Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 48

Θέμα: Κουράστηκα..

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator

Κουράστηκα..

Όχι άλλες ιστορίες του τύπου " Εχω ένα ΖΧΨ 18ΨΨΨ" με 193000 χλμ άλλα σε άριστη κατάσταση και θέλω να το ανακατασκευάσω γιατί το γουστάρω μεν αλλά η δουλειά βγαίνει όσο ένα καινούριο και δεν ξέρω τι να κάνω ..?? Αξίζει ..?? Ποια η γνώμη σας..??"

Ή φτιάξτο ρε φούστη και μην μιλήσεις ή μην το φτιάχνεις και πάλι τουμπέκα...

Υ.Γ.
    Όταν πρόκειται για κεράτωμα δεν ρωτάς...
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

και πάνω που ήθελα να σε ρωτήσω για μια maico που βρήκα (μου βρήκαν) στο χωριό

Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
    +1

και εγώ ρε γαμώτο.... ενα Bultaco που καβάτζωσα ευκαιρία ...

(του έχουν ψειρίσει κάτι ψιλά - κάσες , στρόφαλα , κεφαλάρι και έλεγα να το στείλω πάνω να το σιάξει ο γέρος )

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Θα σας στείλει την "ευχή του" και θα είστε όλοι χαρούμενοι κι ευτυχισμένοι. Αφού σας είπε ρε ο άνθρωπος, "κουράστηκε".

Να δεις ποιος άλλος το είχε πει αυτό και ήταν και πρωθυπουργός?????

LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Moderator
    ΡΕ μ@υνόπανα..

Δεν στρέφεται κατά τινός..

Σας αγαπάω όλους (αλλά μην το πάρει ο κώλος σας παραμύθι..)

Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
    Αμα είναι 490 στειλε ΠΜ..

Κάτω από 360 αγνοείσαι επιδεικτικά...

Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
    Αμα είναι 490 στειλε ΠΜ..

Κάτω από 360 αγνοείσαι επιδεικτικά...
    το μεγάλο πρέπει να είναι ... γιατί τόσα χρόνια μετά, η ελιά απο δίπλα βγάζει ακόμα κάτι σε 10-40W

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της paramedic
    Σε αυτό το φόρουμ σε λίγο θα σκεφτόμαστε αν αξίζει να γράψουμε το οτιδήποτε...
    Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!

τι ασχολείσαι και συ? μην τα διαβάζεις καθόλου ....

δώσε βάση τώρα εδώ, που έχουμε σοβαρά θέματα:

έχω ένα bandit 1250 σε άριστη κατάσταση, τι άριστη δλδ, 12 χλμ έχει κάνει ... ωραία μηχανή, δε λέω, τα κάνει όλα και συμφέρει.

έχω και ένα απωθημένο με to busa όμως, είχα ένα τέτοιο, αλλά σε μια μονομαχία με μια κολώνα, ήρθε 2πλό ξερό, μιλάμε για πανωλεθρία, μέχρι και το φίλτρο αέρα στράβωσε ...

κατα περίεργο τρόπο, το μοτερ τη γλίτωσε, και είναι και τούμπανο, με ολόφρεσκα πιστονάκια, βαλβίδες-ελατήρια-σασμάν κλπ κλπ κλπ
    Έχω και ένα φίλο, λογιστή, που λέει ο λόγος δλδ, έχει τόσο πολύ δουλειά, που όλη μέρα σκαλίζει τη μύτη του ... σκέφτηκα μια μέρα να μην πάει χαμένο το χούι, και του δωσα την κεφαλή απο το μπούσα. Ξεκίνησε και αυτός και σκάλιζε, σκάλιζε, σκάλιζε .... πέρασε κανας μήνας, μέχρι που βαρέθηκα και γω και πήγα και την πήρα πίσω, και που να το πω και να με πιστέψουν, το μοτέρ πήδαγε σου λέω, απίστευτο!

και σκέφτομαι τώρα, μιας και τα 15 ψωράλογα που πήρε το μοτέρ, τα πλήρωσα όσο και ο σείχης Αλ Μακτούμπ τα καθαρόαιμα, μήπως είναι κρίμα να κάθεται?

Για να φτιάξω το μπουσάκι, λίγο χλωμό, είναι πολλά τα λεφτά, πρέπει να κάνω υπερωρίες τουλάχιστον για καμια βδομάδα και δε λέει ...

για να φτιάξω το μοτέρ του Ληστή, θα χάσω την εγγύηση της μαμας suzuki, και είναι κρίμα...τόσα λεφτά έδωσα ... με τα ίδια να σκεφτείς μπορούσα να πάρω SH 300 αυτόματο, με θερμαινόμενες κουβέρτες για τα ποδαράκια μου που είναι και ευαίσθητα ...

και καταλήγω, για να μη σε κουράζω όπως οι υπόλοιποι δήθεν ρομαντικοί, που ανακατασκευάζουν ότι τους μοιάζει για μηχανή, και δεν ξέρουν που παν τα τέσσερα και μας κουράζουν συνεχώς με χαζές ερωτήσεις .... ΞΕΡΕΙΣ ΑΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΤΟΥ HAYABUSA ΣΤΟ BANDIT?

αν μπαίνει, να ξέρεις ότι μου λύνει τα χέρια, γιατί μετά μου μένει και το μοτέρ του bandit που μπαίνει άνετα στο brosaki και ξεμπερδεύω μια και καλή ...

Περιμένω με αγωνία την απάντησή σου, είμαι σίγουρος ότι δε θα με απογοητεύσεις ...

Ο ανηψιός σου

Υ.Γ: έχω δεί μερικούς που γράφουν το ανηψιός με Ι (ανιψιός), παίζει να είναι σωστό?
    ελπίζω να μη σε κουράζω ...
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

μελος γενικοτερα.... Το avatar του/της jorge's garage
    Εχω και γω ενα πολύ σοβαρό θέμα που με απασχολεί των τελευταίο καιρό, πήρα μια τοστιέρα philips σε αριστη κατάσταση, η οποία βγάζει 700w, το αντίστιχο HRC της philips εχει βγαλει ενα κιτάκι μετατροπής στα 900w το οποιο περιλαμβανει: πλαναρισμα του καπακιού της τοστιέρας για μεγαλύτερη θερμοκρασία, θερμοσυστελόμενα μακαρονια μεγαλης ανοχής για τα καλώδια, πυκνοτη μεγαλητερης χωρητηκωτητας καθως και τα 2 πρωτα τοστακια για δοκιμη τι λες αξιζει??? καποιος εξειδικευμενος για αυτην την εργασια? ευχαριστω προκαταβολικα (και φιλικα παντα)

Από σήμερα ρωτάτε εμένα ρε.

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
    [B]τι ασχολείσαι και συ? μην τα διαβάζεις καθόλου ....

δώσε βάση τώρα εδώ, που έχουμε σοβαρά θέματα:

έχω ένα bandit 1250 σε άριστη κατάσταση, τι άριστη δλδ, 12 χλμ έχει κάνει ... ωραία μηχανή, δε λέω, τα κάνει όλα και συμφέρει.

έχω και ένα απωθημένο με to busa όμως, είχα ένα τέτοιο, αλλά σε μια μονομαχία με μια κολώνα, ήρθε 2πλό ξερό, μιλάμε για πανωλεθρία, μέχρι και το φίλτρο αέρα στράβωσε ...

κατα περίεργο τρόπο, το μοτερ τη γλίτωσε, και είναι και τούμπανο, με ολόφρεσκα πιστονάκια, βαλβίδες-ελατήρια-σασμάν κλπ κλπ κλπ
    Έχω και ένα φίλο, λογιστή, που λέει ο λόγος δλδ, έχει τόσο πολύ δουλειά, που όλη μέρα σκαλίζει τη μύτη του ... σκέφτηκα μια μέρα να μην πάει χαμένο το χούι, και του δωσα την κεφαλή απο το μπούσα. Ξεκίνησε και αυτός και σκάλιζε, σκάλιζε, σκάλιζε .... πέρασε κανας μήνας, μέχρι που βαρέθηκα και γω και πήγα και την πήρα πίσω, και που να το πω και να με πιστέψουν, το μοτέρ πήδαγε σου λέω, απίστευτο!

και σκέφτομαι τώρα, μιας και τα 15 ψωράλογα που πήρε το μοτέρ, τα πλήρωσα όσο και ο σείχης Αλ Μακτούμπ τα καθαρόαιμα, μήπως είναι κρίμα να κάθεται?

Για να φτιάξω το μπουσάκι, λίγο χλωμό, είναι πολλά τα λεφτά, πρέπει να κάνω υπερωρίες τουλάχιστον για καμια βδομάδα και δε λέει ...

για να φτιάξω το μοτέρ του Ληστή, θα χάσω την εγγύηση της μαμας suzuki, και είναι κρίμα...τόσα λεφτά έδωσα ... με τα ίδια να σκεφτείς μπορούσα να πάρω SH 300 αυτόματο, με θερμαινόμενες κουβέρτες για τα ποδαράκια μου που είναι και ευαίσθητα ...

και καταλήγω, για να μη σε κουράζω όπως οι υπόλοιποι δήθεν ρομαντικοί, που ανακατασκευάζουν ότι τους μοιάζει για μηχανή, και δεν ξέρουν που παν τα τέσσερα και μας κουράζουν συνεχώς με χαζές ερωτήσεις .... ΞΕΡΕΙΣ ΑΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΤΟΥ HAYABUSA ΣΤΟ BANDIT?

αν μπαίνει, να ξέρεις ότι μου λύνει τα χέρια, γιατί μετά μου μένει και το μοτέρ του bandit που μπαίνει άνετα στο brosaki και ξεμπερδεύω μια και καλή ...

Περιμένω με αγωνία την απάντησή σου, είμαι σίγουρος ότι δε θα με απογοητεύσεις ...

Ο ανηψιός σου

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    EPIC THREAD !!!!!!!!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αν πρόκειται για άφρικα ισχύουν τα ίδια;
    Για DRZ;
    Αν θέλω να ρυθμίσω το FCR αλλά δεν είμαι σίγουρος αν πραγματικά θέλω;
    Ειναι ωραία η θάλασσα γιατί κινείται πάντα...

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Πάει θα τον τρελάνουν εντελώς τον γέροντα.
    Sent from me using a computer.

Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Κουραστηκα...
    από nasosR στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 108
    Τελευταίο μήνυμα: 16/03/2010, 12:59

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας