Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 33

Θέμα: fazer 600 07

Ξεκολα ρε.... Το avatar του/της hondaRR

Question fazer 600 07

Λοιπον αγορασα το προτο σοβαρο μου μηχανακι πριν ενα μηνα ειναι ενα yamaha fazer 600 προτη αδεια 2007 με 7500χλ 4500ευρο.
    οδιγοντας το εχω διαπιστωση το εξεις οτι μετα απο καθε βολτα εντος της πολης τα ρουχα μου γινοντε αχρηστα απο τα καυσαερια βρομανε αθλια καθος επισης και του συνοδιγου οταν εχω!
    και οτι το μηχανακι αδικιτε με στην πολη καθως δουλεει ψηλα!!!
    εχετε επεμβει στα δικας για αλαγει γραναζοματος?? και αν ναι πια η συμπεριφορα της μηχανι σας μετα την επεμβασει?
    πια η διαφορα απο το s2 εκτοσ απο τα φρενα της κοντερ μασκα και ψαλιδι που εχω δει εγω?
    πια τα μειονεκτιματα τησ μοτο?
    η ρεζερβα ποσα χειλιομετρα κανει?
    μην με παραπεψει κανει στο fazerclub οχι πως εχω κατι με τα παιδια απλα εγω εδω εχω μαθει εδω γουσταρω moto.gr και ξερο ψωμι

φιλικα ενας καινουργιος ευτιχης κατοχος fazer
    honda c-100
    suzuki bandit 400v
    yamaha fz6 fazer
    suzuki gsxr 1000k8
    yamaha fz1 fazer

το μοτο μ

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	253002_1894041444335_1640535303_1858923_1778805_n.jpg 
Προβολές:	1631 
Μέγεθος:	116,3 KB 
ID:	229386
    honda c-100
    suzuki bandit 400v
    yamaha fz6 fazer
    suzuki gsxr 1000k8
    yamaha fz1 fazer

Παλαιό μέλος Το avatar του/της pavlaras1
    Καλησπερα φιλε μου.
    Χαιρομαι που κανεις αυτην την ερωτηση.
    Σου επισυναπτω εναν συνδεσμο ολης τις ιστοριας των Fazer απο το 1998-2009
    Μπορεις να πας στο ετος 2007-2009 και θα δεις ολες τις διαφορες αναλυτικα μεταξυ S2 και S1
    Οτι απορια εχεις με ρωτας

http://www.yamaha-motor.ch/french/de...rs%201998-2009

20 αλογα παραπανω,Αλεξηνεμιο καλυτερο, φωτιστικα καλυτερα,πηρουνι καλυτερο,λασποτηρας μπροστα πιο αεροδυναμικος,καθισμα αντιολισθητικο,χερουλια συνεπιβατη,ποδοστατες συνεπιβατη με λαστιχο και αφαιρουμενη για τοποθετηση αλλων,ηλεκτρονικη,χαρτης,εκεντροφορος, βαλβιδες που ειναι πιο ενυσχημενα μιας και ειναι κατηγοριας HG που συμαινει High Grade και αλλα πολλα που πρεπει να τα εχω μπροστα μου να τα βλεπω και να στα δειχνω.
    Το πιο σημαντικο απο ολα για εμενα ειναι τα φρενα του.
    Θα το αντιληφθεις σε ταξιδια και εαν κανεις γρηγορη οδηγηση.
    Συνηθως βαζουμε ενα δοντι λιγοτερο στο γραναζι μπροστα ή 3 δοντια περισσοτερα στο γραναζι πισω για να παρεις 1κιλο ροπη παραπανω εαν την χρειαζεσαι αλλα θα σου δειχνει στο ταχυμετρο οτι πας με μεγαλυτερη ταχυτητα απο την πραγματικη περιπου 9χιλιομετρα και θα χασεις λιγο απο την τελικη του που σημαινει πανω απο 210-220 πραγματικα δεν θα πηγαινεις.

http://www.yamaha-motor.ch/french/de...009&pageNum=12

2007
    Upgraded model named “S2” features:
    • Diamond shape aluminium swingarm
    • Monobloc, 4-piston type front brake calipers
    • Aluminium, bolt-on type passenger footrest brackets
    • New instrument panel.with analog rpm counter
    • New seat texture

The non-S2 model is a value-for-money option without these changes and with a 78 HP engine.

The Fazer models with cowling, get a slightly redesigned cowling.

καλημερα

ευχαριστω για την απαντιση σου pavlaras1
    διορθοσεμε αν κανω λαθος τη ενοις 20hp παραπανω απο οσο μου ειπε ο τεχνικοσ εχουμε τα ιδια
    honda c-100
    suzuki bandit 400v
    yamaha fz6 fazer
    suzuki gsxr 1000k8
    yamaha fz1 fazer

υπαρχει περιπτοση μοντας για αλαγει οργανον απο s1 σε s2 το εχει κανει κανεις?
    honda c-100
    suzuki bandit 400v
    yamaha fz6 fazer
    suzuki gsxr 1000k8
    yamaha fz1 fazer

Παλαιό μέλος
    Πολύ όμορφο , παρότι δεν μ'αρέσουν τα Fazer,το συγκεκριμένο με το μπλέ είναι πολύ ωραίο σαν σχέδιο.Οπότε καλό τάξιδο και να μας ενημερώνεις το τι κάνεις και στο τι επεμβαίνεις πάνω στην μηχανή

σε καινουργιο μηχανακι βρωμαει καυσαεριο λεει ο φιλος :a53:

οργανα δεν αλλαζουν απο S2 σε S1 . ΑΝ γινεται θα πρεπει να αλλαξεις όλο το fairing που θα σου βγει πολυ ακριβο. Αυτο που λεει ο pavlaras1 με τα 78 αλογα ειχε κυκλοφορησει ταυτοχρονα με το s2 το 2007 και ηταν ακριβως ιδιο σαν εμφανιση (πλαστικα, ψαλιδι κτλ)με το παλιο. Το δικο σου αν ειναι με 98 αλογα και αδεια 07 σημαινει οτι ειναι στοκ 06. Εαν ειναι 07 μοντελο ειναι με 78 αλογα. Μαλλον εισαι στην πρωτη περιπτωση μιας και τα 06 τα ειχε βγαλει προσφορα η ΥΑΜΑΗΑ το καλοκαιρι του 2007 6770ευρω και ειχαν πουληθει αρκετα τοτε. Μπορεις να το ελεγξεις σε καποιο ΥΑΜΑΗΑ εξουσιοδοτημενο με τον αριθμο πλαισιου (ή να κανεις βολτα ενα αλλο 06-05 ή S2 και να συγκρινεις).

Τωρα αυτο που λες για καυσαερια δεν το εχω ξανακουσει, (και γνωριζω αρκετους με fazer), ειδικα για τον οδηγο. Για συνοδηγους εχω ακουσει κατι γκρινιες απο γυναικες ομως...και παλι μιλαμε για μεμονομενα περιστατικα. Ότι αλλο στην διαθεση σου.

Καλοταξιδο και αγρατσουνιστο!!!!!!!!!!!
    www.myfazer.gr

Αρχικά δημιουργήθηκε από hondaRR
    καλημερα

ευχαριστω για την απαντιση σου pavlaras1
    διορθοσεμε αν κανω λαθος τη ενοις 20hp παραπανω απο οσο μου ειπε ο τεχνικοσ εχουμε τα ιδια
    Το S1 εχει 78 αλογα απο το εργοστασιο και το δικο σου ειναι το S1 μιας και απο οτι βλεπω με το δικο μου εχεις πολλες διαφορες εξωτερικα.

Δες μια φωτογραφια απο την δικια μου σειρα S2 2008 και κανε μια συγκριση με το δικο σου.

http://www.arpem.com/motos/modelos/y...zer-s2-li5.jpg

(Ο κώδικας [IMG] είναι OFF ) πως μπορει να γινει ON παω στον πινακα ελεγχου τον εχω ON και παλι δεν δουλευει
    Εχω προβλημα εδω και πολυ καιρο και δεν μπορω να βαζω φωτογραφιες μονο συνδεσμους

Αρχικά δημιουργήθηκε από sovaros_user
    σε καινουργιο μηχανακι βρωμαει καυσαεριο λεει ο φιλος :a53:
    Εγω που εχω καθησει πολλες φορες συνεπιβατης ητε στο δικο μου ητε σε αλλο FZ6 ντυμενο ή οχι δεν μυρισα ποτε καυσαεριο ή οτιδηποτε αλλο.
    Εκτος εαν το μηχανακι του φιλου σου καιει λαδια ή εχει καποιο αλλο προβλημα τοτε πρεπει να παει να το κοιταξει.

Ρε Pavlara θα μας τρελανεις? Όταν λες S1 ποιο μοντελο εννοεις? Δηλαδη το δικο μου στοκ 06 αγορασμενο Ιουλιο 2007 ειναι με 78 αλογα? Μην λεμε οτιναναι.
    Το FZ6 ειτε ντυμενο ειτε γυμνο απο το 2004 μεχρι το 2006 εβγαινε με ενα μοτερ 98ΗΡ. Με 78ΗΡ υπηρχε μονο το 2007 (μετα οπως πολυ σωστα ειπες αντικατασταθηκε με την σειρα xj) και το εφερνες μαλιστα πολυ ευκολα στα 98 αφαιρωντας κατι λαμακια στην ντιζα του γκαζιου (δεν θυμαμαι ακριβως λεπτομερειες). Το xj δεν ερχεται τοσο ευκολα στα 98, ειναι ρυθμισμενο αλλιως το μοτερ γενικα και οχι μονο ενα λαμακι που κοβει την ντιζα του γκαζιου.
    www.myfazer.gr

τελικα το μηχανακι επισκεφτηκε συνεργιο και ο μηχανικοs μου ανεφερε οτι για τα καυσαερια φτεει λεει το μηχανακι γιατι τα καυσαερια κανουν στροβιλισμο
    τη να πω δεν ξερω!!!
    το στεκαρε ειναι με τα 98 αλογα
    ασχετο τοποθετισα μανηταρια στο μηχανακι που αγορασα μεσω ebay πλακα εχουν
    γενικα ειμε αρκετα ευχαριστημενος με ενα γραναζακι θα φιαξουν ολα εχτος απο την βρομα στην πλατη μου
    honda c-100
    suzuki bandit 400v
    yamaha fz6 fazer
    suzuki gsxr 1000k8
    yamaha fz1 fazer

@ delrules

Συμφωνω μαζι σου.
    Δεν λεω κατι αλλο απο αυτο που ειπες.
    2004-2006 98αλογα.
    2007-2009 (δυο κατηγοριες non-s2 78αλογα, s2 98αλογα)

Επισης λενε οτι εαν στραβωσεις το λαμακι στην ντιζα του γκαζιου ερχονται τα αλλα 20 αλογα αλλα στην δυναμομετρηση ενος s1 και s2 δεν εχει ουτε την ιδια καμπυλη ροπης ουτε την ιδια καμπυλη ισχυς αλλα μικροτερη και με πιο μεγαλη τρυπα στα 6.000-8.000 απο οτι στο S2 που ειναι πιο μικρη.
    Συνεπως ο χαρτης του κινητηρα δεν ειναι το ιδιο και ο κωδικος τις ηλεκτρονικης ειναι διαφορετικος.

Οπως και οι κωδικοι του εκεντροφορου και απο βαλβιδες και μπιελες, κουζινετα ειναι διαφορετικη.

Μεν ταιριαζουν το ενα με το αλλο αλλα δεν εχουν την ιδια ποιοτητα κατασκευης γιαυτο αλλωστε για να τα ξεχωριζουν τα ονομασαν και HG.

Οι διαφορες ειναι σε χιλιοστα.

Αλλαζουν τα τελευταια γραμματα με τα τους αριθμους που δειχνουν ποσο πιο παχυ ειναι το καθε εξαρτημα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Απορω γιατι δεν καταργειται τελειως αυτη η κατηγορια των 4κυλινδρων 600ριων ???

Ο Χριστος κι Αποστολος...... 98 PS στις 12.000 rpm !!!
    Και το gsr τα ιδια ακριβως

To δε CBR RR (αναλογα την χρονια):
    104.7 hp @13,800 rpm
    105.2 bhp @ 13,750 rpm
    106.01 hp @ 13,850 rpm

Εκτος απο αεροδιαδρομο , που αλλου μπορεις να ευχαριστηθεις τα μοτερ αυτα ?

Πρώτον μην ξαναπατήσεις στο μηχανικό που σου είπε ότι είναι ΟΚ να βρωμάς καυσαέρια από ... τους στροβιλισμούς. Είναι ή ασχετος ή σε δουλεύει ή και τα 2. Βρες έναν σοβαρό άνθρωπο και τσέκαρε τους λαιμούς από τις εξατμίσεις. Μπορεί να έχουν σκουριάσει (δύσκολο) ή μπορεί ο τύπος που το είχε πριν να είχε βάλει αφτερ εξατμίσεις και όταν τις έβγαλε για να πιάσει πιο πολλά με χωριστή μεταπώληση, να μην έχουν κουμπώσει καλά. Κάτι άλλο δεν θέλω να σκεφτώ, γιατί μπορεί να πονέσει. Δες το και μιλάμε.

ΥΓ Περίμενε λίγο να μάθεις το μηχανάκι και μετά ψάξου με γραναζώματα!
    2 young 2 die,
    2 old 2 rock n' roll

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Rearsets fazer 600 07
    από Nazgul στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 27/08/2010, 15:54

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία