Μπορω να κανω ενα ταξιδακι στην Αρχαια Ολυμπια με το παπι μου (Honda Innova 125)?
Σκεφτομουν να το παω μια ωρα οδηγηση και μια ωρα διαλειμμα.
Γινεται?
Μπορω να κανω ενα ταξιδακι στην Αρχαια Ολυμπια με το παπι μου (Honda Innova 125)?
Γινεται?
αμα ειναι το ιδιο που πατιναρει στο διπλα θεμα, δε νομιζω να σε βγαλει, κατα τα αλλα μια χαρα μπορεις.Αρχικά δημιουργήθηκε από clyde2
Γινεται?
Με ένα innova έκανα αθήνα-ξάνθη (750km).
Θέλει υπομονή (θα πιαστεί ο κώλος σου) και ένα παπί σε καλή κατάσταση.
Και ένα fast μαζί σου δε θα έβλαπτε.
γινεται και ετοιμασου για πολυ φιλοσοφια στο δρομο.φαντασου μια παρομοια φαση με ζετακι 72cc και αποσταση καμια 80χλμ ειχα αναλυσει ολη την πενταετια που ειχα περασει.καλο δρομο
37.12.07n
22.47.01.e
τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει
Το παπί σου αναρωτιέται... Άραγε θα αντέξει μέχρι την Αρχαία Ολυμπία ο αφέντης?
Me gusta la moto, me gustas tu....
Aυτο παει παντου φιλε μου εσυ δεν πας , αυτα τα λογια ειναι απο ανθρωπο στου Σαρακακη σε ερωτηση εαν μπορω να παω με παπι Πρεσπες
Τωρα περυσι εκανα 1550 χλμ το γυρο της Πελοπονησσου ολα καλα !!!
ΠΕΡΑΜΑ Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΝΑΥΤΟΣΥΝΗΣ
Αν γινεται λεει; Απλα επελεξε επαρχιακους δρομους και οχι την εθνικη θα αρρωστησεις απο την πληξη!
X+Y χρόνια, λόγω γκομενοδουλειάς ο Νεκτάριος, έκανε το Αθήνα-Πάτρα-Αθήνα 3 φορές την εβδομάδα με το μηχανάκι όσο πήγαινε.
No prob
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Πριν ξεκινήσεις όμως βεβαιώσου ότι δεν θα πας "πατιναριστός" ως εκεί...![]()
απο κορινθο ως και λιγο εξω απο την Πατρα κανουν εργα και ο δρομος ειναι πολυ στενος και επικυνδινος αν ειναι να το κανεις επελεξαι μεσω τριπολεως και απο εκει η απο τον ορεινο μεσω Βυτινας η την εθνικη Τριπολεως Πυργου
Πόσο θα γούσταρα να το ξανακάνω, αλλά με όλη την ψυχολογία, την ίδια όπως τότε.
Με το παπί, ταξίδι μακρινό.
Να βλέπεις τα "μεγάλα" να περνάνε δίπλα σου και με τα μάτια της φαντασίας να "βλέπεις" ότι συνταξιδεύεις με ένα περίπου ίδιο.
Άλλες ώρες ss, άλλες στιγμές φορτωμένο on-off , άλλες ευθείες chopper και ότι άλλο θέλει να σκεφτεί το μυαλό.
Και "το παπί" να σου κάνει όλα τα χατήρια και να συνεχίζει.
Οργανώσου , ετοιμάσου και ετοίμασε το , και φύγε.
![]()
5/2/2008 Καλωσόρισες!
22/1/2013 Καλωσόρισες!
:a07:
αν εισαι χαλαρος στο θεμα χρονου, πηγαινε...
αλλα καλου κακου κανε και οδικη...οχι οτι θα παθει κατι το παπι αν ειναι καλοσυντηρημενο..αλλα μποορει να βαρεθεις τοσο που να θες να το γυρισεις φορτωμενο...![]()
Ήρθαμε στις ΜοτοΓενικές αν και εν μέρη μπορείς να το πεις Ταξιδιωτικό, τη διαδρομή αυτή με παπί.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Lupo
Πόσο θα γούσταρα να το ξανακάνω, αλλά με όλη την ψυχολογία, την ίδια όπως τότε.
Με το παπί, ταξίδι μακρινό.
Να βλέπεις τα "μεγάλα" να περνάνε δίπλα σου και με τα μάτια της φαντασίας να "βλέπεις" ότι συνταξιδεύεις με ένα περίπου ίδιο.
Άλλες ώρες ss, άλλες στιγμές φορτωμένο on-off , άλλες ευθείες chopper και ότι άλλο θέλει να σκεφτεί το μυαλό.
Και "το παπί" να σου κάνει όλα τα χατήρια και να συνεχίζει.
Οργανώσου , ετοιμάσου και ετοίμασε το , και φύγε.
![]()
Άνοιξες σεντούκι με παλιές αναμνήσεις φιλαράκι. Μπράβο σου, με ταξίδεψες αρκετά χρόνια πίσω.
![]()
![]()
![]()
svvvvvvvvvvvvrm
και νόμιζα οτι ήμουν κ@υλ@ς που έφτασα μεχρι μολάους!Αρχικά δημιουργήθηκε από ΤΖΕΡΟΝΥΜΟ
Aυτο παει παντου φιλε μου εσυ δεν πας , αυτα τα λογια ειναι απο ανθρωπο στου Σαρακακη σε ερωτηση εαν μπορω να παω με παπι Πρεσπες
Τωρα περυσι εκανα 1550 χλμ το γυρο της Πελοπονησσου ολα καλα !!!![]()
είσαι τιτανοτεράστιος!![]()