Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 17

Θέμα: Μου την πεταξανε κατω!!!

Παλαιό μέλος

Angry Μου την πεταξανε κατω!!!

γυρνωντας απο την δουλεια σημερα το μεσημερι βλεπω την μηχανη σε πιο στραβη θεση απο εκει που την ειχα αφησει,κοιταζω καλυτερα και τι να δω....γρατζουνιες στο πισω φτερο της μηχανης και σπασμενο τι πισω δεξι φαναρι....στο αυτοκινητο μου!!!!!!........υποθετω οτι ο σπιτονοικοκυρης μου την μετακινησε για να ξεπαρκαρει το αυτοκινητο του και επειδη ειναι μεγαλος στην ηλικια δεν καταφερε να την κρατηση....καθοτι 250 κιλα ειναι το bandit και του εφυγε απο τα χερια......το τι καντηλια εχω ριξει δεν λεγετε....

τον περιμενω να γυρισει για να μιλησω μαζι του και να δω εαν θα βγαλω ακρη και εαν θα μου πληρωσει την ζημια που εκανε.........

εαν ειναι αρνητικος λεω να μην του δωσω το ενοικιο του σπιτιου και να φτιαξω την μηχανη και το αμαξι.....θα πραξω σωστα?
    1992-1994 HONDA C50 6V
    1994-1995 PIAGGIO SFERA 80
    1995-1998 PIAGGIO SKIPPER 150
    1998-2002 YAMAHA VIRAGO 250
    2004-2009 PIAGGIO BEVERLY 250
    2009-2100 KYMCO DOWNTOWN 300i

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios

Re: Μου την πεταξανε κατω!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από ilias integra R
    γυρνωντας απο την δουλεια σημερα το μεσημερι βλεπω την μηχανη σε πιο στραβη θεση απο εκει που την ειχα αφησει,κοιταζω καλυτερα και τι να δω....γρατζουνιες στο πισω φτερο της μηχανης και σπασμενο τι πισω δεξι φαναρι....στο αυτοκινητο μου!!!!!!........υποθετω οτι ο σπιτονοικοκυρης μου την μετακινησε για να ξεπαρκαρει το αυτοκινητο του και επειδη ειναι μεγαλος στην ηλικια δεν καταφερε να την κρατηση....καθοτι 250 κιλα ειναι το bandit και του εφυγε απο τα χερια......το τι καντηλια εχω ριξει δεν λεγετε....

τον περιμενω να γυρισει για να μιλησω μαζι του και να δω εαν θα βγαλω ακρη και εαν θα μου πληρωσει την ζημια που εκανε.........

εαν ειναι αρνητικος λεω να μην του δωσω το ενοικιο του σπιτιου και να φτιαξω την μηχανη και το αμαξι.....θα πραξω σωστα?

ωχ!

Θα το παραδεχτει? Μακαρι!
    Αλλιως, πες του οτι τον ειδαν... ΑΝ εισαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ!

Καλα ξεμπερδεματα!

Εκδικητικό μέλος Το avatar του/της John Steed
    +1 στον Ντιμ!

ΑΝ είσαι σίγουρος, πες του ότι τον είδαν....

Την έχω πατήσει με ξεροκέφαλο μεσήλικα
    "Qu ils mangent de la brioche"

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dmf
    καλο εσυ θα του κρατησεις το ενοικιο, αλλα το θεμα ειναι να παρεις και την αποδειξη για να εισαι οκ

Οχι ρε συ Ηλια. Κριμα Πηγαινε τον με το μαλακο και πες του να σου κανει τη δηλωση. Σε περιπτωση που αρνηθει βρες καποιον φιλο να στην κανει
    ...next thing you know, they'll take my thoughts away...
    KTM RC8
    Moto Guzzi V85TT
    SYM Symphony ST 125

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm

....υποθετω .....
    καλό είναι να σιγουρευτείς πρώτα και μετά απλά πες του ότι αν δεν σε πληρώσει ή δεν κάνει δήλωση θα του κάνεις μήνυση για εγκατάλειψη μετά από τροχαίο ατύχημα.
    Και εννοείται αγωγή για αποζημίωση

Αλλά κοίτα να σιγουρευτείς πρώτα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της georgio

Τσαντίζομαι άσχημα με κάτι τέτοια... πούστικα... είχα δει και το θέμα που είχες βάλει που δεν σου αφήνει χώρο...

η μ@λ@κί@ είναι ότι είναι σπιτονοικοκύρης σου... αλλά από την άλλη άμα καταφέρει να σε διώξει να δω τι θα το κάνει το σπίτι μετά...

πες του ότι τον είδαν πες του ό,τι να 'ναι αρκεί να σου πληρώσει τη ζημιά, είτε μετρητά είτε με ασφάλεια. 'Οσο για το ποιος το έκανε, εντάξει, δεν είμαστε παιδάκια...
    "Με το ένα χέρι να αγγίζεις τ' άστρα και με το άλλο να ανακατεύεις τη λάσπη"
    Μιχάλης Δερτούζος

"Άμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρρονες"

Ηλία,

Πες το νοικοκύρη να κόψει τις @^#%$ με το αυτ/το, γιατί έχω βγάλει δόντια αυτή την περίοδο.

Επίσης, καθώς γνωρίζω ότι είσαι ψείρας....ηρεμηστικά και μπύρες... πολλές μπύρες!
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    ...και για να τον παρεις με το καλο...θυμισε του οτι μεχρι 2 δηλώσεις το χρόνο...δεν του αυξάνονται τα ασφαλιστρα...οποτε δεν θα τον επιβαρύνει και καθολου.

Δε πειράζει. Τώρα που καταστράφηκε το μηχανάκι σου, δώστο μου σε μια καλή τιμούλα εμένα και θα το φτιάξω εγώ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dmf
    Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
    ...και για να τον παρεις με το καλο...θυμισε του οτι μεχρι 2 δηλώσεις το χρόνο...δεν του αυξάνονται τα ασφαλιστρα...οποτε δεν θα τον επιβαρύνει και καθολου.

Παλαιό μέλος
    Φιλοι,γνωστοι και συναδελφοι μοτοσυκλετιστες......κατ'αρχην σας ευχαριστω πολυ για την ψυχικη ηρεμια και τις συμβουλες που μου δινετε μεσα απο τις κουβεντες σας.......

η εξελιξη της ιστοριας εχει ως εξης.......μετα απο κουβεντα με τον σπιτονοικοκυρη μου και με εναν γειτονα το πορισμα βγηκε.......λαθος υπεθεσα οτι ο σπιτονοικοκυρης μου το εκανε............

και αυτος αλλα και ενας γειτονας ειδαν ενα αμαξι πορτοκαλι να κανει οπισθεν και να ριχνει την μηχανη επανω στο αυτοκινητο..........

το να ψαξω να βρω το αυτοκινητο χαμενος κοπος ειναι(στην γειτονια δεν εχει καποιος πορτοκαλι αμαξι)αλλα μεσα στην ατυχια μου ειμαι τυχερος........

και εξηγω......η μηχανη ευτυχως ακουμπησε στο πισω φαναρι του αυτοκινητου με το πισω αριστερο μερος της ουρας και οι μονες ζημιες που εχω ειναι 3 σημαδια στην ουρα της μηχανης και ενα πισω αριστερο φαναρι αυτοκινητου..........τα οχηματα επαθαν την λιγοτερη δυνατη ζημια γι'αυτο και τυχερος........οποτε αλλαζω το φαναρι(25€) και βαφω την ουρα της μηχανης (100€ υπολογιζω) και ολα θα ειναι οπως πριν..........

τελος καλο ολα καλα........

ασχετο...........μηπως να εβαφα και ρεζερβουαρ και φερινγκ για να μην κανει διαφορα με την ουρα?
    1992-1994 HONDA C50 6V

SVατο Μέλος Το avatar του/της Sardasagam
    Λίακο ποτέ ξανά ρε φίλε. Αλλά όπως είπες και συ, τέλος καλό όλα καλά.

ασχετο...........μηπως να εβαφα και ρεζερβουαρ και φερινγκ για να μην κανει διαφορα με την ουρα?

Το ξερα ότι θα τοσκεφτόσουν!

Θα σου ρίξω τηλ να πιούμε καμια μπυρίτσα το ΣΚ.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Sardasagam
    Λίακο ποτέ ξανά ρε φίλε. Αλλά όπως είπες και συ, τέλος καλό όλα καλά.

Το ξερα ότι θα τοσκεφτόσουν!

Θα σου ρίξω τηλ να πιούμε καμια μπυρίτσα το ΣΚ.

ναι αμε.......θα μιλησουμε......

1992-1994 HONDA C50 6V

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    περαστικα ρε ηλια...(ευτυχως ψιλοπραματα)
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Μου την πεταξαν κατω!!!
    από costas81 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 38
    Τελευταίο μήνυμα: 27/05/2006, 12:05
  2. Απαντήσεις: 55
    Τελευταίο μήνυμα: 05/10/2005, 19:07
  3. Δεν μου την χαρισανε....
    από AFTER στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 25/07/2005, 20:28