Τι σημαινει αυτο ?Αρχικά δημιουργήθηκε από A3Hyzor
κάθε μοτέρ έχει διαφορετικό ΑΝΣ.![]()
Τι σημαινει αυτο ?Αρχικά δημιουργήθηκε από A3Hyzor
κάθε μοτέρ έχει διαφορετικό ΑΝΣ.![]()
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!
Άνω νεκρό σημείο αλλά κι εγώ δεν κατάλαβα τι θέλει να πει ο ποιητής..Αρχικά δημιουργήθηκε από alex14
Τι σημαινει αυτο ?![]()
Τι σχέση έχει το ΑΝΣ με την αύξηση της ιπποδύναμης και ροπής που λέει;
-Πςςς γ@μεί το μηχανάκι μου. Ποιο πολύ ροπή έτσι!
-Πόσο ρε μάστορα;
-Α, δεν ξέρω..
-Μα τι; έτσι το έβαλες το καυλιτζέκι στη μηχανή; Δεν έκανες μετρήσεις; Αν πάρεις καμιά κεφαλή στο χέρι, τι θα κάνεις;
-Θα το γυρίσω στη μηχανή Οζονοθεραπείας..
Ό,τι να 'ναι διαβάζουμε..
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Ρε συ... πραγματικά δλδ... άκουσες το TDM στο youtube?Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Εσυ A3Hyzor απλά αντέγραψες την μπούρδα του αιώνα και την έβαλες στο μηχανάκι σου.
Εχει αποδειχτεί εργαστηριακά οτι η έγχυση μικρής ποσότητας υδρογόνου στον θάλαμο καύσης θα εχει σαν αποτέλεσμα την αύξηση της ταχύτητας του μετώπου της φλόγας με αποτέλεσμα ταχύτερη καύση αλλά μόνο σε κινητήρες με πολύ φτωχά μίγματα.
Εχεις καθόλου υπ όψιν τι θα κανει αυτό σε εναν κινητήρα σαν του TDM σου?
Μαλλον οχι, και δεν νομίζω και να μας το πείς κιόλας οταν το καταλάβεις.![]()
Αν όχι, περιμένω να μου πεις τι ακους..
@ sapila racing
Το εάν είναι μπούρδα ή κάτι άλλο, νομίζω ότι μπορώ να το κρίνω εγώ που το “φοράω” έτσι δεν είναι;
Τώρα για το τι μπορεί να κάνει στο μοτέρ (ζημιά) θα σε παρακαλούσα Με Στοιχειά να μου πεις. Γιατί Έχω Φάει Το Νετ Και Δεν Έχω Βρει Κάτι Σχετικό! (μην πάρουμε και κόσμο στο λαιμό μας).
Το ΑΝΣ έχει να κάνει με την ταχύ αναφλεξίμοτητα του ΗΗΟ. Στην ουσία Επιταχύνει την καύση.
Τιμή έχω αναφέρει πιο πάνω.
Η ξετάπωτη και τρύπια εξάτμιση, σε συνδυασμό με το μικ από μια κάμερα μπορεί να σε ξεγελάνε...
Εκει αποσκοπουσε η ερωτηση μου. Τι σχεση εχει το ΑΝΣ ???Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Άνω νεκρό σημείο αλλά κι εγώ δεν κατάλαβα τι θέλει να πει ο ποιητής..
Τι σχέση έχει το ΑΝΣ με την αύξηση της ιπποδύναμης και ροπής που λέει;
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!
Όχι, απαραίτητα. Υπάρχουν ανθρωποι με γνώσεις μηχανολογίας που μπορούν επίσης να το κρίνουν. Επίσης, απο τη στιγμή που ποστάρεις εδω την ανακάλυψη να είσαι έτοιμος και για επιφύλαξη, κριτική, απορριψη.Αρχικά δημιουργήθηκε από A3Hyzor
@ sapila racing
Το εάν είναι μπούρδα ή κάτι άλλο, νομίζω ότι μπορώ να το κρίνω εγώ που το “φοράω” έτσι δεν είναι;[...]
Στο χέρι σου ειναι να πείσεις οτι αυτό που έκανες/εφτιαξες ειναι ωφέλιμο και δουλεύει, αλλα αυτό δε θα γίνει με το "ακουστε στο youtube τον κινητήρα" ή "διαβαστε το pdf"
Σε ρώτησαν πριν εαν αυτο που έκανες έχει καποιας μορφής πιστοποίηση ή εαν υπάρχει αριθμος ευρεσιτεχνιας. Για πες![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Κάτι σου λείπει εδώ αλλά ας το βάλουμε στην άκρη για τώρα.Αρχικά δημιουργήθηκε από A3Hyzor
Το ΑΝΣ έχει να κάνει με την ταχύ αναφλεξίμοτητα του ΗΗΟ. Στην ουσία Επιταχύνει την καύση.
Τιμή έχω αναφέρει πιο πάνω.
Η ξετάπωτη και τρύπια εξάτμιση, σε συνδυασμό με το μικ από μια κάμερα μπορεί να σε ξεγελάνε...
ΕΣΥ μου δίνεις ΓΡΑΠΤΗ εγγύηση ότι το μοτέρ μου δεν θα πάθει κάτι εξαιτίας αυτού που ΕΣΥ φτιάχνεις και προσαρμόζεις πάνω στον κινητήρα ΜΟΥ;
![]()
Τι να δω ρε Νικο στο Youtube, ενα TDM? E αυτό παει πολύ!Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Ρε συ... πραγματικά δλδ... άκουσες το TDM στο youtube?
Αν όχι, περιμένω να μου πεις τι ακους..![]()
A3Hyzor αγγλικά ξέρεις φαντάζομαι, διάβασε λοιπόν.
Θεωρώ οτι δεν εχεις σκοπό να κοροιδέψεις τον κόσμο, απλά σε κορόιδεψαν και σένα.
Αν αυτό δεν ισχύει και προσπαθείς απλά να μας κοροιδέψεις, θα το πάρω αλλιώς να ξέρεις.
http://green.autoblog.com/2008/08/12...ll-fails-in-t/
http://www.popularmechanics.com/cars...6846?series=19
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Σαν βρίσκω κάπως "κουμπωμένους" όσον αφορά στις τεχνολογικές εξελίξεις ή μΕ φαίνεται ..???![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Η ηλεκτρόλυση του νερού είναι μάθημα στην Δευτέρα γυμνάσιου. Άρα αρ. ευρεσιτεχνίας δεν υπάρχει.
Ναι σου Υπογράφω ότι ΔΕΝ θα πάθει τίποτα από το ΗΗΟ εάν το εγκαταστήσεις όπως θα σου πω.
δεν διαβασα κατι για ζημια....
εχω αναρτησει σε προηγουμενο ποστ dyno
σε λιγο θα την κανω παω να βρω τα παλικαρια που ερχωνται απο σαλονικη
Εντάξει, δε συνεννοούμαστε...Αρχικά δημιουργήθηκε από A3Hyzor
Η ηλεκτρόλυση του νερού είναι μάθημα στην Δευτέρα γυμνάσιου. Άρα αρ. ευρεσιτεχνίας δεν υπάρχει. [...]
Καλή τυχη με το εγχείρημά σου![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αν μου υπογράψεις ότι όση βενζίνη έχει μείνει στον πλανήτη φτάνει για να πλύνουμε τα πόδια μας (και να ποτίσουμε και καμιά ελιά) τότε είμαι μαζί σου στο να κάψουμε το νερό του πλανήτη στα μηχανάκια μας ..!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από A3Hyzor
Ναι σου Υπογράφω ότι ΔΕΝ θα πάθει τίποτα από το ΗΗΟ εάν το εγκαταστήσεις όπως θα σου πω.![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
βαζω 100ml νερο ανα 800km πιο λιγα απο οτι ο βενζινας μου....
@ Cpt. Haddock
Σ ευχαριστώ!