@ baron
Φίλε μάλλον δεν διάβασες το PDF.
@ baron
Φίλε μάλλον δεν διάβασες το PDF.
@ sniper
Φίλε όταν λες το άκουσες ... κυριολεκτείς ή υποθέτεις...;
Στον Baron απάντησα, στο PDF τα λέει όλα!
Το να με πάρεις στην πλάκα δεν με απασχολεί.
Ποτέ δεν θα είναι πάντα αρεστός κάποιος από όλους, ΟΤΙ και να πει.
Άπλα αν δεν θες να διαβάσεις για να μαθαίνεις, τον μόνο που ζημιώνεις είναι τον εαυτό σου.
Στην προκείμενη περίπτωση, ζημιώνεις τις γνώσεις, την οδηγική σου απόλαυση και την τσέπη σου.
Αυτά καλέ μου φίλε....
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ.... κάποτε η ΓΗ ήταν ΕΠΙΠΕΔΗ
(εάν δεν γνωρίζεις Αγγλικά βάλε κάποιον άλλο)
Αν λειτουργεί ουδείς θα σε πάρει στην πλάκα ('ίσα-ίσα που κάποιοι θα χάσουν και τον ύπνο τους εξ αιτίας σου).Αρχικά δημιουργήθηκε από A3Hyzor
Και δείχνει, από τα ολίγα που έχεις ανεβάσει στο "σωλήνα", ότι λειτουργεί!
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
@ Εχετλαίος
Λειτουργεί Φίλε... και θυμάμαι όταν μου το είχαν πει πριν από καμιά 10αρια χρόνια ... είχα σκάσει στα γέλια και θυμάμαι οτι είχα πει... “ΠΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΑΔΑ ΜΗ ΜΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΝΕΡΟ... ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ”![]()
:rotflmao::rotflmao:
Ωραία.. Δεχόμαστε ότι δουλεύει.Αρχικά δημιουργήθηκε από A3Hyzor
@ Εχετλαίος
Λειτουργεί Φίλε... και θυμάμαι όταν μου το είχαν πει πριν από καμιά 10αρια χρόνια ... είχα σκάσει στα γέλια και θυμάμαι οτι είχα πει... “ΠΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΑΔΑ ΜΗ ΜΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΝΕΡΟ... ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ”![]()
:rotflmao::rotflmao:
Πόσο κοστίζει;
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
loipon
oles aftes oi lisis....den exo katsi na diabaso apo tin arxi to 8red....
alla den prokite na broyn praktiki efarmogi pote....
o logos ine aplos......oi petrelaikes biomixanies, ka8os ke oi biomixanies kinitiron esoterikis kafsis exoyn ependisi paaaaaaara polla se afto to sistima gia na to egatalipsoyn......
na sas doso ena paradigma gia na katalabete....
kat arxin to oti i mek ine o pio protogonos kinitiras ine gnosto, ke to exo analisi ke paliotera to giati, px se sigrisi me enan ilektrokinitira....
i dikeologia giati de xrisimopoioynte ilektrokinitires sta oximata ine oi bataries......i opoia ine mia moyfa ke misi
ti lisi gia afto to problima exi to eksis onoma
supercapacitors.......
ke gia na kserete gia ti milame.....ta dikeomata toys ta exi i bp....ke alli mia petrelaiki eteria....tixeo?????:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
sinepos mi perimenete apeksartisi apo to petreleo i ti benzini.......giati de prokite na er8i.....i 8a argisi paaaaara poli mexri na er8i.....
Στο κοπέλι που ποστάρει με το TDM βρήκαν, όμως.Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
alla den prokite na broyn praktiki efarmogi pote....
Καταλαβαίνω τι λες, αλλά έγκειται στη τελική σε...εμάς!
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Στο κοπέλι που ποστάρει με το TDM βρήκαν, όμως.
Καταλαβαίνω τι λες, αλλά έγκειται στη τελική σε...εμάς!
![]()
praktiki paragogi ennoo....na perasi se maziki paragogi.....
ke afto den prokite na gini........ke den ine sto xeri mas.....
Φίλε ακόμα δεν έχω την δυνατότητα να το πουλήσω. Δεν μπορώ να κόψω απόδειξεις.
Έμενα μου στοίχισε αρκετά και σε ώρες και σε χρήμα, γιατί για να πάρω τα ΣΩΣΤΑ υλικά, έπρεπε να αγοράσω μεγάλη ποσότητα, να πληρώσω επεξεργασίες κλπ... τέσπα.
Όταν (Και Αν..... θα κριθεί σε μερικές μέρες) θα μπορέσω να το πουλήσω θέλω να το δώσω στην δυνατόν χαμηλότερη τιμή για πολλούς και διαφόρους λόγους. Υπολογίζω κανα 230€ +/- 20€. Θα αφορά ολόκληρο το σύστημα και μιλώ και για τα ηλεκτρικά, καλώδια ρελε, σωλήνες, κλπ + αλλά το ηλεκτρονικό που χρειάζεται. Είναι ένα τροφοδοτικό με σταθερή έξοδο Αμπέρ (CCPWM) Οι τιμές για να καταλάβεις μόνο για το (CCPWM) Ξεκινούν από τα 100$ (τα καλά) χωρίς μεταφορικά. Και εγώ φτιάχνω ένα με προγραμματιζόμενο μικροεπεξεργαστή...σε μίνι μέγεθος για να χωράει (αρκετά μπροστά από τα υπόλοιπα). Και πάντα Με Άμεση Εγγυση Επιστροφής Χρημάτων ΚΑΙ Απρόσκοπτης Λειτουργίας.
Eίναι αν η χέρα σου κρατεί κάνα σκεπάρνι ή κάτι "κάπως πιο δυνατό"Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
ke den ine sto xeri mas.....
![]()
Τελικά οι φιδέμποροι δεν πεθαίνουν ποτέ, όσο υπάρχουν αφελείς έτοιμοι να πιστέψουν ότι τους πασάρουν ως επιστήμη με λίγη επικάλυψη από θεωρεία συνωμοσίας για να χοντρύνει η πλοκή.Αρχικά δημιουργήθηκε από A3Hyzor
Στον Baron απάντησα, στο PDF τα λέει όλα!
Ποτέ δεν θα είναι πάντα αρεστός κάποιος από όλους, ΟΤΙ και να πει.
Άπλα αν δεν θες να διαβάσεις για να μαθαίνεις, τον μόνο που ζημιώνεις είναι τον εαυτό σου.
Στην προκείμενη περίπτωση, ζημιώνεις τις γνώσεις και την τσέπη σου.
Αυτά καλέ μου φίλε....
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ.... κάποτε η ΓΗ ήταν ΕΠΙΠΕΔΗ
(εάν δεν γνωρίζεις Αγγλικά βάλε κάποιον άλλο)
Τι λέει το PDF? Βασικά ένα μάτσο ΜΠΟΥΡΔΕΣ! Το ότι τα λέει, μάλιστα, και ότι το δημοσιεύει αυτός που εμπορεύεται το υπερ-σύστημα θα έπρεπε να είναι αρκετό: Το "φιδέμπορας διαλαλεί την πραμάτεια του" είναι διαφορετικό απ' το "επιστημονική έρευνα", πως να το κάνουμε.
Επειδή με έχει κουράσει το θέμα που φαίνεται ότι πάντα ζει στο ανόητο μυαλό κάποιων... Κάποια απλά ΔΕΔΟΜΕΝΑ:
1. Καίγοντας νερό, ή μετατρέποντας το νερό σε κάτι άλλο και καίγοντάς το, ή γενικά χρησιμοποιώντας το νερό ως πρωταρχική πηγή ενέργειας, δεν πρόκειται να κινήσεις μηχανάκι ΠΟΥ ΝΑ ΧΤΥΠΑΣ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΚΑΤΩ. Δεν με ενδιαφέρει "πως και τι" ανακάλυψες, τι σούπερ τεχνολογία ανάπτυξες ή τι έρευνα και πειράματα έκανες. Δεν με ενδιαφέρει αν έχεις μηχανάκι έτοιμο που του βάζεις μισό λίτρο νερό Λουτρακίου και δουλεύει για ένα μήνα. Αν ισχυρίζεσαι ότι "καις νερό" είσαι φιδέμπορας. Τράβα μίλα σε κάναν αμόρφωτο. Γκέκε?
2. Αν έχεις βρει μια ευφυή μέθοδο που με την χρήση νερού (με οποιονδήποτε τρόπο) μπορείς να βελτιώσεις την ενεργειακή απόδοση ενός κινητήρα εσωτερικής καύσης, μίλα με τους σχεδιαστές κινητήρων. Αυτοί ξέρουν τις λεπτομέρειες των κινητήρων τους, αυτοί μπορούν να σε στίσουν στον τοίχο αν αρχίσεις να βγάζεις βόλτα τα φίδια. Αυτούς πρέπει να πείσεις, όχι εμάς τους τελικούς καταναλωτές. Προσοχή: Το ότι απευθύνεσαι σε 'μενα τον τελικό καταναλωτή και όχι στους καταστευαστές κινητήρων, σημαίνει ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ότι είσαι φιδέμπορας. Τράβα μίλα σε κάναν αμόρφωτο. Γκέκε?
Τα ίδια λέγανε και για τα ηλεκτρικά πριν 20 χρόνια. Μονάχα concept σε σαλόνια σε καμιά γωνιά. Ακόμη και σήμερα αν βγει και πει κανείς "ηλεκτρική/υβριδική/νερουλά μοτοσυκλέτα" ο μισός δικυκλοκινούμενος γαλαξίας θα πάρει να γελάει.Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
praktiki paragogi ennoo....na perasi se maziki paragogi.....
Ποτέ δεν ξέρεις.
Και βασικός κανόνας του μαρκετινγκ είναι ότι "Αν δεν υπάρχει η αγορά για ένα προιόν, τότε ακόμη καλύτερα! Ανοίγεις εσύ την αγορά! "
Δε βλέπω τίποτε αδύνατον. Αδύνατη είναι μονάχα η ανθρώπινη θέληση.
![]()
Στέλιο...Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Τα ίδια λέγανε και για τα ηλεκτρικά πριν 20 χρόνια. Μονάχα concept σε σαλόνια σε καμιά γωνιά. Ακόμη και σήμερα αν βγει και πει κανείς "ηλεκτρική/υβριδική/νερουλά μοτοσυκλέτα" ο μισός δικυκλοκινούμενος γαλαξίας θα πάρει να γελάει.
Ποτέ δεν ξέρεις.
Και βασικός κανόνας του μαρκετινγκ είναι ότι "Αν δεν υπάρχει η αγορά για ένα προιόν, τότε ακόμη καλύτερα! Ανοίγεις εσύ την αγορά! "
Δε βλέπω τίποτε αδύνατον. Αδύνατη είναι μονάχα η ανθρώπινη θέληση.
![]()
Άλλο το τι μπορεί να γίνει.. κι άλλο το "είναι έτοιμο, δουλεύει και κάνει τόσο" και στο λέει αυτός που σου έφτιαξε το μηχανάκι... Αν ο κάθε ένας βγαίνει και λέει το έχω έτοιμο.. ε θυμίζει το νερό Λουτρακίου.. το θαυματουργό.
Ειδικά όταν το μαρκετινγκ γίνεται μέσω youtube![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Πλεον το marketing έχει ξεφύγει από την πεπατημένη. Είναι πασιφανές...Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Ειδικά όταν το μαρκετινγκ γίνεται μέσω youtube![]()
Και μέσω του σωλήνα, και μέσω sms, και μέσω twitter...Εδώ από το φατσοβιβλίο άρχισε κάτι που ακόμη δεν ξέρει κανείς τι θα απογίνει.
Ως προς τον όγκο της μαζικής παραγωγής θα συμφωνήσω, έχεις δίκιο. Όμως δε θα δίσταζα να υιοθετήσω και κάτι πρακτικά εφαρμόσιμο στην καθημερινότητά μου ακόμη και αν ξέφευγε από την πρωτοκλασσάτη επίσιμη μαζική παραγωγή.
Αρκεί να δουλεύει!
![]()