Σελίδα 39 από 138 ΠρώτοΠρώτο ... 2934353637383940414243444989 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 571 έως 585 από 2065

Θέμα: Aθλητικό-spamo-thread VIΙ

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    STOYBI...το σχόλιο ήταν αφελέστατο.. .όταν στήνονται τόσα πολλά και ακούμε μόνο μερίδιο απο όσα ηχογραφήθηκαν (ακόμα 5000 σελίδες προς ανάλυση!!!! )... και ακόμα συλλαμβάνονται και σήμερα νέα πρόσωπα (Κομπότης Λεβαδειακού.. να δώ την γλωσσάρα του τώρα).... τότε το τι στήθηκε και τι δεν στήθηκε κανείς δεν το γνωρίζει. Παίρνεις το πιθανότερο που είναι να στήθηκε όλο το παραμυθάκι που λέγεται Ελληνικό ποδόσφαιρο.. εκτός και αν κανείς πιστεύει οτι μόνο πέρισυ έγιναν αυτά...

Μην τα λες εμενα μαγε.....

Σε κατι αλλους πεστα που .....

Που νομιζουν οτι ο Ψωμιαδης ηταν ( και αυτο ισως ) ο μονος μεπτο προεδρος στην ομαδα τους !!!

Η σε κατι αλλους που υποπτους αγωνες τους εκαναν αν μη τι αλλο ...

Υποπτους μεν...Ηθικους δε...!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Ακου ΑΕ6αρα.....

Δεν νομιζω εις βαρος σας να υπηρχε καμμια ( πρεπει να εχεις και ομαδα αλλωστε......)

Εαν....

Εχεις τιποτα υποψιν....

Ενημερωσε μας....!!!

TEΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ.........

Πιθανότατα είσαι μέλος τού team τού κυβερνητικού έκπροσώπου......τού

ΓΑΥΡΙΣΤΑΝ.......!!

Άναρωτιέμαι άν ύπήρχε ποτέ περίπτωση νά τά μαζέψεις καί νά νοιώσεις
    λίγη..............

ΝΤΡΟΠΗ

γιά όλα αύτά πού έλεγες καί γιά όλους τούς τίτλους πού πανηγύριζες....!!!!!!

Όχι βέβαια διότι έτρωγες αύτό πού σέ τάιζαν..........αύτό είνα άλλο θέμα
    κι άς μή τό πιάσουμε γιατί θά καταλήξουμε στό ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ
    ΑΛΛΑ..............

γιά τό ότι...........ό κόσμος γκρεμίζεται κι έσύ άκόμα ψάχνεις ΑΛΛΟΘΙ...!!

Μόνο .........ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΟΣ......θά έλεγα κι αύτό ίσως δέ χρειάζεται,
    γιατί οί θέσεις μας μάς χαρακτηρίζουν.

ΗΡΘΕ ΛΟΙΠΟΝ Η ΩΡΑ...........

ΤΟΥ............

ΓΙΑΝΝΗ ΒΑΛΑΩΡΑ............

Καί έπονται..............πράσινες άλήθειες.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της g_m900
    Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    το κλασσικό παραμύθι... όπως ξεκίνησε Και με τις κασσέτες... ότι πουλάει... οπότε ας περιμένουμε τα πραγματικά

ακόμα διάλογο με ουσία για τον Γαριδάκη δεν διαβάσαμε....

το "...στο 92.... μια φορά στάθηκε και ο Θρύλος τυχερός" δεν μου θυμίζει φράση απο άνθρωπο που έστησε αγώνα.....

τώρα αν απαγορεύετε και στοιχειοθετεί αδίκημα να σχολιάσουν τις φάσεις (άδικες και μη) και να μιλήσουν για τον αγώνα (αυτό φαίνεται να γίνεται) οι πρόεδροι και φίλοι.... δεν γνωρίζω
    Τελικα εσυ πρεπει να εισαι κραμα απο Μαρινακη-Μπεο-Νικολακοπουλο για να γραφεις οτι γραφεις.

Δεν εξηγειται αλλιως.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της g_m900
    Καλα Terens μη το παιζεις και πολυ γνωστης γιατι το 0-4 που φερατε με τον Βολο ειναι σχεδον σιγουρο οτι ειναι στημμενο.
    Μη βιαζεσαι να το παιξεις ιστορια...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
    TEΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ.........

Πιθανότατα είσαι μέλος τού team τού κυβερνητικού έκπροσώπου......τού

ΓΑΥΡΙΣΤΑΝ.......!!

Άναρωτιέμαι άν ύπήρχε ποτέ περίπτωση νά τά μαζέψεις καί νά νοιώσεις
    λίγη..............

ΝΤΡΟΠΗ

γιά όλα αύτά πού έλεγες καί γιά όλους τούς τίτλους πού πανηγύριζες....!!!!!!

Όχι βέβαια διότι έτρωγες αύτό πού σέ τάιζαν..........αύτό είνα άλλο θέμα
    κι άς μή τό πιάσουμε γιατί θά καταλήξουμε στό ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ
    ΑΛΛΑ..............

γιά τό ότι...........ό κόσμος γκρεμίζεται κι έσύ άκόμα ψάχνεις ΑΛΛΟΘΙ...!!

Μόνο .........ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΟΣ......θά έλεγα κι αύτό ίσως δέ χρειάζεται,
    γιατί οί θέσεις μας μάς χαρακτηρίζουν.

ΗΡΘΕ ΛΟΙΠΟΝ Η ΩΡΑ...........

ΤΟΥ............

ΓΙΑΝΝΗ ΒΑΛΑΩΡΑ............

Καί έπονται..............πράσινες άλήθειες.

wave2:

Ακου να δεις

Τιτλους πανηγυριζω 12 χρονια τωρα......

Εσυ μας τα ελεγες 5 χρονια τωρα ......

quote: ΑΝΤΕ................ΒΡΕ ....................ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ

Έγώ έβλεπα φαντάσματα καί συνωμοσίες.......5 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.

ΕΣΕΙΣ............ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΤΕ quote:

Τα τεκταινομενα τα εχουμε μολις φετος.....!!!

Του χρονου παλι απο πανω σας θα ειμαι....

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Και όλα τα ονόματα της δικογραφίας...

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=336556&cid=4
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Τουλαχιστον εμεις μια ζωη......

Εσυ...???

εγω το μοναδικο κυπελλακι που καταφερα να παρω μετα απο παρα πολυ καιρο δεν το χαρηκα επειδη δεν τηρηθηκαν οι νομοι και γιατι δεν εχω διοικηση με αρχιδια να κανει το σωστο...οπως και με ξευτιλισε κανοντας ενσταση ακυρονωντας το πιο δικαιο και αρχιδατο πρωταθλημα που μου εκλεψε η συμμορια σου το 2008...οσπου να φυγουν αυτοι απο εμενα μπακαγιοκο καπουτ...και κανενα πανυγηρισμο....και βεβαια καμμια καλυψη και να αποδειχτουν αυτα που βλεπουμε με τα ματια μας...

παραπονιομασταν (εσεις το λεγατε κλαψομουνιαση/φτιαξτε ομαδα) γιατι μας αδικουσαν ΚΑΤΑΦΑΝΕΣΤΑΤΑ στο γηπεδο...τελικα ποσο μεγαλη ομαδα εισαστε που για να κερδισετε το ΑΕΚακι να χρειαζετε να στησετε διαιτησιες???τωρα το κλαμα θα το ριξουν τα λαμογια στην φυλακη και ολοι οι κολογαυροι στην Β' εθνικη (μακαρι και ποιο χαμηλα)...προσεχε...ειπα κολογαυροι και οχι σωστα σκεπτομενοι ολυμπιακοι που δυστηχως με τις γκεμπελικες προπαγανδε σας πρεπει να εχουν μεινει ελαχιστοι....

τα τα....

εντιτ,,,για φετος δεν εχω να πω κατι γιατι απλα η ΑΕΚ σερνοτανε σε καποια παιχνιδια και σε καποια αλλα επαιζε μπαλλιτσα...αρα πηρε ακριβως οτι ηταν σωστο και δικαιο...

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ...........ΠΟΣΟ ΕΥΝΟΗΘΗΚΕ ΑΥΤΗ Η ΠΟΥΤΑΝΑ Η ΑΕΚ.....!!!

Άπό αύτές τίς παράγκες......

Ένα κύπελλο ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ σέ ούδέτερο γήπεδο τό 96 στά πέναλτυ...!!

Άλλο ένα τό 2000, καί τό 2002 μέ γαύρο...!!

Καί τελευταίο τό κύπελλο τής ντροπής τό 2011 μέ τόν μικρό Άτρόμητο...!!
    άφού καθάρισε ΠΑΟ καί ΠΑΟΚ στήν Τούμπα...!!

ΠΟΥΤΑΝΑ ΑΕΚ..............ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΓΚΑ....!!

Βάση εισαγγελέα ποινική δίωξη για Μπουρούση για ντόμπινγκ και Μαρινάκης για στημένα παιχνίδια κτλ... Ε ρε γλέντια... τα λένε και στο ράδιο τώρα.
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από g_m900
    Καλα Terens μη το παιζεις και πολυ γνωστης γιατι το 0-4 που φερατε με τον Βολο ειναι σχεδον σιγουρο οτι ειναι στημμενο.
    Μη βιαζεσαι να το παιξεις ιστορια...
    ειμουνα μεσα στο 0-4...απο την αρχη φαινοταν οτι η ομαδα δεν τραβαγε...δεν ξερω τον λογο...αν αποδηχτει η ακουστει μαλλον οτι καποιοι τα πηραν κρεμασμα στην ΝΦ...απλα ειχα προσεξει οτι ο Βολος ετρεχε με 1000 (φαρμακο γαρ) και η Αεκ με -10 (χειροτερο φαρμακο)...

Θέμα και για την ΕΠΟ αφού 90% του Δ.Σ. είναι ανεμειγμένο αλλά και για την ΕΛ.ΑΣ με τον αστυνομικό διευθυντή Αχαϊας Αγγελόπουλο...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Βάση εισαγγελέα ποινική δίωξη για Μπουρούση για ντόμπινγκ .
    μαζι με τα ξερα καιγονται και τα χλωρα...ο Μπουρουσης ειναι ο γκαντεμης της υποθεσης...ολοι στον επαγγελαμτικο αθλητισμο παιρνουνε ντοπα...το ξερουμε...το ξερουνε...τεσπα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    εγω το μοναδικο κυπελλακι που καταφερα να παρω μετα απο παρα πολυ καιρο δεν το χαρηκα επειδη δεν τηρηθηκαν οι νομοι και γιατι δεν εχω διοικηση με αρχιδια να κανει το σωστο...οπως και με ξευτιλισε κανοντας ενσταση ακυρονωντας το πιο δικαιο και αρχιδατο πρωταθλημα που μου εκλεψε η συμμορια σου το 2008...οσπου να φυγουν αυτοι απο εμενα μπακαγιοκο καπουτ...και κανενα πανυγηρισμο....και βεβαια καμμια καλυψη και να αποδειχτουν αυτα που βλεπουμε με τα ματια μας...

παραπονιομασταν (εσεις το λεγατε κλαψομουνιαση/φτιαξτε ομαδα) γιατι μας αδικουσαν ΚΑΤΑΦΑΝΕΣΤΑΤΑ στο γηπεδο...τελικα ποσο μεγαλη ομαδα εισαστε που για να κερδισετε το ΑΕΚακι να χρειαζετε να στησετε διαιτησιες???τωρα το κλαμα θα το ριξουν τα λαμογια στην φυλακη και ολοι οι κολογαυροι στην Β' εθνικη (μακαρι και ποιο χαμηλα)...προσεχε...ειπα κολογαυροι και οχι σωστα σκεπτομενοι ολυμπιακοι που δυστηχως με τις γκεμπελικες προπαγανδε σας πρεπει να εχουν μεινει ελαχιστοι....

τα τα....

Μα καλα ......

Για τον Μαρινακη δεν μιλαμε....?????

Που κολλανε τα παραπανω που μου αναφερεις......????

ΥΓ...

Προτου μου πεις οτι γαυριζω, τα παραπανω ειναι ...... Απαντηση στο χθεσινο σου ποστ οπου απο τους υπεροχους προεδρους της αεκ θυμηθηκες και φοβηθηκες μονο για τον Μακαρο .....

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Για φανταστειτε το:

1η Αγωνιστικη Δ Εθνικης περιοδος 2011-2012

Τερψιθεα - Ηρακλης
    Ολυμπιακος - Ηλυσιακος
    Καβαλα - Αιαντας Ταυρου
    Παναθηναϊκος - Αγιος Ιεροθεος
    Αγροτικος Αστερας - Χαϊδαρι
    ΠΑΟΚ - Αιολικος

Μα καλα ......

Για τον Μαρινακη δεν μιλαμε....?????

Που κολλανε τα παραπανω που μου αναφερεις......????

ΥΓ...

Προτου μου πεις οτι γαυριζω, τα παραπανω ειναι ...... Απαντηση στο χθεσινο σου ποστ οπου απο τους υπεροχους προεδρους της αεκ θυμηθηκες και φοβηθηκες μονο για τον Μακαρο .....
    α καλα...οτι ναναι...

στηνω την ομαδα μου ειναι παρανομο...στηνω ολους τους υπολοιπους για να κερδιζει η ομαδα μου ειναι παρανομο...ειπαμε...το μπουζουκι ειναι οργανο...ο μπατσος ειναι οργανο...ο μπατσος ειναι μπουζουκι...

διευκρινιζω...αλλο προεδρος ΛΑΜΟΓΙΟ αλλο προεδρος ΜΑΛΑΚΑΣ..εστω ξερω να καταλαβαινω την διαφορα και για τους 2...και βεβαια δεν καλυπτω κανεναν...και ας ειναι εις βαρος της ομαδας που υποστιριζω,,.και ακομα θεωρω οτι υπαρχει προεδρος αφελης και ονειροπολος...ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ οσπου να βγουν στοιχεια εναντιον του και βεβαια να τον πανε στα δικαστηρια...η νικη ειναι εφημερη χαρα ελεγε...και ποσο δικιο ειχε και εχει...

Παρόμοια θέματα

1. Aθλητικό-spamo-thread VI
    από sniper στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 2564
    Τελευταίο μήνυμα: 24/05/2011, 14:17
  2. Aθλητικό-spamo-thread V
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3246
    Τελευταίο μήνυμα: 24/11/2010, 18:05

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε