Σελίδα 56 από 66 ΠρώτοΠρώτο ... 6465152535455565758596061 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 826 έως 840 από 987

Θέμα: ΠΣΚ ανασυγκρότηση? (25 & 26 Ιούνη)

δρόμο να 'χουμε... Το avatar του/της npat
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από baron
    Η φωτό αυτή μου είχε κάτσει απ΄την 1η σελίδα. Την βάζω συμπληρωμένη
    Πραγματικά ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ φωτό Βύρωνα! Η ουσία του μοτοσυκλετισμού σε ένα καρέ.

Ένα τεχνικό σχόλιο... Πολλές φωτογραφίες σου έχουν εξαιρετικές συνθέσεις αλλά είναι, πολλές απ' αυτές, υπερφωτισμένες και αυτό τις γαμάει άσχημα. Το κάνουν πολλές ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές αυτό και (σε αντίθεση με το φιλμ) ΔΕΝ διορθώνεται εύκολα στην μετά επεξεργασία. Δοκίμασε να βάζεις exposure compensation -2/3 με -1 στοπ σχεδόν σε όλες τις φωτογραφίες του τραβάς σε εξωτερικό, καλά-φωτισμένο χώρο (δες με δοκιμή τι απ' τα δύο σου αρέσει καλύτερα, δοκίμασε και -1/3, αλλά δεν νομίζω να είναι αρκετό). Θα δεις ΤΡΟΜΕΡΗ διαφορά στην ποιότητα της εικόνας. Αν έχεις την δυνατότητα, μπορείς να το βάλεις και στα default της μηχανής.

Ακόμη κι έτσι όμως... απίστευτη φωτογραφία!

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
    Πραγματικά ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ φωτό Βύρωνα! Η ουσία του μοτοσυκλετισμού σε ένα καρέ.

Ένα τεχνικό σχόλιο... Πολλές φωτογραφίες σου έχουν εξαιρετικές συνθέσεις αλλά είναι, πολλές απ' αυτές, υπερφωτισμένες και αυτό τις γαμάει άσχημα. Το κάνουν πολλές ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές αυτό και (σε αντίθεση με το φιλμ) ΔΕΝ διορθώνεται εύκολα στην μετά επεξεργασία. Δοκίμασε να βάζεις exposure compensation -2/3 με -1 στοπ σχεδόν σε όλες τις φωτογραφίες του τραβάς σε εξωτερικό, καλά-φωτισμένο χώρο (δες με δοκιμή τι απ' τα δύο σου αρέσει καλύτερα, δοκίμασε και -1/3, αλλά δεν νομίζω να είναι αρκετό). Θα δεις ΤΡΟΜΕΡΗ διαφορά στην ποιότητα της εικόνας. Αν έχεις την δυνατότητα, μπορείς να το βάλεις και στα default της μηχανής.

Ακόμη κι έτσι όμως... απίστευτη φωτογραφία!

To ξέρω φίλε. Η μηχανούλα είναι μια καινούργια ΝΙΚΟΝ, αλλά είτε επειδή δεν την ξέρω ακομα, είτε επειδή το φωτόμετρο σε λειτουργία auto τα έπαιζε σε συνθήκες με "σκληρό φως" και σκιές, οι περισσότερες φωτογραφίες βγήκαν με τα φωτισμένα πλάνα καμμένα. Προσπάθησα από το laptop να τις διορθώσω με -1 στον φωτισμό ή στο contrast, αλλά και πάλι βγήκαν περιέργες. Αν θέλεις δώσε ένα εμαιλ (ή όποιος άλλος) να στις στείλω σε κανονική έκθεση μπας και τις φτιάξεις καλύτερα με κανέα photoshop.
    Πραγματικά την συγκεκριμένη φωτό, όπως και την άλλη με τον μοναχικό μοτοσυκλετιστή με φόντο την Τύμφη θα ήθελα να τις δω σωστές.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

δρόμο να 'χουμε... Το avatar του/της npat
    Moderator
    Αν θέλεις δώσε ένα εμαιλ (ή όποιος άλλος) να στις στείλω σε κανονική έκθεση μπας και τις φτιάξεις καλύτερα με κανέα photoshop.
    Δεν νομίζω να μπορέσω να κάνω κάτι καλύτερο, αλλά θα ήθελα μερικές να τις έχω σε πλήρη ανάλυση...

nick.patavalis at gmail.com

Monsieur Cannibale Το avatar του/της HelenKoR
    συγχαρητήρια!
    I'm a Supergirl, and Supergirls just ride.

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    και επειδή ο θεός ο σκηνοθέτης πιο πάνω μπήκε για τα καλά στη 2η μέρα και την ολοκλήρωσε μεγαλειωδώς θα βάλω κάποιες διάσπαρτες ακόμα που μου άρεσαν

Τσεπέλοβο.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	p1080961.jpg 
Προβολές:	316 
Μέγεθος:	168,2 KB 
ID:	230315

εγω εκει πάνω παρέα με τα ξωτικά, ποτε θα πάω επιτέλους?

όλο το γυροφέρνω και όλο μου ξεφεύγει γ@μωτο

Όνομα:	p1080963.jpg 
Προβολές:	312 
Μέγεθος:	202,3 KB 
ID:	230316

Μετά το φαγητό, ημουν ο μόνος που δε βάρυνα απο τα απίστευτα κοντοσούβλια οπότε και σηκώθηκα πρώτος μπας και ξεκολλήσουμε. (εγω είχα πάρει χωριάτικη μόνο )

Έβαλα μπρός και κατηφόρισα για να δώσω το σύνθημα μπας και φιλοτιμηθούν

στη πρώτη στροφή που πήρα συνάντησα τη τελετή έναρξης αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ των παλαιμάχων του Πας Γιάννενα και του Ατρόμητου!

ΠΑΣ όλεεε λέμε ρεεεε !!!

Όνομα:	p1080970.jpg 
Προβολές:	311 
Μέγεθος:	164,3 KB 
ID:	230317

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    To ξέρω φίλε. Η μηχανούλα είναι μια καινούργια ΝΙΚΟΝ, αλλά είτε επειδή δεν την ξέρω ακομα, είτε επειδή το φωτόμετρο σε λειτουργία auto τα έπαιζε σε συνθήκες με "σκληρό φως" και σκιές, οι περισσότερες φωτογραφίες βγήκαν με τα φωτισμένα πλάνα καμμένα. Προσπάθησα από το laptop να τις διορθώσω με -1 στον φωτισμό ή στο contrast, αλλά και πάλι βγήκαν περιέργες. Αν θέλεις δώσε ένα εμαιλ (ή όποιος άλλος) να στις στείλω σε κανονική έκθεση μπας και τις φτιάξεις καλύτερα με κανέα photoshop.
    Πραγματικά την συγκεκριμένη φωτό, όπως και την άλλη με τον μοναχικό μοτοσυκλετιστή με φόντο την Τύμφη θα ήθελα να τις δω σωστές.
    Δεν ξερω ποια νικον ειναι (φανταζομαι καποια dslr) αλλα αν θελεις την συμβουλη μου για να παρεις τεχνικα αρτιες φωτο βρες καποιο ουδετερο picture profile να παρεις οσο πιο flat εικονα μπορεις.
    Επισης δεν κακο να μπεις στα σετινγκς της μηχανης και να κατεβασεις καμποσο το contrast και το saturation.
    Δεν εχει σημασια αν η φωτογραφια εκ πρωτης οψεως θα φαινεται σα σκατο ξεπλυμενο, θα την φερεις σε κοντραστ και χρωμα εκει που γουσταρεις.
    Δεν κακο αμα τραβας στο αυτοματο (λογικο ελλειψει χρονου) να ρυθμισεις την μηχανη να τραβαει μισο στοπ κατω,σε συνθηκες εντονης ηλιοφανειας ομως.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

και μετα απο κανα 10 λεπτο επιτέλους, φιλοτιμήθηκαν τα ρεμάλια

Όνομα:	p1080973.jpg 
Προβολές:	314 
Μέγεθος:	170,2 KB 
ID:	230318

Όνομα:	p1080975.jpg 
Προβολές:	281 
Μέγεθος:	161,0 KB 
ID:	230329

εκδρομή χωρίς γκριμάτσα Captain δε νοείται ολοκληρωμένη εκδρομή

Όνομα:	p1080996.jpg 
Προβολές:	308 
Μέγεθος:	191,4 KB 
ID:	230326

Ήρωες

Όνομα:	p1080980.jpg 
Προβολές:	308 
Μέγεθος:	186,8 KB 
ID:	230327

εκεί κάπου στη Δόλιανη εγώ την έκανα για τον οδυνηρό και αρκετά κουραστικό γυρισμό στην Αθήνα, πραγματοποιώντας όμως παράλληλα και έναν πρόσφατο στόχο που είχα θέσει >1.000 Ημερήσια χλμ

και επειδή που δύναμη για φωτογραφίες στο γυρισμό

βάζω μια ξεκάρφωτη για πάρτι μου

άντε και στην επόμενη λέμε

Όνομα:	p1080838.jpg 
Προβολές:	301 
Μέγεθος:	183,1 KB 
ID:	230328

νομίζω ότι οι φωτό του Βύρωνα αποκαλύπτουν με τον καλύτερο τρόπο, το μεγαλείο της διαδρομής που ακολουθήσαμε!

Αυτή η εκδρομή τα είχε όλα! ονειρεμένη διαδρομή, καταπληκτικό παρεάκι, δίψα για χιλιόμετρα, πολύ κέφι!
    Λυσσάξαμε σε απίθανα πιστάκια, περάσαμε μέσα απο πετρόχτιστα παραμυθένια χωριά, γύρω απο αυλές πνιγμένες στα λουλούδια, οδηγήσαμε πάνω σε γραφικά γεφύρια, κάτω απο επιβλητικούς βράχους, δροσιστήκαμε σε πέτρινες βρυσούλες, ήπιαμε τον πιο απολαυστικό ελληνικό καφέ, θυμηθήκαμε γκάφες, ιστορίες, τρέλες, ταξίδια!
    Πως να χορτάσεις μέσα σ΄ενα σαββατοκύριακο τόσα χρώματα, τόσες μυρωδιές, τις χιλιάδες πεταλούδες που πετούν παντού γύρω σου, πως να μην ανυπομονείς να ξαναφύγεις, να χαθείς μέσα σ΄αυτόν τον τόσο διαφορετικό κόσμο που κρύβεται πίσω απο μερικές κορυφές ...
    Αλήθεια, μόνο σε μένα έκαναν εντύπωση τόσες πεταλούδες? Λες και έχουν κρυφτεί όλες εκεί ...

Πρέπει να ξαναπάω το συντομότερο, δε γίνεται αλλιώς ...

στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

τι μλκες είναι αυτοί ρε ...πρώτη φορά βλέπεις σκύλο?
    που πρέπει να πάω δλδ για να κοιμηθώ ήσυχος ...

Όνομα:	p6260590.jpg 
Προβολές:	278 
Μέγεθος:	359,3 KB 
ID:	230333
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

Παρόμοια θέματα

1. css 25-26 serres
    από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 11/02/2013, 09:28
  2. ΣΕΡΡΕΣ 25/26 Μαρτίου
    από fazerakis στο forum Track Days
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 16/03/2006, 13:13
  3. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 24/09/2004, 07:29

Κανόνες δημοσιεύσεων