Κατ"αρχας Χριστοδουλε .................Συγχαρητηρια!!
Δεν ξερω ποσοι ανθρωποι απο αυτο εδω το forum σε εχουν γνωρισει προσωπικα!!
Εγω επειδη ειχα την τιμη να σε γνωρισω οπως και την καταπληκτικη συζυγο σου!!, στα μερη που εισαι τωρα (Down Under)
Εχω να πω οτι ολα αυτα που κανεις και θα κανεις!! ειναι φυσιολογικα!!
Σου ευχομαι τα καλυτερα Αδελφε!!
![]()
ο καλυτερος τροπος να κρατας
το λογο σου ειναι
να μην το δινεις
Και θα περιμένουμε να δούμε μελλοντικές δουλειές σου.![]()
![]()
![]()
Sent from me using a computer.
οπως σου ειπα εχεις ταλεντο και πρεπει να το χρησιμοποιησεις , υπομονη τα καλα ερχονται![]()
![]()
![]()
![]()
Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)
"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"
Roaming is Good For The Eyes...™
Τυνησία, Αλγερία. Good for the eyes! - Mokra Gora, Mecavnik or Kustendorf or Kusturica Village
Μαμά; Η Οδησσός είναι Βαλκάνια; - Τουρκία. Λίγο Β. Ελλάδα, Λίγο Πόλη, Λίγο Παράλια... - Βαλκάνια και πάλι...
Ανατολική Ευρώπη, Μάιος 2005. - Κέρκυρα, Αγ. Σαράντα, Χιμάρα, Κακαβιά... (6 ώρες στην από κει πλευρά...) - Βελιγράδι. 86 ώρες, 2800km
Nομίζω ότι έχεις άστρο Χριστόδουλε, εκμεταλλεύσου το, αξιοποίησε τις δυνατότητές σου και συνέχισε να μας κάνεις περίφανους που σε γνωρίσαμε έστω κι απο'δώ!Αρχικά δημιουργήθηκε από csofos
Σας ευχαριστώ παρα πολύ όλους σας για τα καλά σας λόγια. Να είστε όλοι καλά. Μόλις χτες ήρθε το "έπαθλο" η μινιατούρα της moto του Mick Doohan. NSR 500 1994![]()
![]()
:a19:
![]()
Συγχαρητήρια !!![]()
Νομίζω ότι άνθρωποι σαν και σένα θα "ανθίσουν" σε χώρες σαν και αυτή που είσαι .. εκτιμώνται ανάλογα .. και πάλι μπράβο σου !!![]()
KTM950 Adventure - Tuono 660 Factory
Mια χαρά σε βρίσκω Chris![]()
Συνέχισε τα μικρά,προς το παρόν ελπίζω,αλλά σταθερά σου βήματα προς το όνειρο!![]()
Μα 1:24...?Τσίπηδες όντως![]()
![]()
![]()
![]()
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙΣ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ.
Z.K.A.P