Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 49

Θέμα: AEKaki - Thryllos 1-3

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    τεσπα τιποτα προσωπικο πικρα απλα για ενα και μονο λογο

ολος ο τυπος ειναι ...αλλου!!! αλλον αγωνα ειδαν!!! τι να πω τωρα??? ο Βαρουχας ειδε χερι του Αλεξοπουλο ενω εγ που ειμουν σε αποσταση αναπνοης (θυρα 17 κατω κατω... πιο κοντα δε γινεται...) ειδα καθαρα ΩΜΟ!!!! και μαλιστα ειδε "ακουσιο" το αλλο χερι (δε θυμαμαι πιος παιχτης ηταν...) που ηταν καραμπινατο πεναλτυ υπερ της ΑΕκ

τεσπα η διαιτισια ειναι γνωστη και δε περιμενα τιποτα διαφορετιο

απλα η ελληψη σεβασμου απο το τυπο στη πολυ καλη εμφανιση της ΑΕΚ με χαλαει...

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    idi

+οτι δε μας παει καθολου η τυχη φετος και .... τωρα ερχοναι χειροτερα γιατι εχουμε εκτος Ιωνικο και μετα Παναθηνακο

ΜΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΠ..... ΛΑΘΟΣ...

Μαλλον τα ευκολα ερχονται....

Κατσε και θα με θυμηθεις.....

Ο Πεφωτισμένος Το avatar του/της illuminatios
    Κατάπιατε κορίτσια?? Για να αρχίσει και καμια συζήτηση της προκοπής??

10 χρόνια πούλους... έχετε γινει μάστορες
    Always made to mean nothing

Ρε συ Απόστολε..... γιατί με απογοητεύεις βρε αγόρι μου...

10 χρόνια ο Γκουσγκούνης της Ελλάδας είστε... Κανένας δεν τον θυμάται για τα γαμήσια... Όλοι γελάνε με το επίπεδό του...
    [font=times]Και τι άλλα;;;
    Για πες, για πες...
    [/font]

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    πολύ σωστά...

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της x-rider
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DEMINIO
    Ρε συ Απόστολε..... γιατί με απογοητεύεις βρε αγόρι μου...

10 χρόνια ο Γκουσγκούνης της Ελλάδας είστε... Κανένας δεν τον θυμάται για τα γαμήσια... Όλοι γελάνε με το επίπεδό του...

ok,ok

ΤΑ ΕΧΕΙ ΡΙΞΕΙ ΟΜΩΣ ,ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΡΙΞΕΙ?

ΑΤΙΜΟΥΛΙΚΑ.....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ρε σεις... δε σας πιάνω πουθενα....

Τρώω τα μπαλάκια μου ... είμαι ο για το μπούτσο.
    Ρίχνω τα μπαλάκια μου... παλι για το μπούτσο ?ΟΚ αλλα βάλτε μου ενα πατρον, ενα μοτιβο, κατι ρε παιδι μου.

Σου ριχνω 3 ,μου λες για ροζεμποργκ.
    τρως απ την ζενιτ ,κρεμ ντε πουλ, μου το ριχνεις στο ναι, επιπεδο και τι φταίει... κτλ....

Τα πραματα είναι απλα. Πολύ απλα.

Εσεις οι χανουμηδες ,την βρισκετε με άλλα πράγματα.... 50 χρονια να ασχολεισται με τη διοίκηση και τον τρόπο διοίκησης της ομαδας σας.... με ξενα κολυβα βεβαια αλλα εκει είστε. Και καλά υπεράνω και αεκ ιδεα και να χουμε να ασχολουμαστε.
    Φέτος που δεν πάτε για πρωτάθλημα έχετε τα μητινγκ στο ρουφ γκαρντεν του Αρντεμη.... πάλι θα αρχισετε τα σχίσματα, μια απ τα ιδια απλα με αλλα ονόματα.(για ευρωπη τα λεμε απο του χρονου, ετσι κι αλλιως δεν σας ενδιαφερει.Είπαμε η αεκ ειναι ιδεα όχι ποδοσφαιρικη ομαδα που πρσπαθει να νικησει)

(άσχετο... οι βαζελει γιατι τα πηραν κρανίο με το ματσακι??)

υγ: Το ρίξαμε και στη διαιτησία?? υπεράνω μαι ασ

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII

ΤΗ ΠΙΟ ΣΟΦΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ..

ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΝ ΕΙΠΕ Ο ΝΤΕΜΗΣ.

εμείς εχουμε μια ομάδα 7 εκ.ε. και παιξαμε με μια ομαδα των 25 +.

το λογικο ειναι να χάσουμε..αν και ειναι ενα παιχνίδι και πολλα μπορούν να γίνουν αφου παιζει ρόλο και η τύχη.

και αν το δουμε λιγο απλα...10 φορες σερι να παιξουνε 2 ομάδες με τοσο διαφορετικο ρόστερ...τις 7 τουλαχιστον φορες θα νικησει η ομάδα με το πιο καλο -ακριβο ροστερ.

όλα τα άλλα ειναι ..σε δουλειά να βρισκόμαστε.

εγω βλέπω μια ομαδα που για να νικησει μια καλύτερη..πρεπει να της πανε ολα δεξια..και μια άλλη που με 30 λεπτα ποδοσφαιρο..
    νικαει και οταν ειναι κακή.
    αυτη ειναι και η διαφορά των 7...με των 25.

Έχεις δίκιο, τα πράγματα είναι απλά, πολύ απλά...

Είναι τεράστια η διαφορά, για να ακριβολογούμε είναι άλλο πράγμα, το να είσαι ο καλύτερος μεταξύ καλών απ' το να είσαι ο λιγότερο χάλια μεταξύ χειρότερων...
    Αυτό που δεν έχετε καταλάβει οι γαύροι, είναι ότι σ' όλα αυτά τα χρόνια, με φωτεινή εξαίρεση 2-3 χρονιές όπως ας πούμε η περσινή, ανήκετε στην δεύτερη κατηγορία... Και το "λιγότερο χάλια από τα χείριστα" ΔΕΝ εξαρτάται από τις ικανότητες αλλά από άλλα πράματα.... ιφ γιου νοου γουατ αι μιν...

Υγειές για μένα, είναι οι παληκαράδες που τσαμπουκαλεύονται και υπερισχύει ο δυνατότερος... Αν είμαι ο δυνατότερος θα υπερηφανευτώ...
    Αν υπάρχει ένας ανάπηρος και πεθαμένοι, ποιος θα υπερισχύσει;;; ε;;; ποιος;;; α...... Τώρα αν υπάρχει λόγος ο ανάπηρος να υπερηφανεύεται για τη δύναμή του.... Γιατί εγώ θα σκεφτώ ότι κάποιος υπάρχει από πίσω που δεν αφήνει τον ανάπηρο να πεθάνει και τον συντηρεί...
    [font=times]Και τι άλλα;;;
    Για πες, για πες...
    [/font]

ρε ΒΒΚ αμα ειναι ετσι να το δωσουν απο τωρα στην ομαδα των 25 να μη χαλαμε τις Κυριακες μας στο γηπεδο ή στη ΤV...

ΚΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΠΩΣ ΤΟ ΠΗΡΕ ΤΟΤΕ???

Θα υπερισχυσει ο λιγότερο πεθαμενος. Γι αυτό ο περισσοτερο πεθαμένος θα φροντίσει να μην πολυκουνιεται και θα φροντισει επισης να μην κανει και δηλώσεις γιατί μετα θα ακούει το κραξιμο.

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    ρε ΒΒΚ αμα ειναι ετσι να το δωσουν απο τωρα στην ομαδα των 25 να μη χαλαμε τις Κυριακες μας στο γηπεδο ή στη ΤV...

ΚΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΠΩΣ ΤΟ ΠΗΡΕ ΤΟΤΕ???

το λογικο ειναι να χάσουμε..αν και ειναι ενα παιχνίδι και πολλα μπορούν να γίνουν αφου παιζει ρόλο και η τύχη.

εσυ ξαναδιάβασε τι έγραψα.
    οσο για την ΕΘΝΙΚΗ ...
    ειναι καθαρά θέμα τυχης.αν ξαναπαίξουμε με ολους αυτους που αποκλείσαμε...9 στις 10 θα χάσουμε.

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII

οσο για την ΕΘΝΙΚΗ ...
    ειναι καθαρά θέμα τυχης.αν ξαναπαίξουμε με ολους αυτους που αποκλείσαμε...9 στις 10 θα χάσουμε.
    ναι σιγουρα δε λεω οχι

αλλα η κουπα ειναι στην ΕΠΟ...

Αρχαία Ολυμπία Το avatar του/της marios8
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    ναι σιγουρα δε λεω οχι

αλλα η κουπα ειναι στην ΕΠΟ...

Δηλαδη περιμενουμε το θαυμα. Ο dukasii εχει δικιο πως να το κανουμε με πορδες δεν γινονται ομαδες θελει φραγκα. Το να κερδισει η ΑΕΚ ή ο ΠΑΟΚ (η ομαδα μου) τον Ολυμπιακο οι πιθανοτιτες ειναι 1/10 αντε επειδη ειστε ιδεα (οπως λετε) νατις κανουμε 2/10. Αρα θα πρεπει να ειμαστε προετοιμασμενοι 8/10 για καζουρα. Εμενα δεν με ενοχλει γιατι ειμαι φιλαθλος τωρα το ποσο γρηγορα θα το αποδεχθει αυτο ο καθενας ειναι δικο του θεμα παντος οσο ποιο γρηγορα το κανει τοσο καλυτερα θα αισθανθει. Ειναι καθαρα θεμα εγωισμου. Το μυστικο γιατι δεν πρωταγωνιστουν οι ομαδες μας δεν κρυβεται στη διαιτησια αλλα καπου αλλου. Συγνωνη αν σε πληγωσα αλλα τι να κανω και εγω απο τους πληγωμενους ειμαι
    Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.

Highway To Hell... Το avatar του/της Boxer
    Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    Μα εμείς κατεβήκαμε για να κάνουμε υγιεινό περίπατο και τον κάναμε.

Είδες κανέναν ολυμπιακό να τρέχει χθες.Οι παίχτες ήταν λες και κάναν αγγαρεία.Με σβηστές μηχανές παίζαν.Βαριόντουσαν να κουνηθούν.

Ε κάπου στο 87 σου λένε "αρκετά τράβηξε η τραγωδία, τρία λεπτά μείναν ας παίξουμε και λίγο σοβαρά" ...και κάπως έτσι το 1-1 μεταμορφώθηκε στο ρελαντί σε 1-3.
    Αληθεια

Τους εβλεπα και εκνευριζομουν.
    Δεν ειναι που δεν παιζανε καλα.
    ΒΑΡΙΟΝΤΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΟΥΝ.
    Keep on rocking in a free world !!!

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •