χρόνια πολλά σ' όσους έχουν ζωάκια και χρόνια πολλά γενικότερα σ' όσους αγαπούν ζωάκια..........![]()
χρόνια πολλά σ' όσους έχουν ζωάκια και χρόνια πολλά γενικότερα σ' όσους αγαπούν ζωάκια..........![]()
What happens......happens for a REASON........
Και από καρδιάς ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στην πεθερά μου τη φώκια !
![]()
![]()
![]()
Να τους χαιρόμαστε βρε!Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
... και χρονια πολλα σε οσους ....
ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ !!!![]()
:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Και από καρδιάς ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στην πεθερά μου τη φώκια !
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
ego gia afta pou efaga den 8a po tipota
ala ke se afta pou 8a fao den to vlepo sosto na tous efxi8o xronia pola afou poli sintoma 8a kataliksoun sfagio ke 8a kopoun mpritzoles ta glikoulia mou ke paidakia....
ala as ine xronia pola glikoulia mou......
mono se afto to kolozoo pou to exo mesa sto spiti mou ke den exi ma8i akoma na ferni tis pantofles den efxome tipota :rotflmao: :rotflmao:
mpori ama tou dikso kana ntokimanter me filipinezous pou trone skilia isos na mpi sto noima ke na arxisi na ferni tis pantofles![]()
to exo to taizo zi se ena spiti loux 150 tetragonika kimate opou goustari to fai tsampa oloi to xaidevoun ine mesa stin kaloperasi
ke 8a tou efxi8o kiolas...![]()
![]()
filipinezous re to kolozoo...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αφροτζιξ.kata tin nona druna
Και για να μην μενουμε στα λογια...
http://www.filozoiki.gr/
![]()
Μπορείς σε παρακαλώ να έρθουν να μαζέψουν τα ΣΚΑΤΑ από τα πολυαγαπημένα (τους και μου) ζώα που τα βγάζουν βόλτα άλλα ΖΩΑ μεγαλύτερα και μετά πάμε και τα πατάμε εμείς ή τα πιστιρίκια;
grazie
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
......να μην έχεις παραπόνα γιατί το δικό όχι μόνο δεν φέρνει παντόφλες αλλά τις τρώει μαζί με τα πόδια που τις φορούν......Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
mono se afto to kolozoo pou to exo mesa sto spiti mou ke den exi ma8i akoma na ferni tis pantofles den efxome tipota :rotflmao: :rotflmao:
mpori ama tou dikso kana ntokimanter me filipinezous pou trone skilia isos na mpi sto noima ke na arxisi na ferni tis pantofles![]()
to exo to taizo zi se ena spiti loux 150 tetragonika kimate opou goustari to fai tsampa oloi to xaidevoun ine mesa stin kaloperasi
ke 8a tou efxi8o kiolas...![]()
![]()
filipinezous re to kolozoo...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
Μπορείς σε παρακαλώ να έρθουν να μαζέψουν τα ΣΚΑΤΑ από τα πολυαγαπημένα (τους και μου) ζώα που τα βγάζουν βόλτα άλλα ΖΩΑ μεγαλύτερα και μετά πάμε και τα πατάμε εμείς ή τα πιστιρίκια;
grazie
Σακουλιτσα, μαζεμα επι τοπου και ολα καλα
τωρα, οι υπολοιποι "φιλοζωοι" καλα θα κανουν να το σκεφτουν καλα πριν αποκτησουν κατοικιδιο, γιατι οι υποχρεωσεις ειναι πολλες...
![]()
Καλημέρα ισορροπιστές!!!!![]()
Ρε παιδιά σίγουρα είναι η γιορτή των ζώων;
Βγήκα τώρα έξω στο πλατύσκαλο όπου ξαπλώνει συνήθως ο σκύλος, και του λέω
εεε, Σκύλε, Χρόνια Πολλά ρε φίλε!
γυρνάει βαριεστημένα την κεφάλα του, με κοιτάει με ύφος αλα σκύλου του σερίφη των Ντιούκς και δε μου λέει τίποτα!!!
Αντε καλημεραααααααααααα
είναι σίγουρα!! απλά δεν σου απάντησε γιατί το χρόνια σου πολλά δεν συνοδευόταν με κάποιο δώρο-κόκκαλο!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
Καλημέρα ισορροπιστές!!!!![]()
Ρε παιδιά σίγουρα είναι η γιορτή των ζώων;
Βγήκα τώρα έξω στο πλατύσκαλο όπου ξαπλώνει συνήθως ο σκύλος, και του λέω
εεε, Σκύλε, Χρόνια Πολλά ρε φίλε!
γυρνάει βαριεστημένα την κεφάλα του, με κοιτάει με ύφος αλα σκύλου του σερίφη των Ντιούκς και δε μου λέει τίποτα!!!
Αντε καλημεραααααααααααα![]()
pantos ama 8elete na mini kokalo o skilos doste tou ligo tsipouro...Αρχικά δημιουργήθηκε από Shark Tale
είναι σίγουρα!! απλά δεν σου απάντησε γιατί το χρόνια σου πολλά δεν συνοδευόταν με κάποιο δώρο-κόκκαλο!!!![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αφροτζιξ.kata tin nona druna
Χρόνια πολλά στην Ακρίδα μου την Αθανασία
![]()