καταρχή να συμφωνήσω με τα κάτωθι...
... γιατί γουστάρω τις κυριακές να μιλάω να βρίζω να μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι κτλ με το παρεάκι... να κάνω καζούρα, να τσαντίζομαι όταν μου κάνουν κτλ... γουστάρω τοπι ρε παιδάκι μου όπως ο άλλος γουστάρει rolling stones.Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
καμιά φορά θέλοντας να υπερασπίσουμε την ομάδα μας γιατί την αγαπάμε κάνουμε μέγιστο λάθος και υποστηρίζουμε τους παράγοντες που κρύβονται πίσω από την ομάδα μας.
Θέλω να πω ότι σε αυτό το βούρκο όλοι πρέπει να είμαστε μαζί (να έχουμε ίδια γνώμη εννοώ), όσοι βγαίνουν στη φόρα να καταδικαστούν όπως αρμόζει από τον νόμο και το ίδιο και οι ομάδες που εκπροσωπούν.
Τώρα τα πράγματα είναι απλά. Δεν υπάρχει κανένας παράγοντας που να εμπλακεί στις παε και να μην γνωρίζει. Από ερασιτεχνικές ομάδες και προεδριλίκια "νύχτας" μέχρι τα χοντρά της super league...
Ο πάνος (μπουσα) γνωρίζει για παράδειγμα εδώ και τρία χρόνια το εξής περιστατικο.
Τη σαιζόν 2007-2008 η ατρομητάρα κάνει ένα τρελό πρώτο γύρο και έχουμε (οι οπαδοι) αρχίσει να ψηνόμαστε ότι πάμε τραίνο για ευρώπας. Έλα όμως που από το μάρτη του 2008 (όπως μάθαμε από φιλο που δουλεύει μπουκης στο γιβραλταρ "κλείδωσε" ο ατρόμητος για β' εθνική με 8 βαθμούς πάνω από τη ζώνη υποβιβασμού! Ποιοι έμειναν τελικά στην κατηγορία? Πανιώνιος (μπέος) που πήρε μέσα στο περιστέρι το ματς και εργοτέλης που κι αυτός πήρε το ματς μέσα στο περιστέρι με δυο απίστευτου κάλους "λάθη" αμυντικών. Στο τέλος της σαιζόν αποχώρησαν δυο παίκτες. Ενας ήταν ο ζαχαρόπουλος που μας δήλωσε ότι δεν αντέχει αυτά που γίνονται και μας (στους οπαδους) ζήτησε συγνώμη.
Φέτος εμείς κερδίσαμε το γαύρο 3-1 και μείναμε κατηγορία. Τύχη, ξεχρέωμα λίγο ενδιαφέρει. Αλλα να υποστηρίζει κάποιος σαν οπαδός που γουστάρει τη γιορτή της κερκίδας (και οχι σαν υπάλληλος στα πάρτυ των παραγόντων) ότι αφου η ομάδα πάει καλά όλα εντάξει και δεν τρέχει τίποτα είναι λίγο μαλακία.
Δηλαδή πλέον δεν έχουν αφήσει ούτε ένα περιθώριο να δούμε ενα ματς και να πουμε ότι γουσταρίσαμε... Ανέκαθεν οι παε ετα;ιρείες λεφτά θέλανε να βγάλουνε. Αλλα με τα στοιχήματα και μετά δεν υπάρχει λέμε.
Το κερασάκι σε όλα αυτά είναι οτι ταυτόχρονα τους μισθωφόρους χουλιγκάνους -μινι στρατούς όλων αυτωνών τους χρεονώμαστε εμείς. Για τους ανταγωνισμούς τους, για τις καφρίλες μεταξύ τους για μιση προστασία και νταβατζιλίκι δεν πάει κανένας μέσα. Απο τις επιθέσεις σε διαιτητές μέχρι την παιανία βγήκαν όλοι λάδι. Μέχρι και δήμαρχοι κατέθεταν υπέρ καθαρμάτων που μαχαιρώνουν για τα συμφέροντα του κάθε προέδρου... Ενώ αν πανυγηρήσεις με καπνογόνο μέσα...
Είναι σετ η σαπίλα. Και δεν θα πρέπει να περιμένουμε να βγούν κι άλλα στη φόρα. Γιατί απο δω και στο εξής τα μμε θα αμβλύνουν την ιστορία θα πέσουν τιποτε καμπάνες και μετά θα νομίζουμε ότι ξεβρώμησε ο τόπος. Στην ιταλία δηλαδή τι έγινε? Τα ίδια σκατά είναι και τώρα...
Από τη μια βρώμα και από την άλλη δήθες ξεπλημένο αύριο... Ρε δεν κάνουμε μια ομάδα μοτο να τους πάρουμε και τα σόβρακα με την αξία μας???![]()
Χίλιες φορές να ξαναρχίσω να βλέπω απολλωνάρα στη ριζούπολη... Αν και πουθενά δε γλιτώνεις από τα καθάρματα...