χαχα όχι παιδιά απλά μαθαίνω για να ξέρω
![]()
![]()
Στην επόμενη βόλτα κοίτα να μην λείπεις. Θα έχει ταχύρυθμο, να ξέρεις που πατάς!Αρχικά δημιουργήθηκε από LordVeyron
![]()
Ναι θα είναι και ένα tdm μαζί μας, ταχύρυθμο χωρίς τδμ δεν γίνεται.![]()
Sent from me using a computer.
να δω πως θα ακολουθησω κυριος...
(σημερα μπορω να πω οτι τα πηγα καλα με το 125 cc... δικαβαλος με τσαντα που ζυγιζε καμια 5-6 κιλα.... και 1 ατομο 75 κιλα και αλλος 72 κιλα,και αλλα 130 με φουλ ντεποζιτο , με 110 χλμ το μαξ.... πηγα Βεροια και γυρισα )![]()
(ο Joy ,είπε οτι εαν το ακουγε καποιος αυτο θα κουραζοταν :P :P )
Όταν λέμε θα κανονίσουμε βόλτα με τδμ εσύ τι φαντάζεσαι δλδ? Πως θα πάμε πιο μακρυά απ' την καφετέρια?Αρχικά δημιουργήθηκε από LordVeyron
να δω πως θα ακολουθησω κυριος...
Μην αγχώνεσαι ρε!Νομίζω πως είσαι έτοιμος για το επόμενο βήμα. Να πείσεις τον αδελφό σου να μην πάρετε τδμ.(σημερα μπορω να πω οτι τα πηγα καλα με το 125 cc... δικαβαλος με τσαντα που ζυγιζε καμια 5-6 κιλα.... και 1 ατομο 75 κιλα και αλλος 72 κιλα,και αλλα 130 με φουλ ντεποζιτο , με 110 χλμ το μαξ.... πηγα Βεροια και γυρισα )![]()
(ο Joy ,είπε οτι εαν το ακουγε καποιος αυτο θα κουραζοταν :P :P )![]()
χαχααχ,πολυ μπιχτη ηταν αυτη.Κοιτα , δεν εχω προβλημα ετσι και αλλιως ξερω οτι θα με "μαζευεις" εσυ ,σαν την αλλη φορα οπου και εαν παμε οποτε δεν εχω προβλημα...
Ναι,μου φαινετε ειμαστε ετοιμοι να του φερω αρκετα επιχειρηματα,γιατι οσο ναναι δεν ειναι η μοναδικη φορα που παω,ειναι η 2η που το κανω αυτο και μαλλον θα ξαναγινει και αλλες φορες προς το συγκεκριμενο μερος.Αλλα ενταξει εχουμε ακομα,τα μαζευω τα ρημαδια... τα λεφταΜετα θα ακολουθω πιστευω.
Οχι που θα ειχατε την τελευταια λεξη![]()
Και ολα να τα παρακουσεις....παρε TDM για να εχεις τα καλυτερα μωρα πανω.
Δες και γυρω μόνος σου....ολες οι ομορφουλες σε TDM δεν καθονται ? Ε ?
![]()
![]()
![]()
![]()
Ασε που εχει παραρτημα TDM Hellas στη Θεσσ/νικη και θα αρχισεις τις εκδρομες και τα ταξιδια![]()
αχαχαχα,σε αυτό έχεις δίκιο αρκετές κούκλες είναι πάνω σε TDM ,ΑΛΛΑ δεν έχουν δεί την γλύκα απο το μικρό μου CBRακι για αυτό :P
Επίσης...ας έχει παράρτημα δεν με ενδιαφέρει, ότι και εάν μηχανή πάρω τουλάχιστον θα έχω εσάς εδώ να πηγαίνω εκδρομές![]()
Αυτό ήταν ύπουλο Portis.Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Δες και γυρω μόνος σου....ολες οι ομορφουλες σε TDM δεν καθονται ? Ε ?
![]()
![]()
![]()
![]()
:a13:Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
Αυτό ήταν ύπουλο Portis.![]()
![]()
![]()
![]()
εχετε γραψει τοσες σελιδες για μηχανακι 10ετιας που το τιμονι ειναι σαν της χαρλει, καιει τα αντερα του κ η ειδικοτητα του ειναι τα 100 μετρα στο φαναρι... Αφηστε τους καγκουρες να το αγοραζουν στα 10.000![]()
![]()
![]()
κ μετα να το εκθειαζουν
Αντε να πουμε για κανενα σοβαρο οχημα, αφηστε το ησυχο το ΤΔΜ![]()
"Κάνενας ηλεκτρολόγος Αθήνα μεριά?
Επειδή έχω φτάσει στο σημείο να θέλω να πουλήσω το μηχανάκι, έστω και αν μείνω αμήχανος για κάποιο διάστημα, ζητώ αν γνωρίζει κάποιος κάποιον ηλεκτρολόγο, τον οποίο να έχει τεστάρει όσον αφορά τις γνώσεις του, για να κάνω μια τελευταία προσπάθεια πριν σουτάρω το χορνετάκι.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων."
![]()
Παρε hornetaki φιλε χαχα!![]()
πηγη: http://www.moto.gr/forums/showthread...hreadid=118905
Υ.Γ.: πλακα κανω....συμπονω τον φιλο και μακαρι να λυσει το προβλημα του συντομα!!!
δεν θελω να στο χαλασω, αλλα το παιδι που παραθεσες... εχει χορνετ 10ετιας![]()
![]()