Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 17

Θέμα: Aλλαγη λαδιων μπροστινου...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen

Aλλαγη λαδιων μπροστινου...

Θα αλλαξω τα λαδια του μπροστινου μου by my hands... Κ επειδη κατι μου λεει οτι το λαδι που θα βγει θα βρισκεται σε πολυ βουρκωδη κατασταση,θα ηθελα να μου πει καποιος με τι να "πλυνω" τα καλαμια εσωτερικα πριν τοποθετησω το φρεσκο λαδι...

Να τα γεμισω πρωτα με κανενα φτηνιαρικο ψιλο λαδι και να τα ξαναδειασω? Να τα γεμισω πετρελαιο ( ) ?

Ευχαριστω προκαταβολικα...

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator

Re: Aλλαγη λαδιων μπροστινου...

Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
    Θα αλλαξω τα λαδια του μπροστινου μου by my hands... Κ επειδη κατι μου λεει οτι το λαδι που θα βγει θα βρισκεται σε πολυ βουρκωδη κατασταση,θα ηθελα να μου πει καποιος με τι να "πλυνω" τα καλαμια εσωτερικα πριν τοποθετησω το φρεσκο λαδι...

Να τα γεμισω πρωτα με κανενα φτηνιαρικο ψιλο λαδι και να τα ξαναδειασω? Να τα γεμισω πετρελαιο ( ) ?

Ευχαριστω προκαταβολικα...
    Να ρωτήσω πού θα τα πλύνεις και πού θα πετάξεις τα παλαιά λάδια ή θα φανώ περίεργος;;;

Re: Re: Aλλαγη λαδιων μπροστινου...

Αρχικά δημιουργήθηκε από harris_x
    Να ρωτήσω πού θα τα πλύνεις και πού θα πετάξεις τα παλαιά λάδια ή θα φανώ περίεργος;;;
    Θα τα αδειασω σε μια λεκανη,ετσι κι αλλιως 1 λιτρο(σκαρτο) λαδι εχουν μεσα.
    Μετα γυρισμα σε μπουκαλια νερου και αφημα στο μπετζιναδικο.

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    @Camen: Η θα λύσεις τα πηρούνια να τα καθαρίσεις σαν άνθρωπος (και να αλλάξεις και καμιά τσιμουχοξύστρα) ή θα περιμένεις κανα δυο αιώνες να στραγγίξουν ανάποδα...

(βοηθάει και το μηνάρισμα των καλαμιών στην διαδικασία..)
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
    ή θα περιμένεις κανα δυο αιώνες να στραγγίξουν ανάποδα...

(βοηθάει και το μηνάρισμα των καλαμιών στην διαδικασία..)
    To αυτο,οι ξυστρες ειναι κομπλε,δεν χανουν και βαριεμαι να τα λυσω ολα...
    Απλα λεω αν μπορω να κανω κατι για να ξεπλυθει καλυτερα το εσωτερικο...

Απο οτι λενε σε ξενα φορουμ,τα γεμιζουν μια φορα με φτηνολαδο και τα ξαναστραγγιζουν ,ωστε να παρασυρθουν ολα τα καταλοιπα του παλιου λαδιου...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της foler
    νομιζω στα συνεργεια το κανουν με καθαρη βενζινη...Ενας φιλος μου που τα αλλαζει μονος του παντως αυτο κανει.

Αρχικά δημιουργήθηκε από foler
    καθαρη βενζινη...
    Του super market εννοεις? Το μονο που φοβαμαι για να χρησιμοποιησω βενζινη/πετρελαιο ειναι μηπως μεινουν μεσα καταλοιπα και μου "σπασουν" τα φρεσκα λαδια...

Θα μου πεις βεβαια η βενζινη θα εξατμιση αν τα αφησεις ανοιχτα λιγη ωριτσα...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της foler
    θα εξατμιστει γρηγορα...Ο ιδιος φιλος παντως οταν εβγαλα την τρομπα του μπροστινου φρενου να αλλαξω τσιμουχακια με καθαρη βενζινη την καθαρισε κ αυτη κ εγινε κ τζαμι. Ναι απο σουπερ μαρκετ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από foler
    θα εξατμιστει γρηγορα...Ο ιδιος φιλος παντως οταν εβγαλα την τρομπα του μπροστινου φρενου να αλλαξω τσιμουχακια με καθαρη βενζινη την καθαρισε κ αυτη κ εγινε κ τζαμι. Ναι απο σουπερ μαρκετ.
    Ok σε ευχαριστω πολυ,το κραταω στο μυαλο μου και θα το ψαξω λιγο ακομη...

Δεν μπορώ νυχτιάτικα :a47:

αφήστε στην άκρη τις βενζίνες τα πετρέλαια και τα γράσα ...

για να ξεπλύνετε τις μπουκάλες θα αγοράσετε 1 παραπάνω λίτρο από το ίδιο λάδι μπροστινού που σκοπεύετε να αλλάξετε

αφού στραγγίξουν ανάποδα για λίγο οι μπουκάλες θα βάλετε σε κάθε μία καμιά 200 ml και θα "δουλέψετε" το μπροστινό με το χέρι

ξανά μανά αναποδογυρίζετε και συμπιέζετε ταυτόχρονα , το κάνετε αυτό καμιά δεκαριά φορές και το αφήνετε κανα μισάωρο ανάποδα να αδειάσει τελείως

Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
    Δεν μπορώ νυχτιάτικα :a47:

αφήστε στην άκρη τις βενζίνες τα πετρέλαια και τα γράσα ...

για να ξεπλύνετε τις μπουκάλες θα αγοράσετε 1 παραπάνω λίτρο από το ίδιο λάδι μπροστινού που σκοπεύετε να αλλάξετε

αφού στραγγίξουν ανάποδα για λίγο οι μπουκάλες θα βάλετε σε κάθε μία καμιά 200 ml και θα "δουλέψετε" το μπροστινό με το χέρι

ξανά μανά αναποδογυρίζετε και συμπιέζετε ταυτόχρονα , το κάνετε αυτό καμιά δεκαριά φορές και το αφήνετε κανα μισάωρο ανάποδα να αδειάσει τελείως

@ Camen ... ότι απορία έχεις ρε μαν πάρε με μετά το μεσημέρι στο 6933146343 μπας και πατσίσω έστω λιγάκι εκείνες τις μπύρες που χρωστάω ... και αν κολλήσεις λύσε τα μπροστινά στείλτα με δική μου χρέωση και θα στα φτιάξω εγώ ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
    @ Camen ... ότι απορία έχεις ρε μαν πάρε με μετά το μεσημέρι στο 6933146343 μπας και πατσίσω έστω λιγάκι εκείνες τις μπύρες που χρωστάω ... και αν κολλήσεις λύσε τα μπροστινά στείλτα με δική μου χρέωση και θα στα φτιάξω εγώ ...

Λεπον,αφου ο ΑΚης ειπε λαδι τοτε θα ξεπλυνω με το ιδιο λαδι,παει κ τελειωσε...
    Οσο για την προσφορα σου, μπυρες εχω γραψει στο τεφτερι οτι μου χρωστας με μπυρες θα πλΕρωσεις,δεν κανΟμε αλλαγες εδω περα,τι μας περασες...

Ειναι ευκολακια τα καλαμια του ducati ρε 'συ,ουτε ρυθμισεις εχουν ουτε τιποτα και δεν θα αλλαξω και ξυστρες. Μονο λαδια...
    Σε ευχαριστω πολυ για την προσφορα βοηθειας παντως,αν χρειαστω κατι θα μιλησουμε

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    κατι μου λεει οτι το λαδι που θα βγει θα βρισκεται σε πολυ βουρκωδη κατασταση,
    και δεν θα αλλαξω και ξυστρες.
    Ρε σεις ειλικρινά στεναχωριέμαι όταν βλέπω να μην δουλεύει το ρημάδι το νιονιό...

Αν τα λαδια είναι σε "βουρκώδη" κατάσταση, αυτό οφείλεται αποκλειστικά σε φαγωμένες ξύστρες (οι οποίες οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στο "κλάσιμο" των τσιμουχών...)

Αν όχι, προς τι η μανία για ξέπλυμα των λαδιών ..??
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
    Ρε σεις ειλικρινά στεναχωριέμαι όταν βλέπω να μην δουλεύει το ρημάδι το νιονιό...

Αν τα λαδια είναι σε "βουρκώδη" κατάσταση, αυτό οφείλεται αποκλειστικά σε φαγωμένες ξύστρες (οι οποίες οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στο "κλάσιμο" των τσιμουχών...)

Αν όχι, προς τι η μανία για ξέπλυμα των λαδιών ..??
    Βαριεμαι να σου εξηγησω γτ δεν θα αλλαξω τωρα ξυστρες/τσιμουχες αλλα υπαρχει λογος...
    Θα αλλαχτουν τελος παντων αλλα πιο μετα...

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αλλαγή λαδιών μπροστινού...Κάθε πότε ???
    από THEOD στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 156
    Τελευταίο μήνυμα: 27/03/2017, 16:07
  2. Aλλαγη λαδιων σε 5000 η σε 10000 χιλιομετρα?
    από brainstorm73 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 04/02/2013, 21:43
  3. Kαθαρισμος λαδιων μπροστινου και αλλαγη τους..
    από n1k3man στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 06/06/2007, 14:49

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF