Σελίδα 46 από 138 ΠρώτοΠρώτο ... 3641424344454647484950515696 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 676 έως 690 από 2065

Θέμα: Aθλητικό-spamo-thread VIΙ

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    Ρε μαν ... Τι συνεχιζεις και το ψαχνεις....???

Αστο να δουμε που θα καταληξει.....

Και προχθες βγηκε η συνομιλια οτι στο παοκ παο ηταν ο διαιτητης στημενος υπερ του παο.....

Και χθες βγηκε σε εκπομπη ο Πατερας και εδωσε πληρη καλυψη στον Μαρινακη.....

Και σημερα βγηκε ποιους στηριζε με το συμβολαιο του τοσα χρονια ο Ντεμης μεχρι την ημερα που ξεφορτωθηκε τον Μακαρο........

Και θα βγουν και αλλα....

Ο μαγος εχει απολυτο δικιο παραπανω....

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Ρε μαν ... Τι συνεχιζεις και το ψαχνεις....???

Αστο να δουμε που θα καταληξει.....

Και προχθες βγηκε η συνομιλια οτι στο παοκ παο ηταν ο διαιτητης στημενος υπερ του παο.....

Και χθες βγηκε σε εκπομπη ο Πατερας και εδωσε πληρη καλυψη στον Μαρινακη.....

Και σημερα βγηκε ποιους στηριζε με το συμβολαιο του τοσα χρονια ο Ντεμης μεχρι την ημερα που ξεφορτωθηκε τον Μακαρο........

Και θα βγουν και αλλα....

γιατι να μην το ψαχνουμε ρε? οτι ειναι να βγει, να βγει....κανενα προβλημα.
    στημενος υπερ του παοκ ηταν ο διαιτητης, οχι υπερ του παο....εκτος και αν αναφερεσαι σε αλλο κομματι που δεν ειδα.....ελεγε βαλε αυτον που θελουμε εκει και κρατα τον αλλον για το καραισκακης.....ενιγουει....

το θεμα ειναι φιλε οτι τα ελεγα σε πολύ κόσμο (δεν παει απαραιτητα εδω αυτο) και μου ελεγαν ολοι οτι λεω οτι μας κατεβει στο κεφαλι.....και τωρα να τα.....

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    κύριοι θα βγούν ακόμα περισσότερα εντός ημερών... κάποιες σελίδες απο όσο μαθαίνω θα δείξουν και άλλα "μεγάλα ονόματα" που τώρα κρύβονται στις σκιές.

Οτι και αν καταλήξει να γίνει πάντως με την δικαιοσύνη σαν τιμωρία, τα μπράβο στην γυναίκα εισαγγελέα που είχε τα @@ που δεν είχαν άλλοι.. νομίζω οτι της αξίζουν. Όπως και οτι επιτέλους έγινε χρήση τεχνολογικών μέσων που υπάρχουν..
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    κύριοι θα βγούν ακόμα περισσότερα εντός ημερών... κάποιες σελίδες απο όσο μαθαίνω θα δείξουν και άλλα "μεγάλα ονόματα" που τώρα κρύβονται στις σκιές.

Οτι και αν καταλήξει να γίνει πάντως με την δικαιοσύνη σαν τιμωρία, τα μπράβο στην γυναίκα εισαγγελέα που είχε τα @@ που δεν είχαν άλλοι.. νομίζω οτι της αξίζουν. Όπως και οτι επιτέλους έγινε χρήση τεχνολογικών μέσων που υπάρχουν..

kala ......as min itan i eurwpi pisw....kai tha sou elega egw me to kolokratos mas.......

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI

to imarton ston mago, den pigaine se ayta pou eipe.....

Κληρονομικό χάρισμα Το avatar του/της dukeandthecity
    είνια ή οχι το παοκακι προσκείμενο στον γαύρο?
    ayto apo poy prokiptei ?

Κληρονομικό χάρισμα Το avatar του/της dukeandthecity
    φιλτατη γρια, βαλε πρωτα τα καλα τα βιντεο και μετα αυτα της κερκιδας

http://www.youtube.com/watch?v=lYdvc..._order&list=UL

Και δεν αποδώσανε ΦΠΑ Τζεμπούρ.

Β: Ναι, ο Πανιώνιος θα μπλέξει και δεν ξέρω πώς βελτιώνεται αυτό τώρα του Πανιωνίου εκτός αν μπλέξουνε... κατάλαβες.

Α: Τι να μπλέξουνε; Τι να κάνουνε; Μπορεί να χαθεί;

Β: Ξέρω γω... μπορεί να πάει να τους δώσει 2 εκατομμύρια ο Βαγγέλης να...

Α: Ποια 2 εκατομμύρια; Τόσο κουβαρντόπαιδο τον έχεις; 200 χιλιάρικα τους έδωσε για τον Μανιάτη.

Β: Δεν ξέρω.

Α: 200 χιλιάρικα και ο Τσακίρης τον πούλαγε 1 εκατομμύριο.

Β: Δεν ξέρω κι αν λύνεται το πρόβλημα, τώρα νομίζω ότι έχει παρέλθει ο χρόνος, δηλαδή δεν γίνεται τώρα. Γιατί από την ΑΕΚ τώρα ζητάνε εγγυητική για του χρόνου, τα λεφτά που μπήκανε μπήκανε, κεφαλοποιήθηκαν, το θέμα είναι πώς εγγυάσαι για του χρόνου. Τέλος πάντων, θα έχει ενδιαφέρον σήμερα.

Α: Τέλος πάντων, τα κουβαρντόπαιδα δεν είναι, αλλιώς παρουσιάζεται, τη δουλειά τους θέλουν να κάνουν. Σ' το λέω να το ξέρεις, τη δουλειά τους κάνανε, πήραν τον Μανιάτη, έδωσαν εκεί αυτούς τους δύο που δεν τους χρειαζόντουσαν μέχρι το καλοκαίρι και τελείωσε... και 2 κατοσταρικάκια και πάτε.

Β: Βοηθήσανε και να σωθεί αγωνιστικά...

Α: Κατ' αρχάς, το ευτράπελο είναι πως αυτός, υπάλληλος του Μαρινάκη, είναι και πρόεδρος στον Πανιώνιο να πούμε... και μέτοχος πώς το λένε.

Β: Και υποψήφιος πρόεδρος για τη Λίγκα το καλοκαίρι ακούω.

Α: Ξέχασε το αυτό, άφησε τα αυτά, άσε. Ασ' τα, ξέχασέ τα αυτά.

Β: Για να δούμε.

Α: Αυτοί πάνε να το κάνουν εκεί πέρα του Ολυμπιακού μαγαζί τη Σούπερ Λίγκα.! Δεν πάνε να γ... να ανοίξουν ένα δικό τους μαγαζί να πούμε με τις 7 ομάδες τους;

Β: Για να δούμε...

Α: Αυτά θα τους πω: "Ανοίξτε μία Σούπερ Λίγκα εσείς οι 7, ρε μάγκες, και να μείνουμε εμείς όπως είμαστε!". Μείνε αμέτοχος, πάντως, εσύ με τις ιστορίες αδειοδοτήσεων και τέτοια μη γίνεις κακός.

Β: Καλά, τρελός είσαι;

Α: Μείνε αμέτοχος εντελώς.

Β: Όχι, παιδάκι μου, μακριά εντελώς. Έτσι κι αλλιώς εμείς έχουμε πει μονάχα κάποια πράγματα για το τι θα γίνει, αν κάποιοι πέσουνε.

Α: Μείνει αμέτοχος.

Β': Μα τι συζητάς τώρα; 100%. Αυτό είναι το πιο εύκολο.

Αχιλλέας: Εγώ θα σου πω κάτι, στο λέω από τώρα, διοικητικά και προπονητικά για να μη σε κοροϊδεύει κανένας Δημήτρη, έρχονται να τελειώσουν το πανηγύρι αυτοί. Στο λέω εγώ τώρα. Αλήθειες δεν θέλεις να μιλάμε, να σε προετοιμάσω;

Δημήτρης: Ακριβώς, ακριβώς.

Αχιλλέας: Αυτοί αν δεν χάσουν, ισοπαλία να πάρουν, σωθήκανε μαθηματικά. Το κατάλαβες;

Δημήτρης: Το κατάλαβα, ναι.

Αχιλλέας: Ο Βαγγέλης δεν μπορεί να σε βοηθήσει μέσω Λυμπάντση ή μέσω Πάντοβιτς, ξέχασέ το. Μπορεί να σε βοηθήσει με κάνα 2-3 παιδιά, μόνο έτσι.

Δημήτρης: Ε, αυτό δεν μπορεί να το κάνει, έστω να κάνει αυτό;

Αχιλλέας: Αυτό, θα πάω, θα μιλήσω και θα μιλήσει το βράδυ αργά με τον Γιώργο. Να σου δούμε και ποιος θα σε πέσει.

Δημήτρης: Εσύ για δες το, τι μπορούμε να κάνουμε εκεί και θα τα πούμε.

(ayto einai gia na swthei i kerkura)

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αχιλλέας: Εγώ θα σου πω κάτι, στο λέω από τώρα, διοικητικά και προπονητικά για να μη σε κοροϊδεύει κανένας Δημήτρη, έρχονται να τελειώσουν το πανηγύρι αυτοί. Στο λέω εγώ τώρα. Αλήθειες δεν θέλεις να μιλάμε, να σε προετοιμάσω;

Δημήτρης: Ακριβώς, ακριβώς.

Αχιλλέας: Αυτοί αν δεν χάσουν, ισοπαλία να πάρουν, σωθήκανε μαθηματικά. Το κατάλαβες;

Δημήτρης: Το κατάλαβα, ναι.

Αχιλλέας: Ο Βαγγέλης δεν μπορεί να σε βοηθήσει μέσω Λυμπάντση ή μέσω Πάντοβιτς, ξέχασέ το. Μπορεί να σε βοηθήσει με κάνα 2-3 παιδιά, μόνο έτσι.

Δημήτρης: Ε, αυτό δεν μπορεί να το κάνει, έστω να κάνει αυτό;

Αχιλλέας: Αυτό, θα πάω, θα μιλήσω και θα μιλήσει το βράδυ αργά με τον Γιώργο. Να σου δούμε και ποιος θα σε πέσει.

Δημήτρης: Εσύ για δες το, τι μπορούμε να κάνουμε εκεί και θα τα πούμε.

(ayto einai gia na swthei i kerkura)

ρε φιλε θα μας τρελανεις; τι σχεση ο Μαρινακης; ο μονος Βαγγελης στο κοσμο ειναι ο Μαρινακης;

αυτος εδω αποκλειται να ειναι δηλαδη;

http://www.youtube.com/watch?v=TYJzcUvS_NU

Ολο στο εξωτερικο ειναι το λαμογιο!

«Έχω υποχρεώσεις, μου έχει δώσει παίκτες ο Μαρινάκης»

Σε νέα συνομιλία τους ο Νικόλας Πατέρας (Β) με τον Μάκη Ψωμιάδη (Β) συζητούν τις εκλογές της Σούπερ Λίγκας, τους υποψηφίους, αλλά και το πώς θα ψηφίσει ο καθένας και γιατί.

Διαβάστε το διάλογο:

Β: Έλα, αγόρι μου
    Α: Έλα. Λοιπόν, έψηνα τον Λυμπάντση και του έλεγα: «Ρε συ, αυτόν τον βάλανε τώρα, ο εισαγγελέας» και μου λέει: «Σώπα, παίρνω τον Βαγγέλη». Με παίρνει τώρα τηλέφωνο και μου λέει: «Δεν ξέρω, Μάκη, κάτι συμβαίνει παράξενο με τον Μπέο και τον Μαρινάκη. Μου είπε: «Α, γράψ' τα στα α... σου αυτά. Έλα να τον βγάλουμε». Ακούς;
    Β: Θα πάει να τον ψηφίσει;
    Α: Μου λέει: «Τι να κάνω; Έχω υποχρεώσεις, μου έχει δώσει παίκτες, μου έχει κάνει μου έχει ράνει». Του λέω: «Είσαι σοβαρός, ρε μ...; Θα εκτεθείς». Μου λέει: «Μα με πιέζει ο Μαρινάκης». Έβαλα και τον Πατρίκ να πάρει τον Μαρινάκη να του το πει και δεν μάσησε.
    Β: Τι να πω, ρε συ; Ποιος ξέρει τι έχουν αυτοί εκεί πέρα, τι μπέρδεμα έχουνε μεταξύ τους.
    Α: Μήπως τους ελέγχει όλους ο Μπέος, δεν τους έχει πασάρει σ' αυτόν...
    Α: Τι να πω; Δεν ξέρω τι γίνεται. Θέλει να πάει κόντρα στην κυβέρνηση, θέλει να πάει κόντρα στο σύστημα, κάνοντας αυτό για εξευτ...
    Β: Πάντως γίνεται ρεζίλι η Λίγκα, έτσι;

Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
    δεν απαξιώνουμε τίποτα, έχεις πρόβλημα να το κοιτάξεις

είπε κανένας να δικαιωθεί κανένας ένοχος, σου φάνηκε να το απαξιώνουμε το θέμα???

χρησιμοποιούμε εμείς το μεσοπρόθεσμο σαν επιχηρημα για την απαξιώση του σκανδάλου????

σταμάτα να υπερβάλεις και να κατηγορείς ΜΟΝΟ τους Ολυμπιακούς σου έχει γίνει ψύχωση.
    Ας σου απαντησει ο δικος σου καλυτερα!

:a13:

Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa

κατα τ'αλλα ΟΤΑΝ και ΑΝ αποφασίσουν να βγάλουν θέμα και στοιχεία ουσιαστικά θα έχουμε να πούμε... προφανως η ψήφιση του μεσοπρόθεσμου καιει αυτήν την περίοδο και δημιουργούν εντυπώσεις για να τραβήξουν τα ΜΜΕ τον κόσμο
    ...........................................................
    ............................................
    οπότε βγάλαν μια μαλακία και μισή απο τις μεγάλες και θα δώσουν για "αίμα" στον λαό 2~3 ομάδες μικρές και αυτο θα είναι όλο

''Για λόγους ηθικής τάξης θα ήθελα κατευθείαν να θέσω ένα θέμα: Διάβασα και άκουσα ανακοινώσεις και δηλώσεις διαφόρων εκπροσώπων ΠΑΕ που με καλούν να υποβάλλω την παραίτησή μου. Θέλω λοιπόν να ξεκαθαρίσουμε ποιοι θέλουν να παραιτηθώ, να το αποφασίσουμε άμεσα, τώρα, πριν μπούμε στην κύρια διαδικασία.

Αφού κανείς δε θέτει θέμα παραίτησής μου, προχωράμε.''

τελικα τετοιο ποδοσφαιρο θελουν...ολοι μοκο...μεχρι και ο βαζελος...η ΑΕΚ ειναι η μονη σταθερη στις αποφασεις της και δεν πηγε για αλλη μια φορα σε συνεδριαση της SL...λες και πανε ολα καλα...μετα απο και αυτο δεν πιστευω εχει πια καμμια σημασια ουτε να διαβαζω ουτε να ασχολουμε...μακαρι να το κανουν και ολοι οι σκεπτομενοι αγνοι φιλαθλοι μπας και ξαναγουσταρουμε τις ποδοσφαιρικες κυριακες μας...αν και δεν το βλεπω για πολλα χρονια...οτι και να κανει η δικαιοσυνη...η αθλητικη παντως δεν φαινετε να κουνιετε....

υ.γ. μονο και μονο για θεμα ευθιξιας ενας ανθρωπος με τσιπα παραιτηται και μετα επιστρεφη πιο μαγκας...
    υ.γ.2 ο διαλογοςΑδαμιδη-Μακη ολα τα λεφτα...ετσι τον κυνηγανε εκει στην αεκ δηλαδη???με τα κυριε Μακη και προεδρε μου???ρε ουστ λεμε....
    υ.γ.3 Καλ να ττην χαιρεσε την ομαδαρα σου που με τον Γοντικα εκανε την κοτα...
    υ.γ.4 τελευταιο και καλυτερο...ακουστηκε προταση για επιστροφη στην ΕΠΟ...για οποιον δεν ξερει τι σημαινει αυτο θα πεσει πολυ γελιο...

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
    Ας σου απαντησει ο δικος σου καλυτερα!

:a13:
    giobazolias.....

Η περιοδος που ξεσπασε αυτο το σκανδαλο κανει μπαμ και μαλιστα μεγαλο !!!

Αυτο το εχουν παραδεχτει ολος κοσμος ανεξαρτητου ομαδας ( και εδω περα μεσα σε αυτη την παρεα.....)

Το οτι ειμαστε σε μια φαση σαν χωρα ( οπως ειπε ο τερρενς παραπανω ) οπου μεχρι και το σκανδαλο αυτο, δεν μπορει σε καμμια περιπτωση, να αποπροσανατολισει ουτε τον πλεον φανατικο φιλαθλο απο το οικονομικο χαλι αυτης της χωρας, ειναι κατι παραπανω απο σιγουρο...

Κατα τα αλλα... Τα οπαδικα....

Στησε και εσυ τον βαζελο στα τεσσερα και στοιχηματισε....

Μπορεις!!!

Παρόμοια θέματα

1. Aθλητικό-spamo-thread VI
    από sniper στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 2564
    Τελευταίο μήνυμα: 24/05/2011, 14:17
  2. Aθλητικό-spamo-thread V
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3246
    Τελευταίο μήνυμα: 24/11/2010, 18:05

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα