δεν ειμαι της μουσικης δωματιουΑρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
Ξέχασες το "δε θέλω τη συμπόνοια κανενός" που είναι και γνωστό άσμα...![]()
![]()
δεν ειμαι της μουσικης δωματιουΑρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
Ξέχασες το "δε θέλω τη συμπόνοια κανενός" που είναι και γνωστό άσμα...![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
ναι ρε.δεν ειμαι και κανενας τοσο σημαντικος για να ασχολειστε με αυτα που λεω.αλλος ενας σαν κι εσας ειμαιΑρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
![]()
![]()
![]()
Και αυτό τώρα το κόβεις να περνάει ασχολίαστο ρε μάγκα..??![]()
![]()
Ε όχι δα!Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ναι ρε.δεν ειμαι και κανενας τοσο σημαντικος για να ασχολειστε με αυτα που λεω.αλλος ενας σαν κι εσας ειμαι![]()
![]()
"Qu ils mangent de la brioche"
Ε όχι δα!! Εμείς υφιστάμεθα λογοκρισία... Υμείς όχι.Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
αλλος ενας σαν κι εσας ειμαι![]()
![]()
Dura lex, sed lex.
πάντως μετά τη χθεσινή συνάντηση των αγανακτισμένων αστυνομικών![]()
![]()
με ένα κομμάτι του "λαου" μύρισε λίγο χούντα δε βρίσκετε? Κι αν δε βρίσκετε δεν σας το πήρα ιγώ... Αλλα το "ούτε δεξιά ουτε αριστερά μόνο των ελλ κόκκαλα ιερά" μυρίζει λαϊκή συνέλευση και δικαιώματα λόγου όσο μυρίζει ο πετεινος σανελ...
γης μαδιαμ...
α και παρακαλώ οχι δίπολα όποιος δε γουστάρει σύνταγμα είναι με τους άλλου γιατί
α. δεν υπάρχει μόνο το δίπολο "σύνταγμα ή πολιτικό προσωπικό του ελλ κράτους" (φέρνει λίγο σε καραμανλή ή τανκς)
β. Καλά οι άλλοι ξέρουμε ποιοι είναι, οι σύνταγμα΄ποιοι είναι? Επιτέλους. Είναι όλοι το ίδιο? Είναι σαν τη συγκέντρωση του πασοκ το 81? Είναι εθνική συμφιλιωση? Είναι αναρχικοί, φασίστες, λίγο αριστεροί, εργάτες, αφεντικά, μικρομεσαίοι, οικοολόγοι αγανακτισμένοι του 85, του 90, του 92 κτλ, λίγο απ' όλα, όλα μαζί, ο καθένας μόνος του, όποιος προλλάβει...?
Να ξέρω κι εγώ ο γιος βιομηχάνου που δεν γουστάρω ούτε τονα ούτε ταλλο...
ΥΓ. η προβλέψημη ερώτηση με δημοσιογραφικό ύφος πετάμε τι μπάλλα έξω "κι εσυ τι προτείνεις" θα μείνει αναπάντητη όπως οι κλήσεις του γπα στο κόμμα του λεβέντη...
γης μαδιαμ...
Ενταξει! Στο συνταγμα οι αγανακτισμένοι κανουν τα δικα τους. Κι όλοι οι παλεες καραβανες ιδεολογικα μπαρουτοκαπνισμενοι αριστεροι έχουν γινει τουρμπο απο την ανοησία του πληθους που για αλλη μια φορα τους αγνοει. Και τα ΚΚΕ ,τα εσωτερικα τα μλ τα τροτσκιστικα και δε ξερω τι αλλο.
Οι αριστεροι λένε: Χωρις τη δικη μας κοσμοαντιληψη και τροπο αγωνα η κοινωνία δεν αλλάζει. 150 χρονια αποτυχίας θα πρεπε κανονικα να τους πουν κάτι. Αλλα η αριστερά ειναι στραμένη προς τα μέσα κι αλλάζει μονο με εσωτερικά ερεθισματα (1956!1968!1989). Στην πραγματικοτητα δεν εχει δειξει να συνδιαλέγεται με τον κοσμο γιατι ο κοσμος θεωρειται ανοητός και γιατι η αριστερα θεωρει εαυτόν μπροστά απο τον κόσμο.
Γιατι ασχολούμε? Μα γιατι οι αγανακτισμένοι ειναι ιδεολογικα ντιπ για ντιπ. Ειναι μια χλιαρη θάλασσα για την οποια δε μπορεις να πεις τιποτα συγκεκριμένο. Και μόνο η λέξη "αγανακτισμένοι" που ειναι συναίσθημα τα λέει όλα έξ αρχής.
Σε αντίθεση η Αριστερά ειναι οι ιντελεκτουέλ της πολιτικής, είναι η αστική τάξη της ιδεολογίας και κυριολεκτικα σαν Αστοί περιφρονουν τους "ιδεολογικούς προλετάριους" τους αγανακτισμένους.
Τα επιχειρηματα της αριστερας ειναι λογικά και στην ιδια βάση με αυτα των τραπεζητων, μονο αντίθετα. Η εξελίξεις βεβαια ειναι πιο χαοτικές κι ενδεχεται ακομα και οι αγανακτισμένοι να πετυχουν περισσότερα απο ότι κανεις περιμένει. Κι οπως λέει και ο Σαρτρ στο "ο ρόλος του διανοουμενου στο επαναστατικό κίνημα" η διανόηση Δ Ε Ν ειναι σε θέση να καταλαβαίνει τις εξελίξεις .Μακάρι να το πίστευε και η Αριστερά για τον εαυτό της, οτι δηλαδή δεν μπορει να διαμορφώσει ούτε να καταλάβει τις εξελίξεις.
Παρ όλα αυτά πάντα πιστευα και πιστέυω πως οι Αριστεροι αξιζουν πολλά η αριστερά σχεδον τίποτα.
that I was where I would be,
Then I would be where I am not,
Here I am where I must be
Go where I would, I can not
Πώς διαφοροποιείς το ένα από το άλλο;Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
Παρ όλα αυτά πάντα πιστευα και πιστέυω πως οι Αριστεροι αξιζουν πολλά η αριστερά σχεδον τίποτα.
Ξύπνα...φτάσαμε...!
Οι αριστεροι είναι άνθρωποι με την ιδιότητα του αριστερού, ενω η αριστερά είναι η ιδέα-ιδιότητα.Αρχικά δημιουργήθηκε από railDG
Πώς διαφοροποιείς το ένα από το άλλο;
Οι άνθρωποι δεν ειναι απαραίτητα οι ιδιότητες τους. Πχ αν ο Σπυρος ειναι εγωιστης καραφλός κοντος και μιλάει σουαχιλι, ο εγωιστής καραφλός κοντός που μιλάει σουαχιλι.δεν είναι πάντα ο Σπύρος. Παρόλο που χρησιμοποιούμε τις ιδιοτητες για να περιγραψουμε τους ανθρώπους ,οι άνθρωποι μπορούν να παραμένουν εντελώς προσωπικοι και η εικονα τους να εξαρτάται και απο την απόσταση και σχέση με εμάς διαδραστικά. Κυρίως δεν γίνεται να συνχεουμε τους ανθρώπους με τις ιδέες τους.
that I was where I would be,
Then I would be where I am not,
Here I am where I must be
Go where I would, I can not
Οι αριστεροι είναι άνθρωποι με την ιδιότητα του αριστερού, ενω η αριστερά είναι η ιδέα-ιδιότητα. Οι άνθρωποι δεν ειναι απαραίτητα οι ιδιότητες τους. Πχ αν ο Σπυρος ειναι εγωιστης καραφλός κοντος και μιλάει σουαχιλι, ο εγωιστής καραφλός κοντός που μιλάει σουαχιλι.δεν είναι πάντα ο Σπύρος. Παρόλο που χρησιμοποιούμε τις ιδιοτητες για να περιγραψουμε τους ανθρώπους ,οι άνθρωποι μπορούν να παραμένουν εντελώς προσωπικοι και η εικονα τους να εξαρτάται και απο την απόσταση και σχέση με εμάς διαδραστικά. Κυρίως δεν γίνεται να συνχεουμε τους ανθρώπους με τις ιδέες τους.![]()
![]()
![]()
τα παραπονα σας στον προισταμενο.ευχαριστω.Αρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
Ε όχι δα!! Εμείς υφιστάμεθα λογοκρισία... Υμείς όχι.![]()
![]()
πολυ ευκολαΑρχικά δημιουργήθηκε από railDG
Πώς διαφοροποιείς το ένα από το άλλο;![]()
Καταλαβαίνω περίπου πως το λες,αλλά για μενα οι άνθρωποι που απαρτίζουν κάτι δίνουν τον προσδιορισμό σε αυτό.Απλώς υπάρχουν εξαιρέσεις καλές και κακές,οι οποίες επηρεάζουν τον εξωτερικό παρατηρητή για να σχηματίσει μια γνώμη.Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
Οι αριστεροι είναι άνθρωποι με την ιδιότητα του αριστερού, ενω η αριστερά είναι η ιδέα-ιδιότητα.
Οι άνθρωποι δεν ειναι απαραίτητα οι ιδιότητες τους. Πχ αν ο Σπυρος ειναι εγωιστης καραφλός κοντος και μιλάει σουαχιλι, ο εγωιστής καραφλός κοντός που μιλάει σουαχιλι.δεν είναι πάντα ο Σπύρος. Παρόλο που χρησιμοποιούμε τις ιδιοτητες για να περιγραψουμε τους ανθρώπους ,οι άνθρωποι μπορούν να παραμένουν εντελώς προσωπικοι και η εικονα τους να εξαρτάται και απο την απόσταση και σχέση με εμάς διαδραστικά. Κυρίως δεν γίνεται να συνχεουμε τους ανθρώπους με τις ιδέες τους.
Να το θέσω πιο απλά.Παρόλο που είμαι ΑΕΚ εξοργίζομαι απίστευτα με τους οπαδούς-χουλιγκανς,οι οποίοι παίζει να είναι και οι χειρότεροι σε σχέση με των υπόλοιπων ομάδων,αλλά παρόλα αυτά λέω ότι είμαι φίλαθλος της ΑΕΚ.Για κάποιον απ'εξω μπορεί να ταυτιστώ με τους προαναφερθέντες οπαδούς και να με παρεξηγήσει,γιατί στο μυαλό του θα έχει διαμορφώσει το σχήμα ΑΕΚτζης-βάρβαρος.Άρα τελικά η εικόνα που επικρατεί ποια είναι;Η καλή ή η κακή;
Για κάποιον απ'εξω μπορεί να επικρατήσει η κακή και να θεωρεί τους ΑΕΚτζήδες χουλιγκάνους.Όμως η πλειοψηφία είναι απλοί υποστηρικτές και για μια μειοψήφια,όσο ακραία κι αν είναι δεν πρέπει να χαρακτηρίζεις ολόκληρο τον οργανισμό.Κάπως έτσι πιστεύω πάει σε όλες τις περιπτώσεις ανθρώπινων ομάδων,γιατί ο ανθρώπινος παράγοντας είναι πάντα ρευστός.Κι η ιδέα,το να είσαι ΑΕΚ δηλαδή σ'αυτή την περίπτωση, παραμένει αναλοίωτη,ακόμα κι αν κάποιοι την ξεφτιλίζουν.
Ξύπνα...φτάσαμε...!