Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 15

Θέμα: Ήταν ''χαμηλή'' και δεν την είδε...

Αδειούχος Το avatar του/της aircop

Ήταν ''χαμηλή'' και δεν την είδε...

Σήμερα κατά τις 11μιση το πρωί και ενώ γύριζα από το πλυντήριο όπου είχα πλύνει την μοτοσυκλέτα θυμήθηκα ότι έπρεπε να ψωνίσω για το σπίτι. Σταματώ λοιπόν μπροστά στο κρεοπωλείο της γειτονιάς και την αφήνω στο μονό σταντ μιας και δεν θα 'κανα πάνω από 5 λεπτά. Με το που πέρασα την πόρτα του μαγαζιού ακούω τον χαρακτηριστικό ήχο της μοτοσυκλέτας που πέφτει. Γυρίζω και βλέπω τον μπάρμπα που πήγε να ξεπαρκάρει και μου είπε το θεϊκό ότι ήταν χαμηλή και δεν την είδε στον κεντρικό καθρέφτη (προφανώς οι πλαϊνοί καθρέφτες δεν έχουν κάποια χρησιμότητα, είναι διακοσμητικοί). Στην αρχή άρχισε να λέει ότι δεν του είχα αφήσει χώρο να ελιχθεί και τέτοια αλλά πριν προλάβω να τον αρχίσω βγήκε και η θείτσα από την θέση του συνοδηγού και αποσόβησε τα χειρότερα παραδεχόμενη το φταίξιμό τους. Από ζημιές έσπασε το πίσω φανάρι μαζί με την βάση και το πίσω αριστερό φλας. Δεν ξέρω αν έκανα καλά που δεν φώναξα τροχαία, πήρα μόνο τα στοιχεία του(διεύθυνση, τηλ, αριθμό ταυτότητας,πινακίδα αυτοκινήτου) για να επικοινωνήσουμε όταν μάθω την τιμή των ανταλλακτικών.
    "Νόμοις έπεσθαι καλόν"

Αιώνιος Νεανίας! Το avatar του/της Lupo
    Είναι η μηχανή της φωτογραφίας?

Με ακριβώς το ίδιο μοντέλο, την έβαλε κάτω από το πορτ-μπαγκάζ πριν χρόνια, σε κόκκινο φανάρι που είχα σταματήσει πίσω του, μπάρμπας με volvo που έβαλε οπισθεν χωρίς λόγο και αιτία.

Α, ναι. Με την ίδια δικαιολογία. Δεν με είδε.

Καλά ξεμπερδέματα φίλε.
    5/2/2008 Καλωσόρισες!
    22/1/2013 Καλωσόρισες!
    :a07:

Re: Ήταν ''χαμηλή'' και δεν την είδε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από aircop
    Σήμερα κατά τις 11μιση το πρωί και ενώ γύριζα από το πλυντήριο όπου είχα πλύνει την μοτοσυκλέτα θυμήθηκα ότι έπρεπε να ψωνίσω για το σπίτι. Σταματώ λοιπόν μπροστά στο κρεοπωλείο της γειτονιάς και την αφήνω στο μονό σταντ μιας και δεν θα 'κανα πάνω από 5 λεπτά. Με το που πέρασα την πόρτα του μαγαζιού ακούω τον χαρακτηριστικό ήχο της μοτοσυκλέτας που πέφτει. Γυρίζω και βλέπω τον μπάρμπα που πήγε να ξεπαρκάρει και μου είπε το θεϊκό ότι ήταν χαμηλή και δεν την είδε στον κεντρικό καθρέφτη (προφανώς οι πλαϊνοί καθρέφτες δεν έχουν κάποια χρησιμότητα, είναι διακοσμητικοί). Στην αρχή άρχισε να λέει ότι δεν του είχα αφήσει χώρο να ελιχθεί και τέτοια αλλά πριν προλάβω να τον αρχίσω βγήκε και η θείτσα από την θέση του συνοδηγού και αποσόβησε τα χειρότερα παραδεχόμενη το φταίξιμό τους. Από ζημιές έσπασε το πίσω φανάρι μαζί με την βάση και το πίσω αριστερό φλας. Δεν ξέρω αν έκανα καλά που δεν φώναξα τροχαία, πήρα μόνο τα στοιχεία του(διεύθυνση, τηλ, αριθμό ταυτότητας,πινακίδα αυτοκινήτου) για να επικοινωνήσουμε όταν μάθω την τιμή των ανταλλακτικών.

μικρη η ζημια αλλα επρεπε να καλεσεις τροχαια

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    όταν παραδέχονται το λάθος τους, δεν καλείς ΤΟΤΑ.. δεν χρειάζεται. Καλείς την ασφάλεια σου και στέλνει άνθρωπο που συμπληρώνει την φιλική δήλωση και καταγράφει και φωτογραφίζει τα πάντα.. υπογράφετε και οι δύο (ο φταίχτης αποδεχόμενος ουσιαστικά την ευθύνη του) και εκεί τελειώνει ...

Μόνο αν υπάρχει τραυματισμός ακόμα και αν το παραδέχεται κάποιος έρχεται η ΤΟΤΑ και καταγράφει δελτίο για τον τραυματισμό.

Εν πάση περιπτώση.. ελπίζω να μην σου κάνει νερά τώρα και να στα πληρώσει.
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Μου θύμισε το περιστατικό πριν πολλάάά χρόνια που οδήγαγα μια βέσπα 200άρα και μου την είχε πετάξει κάτω ένας μπάρμπας σε μια ψαροταβέρνα και ζήταγε και τα ρέστα από πάνω γιατί ήταν λέει η βέσπα άσπρη και την είχα παρκάρει μπροστά σε ασπροβαμμένο τοίχο...

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
    Μου θύμισε το περιστατικό πριν πολλάάά χρόνια που οδήγαγα μια βέσπα 200άρα και μου την είχε πετάξει κάτω ένας μπάρμπας σε μια ψαροταβέρνα και ζήταγε και τα ρέστα από πάνω γιατί ήταν λέει η βέσπα άσπρη και την είχα παρκάρει μπροστά σε ασπροβαμμένο τοίχο...
    Sent from me using a computer.

Oχι ρε πστ μου

Τι δικαιολογιες μπορει να βρει ο ανθρωπος!!!

Καλα ξεμπερδεματα air. Eπρεπε να καλεσεις τον ασφαλιστη σου οπως ειπε κ ο Gandalf αλλα δεν νομιζω να σου κανει νερα
    Η τύχη χτυπάει την πόρτα σου μόνο μια φορά, αλλά η ατυχία έχει πολύ μεγαλύτερη υπομονή.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    όταν παραδέχονται το λάθος τους, δεν καλείς ΤΟΤΑ.. δεν χρειάζεται. Καλείς την ασφάλεια σου και στέλνει άνθρωπο που συμπληρώνει την φιλική δήλωση και καταγράφει και φωτογραφίζει τα πάντα.. υπογράφετε και οι δύο (ο φταίχτης αποδεχόμενος ουσιαστικά την ευθύνη του) και εκεί τελειώνει ...
    εκτος αν η μια απο τις 2 ασφαλειες δεν εντασονται στον φιλικο διακανονισμο
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska

Απίστευτος έτσι???? Την επόμενη φορά που θα παρκάρεις άσπρο όχημα σε ασπροβαμένο τοίχο να έχεις και 1 κιλό μαύρο Vitex πλαστικό να βάψεις τον τοίχο.

Ρε δεν παίζονται λέμε.

LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

πριν κανα 2 χρονια σταματαω στο φαναρι της πατησιων και αλεξανδρας

και μετα απο λιγα δευτερολεπτα ακουω ενα γκραπ και τρανταζομαι

γυρναω και τι να δω,μια γκομενα με ενα ροζ σκουτερ μου ειχε πεσει απο πισω

και μετα επεσε κατω.

αφου κατεβηκα να την βοηθησω να σηκωθει, μου λεει -καλα ρε φιλε εσυ τι φρενα εχεις?δεν μπορω να καταλαβω-

αντε γεια:a31: :a31: :a31: :a31: :a31: :a31: :a31:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
    Απίστευτος έτσι???? Την επόμενη φορά που θα παρκάρεις άσπρο όχημα σε ασπροβαμένο τοίχο να έχεις και 1 κιλό μαύρο Vitex πλαστικό να βάψεις τον τοίχο.

...ή τη μοτο, γιατί όχι?

Καλά ξεμπερδέματα φίλος!

Αδειούχος Το avatar του/της aircop
    Tέλος καλό, όλα καλά. Ήρθαν τα ανταλλακτικά από Ιαπωνία, περάστηκαν, πήγα τις αποδείξεις στον κυριούλη ο οποίος με εξόφλησε μέχρι και το τελευταίο eurocent. Όπως φαίνεται υπάρχουν και οι εξαιρέσεις στον κανόνα...
    "Νόμοις έπεσθαι καλόν"

ειπαμε..fournas Το avatar του/της fournas
    .......................... Όπως φαίνεται υπάρχουν και οι εξαιρέσεις στον κανόνα...
    πιο ευκολα μπορει να σου κατσει το λαχειο ..

παλι καλα φιλε ..

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm

Μόνο αν υπάρχει τραυματισμός ακόμα και αν το παραδέχεται κάποιος έρχεται η ΤΟΤΑ και καταγράφει δελτίο για τον τραυματισμό.

Εν πάση περιπτώση.. ελπίζω να μην σου κάνει νερά τώρα και να στα πληρώσει.
    Δεν έχει να κάνει αυτό. Ο δεύτερος εμπλεκόμενος ακόμα και να υπογράψει θετικά στη φιλική δήλωση που θα ετοιμάσει ο υπάλληλος της φροντίδας ατυχήματος πρέπει να αναφέρει με τη σειρά του στη δική του ασφάλεια ότι η υπαιτιότητα είναι δική του. Κανείς δε μπορεί να εγγυηθεί ότι δε θα τα γυρίσει μετά οπότε καλό θα ήταν να είναι και η τροχαία παρόν.
    Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Tέλος καλό, όλα καλά. Ήρθαν τα ανταλλακτικά από Ιαπωνία, περάστηκαν, πήγα τις αποδείξεις στον κυριούλη ο οποίος με εξόφλησε μέχρι και το τελευταίο eurocent. Όπως φαίνεται υπάρχουν και οι εξαιρέσεις στον κανόνα...

Παρόμοια θέματα

1. .....και όμως δεν με είδε.......
    από PacMan στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 16/07/2011, 11:50
  2. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 01/12/2010, 14:07
  3. Καφεδακι μιας και δεν την παλευω....:)
    από kalgeorge στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 19/12/2008, 11:49
  4. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 27/09/2006, 14:45
  5. Ιούλιος και δεν την παλεύω με τίποτα...
    από Nostra στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 16/07/2006, 06:30

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF