Παιδιά έχω πρόβλημα με τον ασφαλιστή μου: Φέρνει το συμβόλαιο και το σήμα πάνω από μήνα μετά τη λήξη του προηγούμενου έτους πάντα. Το γιατί δεν το καταλαβαίνω, αλλά με εκνευρίζει αφάνταστα διότι όλο μου δίνει κάτι εκτυπώσεις από υπολογιστή που υποτίθεται θα με καλύψουν ενώ δεν είναι έτσι και θα φάω καμιά κλήση...
Το μόνο θετικό του είναι ότι έχει φτηνότερο κόστος από άλλους. πχ το αμάξι 1500 κυβικά που έχω (με φουλ μπονους μαλους) με θραύση κρυστάλλων βγαίνει 300 ευρώ το χρόνο.
Τώρα είμαι ακριβώς στη φάση της ανανέωσης για αμάξι και μηχανή και τραβάει το ίδιο τροπάριο.
Σκέφτομαι να τον αλλάξω άμεσα. Εχετε να προτείνετε κάτι καλό και φτηνό για 125 κυβικά; Οδική δεν με νοιάζει (έχω ADAC) αλλά και αν υπάρχει κακό δεν κάνει!
Δεν είχα νομική προστασία πουθενά και δεν ξέρω αν τελικά χρησιμεύει.
Επίσης δεν ξέρω να υπάρχει πρόβλημα σε online ασφάλιση. Αν μετά χρειαστείς τον ασφαλιστή (πχ σε κάποιο ατύχημα ή σε θραύση κρυστάλλων) πως θα βγάλεις άκρη;
Εχετε να προτείνετε κάτι καλό για 2 αμάξια και 1 μηχανή; Σκεφτόμουν interamerican ή chartis.
*και κάτι ακόμα: τι γίνεται αν δώσω όχημα σε κάτω των 23 ετών και δεν έχω κάνει τέτοια δήλωση στην ασφαλιστική; μένω ακάλυπτος σε περίπτωση ατυχήματος;