγης honda!

Διοτι και στην αγγλια και στην ολλανδια εχουν την ιδια τιμη με την ελλαδα...

τεσπα

Μητσο βαλε ενα ποστ στα fazer να βρεθεις με ενα παιδι που εχει ελληνικο (τρομαρα τους) να στο δωσει να το αντιγραψεις να τελειωνει το θεμα

Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet
    Λαθος μεγαλο...απλα η yamaha η kawasaki και η suzuki εχουν διαφορετικες τιμες απο την υπολοιπη ευρωπη με αποτελεσμα να συμβαινουν αυτα τα ευτραπελα....η honda εχει εννιαια πολιτικη τιμων σε ολη την ευρωπη ...δεν σας εχει κανει εντυπωση γιατι δεν ερχονται παραεισαγωγης honda!

Διοτι και στην αγγλια και στην ολλανδια εχουν την ιδια τιμη με την ελλαδα...
    Χμμ, γιατί έχω την εντύπωση ότι υπάρχουν και σε Honda μειωμένες τιμές σε γνωστά μαγαζιά παραεισαγωγών??? Είμαι 99% σίγουρος ότι το CBR600 (γιατί αυτή τη κατηγορία έψαχνα όταν ήταν να αγοράσω), το δίνουν περίπου 10000, 1000? διαφορά από την "επίσημη" τιμή.

ρε συ στακ απο την επισημη τιμη κατεβαινεις 600 ευκολα απο τον εμπορο αρα μιλας για 400 ευρα διαφορα απο την τιμη που θα παιρνες το ελληνικο....σε συμφερει;

Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet
    ρε συ στακ απο την επισημη τιμη κατεβαινεις 600 ευκολα απο τον εμπορο αρα μιλας για 400 ευρα διαφορα απο την τιμη που θα παιρνες το ελληνικο....σε συμφερει;
    Όχι, αν το καταφέρεις να έχεις τέτοια μείωση από την επίσημη τιμή τότε στάνταρ δε σε συμφέρει. Φαντάζομαι μιλάς για μετρητά όμως? Αλλιώς πως να σου κόψουν τόσο μεγάλο ποσό (σχεδόν 8% στα 11000)?

Από την άλλη αν μιλάμε για μετρητά μπορείς να κάνεις παζάρια και με τον παραεισαγωγέα και να πετύχεις επίσης χαμηλότερη τιμή (όχι πολύ χαμηλότερη πάντως και ίσως και καθόλου σε ορισμένους).

Κουφάλογες Γριές!!!! Το avatar του/της kapeos
    Καλά ρε παιδιά, για να γίνω πιο σαφής και να σας κάνω σαφή την απάντηση που μου έδωσαν σαν "πιο έξυπνος" που είμαι, στην απάντηση που μου έδωσαν μου κάνουν σαφή ότι δεν ασχολούνται καθόλου με μοτοσικλέτες παραεισαγωγής δηλ. ούτε καν μου ΠΟΥΛΑΝΕ το ower manual

.-

Αρα δεν γίνεται λόγος για τσαμπέ αλλά ουτε και επι πληρωμής. Φωτοτυπίες από το ελληνικό θα βρώ, μην μου αγχώνεστε
    www.exormisi.gr η πύλη στα ελληνικά αξιοθέατα...

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Yamaha και λάδια ... lost in translation
    από TRX124 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 53
    Τελευταίο μήνυμα: 07/04/2006, 10:29
  2. ........και του χρόνου Yamaha
    από ruyjin στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 08/08/2005, 22:36
  3. Εθελούσια ανάκληση-Yamaha & MBK - Y125, Y150 και Y180
    από BadCluster στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks