Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
αν προσθέσεις κάποια πραγματάκια μπορείς να κάνεις το οτιδήποτε να λέει ό,τι θες εσύ![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
αν προσθέσεις κάποια πραγματάκια μπορείς να κάνεις το οτιδήποτε να λέει ό,τι θες εσύ![]()
αν σκεφτεις οτι οι περισσότεροι των μελων είναι άτομα επιρροής στους τομείς της πολιτικής, των επιχειρήσεων και των τραπεζών οτι η συμμετοχή γίνεται μόνο κατόπιν πρόσκλησης οτι αυτή η διασκεψη ξεκίνησε σαν ιδέα από διάφορα άτομα από την ανησυχία τους για την ανάπτυξη του αντι-αμερικανισμού στη Δυτική Ευρώπη το ΔΝΤ απο οσο ξέρω το ελενγχει η Αμερικα οτι ολες οι συγκεντρώσεις που κανουν γίνονται με απόλυτη μυστικότητα χωρίς να δινουν πληροφορίες για τα θέματα συζήτησης ή χωρίς να τα δίνουν στα ΜΜΕ ή οτι Κανένας ρεπόρτερ δεν προσκαλείται εντός των συνεδριάσεων της λέσχης και παρόλο που καταγράφονται πρακτικά, δεν σημειώνονται ονόματα τότε νομίζω οτι κάτι γίνεται εκει μέσα....
Δεν καταγράφονται πρακτικαΑρχικά δημιουργήθηκε από JIM_DADO
[...] και παρόλο που καταγράφονται πρακτικά[...]![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
γιου σούρ? γιατί κάτι τέτοιο διάβασα σε βικιπαίδεια και άλλα σάιτ
ΠΟΛΛΑ ΜΕΛΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ..............ΑΥΤΗ Η ΛΕΣΧΗ
Μέχρι τό μοτό έφτασαν..??
:ZZZ:![]()
και το ότι δεν καταγράφονται σε σάιτ το διαβάζεις τώραΑρχικά δημιουργήθηκε από JIM_DADO
γιου σούρ? γιατί κάτι τέτοιο διάβασα σε βικιπαίδεια και άλλα σάιτ![]()
![]()
![]()
ποιο πολλά απο το μοτο χλωμό αλλα θα ειναι κανα 140
Αυτό που ουσιαστικά προσφέρουν οι συναξεις της λέσχης ειναι η απολυτη ελευθερία στα θεματα των συζητήσεων και η ανετη παραθεση αποψεων απο ανθρωπους με υψηλές θεσεις οι οποίοι λένε πράγματα που δεν θα έλεγαν σε επισημες συναντησεις. Τα πρακτικά αποφεύγονται ακριβώς για να μην υπάρξει διαρροή οσων συζητώνται.Αρχικά δημιουργήθηκε από JIM_DADO
γιου σούρ? γιατί κάτι τέτοιο διάβασα σε βικιπαίδεια και άλλα σάιτ
Τουλαχιστον την τελευταία φορά δεν κρατήσαμε πρακτικα![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
http://www.youtube.com/watch?v=KZI9Ko6w4GoΑρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
μα και η λέσχη bilderberg άλλη μία θεωρία συνωμοσίας είναι.
έχει και ... ωραίο όνομα: bilderberg, γεμίζει το στόμα.
Ρε μπας και λέει θεωρίες συνωμοσίας για να πέσει η κυβέρνηση?
ΕΝΑ ΚΑΤΙ ΣΑΝ.............ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ
Νά ούμε.....??
![]()
θα το ξέχασανΑρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
![]()
![]()
![]()
γνωστα πραγματα τα οποια δυστυχως επιβεβαιωνεται απο τα γεγονοτα
Εμένα για επώνυμα και προβεβλημένα πιόνια μου ακούγονται , καμιά σχέση με τη "Στοά" γιατί και για "εκείνους" έχω ξανακούσει ακριβώς τα ίδια !Αρχικά δημιουργήθηκε από JIM_DADO
αν σκεφτεις οτι οι περισσότεροι των μελων είναι άτομα επιρροής στους τομείς της πολιτικής, των επιχειρήσεων και των τραπεζών οτι η συμμετοχή γίνεται μόνο κατόπιν πρόσκλησης οτι αυτή η διασκεψη ξεκίνησε σαν ιδέα από διάφορα άτομα από την ανησυχία τους για την ανάπτυξη του αντι-αμερικανισμού στη Δυτική Ευρώπη το ΔΝΤ απο οσο ξέρω το ελενγχει η Αμερικα οτι ολες οι συγκεντρώσεις που κανουν γίνονται με απόλυτη μυστικότητα χωρίς να δινουν πληροφορίες για τα θέματα συζήτησης ή χωρίς να τα δίνουν στα ΜΜΕ ή οτι Κανένας ρεπόρτερ δεν προσκαλείται εντός των συνεδριάσεων της λέσχης και παρόλο που καταγράφονται πρακτικά, δεν σημειώνονται ονόματα τότε νομίζω οτι κάτι γίνεται εκει μέσα....
Respect mah authoritah!!!!
ΩΩΩΩχου μωρέ με τις λέσχες και τις οικογένειες μπερδεύτηκα ο άνθρωπος. Τελικά απλά πράγματα μπορείτε να μου πείτε ????
Τι να κάνω να ψηφίσω Γιωργάκη???? ή Αντώνη ?? ή μήπως Αλέκα ?????. Για τον Τεν Τεν δεν λέω είναι νέος και άπειρος, θέλουμε κυβέρνηση με πείρα και ως γνωστόν η πείρα και η ηλικία είναι ποσά ευθέως ανάλογα.
![]()
![]()
![]()
Υ.Γ.
Δεν αφήνουμε τις συνωμοσιολογίες και να κοιτάξουμε να τους ξεφορτωθούμε οοοοόλους μαζί με τις λέσχες τους και τις κραταιές οικογένειές τους μπας και καταφέρουμε να ορθοποδήσουμε, γιατί μέ όποιον από δαύτους ούτε σε 100 χρόνια. Γνώμη μου.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
ναι, αυτό το επιβεβαιώνω κι εγώΑρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock