Σελίδα 106 από 124 ΠρώτοΠρώτο ... 65696101102103104105106107108109110111116 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.576 έως 1.590 από 1858

Θέμα: "Αγανακτισμένοι" σε όλες τις πόλεις

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Warlord13
    ποιους δρομους ρε που κατεβαινετε σαν τα προβατα..εγω πραγματικα ςασ λυπαμε.η συγκντρωση η θα ειναι ειρηνικη και αμα δειτε οτι τα ματ κανουν επιθεση σπιτια σας,η αμα πατε για εξεγερση παρτε γκασμαδες ακονισμενους,παρτε machette,παρτε οτι σκατα μπορει να διαπερασει ασπιδες και οπλισμο και σφαχτε τους ολους.ετσι ρε γινοντε οι ανατροπες?με το να τρωει ο αμαχος πληθυσμος ξυλο απο το καθε ανεγκεφαλο που παιρνει 600 ευρω?
    εγω γι αυτο δεν κατεβαινω πουθενα,και γι αυτο δεν θελω ουτε να τα βλεπω γιατι πραγματικα με πιανουν τα κλαματα να βλεπω κοσμο να τρωει τσαμπα ξυλο..

ε αφου εχεις τα απαιτουμενα @@δια (που οι αλλοι δεν εχουν) γιατι δεν κατεβαινεις μονος σου να τους παρεις φαλαγγι;

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    ε αφου εχεις τα απαιτουμενα @@δια (που οι αλλοι δεν εχουν) γιατι δεν κατεβαινεις μονος σου να τους παρεις φαλαγγι;
    Μάλλον γιατί αν δακρύζει βλέποντας τα βίντεο, φαντάσου να παει εκεί που έχει και δακρυγόνα

Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    ρε φιλε ειρωνα..δεν ειπα οτι ειμαι ο zuperman και οτι θα παω μονος μου να τους δειρω,ειπα οτι μου φενεται τσαμπα ξυλο και οτι και να μου πεις η να κοροιδεψεις αυτη ειναι η αποψη μου,σεβαστη οσο και οι αλλες εδω μεσα...

δεν μου μοιαζει χαλαρωτικο
    εμενα αυτο με χαλαρωνει:wacko:

http://www.youtube.com/watch?v=dTaD9cd8hvw

Και οι π0υτ50μαχί3ς μου θύμισαν το πως μας βλέπουν σα λαό κάποιοι και τι καταφέρνουμε να τους παρουσιάσουμε εμείς σαν πολιτισμό σήμερα.

Κουρέλες είμαστε : Αυτό πιστεύουν

Ας πλακωθούμε πάλι μεταξύ μας τώρα. Αυτό μας αξίζει...

Ανήσυχο πνεύμα.... Το avatar του/της latris mixanis
    Ραντεβού στους δρόμους...

Απλά να αναφέρω κάτι που άκουσα.

Κάποια από τα χημικά που έριξαν χτες ήταν του 1979.

Τρελοκοτσιδού..!!!!

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
    εμείς σαν πολιτισμό σήμερα.

τι ειναι αυτο???

ακουστηκε επισης οτι καποιοι τα πηραν να τα στειλουν για αναλυση γιατι πεζει να ειναι ουσιες απαγορευμενες στην ε.ε και χρισημοποιουντε μονο εδω και αργεντινη...προκαλουνε και παραλυση,για να δουμε αν θα ακουστει κατι

Ναι, να πλακωθούμε μεταξύ μας.

Μόνο για αυτά ξέρουμε να ενωνόμαστε.

Και μόνο προσωρινά.

Μετά πάλι μπάχαλο γινόμαστε.

Αη σιχτήρ.

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Warlord13
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
    εμείς σαν πολιτισμό σήμερα.

τι ειναι αυτο???
    Είναι κάτι τυχαίοι Σκανδιναβοί μεταλάδες πιτσιρικάδες που έχουν διαβάσει λίγο παγκόσμια ιστορία και πίστεψαν τα ζωντόβολα ότι υπάρχει κάποια σχέση μεταξύ των 300, των μαχητών του '40 (όχι των πολιτικάντηδων) και της χώρας που ζούμε εμείς.

Και να δεις που δε μας λένε greece αλλά hellas.

ρε φιλε ειρωνα..δεν ειπα οτι ειμαι ο zuperman και οτι θα παω μονος μου να τους δειρω,ειπα οτι μου φενεται τσαμπα ξυλο και οτι και να μου πεις η να κοροιδεψεις αυτη ειναι η αποψη μου,σεβαστη οσο και οι αλλες εδω μεσα...
    Εσυ χαρακτηρισες χιλιαδες κοσμου προβατα και εγω ειμαι ο ειρωνας;

Τεσπα, αφου δεν παει να τους δειρεις μονος σου, βρες ομοϊδεατες και οργανωθειτε... απο το pc το να δινω εντολες, να αφοριζω και να απορριπτω δεν λεει τιποτα...

Οποτε βρες καποιους με το ιδιο σκπετικο και καντε τους πουτ@ν@, σοβαρα μιλαω, αφου αυτο θες, κυνηγησε το!

Φιλικα, μια κοτα...

δεν ειπα κοτα ρε φιλε κανεναν,ουτε ειπα ολο αυτο το κοσμο προβατα,ειπα οτι παν σαν τα προβατα,αυτο μου θυμιζει,προβατα στη σφαγη,τι να πω ρε φιλε,εγω δεν το ειπα με διαθεση ειρωνιας παντως,ειλικρινα,δεν μπηκα να γραψω εδω για να ειρωνευτω,ειπα μια αποψη και πραγματικα αδιαφορω για τις τυχον ειρωνιες.
    και μαλλον αποχωρω απο τη συγκεκριμενη συζητηση γιατι το κλιμα βλεπω δεν με σηκωνει και το τελευταιο που εχω ορεξη ειναι να δημιουργω αντιπαραθεσεις με ατομα που δεν γνωριζω καν.αν δεν σας αρεσει ρε παλικαρια καν η αποψη μου βαλτε καποιον να σβησει τα ποστ μου δεν θα ενοχληθω...να στε καλα

δεν ειπα κοτα ρε φιλε κανεναν,ουτε ειπα ολο αυτο το κοσμο προβατα,ειπα οτι παν σαν τα προβατα,αυτο μου θυμιζει,προβατα στη σφαγη,τι να πω ρε φιλε,εγω δεν το ειπα με διαθεση ειρωνιας παντως,ειλικρινα,δεν μπηκα να γραψω εδω για να ειρωνευτω,ειπα μια αποψη και πραγματικα αδιαφορω για τις τυχον ειρωνιες.
    και μαλλον αποχωρω απο τη συγκεκριμενη συζητηση γιατι το κλιμα βλεπω δεν με σηκωνει και το τελευταιο που εχω ορεξη ειναι να δημιουργω αντιπαραθεσεις με ατομα που δεν γνωριζω καν.αν δεν σας αρεσει ρε παλικαρια καν η αποψη μου βαλτε καποιον να σβησει τα ποστ μου δεν θα ενοχληθω...να στε καλα
    Ρε συ δεν στην ειπε κανενας, απλα σχολιαζω αυτο που εγραψες!

Ετσι γινεται μια συζητηση, γραφεις η λες κατι και πυροδοτεις μια αλληλουχια διαολογου... και εγω δεν εχω καμια ορεξη να τσακωθω με κανεναν, ποσο μαλλον ιντερνετικα...

Το ξαναγραφω λοιπον χωρις καμμια υπονοια ειρωνιας... αφου πιστευεις οτι η δικη σου προταση ειναι πιο ενδεδειγμενη και οτι οι διαδηλωσεις μεχρι σημερα ηταν αναποτελεσματικες, γιατι δεν τη ψαχνεις να τη κανεις πραγματικοτητα;

Αυτο ειναι ολο, τιποτε περισσοτερο, τιποτα λιγοτερο...

υ.γ. μετα τα χθεσινα, αν θες την αποψη μου, πιστευω οτι δεν θα αργησει η ημερα οπου ο κοσμος θα τα παρει σοβαρα στο κρανιο και θα εχουμε νεκρους ενθεν και ενθεν... απλα πιστευω οτι αυτο θα γινει αυθορμητα και δεν θα ειναι προμελετημενο.

Συνδικαλιστης της ΕΘΕΛ, ακροδεξιων πεποιθησεων ο ενας "συνεργατης" των ΜΑΤ....

...με καθε επιφυλλαξη αλλα ετσι γραφουν εδω:

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=340867&cid=4

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ