Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 28 από 28

Θέμα: Γινεται να παω στην Αρχαια Ολυμπια με παπι?

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Αρχικά δημιουργήθηκε από arhs
    και νόμιζα οτι ήμουν κ@υλ@ς που έφτασα μεχρι μολάους!

είσαι τιτανοτεράστιος!

Ρε!! Ο χαμένος, που'σαι συ!

Παλαιό μέλος
    Παέι πολύ πιο μακριά απ' όσο νομίζεις...

1) Υπολόγισε στάσεις για βενζίνη ανά 100 χλμ ή και νωρίτερα. Γι αυτό το λόγο, συνήθως όπου βρίσκεις βάζεις.

2) Γι αυτό ακριβώς το λόγο, αν πάρεις πράγματα μαζί σου, φρόντισε να δένονται σαν ένα ενιαίο πακέτο πάνω στη σέλα για να βγαίνουν μπαίνουν εύκολα. Προτείνω μικρούς ιμάντες με καρυδάκια για λιγότερο παίδεμα και καλύτερο σφίξιμο

3) Καμία τσάντα στην πλάτη σου. Μόνο το μπουφάν

4) Νερό και ανοιχτά ρούχα κάτω από το μπουφάν

5) Καλή επιλογή στο γρανάζωμα. Μην πάς με κανένα 13άρι μπροστά να βγεις εθνική γιατί σε βλέπω να το καις

6) Σε πολύ πολύ στενούς δρόμους πιάνε τη μέση, μέχρι να τους περάσεις. Διαφορετικά, θα σε περάσουν από πάνω ή θα σε πετάξουν δεξιά. Σε ανοιχτούς κλασστικά δεξιά.

7) Καλή επιλογή στην πίεση. Αν είσαι 80% εθνική 20% επαρχιακό (και ΔΕΝ έχεις υψηλό φορτίο), βάλε λίγο παραπάνω πίεση, για οικονομία βενζίνης και για να μην κουράζεις το μοτέρ τόσο πολύ. Αν βγεις από εθνική και έχεις πολλά χλμ σε επαρχιακό, ρίξε πιέσεις.

8) Tire up και αμπούλες

9) Ξεκινάς πρωί

Αν τα παπιά είχαν 6-7 λίτρα τεπόζιτο . . . .

Τρικαλινός Το avatar του/της SoulGR
    μωρε το μηχανακι αντεχει,εσυ δεν θα την παλεψεις,εκτος και αν αποφυγεις τις ευθειες,
    πριν κανα μηνα εκανα 100++ χλμ με 50ρακι διχρονο,αγωνη πληξη.....το μηχανακι δεν εκανε κιχ ομως
    open your mind and your ass will follow
    for sale!
    http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=146280

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    ...και βέβαια να το κάνεις...!

και θα είναι από τα καλλίτερα ταξίδια σου, είμαι σίγουρος...

Εκδικητικό μέλος Το avatar του/της John Steed
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gallos
    Το παπί σου αναρωτιέται... Άραγε θα αντέξει μέχρι την Αρχαία Ολυμπία ο αφέντης?
    +125
    "Qu ils mangent de la brioche"

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    Πιάσε παλιές εθνικές και επαρχιακό και βουρ... Νεράκια, καφεδάκια, μπισκοτάκια και χαζολόγιμα στο δρόμο... Αν δεν σε νοιάζει η ώρα άφιξης μια χαρά θα είναι...

υ.γ. Αθήνα- Ρεντίνα (~600χλμ) με ΤΤR250... το 2000...
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

Παλαιό μέλος Το avatar του/της transalpblack
    Εδώ ο άλλος έκανε ολόκληρο 36ωρο με το πάπί.
    Στην Αρχαίο Ολυμπία δεν θα φτάσεις εσύ?
    Όρεξη, καλή συντήρηση, ό,τι πρόκειται να αλλάξεις τώρα κοντά πχ δίσκους, άλλαξέ τα πριν το ταξίδι για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και βουρ.
    Όποιος πουκάμισο φορεί που έχει της νύχτας χρώμα ή έχει πόνο στην καρδιά ή άνθρωπο στο χώμα...

Όταν πεθάνω, θέλω να με θάψουν οι φίλοι μου. Δεν θα είναι η πρώτη φορά άλλωστε...

you will hate my music Το avatar του/της arhs
    @clyde2, για την ιστορία, είχα φύγει 26 δεκέμβρη (ω ναι, στην τρίπολη ούτε ψιχάλα δεν έπεσε! ) και πιστεύω οτι αν ξανάκανα κάτι τέτοιο θα το έκανα σίγουρα χειμώνα! Η απόλαυση!

Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    Ρε!! Ο χαμένος, που'σαι συ!
    για να στο πω με απλά λόγια... κάποτε είχα μια πάπια και σιχτίριζα που δεν μπορούσα (σχετικά άνετα) να ταξιδέψω πέρα από την αθήνα (μέχρι που σάλταρα και το έκανα! ) τώρα έχω 2 μηχανάκια και δεν έχω χρόνο ούτε για ζήτω!

για να στο πω με ακόμα πιο απλά λόγια... 26 μέχρι περίπου τις 30 του μηνός θα γυρίσω όλη την κρήτη και ανάθεμα αν ξεκλέψω λίγες ώρες για κανά μπανάκι, κανά καφέ, καμιά ρακή βρε αδερφέ! αλλά δεν έμαθες και το άλλο... παίζει μαζί με το εταιρικό να κατεβάσω και το μηχανάκι... αν ναι, τοίχο τοίχο μη σας πετύχω!

Ευχαριστω πολυ παιδια, δεν περιμενα τοσο θετικες απαντησεις.
    Νομιζα οτι οι περισσοτεροι θα μου ελεγαν οτι δεν γινεται.

Οποτε λεω να το κανω. Αυριο θα παω να παρω δισκους και να το παω στο συνεργειο για να τους αλλαξει. (Για να μην εχω το θεμα με το πατηναρισμα. Ακομα και με 4η ταχυτητα μετα τα 60χλμ πατιναρει).

Ποσες ωρες περιπου θα παει το ταξιδι? Επισης για βενζινη ποσα λεφτα θα χρειαστω πανω κατω?

Να παω απο την Νεα Εθνικη Αθηνων Πατρων η' απο την Αθηνων Τριπολεως?

ΜΑΥΡΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ Το avatar του/της DAYMAN
    Αεραααααα!!!

τώρα.. αρχ. ολυμπία ή καλαμάτα?
    "I feel like dining with hitchock every time that we fuck"

Αρχικά δημιουργήθηκε από clyde2

Οποτε λεω να το κανω. Αυριο θα παω να παρω δισκους και να το παω στο συνεργειο για να τους αλλαξει. (Για να μην εχω το θεμα με το πατηναρισμα. Ακομα και με 4η ταχυτητα μετα τα 60χλμ πατιναρει).

Ποσες ωρες περιπου θα παει το ταξιδι? Επισης για βενζινη ποσα λεφτα θα χρειαστω πανω κατω?

Αθήνα, Αρτεμίσιο, Λεβίδι, Βυτίνα και κάτω
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Αρχικά δημιουργήθηκε από clyde2

Κοίτα, ξεκίνα πολύ πρωί για να φτάσεις μέρα (την επόμενη). Βενζίνη λογικά το παπί πάνω από 2 με 2,5 ευρώ δεν θα κάψει πήγαινε-έλα.
    Και πέρα από την πλάκα, κάντο άφοβα γιατί κάτι τέτοια θυμόμαστε όταν μεγαλώνουμε και χαμογελούμε (ή μελαγχολούμε). Προσοχή μόνο στην εθνική γιατί δεν υπάρχει πλέον αυτοκίνητο που να πηγαίνει με κάτω από 110-120. Άντε καλό ταξίδι.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 08/09/2009, 23:06
  2. Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 15/06/2009, 23:11
  3. Με ποιό να πάω βόλτα σήμερα;
    από project.breeze στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 28/01/2008, 23:25
  4. ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΩ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ?
    από DOG HANDLER στο forum Πληροφορίες