και να γράφει αντί "the doctor" .....
....................."the proctor"
Δεν ακούγεται τόσο καλό, όσο όταν το σκέφτηκα....
και να γράφει αντί "the doctor" .....
....................."the proctor"
Δεν ακούγεται τόσο καλό, όσο όταν το σκέφτηκα....
μαζεψτε τα σαλια σας ρε γεροπαραλημενοι!!!
ημαρτον....!
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Βασιλάκη, εσένα έπρεπε να πάρουν αλλα φοβάτε ο Ιανόννε αγόρι μου! :a015:Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
καλη φαση ναι μεν, αλλα ειναι πολυς κοσμος που αξιζει αυτη την ευκαιρια πολυ περισσοτερο
Τουτέστιν πάει να πει οτι η σημερινή νεολαία μας έχει γραμμένους στα παλιά της τα καρμπιρατέρ!
Απο μια πλευρά έχεις ενα δίκιο, όμως υπαρχουν κι άλλα από πίσω.Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
καλη φαση ναι μεν, αλλα ειναι πολυς κοσμος που αξιζει αυτη την ευκαιρια πολυ περισσοτερο
Οι σπόνσορες που πλερώνουν για να τρεχει η ομάδα θα είναι πολύ πιο χαρούμενοι με την δημοσιότητα που θα φέρει η κοπέλα κι ας βγεί τελευταία.
Στον προηγούμενο αγώνα (Silverstone) το μηχανάκι το έδωσαν στον Jordi Torres που έφαγε την τούμπα του και το τσακισε ενω ηταν στις τελευταιες θέσεις.
Ε τωρα ειπαν να το παρουν αλλιώς.![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Να συμφωνήσω στα "μπράβο της" αλλά σκεφτείτε και το γεγονός να είσαι αγωνιζόμενος, να έχεις αυτό το κωλ@ρ@κι![]()
μπροστά σου ν' αλλάζει θέσεις συνεχώς πάνω στη σέλλα για να μπαίνει στις στροφές σωστά. Οι επιλογές σου είναι:
α)Δεν προσπερνάς ποτέ,απλά μένεις πίσω της και χαζεύεις.
β) Χαζολογάς το θέαμα και η τούμπα είναι προ των πυλών.
KAI ΑΥΤΟ θα το έλαβαν σοβαρά υπόψη τους, για να την επιλέξουν, μάλλον...!:wacko:
![]()
![]()
![]()
Dura lex, sed lex.
καλα ναι στεκει .. το καταλαβαινουμε ολοι αυτοΑρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Απο μια πλευρά έχεις ενα δίκιο, όμως υπαρχουν κι άλλα από πίσω.
Οι σπόνσορες που πλερώνουν για να τρεχει η ομάδα θα είναι πολύ πιο χαρούμενοι με την δημοσιότητα που θα φέρει η κοπέλα κι ας βγεί τελευταία.
Στον προηγούμενο αγώνα (Silverstone) το μηχανάκι το έδωσαν στον Jordi Torres που έφαγε την τούμπα του και το τσακισε ενω ηταν στις τελευταιες θέσεις.
Ε τωρα ειπαν να το παρουν αλλιώς.![]()
εγω θα φερνα elena myers απο us of a![]()
απλα στο ισπανικο σουπερστοκ ειναι 11η, αρα θα μπορουσαν να παρουν τον πρωτο πχ .. ή εμενα που λεει κ ο βουρκ![]()
παντως εχει ωραιο στυλακι
![]()
Λάθος γωνία λήψης.Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
καλα ναι στεκει .. το καταλαβαινουμε ολοι αυτο
εγω θα φερνα elena myers απο us of a![]()
απλα στο ισπανικο σουπερστοκ ειναι 11η, αρα θα μπορουσαν να παρουν τον πρωτο πχ .. ή εμενα που λεει κ ο βουρκ![]()
παντως εχει ωραιο στυλακι![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sovaros_user
με 3 περασματα πουδρα να δεις τι γκομεναρα γινεται![]()
Να την βάψεις θες ή να την χτίσεις?:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Βραδυάζει πάλι σήμερα βραδυάζει
κι έρχεται η ώρα η δικιά μου....
ΚΑι ποια γωνία λήψης χρησιμοποιείς για την επιλογή ενός αναβάτη για αγώνες ταχύτητας..?Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
Λάθος γωνία λήψης.
Να γράφει καλά στο φακό ή να γράφει σταθερό και γρήγορο χρόνο..?
Γιατι στο φακό γράφω καλά κ εγώ, απο χρόνο πάσχουμε :rotflmao:
ΚΑι ειδικά σε αγώνες με τέτοιο επίπεδο πιστεύω οτι η επιλογή είναι λανθασμένη... η ακόμα καλύτερα, βυσματική!
Εγω θα προτιμούσα Έσλικ, Χέριν ή Καρντένας... να παίξουν κ λίγο ποιοτικό ξυλο![]()
Τουτέστιν πάει να πει οτι η σημερινή νεολαία μας έχει γραμμένους στα παλιά της τα καρμπιρατέρ!
Εξαρτάται απο το φύλο.Αρχικά δημιουργήθηκε από Vourkoufales
ΚΑι ποια γωνία λήψης χρησιμοποιείς για την επιλογή ενός αναβάτη για αγώνες ταχύτητας..?
Κοιτα παραπανω την φωτό της Katja που έβαλα.
H Myers είμαι τούμπανη, αλλά ειναι πολύ busy τωρα τελευταία, ανεβηκε και βαθρο πρόσφατα στο ΑΜΑ. Δεν νομίζω να τα παράταγε όλα (και την υποστήριξη της Suzuki) για εναν αγώνα.![]()
Σε κάποια φάση την ειχαν υποσχεθεί και GSVR αλλά τωρα δεν εχουν μαντήλι να κλάψουν (ουτε μηχανακια...)
![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957