Βρε αμαρτωλοι....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Βρε αμαρτωλοι....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
εγώ στο δικαστήριο θα καταθέσω υπέρ του ολντ.
πριν τον αγώνα ελέγχουμε ΟΛΕΣ τις βίδες...
Εσύ μόλις εξασφάλισες πλήρη αμνηστία για τα 2 πρωτα Ban ...Αρχικά δημιουργήθηκε από nihristo
εγώ στο δικαστήριο θα καταθέσω υπέρ του ολντ.![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
μαστορΗ οταν τελειωσεις με τα νηπια απο πανω...
πες μου λιγο τι να κανω με τα ζιγκλερΙΑ στο fcr..
στροφες της βιδας καυσιμου..
βελονες..και λοιπα μπλιμπλικια...
υπ'οψιν οτι θα δουλευει καλοκαιρι νταλλλλλα ηλλλλλιο μεταξυ 7500 και 7800 στροφωνΕ...
θενκγιου εεε...
![]()
Έμα πήγες κι άνοιξες θρεντ με τίτλο κουράστηκα....
Σα να είπες "ελάτε κι όσοι δε με ξέρετε"
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αφου εχεις λυσεις για ολους βρες μια και σε μενα ..
θελω να κανω ανακατασκευη την γυναικα μ..μετα απο 18 χρονια γαμου αρχισε να καπνιζει και να χτυπαει ελατηρια ..τι λες μαστερ?αξιζει να την κανω μια αναβαθμηση η να παρω νεο μοντελο..με ολα τα κακα και ολα τα καλα που συνεπάγονται !!
υπαρχει τροπος να την κανω ιντζεκσιον?γιατι τα καρμπ της ειναι μανικι στο ρυθμισμα !!!![]()
![]()
Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα, ή παράνομα ή παχαίνουν.
ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ
Αρχικά δημιουργήθηκε από Dodok edessa
Αφου εχεις λυσεις για ολους βρες μια και σε μενα ..
θελω να κανω ανακατασκευη την γυναικα μ..μετα απο 18 χρονια γαμου αρχισε να καπνιζει και να χτυπαει ελατηρια ..τι λες μαστερ?αξιζει να την κανω μια αναβαθμηση η να παρω νεο μοντελο..με ολα τα κακα και ολα τα καλα που συνεπάγονται !!
υπαρχει τροπος να την κανω ιντζεκσιον?γιατι τα καρμπ της ειναι μανικι στο ρυθμισμα !!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
κι ότι σκεφτόμουν το ίδιο και με πρόλαβες![]()
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Αρχικά δημιουργήθηκε από dimitrisioak
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
κι ότι σκεφτόμουν το ίδιο και με πρόλαβες![]()
πες ότι μιλάς για την γυναίκα σου να μην έχουμε παρεξηγήσεις....![]()
δεν παμε μια ομαδικη να μας βγει και πιο φτηνά.Αρχικά δημιουργήθηκε από nihristo
πες ότι μιλάς για την γυναίκα σου να μην έχουμε παρεξηγήσεις....![]()
![]()
![]()
FCR έχει; :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Dodok edessa
![]()
![]()
Ειναι ωραία η θάλασσα γιατί κινείται πάντα...
Εδώ που τα λέμε...Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
δεν παμε μια ομαδικη να μας βγει και πιο φτηνά.![]()
![]()
Σιγά το μεγάλο χωριό ...!!![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Κλείστε ενα πουλμανάκι να κάνει μια γυρα να τις μαζέψει, και στείλτε τις Σαλόνικα στον Αντώνη να τις ξεκαπνίσει και να σας τις στρώσει, γιατί η Μυριαμ και η Τζένη δεν αντέχουν αλλο, τις έχει ξεπατώσει !!!! :rotflmao:![]()
![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Κλείστε ενα πουλμανάκι να κάνει μια γυρα να τις μαζέψει, και στείλτε τις Σαλόνικα στον Αντώνη να τις ξεκαπνίσει και να σας τις στρώσει, γιατί η Μυριαμ και η Τζένη δεν αντέχουν αλλο, τις έχει ξεπατώσει !!!! :rotflmao:![]()
![]()
http://dating.slando.gr/athina/4892745.html
Άκης από το ολντμανάκης
ας αλλάξει κάποιος τίτλο στο θρεντ "ξεκούραστος καβαλάρης", πάει και η αμνηστία από το 1ο μπαν....![]()
κανενα προβλημα. Εγω ουτε θεση στο πουλμανακι δεν χρειαζομαι. Παραδοση κατ οικον. Αλλα οχι απλο ξεκαπνισμα.Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
![]()
Την κραταει ενα 6 μημο (minimum) για ενδελεχη ελεγχο της γκρινιοεξατμισης και της μουμουρμοντίζας.![]()
![]()