Δεν είναι δυνατόν να του ζητάς να σου βάλει χ λεφτα βενζίνη και ΑΦΟΥ σου βάλει τότε να του λες ΧΑΖΟΓΕΛΩΝΤΑΣ μαζί με τη γκόμενα συνοδηγό από ενα Υ ποσό και κάτω δεν μπορώ να σε πληρωσω και να του λες επίσης ότι ΑΝ ποτέ περάσω από εδώ θα σου τα δώσω (ο συγκεκριμένος αυτό ακριβώς είπε). Αν ήσουν μπροστά στη φάση θα εξοργιζόσουν το ίδιο με εμένα. Στην τελική ας φωνάξει την οδική αν μείνει από κάυσιμα του ή ένα κολλητό να του φέρει λεφτά και να βάλει. Εγώ τουλάχιστον αυτό θα έκανα και σ αυτό είμαι ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΘΕΤΟΣ. Αν πάλι δε συντρέχανε αυτές οι προϋποθέσεις θα εξηγούσα την κατάσταση και ήταν στη διακριτική ευχέρια του καταστηματάρχη να μου δώσει ή όχι. Εσύ μπορεί να περνούσες να πληρώσεις γιατί είσαι ο Μπάμπης και έχεις φιλότιμο και τιμάς τα παντελόνια που φοράς. Έλα όμως και στη θέση του επιχειρηματία αν συνεχίσουν να του κάνουν το ίδιο βιολί όχι ένας αλλά χίλιοιδεκαένας και να σαι σίγουρος ότι μάλλον από φιλότιμο οι 9/10 δεν...Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
μου έχει τύχει και μένα αυτό πέρισυ τέτοια εποχή
Κατέβαινα Πελοπόννησο και είχα βγάλει ένα 50ευρο από τη τράπεζα ίσα ίσα για τις βενζίνες του ταξιδιού.
πήγα στο βενζινάδικο της εθνικής (στο ΕΚΟ νομίζω προς Μέγαρα) φούλαρα και πλήρωσα μόνο 7-8 ευρώ....όσα είχα ψιλά στο πορτοφόλι μου.
Και συμφώνησα με τον υπεύθυνο να τον πληρώσω όταν επιστρέψω.
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΜΕ ΤΟ ΤΟΥΟΝΟ ΓΑΜΙΩΝΤΑΣ!!
ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΠΕΣΤΡΕΦΑ ΑΘΗΝΑ ΠΗΓΑ ΕΚΑΝΑ ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΕΠΛΗΡΩΣΑ!
αλλά σόρρυ, ξέχασα ότι υπάρχουν εδώ μέσα μαλάκες στενόμυαλοι που βλέπουν μέχρι
εκεί που τελειώνει το πουλάκι τους! άχρηστα πλάσματα που αντί να κοιτούν τις παπαριές
που κάνουν σχολιάζουνε τους άλλους!!
θα μπορούσα κάλλιστα να ήμουν ο κωλόβλαχος με το χρεποκορόλα. Γουστάρεις απάντηση??![]()