Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 37

Θέμα: Ο ΒΩΜΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑ

Εκδικητικό μέλος Το avatar του/της John Steed
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
    Να σπαμάρω, να μη σπαμάρω....:rotflmao:
    Κρατήσου, κρατήσου
    "Qu ils mangent de la brioche"

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    γ) Υπογειοποίηση της σιδηροδρομικής γραμμής (με κατάλληλη αξιοποίηση της τεχνογνωσίας και του εξοπλισμού της «ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.»)

δ) Υπερύψωση της σιδηροδρομικής γραμμής (κατ' αντιστοιχία με την από 29/01/91 απόφαση ΥΠΠΟ/ΑΡΧ/Β1/5485/83 Υπουργείου Πολιτισμού για την έγκριση της κατασκευής του αυτοκινητόδρομου Αθηνών - Κορίνθου με γεφύρωση και όχι με επιχωμάτωση στην θέση «Γαλότα» και αξιοποίηση της γνωστής σχετικής μελέτης ΚΟΡΡΕ).

Ναρκωτικά παίρναν οι "πολίτες" που ζητούν τα παραπάνω?Και υπογέιοποίηση και υπερήψωση για παράκαμψη ενός βωμού επιφάνειας ...πόσο? 40 τ.μ.???
    :rotflmao: :rotflmao:
    Πολύ θα ήθελα να τους γνωρίσω προσωπικά...

Με μια τοπική υπερύψωση μήκους 200-300 μέτρων θεμελιωμένης σε σειρά πασσάλων σκυροδέματος και έδραση της γραμμής πάνω σε μεταλλική γέφυρα από προκατασκευασμένα τμήματα το θέμα λύνεται εύκολα γρήγορα και οικονομικά.

Ααααα σόρυ ...λάθος Ακτωρ βλέπω....ας ρίξουμε 32.000.000 κυβικά ΜΠΕτό ...το μπετό ,του μπετού,τω μπετώ (δοτική:rotflmao: ),το μπετό ,Ω μπετό

:rotflmao: :rotflmao:

Α ρε Ελλάδα με τις κατασκευαστικές σου αγκιλώσεις
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
    Κρατήσου, κρατήσου
    Δεε...εεν μπο..ρ..ώ γμτι μο..υ

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	imagescaqr486e.jpg 
Προβολές:	266 
Μέγεθος:	8,6 KB 
ID:	230260

Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
    ..........
    Μεταξύ άλλων, φταίει και το γεγονός ότι νομίζουμε πως επειδή πριν από μερικές χιλιάδες χρόνια έζησαν εδώ κάτι αξιόλογα καρντάσια σήμερα μας χρωστάνε όλοι...

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
    Δεε...εεν μπο..ρ..ώ γμτι μο..υ
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

black is beautiful Το avatar του/της bonnie
    Είναι πάρα πολύ εύκολο να μετακινηθεί, και το πιο λογικό.

[free interpretation mode on]

Το κακό είναι πως χάνεται η ενεργειακή πύλη που υπάρχει από κάτω, κι έτσι ο βωμός μετά τη μεταφορά του, θα είναι ένα μάτσο πέτρες και όχι ένας δίαυλος επικοινωνίας με τις ενέργειες των προγόνων μας....

[/free interpretation mode off]

οχι μονο δεν θα σπαμαρω, συμφωνω κιολας...

να πουμε κ την αληθεια ομως, δεν νομιζω οτι καποιος θα κατσει να ασχοληθει αυτη τη στιγμη με αυτο το εργο.
    τα κονδυλια στο υπουργειο πολιτισμου εξανεμιζονται προς καθε κατευθυνση, κ σιγουρα οχι σε καποια σωστη.
    καινουριες δουλειες δεν ανοιγουν, τα οικοπεδα που δουλευαν κλεινουν αρον αρον, απολυεται κοσμος.
    οποτε... ας περιμενει κ αυτο το αρχαιολογικο ευρημα μαζι με ενα τονο ακομα που εχουμε παρατημενα κ θαμμενα κ εκτεθειμενα κ οπως να ναι, μεχρι να αποδοσουμε λιγη αξια στον πολιτισμο μας και σταματησουμε να ειμαστε τοσο μεγαλα λαμογια.
    στριβω, αρα υπαρχω..

Αρχικά δημιουργήθηκε από bonnie
    οχι μονο δεν θα σπαμαρω, συμφωνω κιολας...

να πουμε κ την αληθεια ομως, δεν νομιζω οτι καποιος θα κατσει να ασχοληθει αυτη τη στιγμη με αυτο το εργο.
    τα κονδυλια στο υπουργειο πολιτισμου εξανεμιζονται προς καθε κατευθυνση, κ σιγουρα οχι σε καποια σωστη.
    καινουριες δουλειες δεν ανοιγουν, τα οικοπεδα που δουλευαν κλεινουν αρον αρον, απολυεται κοσμος.
    οποτε... ας περιμενει κ αυτο το αρχαιολογικο ευρημα μαζι με ενα τονο ακομα που εχουμε παρατημενα κ θαμμενα κ εκτεθειμενα κ οπως να ναι, μεχρι να αποδοσουμε λιγη αξια στον πολιτισμο μας και σταματησουμε να ειμαστε τοσο μεγαλα λαμογια.
    Το να τα ξαναθάψουν, μην το κρίνετε λάθος. Είναι μια σωστή λύση για να σωθούν ευρήματα που υπό άλλες προϋποθέσεις δεν θα λάμβαναν τη σοβαρότητα που τους αξίζει.

Ξενιτεμέλος Το avatar του/της menos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
    δε σου φταίνε οι "κοτρώνες" φίλε μου για την μη ομαλή "βίωση" σου

Όταν σου τρώνε τον χώρο που θές να φτιάξεις το σπίτι σου.... φταίνε!
    Δέν είναι λίγοι αυτοί που μπαζώσαν όπως όπως τα θεμέλια που έιχαν (5 κοτρώνες και ενα πυθάρι) προτού τους πάρει χαμπάρι η Αρχαιολογική υπηρεσία...

Nα μιλήσω...
    Να μη μιλήσω...
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Nα μιλήσω...
    Να μη μιλήσω...
    Να μιλήσεις, να μιλήσεις...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gregogti
    δυστυχως για αλλη μια φορα η ελλαδα (θαβει)τους θυσαυρους ενω θα επρεπε να τους αναδεικνυει και να τα κονομαει κιολας (τουρισμος) αλλα δυστυχως........

black is beautiful Το avatar του/της bonnie
    Το να τα ξαναθάψουν, μην το κρίνετε λάθος. Είναι μια σωστή λύση για να σωθούν ευρήματα που υπό άλλες προϋποθέσεις δεν θα λάμβαναν τη σοβαρότητα που τους αξίζει.

δεν διαφωνω καθολου...
    η καταχωση ενος μνημειου - ευρηματος μεγαλου μεγεθους, συνηθως ειναι μια καλη λυση...
    οπως ακριβως λες κ εσυ....
    απ το να βγει στην επιφανεια κ να το χωσουν μεσα στην αποθηκη για παντα ή να καταστραφει...
    απλα το να γινει ενα τετοιο εργο αυτη τη στιγμη κ να χρηματοδοτηθει απο το υπουργειο, νομιζω οτι ειναι σχεδον αστειο... απλα επειδη τα βλεπω απο μεσα, δεν ανοιγουν πλεον δουλειες... πλην ελαχιστων εξαιρεσεων, οπου μεσολαβει εργολαβος... αλλα πλεον κ αυτο δυσκολο...

ας μην πω για το ποσα ευρηματα πολυ σημαντικα εχουν δει τα ματια μου σε αποθηκες επαρχιακων μουσειων - ανασκαφων, παρατημενα κ φυσικα οχι συντηρημενα... πιθανως ουτε καν καταγεγραμμενα...
    ή ποσα αρχαια πηγαδια κ ταφους ξαναμπαζωμενα...

ειμαι συντηρητρια αρχαιοτητων... εδω κ μια δεκαετια... εχω οργωσει ολες τις επαρχιακες ανασκαφες... κ φυσικα εδω και αρκετο καιρο ειμαι ανεργη, ετσι? μονο απ αυτο, καταλαβαινεις νομιζω λιγακι...
    στριβω, αρα υπαρχω..

ειμαι συντηρητρια αρχαιοτητων... εδω κ μια δεκαετια... εχω οργωσει ολες τις επαρχιακες ανασκαφες... κ φυσικα εδω και αρκετο καιρο ειμαι ανεργη, ετσι? μονο απ αυτο, καταλαβαινεις νομιζω λιγακι...
    Μόνο από αυτό, καταλαβαίνω πολλά, αν και τα ήξερα ήδη. Γνωστοί μου στην Εφορία εδώ κάτω μου τα λένε....

Εσύ γνωρίζεις αρκετά περισσότερα από εμένα!

Καλύτερα θαμμένα λοιπόν, γιατί αξιοποιήσιμα δεν θα γίνου με τίποτα

[...]ειμαι συντηρητρια αρχαιοτητων... εδω κ μια δεκαετια... [...]
    Μόνο από αυτό, καταλαβαίνω πολλά, αν και τα ήξερα ήδη. Γνωστοί μου στην Εφορία εδώ κάτω μου τα λένε....
    Εσύ γνωρίζεις αρκετά περισσότερα από εμένα!
    Τα μηχανάκια της εννοεί
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Τελικά δύο οχήματα χρειάζονται...

...μια μπετονιέρα για να μπαζώσει το γ@μωαρχαιολογικό εύρημα που μας χαλάει το μετρό και ένα βοθρατζίδικο για να ρουφήξει τα σκατά που ξεχειλίζουν από το κεφάλι μας...

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 07/12/2015, 15:16
  2. Προέλευση του... fuck!
    από KAS77 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2008, 16:46
  3. στριβειν δια του συμπλεκταρειν!!!!!
    από ktm640lc4 στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 23/05/2005, 18:15