Χαιρετω ρε μηχανοεκδρομοφαγοφραπεδοβιοι!
Καταληγω αναμεσα σε αυτα τα μοντελα με προυποθεση οι πωλητες να ειναι προθυμοι να το ριξουν γυρω στα 4000-4200€ μετρητα ταβανι. Ειναι του 2008 εκτος απο το V-Strom που ειναι του 2007. Καποιο τυχερο θα ειναι το πρωτο μου αμορε αν και εχω εμπειρια οδηγωντας αρκετα αλλα.
Τa τετρακυλινδρα Fazer (4900€) και Bandit (4500€) εχουν 10.000 χιλιομετρα και το δικυλινδρο V-Strom (4500€) εχει 25.000 χιλιομετρα.
Σκεφτομαι την Καταναλωση, την Αξιοπιστια, τα Σερβις και τα Ανταλλακτικα (τιμες και διαθεσιμοτητα). Δηλαδη να καιει νορμαλ και να μην τρεχω. Να κανω τα σερβις μου και τα μικρα και τα μεγαλα και να αραζω. Επειτα ειμαι <25 ετων και θα θελω και το λιγο το γλυκο γκαζι αλλα το bandit ειναι βαρυ αρκετα (85hp και 250 κιλα), το V-Strom λιγο αργο υποθετω (78hp και 220 κιλα) και το Fazer φομαμαι οτι θα καιει αρκετα παραπανω απο τα 6-7 λιτρα που καινε τα αλλα 2 μεικτα με νορμαλ οδηγηση και ταχυτητες (98hp και 201 κιλα) αν και μπορει να ειμαι και τελειως λαθος.
Επισης εχει κανενα upside down? Ποιο εχει καλυτερα φρενα;
Αν εχει καποιος να προτεινει καποιο δικο του μοτορι ας το κανει, ειναι κατι παραπανω απο ευπροσδεκτο αλλα να εμπιπτει στους περιορισμους μου!
Το γαμωτο ειναι οτι δεν εχω την δυνατοτητα να οδηγησω καποιο απο τα 3. Δεν εχω κανενα γνωστο που εχει καποιο ολοι κατι SS εχουν και μου πριζουν το κεφαλι να παρω και γω SS αλλα δεν ειμαστε για τα βαθια ακομα αν και ολα στην παλαμη του δεξιου χεριου και στην πατουσα του δεξιου ποδιου κρινονται κι οχι στα αλογα και στα κυβικα. Μου λενε να παρω VFR, CBR1100XX κτλπ...τι λετε; Στα χρηματα μου μονο CBR δεκαετιας βρισκεις...σωστα;
Ζω σε επαρχιακη πολη και καθε μερα κανω 20-50 χιλιομετρα και ειδικα το καλοκαιρι τα κανω 100. Δεν υπαρχει αυτη η κινηση οπως σε Αθηνα-Θεσσαλονικη να εισαι κολλημενος στα αυτοκινητα και στα φαναρια. Υπαρχουν ωραιες διαδρομες σε βουνα κτλπ αλλα και καθε ποτε θα πας εκει αν και οι δρομοι ειναι πολυ καλοι. Θα χτυπαμε και μια Δραμα-Θεσσαλονικη το σαββατοκυριακο 300 χιλιομετρα πηγαινε ελα το καλοκαιρακι κι αμα λαχει και Χαλκιδικη. Απλα περιμενω να παρω κατι για να κανω πραγματα με αυτο.
Γενικοτερα κατι να μου δωσει εμπειρια και να κυκλοφορω χωρις να ποναει μεση-χερια-σκυφτος συνεχεια. Απο την αλλη η σειρα κυριλας-καγκουριας ειναι V-Strom-Bandit-Fazer γιατι η μηχανη ειναι και λιγο της καφετεριας και δεν θα ηθελα να τεινω προς την καγκουρια αν και απο οτι βλεπω το V-Strom μαλλον θα το αποκλεισετε![]()
Πεπειραμενοι αναβατες σας ακουω...ειμαι ολος ματια! :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()