Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 68

Θέμα: Αγορά 2κύλινδρου 600cc

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Tomahawk
    Εδώ έχουμε μπλέξει τα μπούτια μας δυστυχώς απ' ότι φαίνεται...

@motomike & "sovaros"_user
    Ποια σοβαρά και α-σόβαρα μηχανάκια, φερινγκατα και γυμνά, ποιός πιτσιρικάς, ποιό supersport και ποιές μάπες, ποιός παντελώς άσχετος πατέρας με μηχανές;

edit

Έχω κατασταλάξει ποιά είναι η κατηγορία που θέλω και σε αυτή θα καταλήξω, δε με πειράζει βέβαια που το μεταβατικό στάδιο θα είναι κάτι "ντεμί".
    Αν κάποιοι έχετε ψυχολογικά να πάτε να τα λύσετε αλλού.
    Τώρα για το αν ξέρω ή όχι απο μηχανές άσε να το κρίνω εγώ, ο πατέρας μου και οι γνωστοί μου αυτό.

Στο θέμα πατέρας τώρα...
    ...edit...

Να 'στε καλά, τους κομπλεξισμούς σας σε άλλα θέματα παρακαλώ, όχι στο δικό μου. Πολύ ασχολήθηκα.

Στο θέμα μας,
    @Aggelos_SV Καλό φαίνεται αλλα εκτός του οτι τα γυμνά πρέπει να έχουν χειρότερη μεταπώληση απο τα φερινγκατα η αγγελία είναι απο προ χριστού οπότε λογικά έχει πουληθεί!

@BLiTzERR Στο supermotogr.com που είχα κάνει θέμα για SM (γιατί για κάτι τέτοιο έψαχνα αρχικά) κάτι τέτοια μου είπαν άτομα που είχαν το DRZ (συγκεκριμένα αυτό ήθελα). Οπότε απέκλησα τα SM σαν επιλογή.

Δεν τσονταρει ο μπαμπας, τσονταρω εγω λεφτα που δουλεψα.
    Θα σε παρακαλουσα να σταματησεις να ποσταρεις σε αυτο το θεμα γιατι εχεις αραδιασει πολλες μπουρδες χωρις
    να εχεις κανει εστω μια σχετικη ερωτηση πρωτα.

Φιλικα

Τελος τα off topic παρακαλω

Αυριο λογικα θα παω να δω το SV που ποσταρα πιο πανω.

Δεν μπηκες στο πνευμα της απαντησης του σοβαρου, δεν σε εκραξε.
    Ελπιζω η οδηγηση σου να μην ειναι τοσο επιθετικη και του στυλ τα ξερω ολα.

Το SV , για μενα, ειναι πολυ πιο πληρης μοτοσυκλετα απο το ER.

Παντα ορθιος και γερος οτι κι αν παρεις.

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Αν πρεπει μεταξυ των 2 τοτε SV

Αν κοιτας και τιποτα αλλο γιατι δεν βλέπεις εδω

Φθηνα αγοραζεις, φθηνα πουλας σε 2 χρονια.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimitris777
    Το gsr πως το κοβεις? Αξιοπιστο, μουρατο (για μενα), μεταπωληση, οικονομικο, και απο γκαζια οπως το πας... σε παει ασε που θα εχεις και δυο κυλινδρους ....ρεζερβα:rotflmao: :rotflmao:

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Tomahawk

@BLiTzERR Στο supermotogr.com που είχα κάνει θέμα για SM (γιατί για κάτι τέτοιο έψαχνα αρχικά) κάτι τέτοια μου είπαν άτομα που είχαν το DRZ (συγκεκριμένα αυτό ήθελα). Οπότε απέκλησα τα SM σαν επιλογή.
    Επειδή κάποιοι στο supermoto.gr είχαν θέμα με το DRZ, δε σημαίνει ότι ΟΛΑ τα SM δε μπορούν να κάνουν την υπερμαραθώνια διαδρομή των 70 χλμ... Στη φετινή ετήσια πήγα με SM και μάλιστα μονοκύλινδρο. Επίσης ήταν το μοναδικό μονοκύλινδρο στο γκρουπ (είχε 600cc+ γυμνά και SS). Εκτός του ότι ακολουθούσα άνετα, δεν έκανε το παραμικρό. Και μιλάμε για 500 χλμ σε μια μέρα.

Αν θες κάτι ευέλικτο, σχετικά οικονομικό και κινείσαι κυρίως εντός πόλης, απλά δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή.

Βέβαια το θέμα είναι τι γουστάρεις ΕΣΥ. Αλλά μην ακούς ότι μαλακία λένε τριγύρω.
    Life begins at 45°.

@IVX O "sovaros" αυτός user πέταγε ασυναρτησίες χωρίς να ξέρει τίποτα απολύτως, μπορούσε
    άνετα να ρωτήσει για να μάθει.
    Παίρνω κάτι τέτοιο τώρα έτσι ώστε μετά απο δυο χρονάκια να έχω μια κάποια περισσότερη εμπειρία για να μπορώ να "χειριστώ" το 600αρακι SS καλύτερα. Δε βλέπω που είναι το κακό.
    Τώρα αν αυτός θα βάραγε τον αδελφό του αν του έλεγε κάτι τέτοιο, ή θεωρεί πως οτιδήποτε πάρεις πάνω απο 250cc δε το αλλάζεις γιατί είναι "σοβαρό" (ήμαρτον) μηχανάκι και κατασταλάζεις εκεί ποσώς με ενδιαφέρει και αυτές οι απόψεις δεν έχουν θέση σε αυτό το θέμα.

Δεν είμαι επιθετικός ούτε σα χαρακτήρας, ούτε σαν οδηγός

Τέλος εδώ παρακαλώ

@dimitris777 Το gsr έχει όπως είπες τους 2 κυλίνδρους ρεζέρβα και εκει ανεβαίνουμε και σε συντήρηση και σε γκάζια (το 2ο δεν είναι κακό, αλλα δεν είναι το ζητούμενο αυτή τη στιγμή!).

@Sapadak Το Raptor καλό χρυσό αλλα εφόσον η μεταπώληση είναι Τάφος (με Τ κεφαλαίο) παίζει
    να μη το πουλήσω αργότερα ούτε 500Ε οπότε αυτή την επιλογή την αποφεύγω!

@Blitzerr Εννοείται πως θα πάρω ότι γουστάρω εγώ αλλα κοιτάω να επιλέξω κάτι σύμφωνα με τις ανάγκες μου! Καλό χρυσό το SM αλλα δε ξέρω αν θα μπορώ να πάω ένα Σούνιο ανοίγοντας το γκάζι "τέρμα" για λίγη ώρα και να φοβάμαι μη "σκορπίσει" γιατί αυτό που ζητάω είναι "100%" αξιοπιστία, μετά το RS που την έπαθα άσχημα είναι το 1ο πράγμα που κοιτάω!

Μάλλον δεν κατάλαβες Τομ... δεν ειναι οτι δεν μπορεις να κάνεις 70 χλμ... είναι πως θα τα κάνεις... αν εχεις υπομονή κάνεις αρκετά παραπάνω...

Ο Άλλος απ το smgr κατέβηκε οδικός απ τη Θεσ/νίκη στη Σπάρτη με WRF450 φορτομένος με ρούχα φόρμες μλκιες μονομέρα... έκανε TD και ξαναγύρισε Θεσ/νίκη... με WRF οχι DRZ...

Αν καταλάβεις πώς δουλεύουν αυτά τα μοτερ κ το εμπεδώσεις... πας παντού... για να ταξιδέψεις όμως με 120-130 πρεπει να το έχεις μακρύνει παααααααααααααρα πόλυ το SM και πρεπει να έχει κ δύναμη να αντέξει το μάκρυμα...

Αν θες SM να κάνεις ταξίδια πάρε 690... το DRZ πάει παντού... αλλα 90χλμ + - μέσο όρο (παίζει να λέω κ πολλά)...
    Αν το πας τάπα θα το πάρεις στα χέρια! πις οφ κέικ...

ΚΑι το βασικότερο.... πόσο σκληρό κώλο έχεις!
    Τουτέστιν πάει να πει οτι η σημερινή νεολαία μας έχει γραμμένους στα παλιά της τα καρμπιρατέρ!

αν κοιτάς 2κ μόνο και μόνο για το κόστος συντήρησης να ξέρεις ότι έχουν ακριβώς το ίδιο κόστος με τα 4κ.

στα λ7 που διαθέτεις μπορείς να βρείς φοβερά 4κ που αργότερα μπορείς να το κρατήσεις και σαν δευτερο και να έχεις το ss για πίστα

Οπότε Vouk τα αφήνουμε τα SM

@Ποπαϋ Δε νομίζω να μπορώ να καλύψω αργότερα τόσα πάγια έξοδα με το ss και το 4k (όποιο είναι). Η προοπτική μου είναι ένα SS και ένα scooter (το οποίο ευτυχώς ήδη υπάρχει) και μένουμε εκεί. Οι εποχές ούτε είναι ούτε προβλέπονται εύκολες δυστυχώς

πάντως 2κ και 4κ γυμνό έχουν το ίδιο κόστος συντήρησης.

πρόταση μου: http://www.moto.gr/forums/showthread...hreadid=119463

και πίστα μπαίνεις και μαθαίνεις και γραμμές... φοβερό εργαλείο και χωρίς προβλήματα!

Πολλά τα κυβικά και λογικά και τα κιλά! Αν ήταν θα πήγαινα στο 600 το οποίο έχει όμως γύρω στα 98 άλογα οπότε δεν!

Κοιτάω αποκλειστικά για 2κύλινδρο, εάν κοίταγα για 4κ λογικά θα κατέληγα στο fazer!

δεν έχεις πολλές επιλογές τότε.

ducati ή suzuki , διαλεξε και πάρε...

Αυτο το SV με τα μπροστινά απ το gixxer αν υπάρχει ακόμα χτύπα το πάντως!!!

ΚΑι όταν πάρεις SS το κρατάς για κάθε μέρα!
    Τουτέστιν πάει να πει οτι η σημερινή νεολαία μας έχει γραμμένους στα παλιά της τα καρμπιρατέρ!

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Tomahawk

Στο θέμα μας,
    @Aggelos_SV Καλό φαίνεται αλλα εκτός του οτι τα γυμνά πρέπει να έχουν χειρότερη μεταπώληση απο τα φερινγκατα η αγγελία είναι απο προ χριστού οπότε λογικά έχει πουληθεί!

Δε χάνεις τίποτα αν πάρεις ένα τηλ...

Η μεταπώληση μη σε πολυανησυχεί...το πιο πιθανό είναι να μην θέλεις να το πουλήσεις μόλις καταλάβεις τις χάρες του

Ειδικά με ότι φοράει το συγκεκριμένο θα το ευχαριστηθείς και σε πίστα και σε ορεινές διαδρομές.Κι αν είσαι/εξελιχθείς ψιλοχεράς θα κάνεις και πλάκα σε πολλά SS
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αγορά πρώτης μηχανής
    από vayiokas στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 11/04/2004, 01:45
  2. Αγορα μηχανής απο Αγγλία
    από niko13g στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 30/03/2004, 21:01
  3. Αγορα V-strom 650
    από medieval στο forum Off topic