Πσστ, R0t0ras, αυτός ο ποιο πάνω ο OldMan είναι ο ανθρωπός σου...
Κάνε search στα posts για να καταλάβεις, να μην σου πω οτι μπορει νανε δικός του ο συναγερμός.
Πσστ, R0t0ras, αυτός ο ποιο πάνω ο OldMan είναι ο ανθρωπός σου...
Κάνε search στα posts για να καταλάβεις, να μην σου πω οτι μπορει νανε δικός του ο συναγερμός.
"Is this all that's life of my life before me?
Straitjacket memories? Sedative highs?
No happy ending like they’ve always promised?
There’s got to be something left for me."
------------------------------------
Όχι το kill switch δουλεύει και κανονικά και με το χειριστήριο..άρα δεν έχω πρόβλημα..καλά θα ψάξω εκτενεστερα τα ποστ του εν λόγω κυρίου(oldman)επειδή και εγώ κάπου εκεί την μυριζομαι την λύση..έχουμε και κανέναν σωστό ειδικό εδώ στη Θεσσαλονίκη;;;;
Σαν την ασπρούλα μου καμιά!
Αρχικά δημιουργήθηκε από R0t0ras
Λοιπόν έχω παρακάμψει το kill switch διότι ο συναγερμός έχει και απομακρυνσμενο σβήσιμο κινητήρα εκτός από εκκίνηση..Δεν εχεις παρακάμψει τελικά το kill switch..Αρχικά δημιουργήθηκε από R0t0ras
Όχι το kill switch δουλεύει και κανονικά και με το χειριστήριο..![]()
(κατι έχεις κάνει εσυ εκεί πέρα με την παράλληλη σύνδεση, αλλά...)
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Ναι έχω κόψει το ένα καλώδιο του kill switch και το περνάω μέσα από το συναγερμό.αν νεκρωσει ο συναγερμός δεν περνει μπροστά με την καμία..το πρόβλημα δεν είναι εκεί όμως..αλλά στο ότι δεν μπορώ να παράλογη την εργοστασιακή ασφάλεια πατηματος του συμπλεκτη και δεν μου κάνει και τσέκ όταν προσπαθώ να το βάλω με τον συναγερμό..και βγάζει FI από ότι κατάλαβα δεν δουλεύει η αντλία βενζίνης αλλά δεν ξέρω γιατί...
Ελπίζω να ήμουν κατατοπιστικός..
Σαν την ασπρούλα μου καμιά!