Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 64

Θέμα: Οι άγγελοι χρειάζονται στη γη...

της γειτονιας σας Το avatar του/της BELZEBOYLIS
    Κύριοι κάνουμε τις επιλογές μας βάση των αναγκών και επιθυμιών μας ! Από ένα σημείο και έπειτα είναι καθαρά θέμα τύχης, για το αν θα μας ξημερώσει η επόμενη μέρα !Μην έχετε αυταπάτες....!!
    Αυτό που λέει η Αργυρό είναι να σκεφτείτε τι πόνο μπορούν να προκαλέσουν οι επιλογές αυτές...Ίσως έτσι γίνουμε καλύτεροι, ίσως πιο προσεχτικοί και γιατί όχι μπορεί αναθεωρήσουμε τις επιλογές μας .....

Εκτός της αποδήμησης υπάρχουν και ενδιάμεσες καταστάσεις που μπορεί να προκαλέσουν πόνο.
    Ας σκεφτούμε όλοι αν θα υποστηρίζουμε με θέρμη τα "επιχειρήματα" μας αν ποτέ βρεθούμε στις καταστάσεις αυτές...

Δεν ξέρω ποτέ τι να πω σε τέτοιες περιπτώσεις.
    Λυπάμαι πάρα πολύ για τη θλίψη και τον πόνο που νιώθεις.
    Θα σου πω οτι κι εγω,όπως και άλλοι εδώ έχουν χάσει κάποιον που αγαπούσαν πολύ και που αν θέλεις "δεν ήταν η ωρα του."
    Για μας,γιατί ήταν νέος,γιατί δεν γέρασε να έρθει αυτή η απώλεια πιο φυσικά,λιγότερο επώδυνα.
    Δεν έχει καμία σημασία ο τρόπος,σε διαβεβαιώ,αν ήταν μηχανή,αν ήταν ασθένεια.
    Και για μένα και για σένα η ουσία είναι οτι αυτός ο άνθρωπος έφυγε.Ακόμα κι αν μπήκα ή αν μπαίνω αν θέλεις σε σκέψεις για το τι θα μπορούσε να ήταν αλλιώς δεν έχει καμία σημασία τελικά.Απλά μας βασανίζει...

Όταν εγώ το έζησα,το πρώτο που ήθελα ήταν να ψάξω αν υπάρχει μετα θάνατον ζωή με μια ελπίδα άλλο πράγμα.Έπειτα ήρθαν πολλά άλλα...
    Δεν είμαι σε θέση για συμβουλές,ποτέ δεν είμαι,απλά επέτρεψε μου να σου πω να φανείς όσο αδύναμη θέλεις και να στηριχτείς σε ανθρώπους.Ν αναζητάς φίλους,κουβέντες...
    Ακόμα κι εδω μέσα.Δεν τον ήξερα τον Μάνο,αλλά έχει επηρεάσει πολλούς ανθρώπους,ακόμα κι όσους δεν τον γνωρίσαμε.Μην νομίζεις,η ανάγκη μας αλλάζει μέγεθος,αλλά είναι η ίδια.

οι άγγελοι χρειάζονται στη γη
    Να ξέρες πόσες φόρες απο αγανάκτηση και κούραση έχω σκεφτεί πως μένουμε συνεχώς με τα "σκατά"(ας μου επιτραπεί η έκφραση,αλλά έτσι ακριβώς το σκέφτομαι) σ αυτό το κόσμο.Μετά προσπαθώ να σκεφτώ πως υπάρχουν τόσοι άνθρωποι,να σαν τον Μάνο που ήταν υπέροχος και δεν γνώρισα ποτέ.Με αυτή την ελπίδα λοιπόν αναζητώ τους αγγέλους εδω...Καθημερινά...

προσπαθω να συγκεντρωσω τις σκεψεις μου,να τις βαλω σε μια σειρα μα συνεχως μπερδευομαι..
    δεν ξερω αν θα βγει κανα νοημα,μα θα προσπαθησω να το εκφρασω.
    σκορπιες σκεψεις λοιπον,πιασμενες απο λεξεις που ακουσαμε ή ξεστομισαμε..
    αδικια..
    αδικια..??
    γιατι να ειναι αδικο??
    δεν ηταν ενα παιδι με καρκινο,ή με HIV,ή ..,ή..,ή... !!!
    δεν εζησε σε καταστασεις που το μονο που θα μπορουσε να κανει θα ηταν να υπομενει και να υποφερει την πουτανα την ζωη που σταθηκε απεναντι του σκυλα,λες και της χρωστουσε κατι!!
    αν το θελετε κιολας,ΔΕΝ υπεφερε ουτε κι αφηνοντας μας σε κεινο το γαμωδεντρο!!
    εμεινε αθανατος μεσα στις ψυχες μας!
    εμεινε αφθαρτος απεναντι στον χρονο!!
    εγινε αφορμη για να ερθει κοσμος πιο κοντα!!
    ρουφαγε την ζωη μεσα απο καθε στιγμη που του δινοτανε η ευκαιρια!
    εδειχνε την αγαπη του στους φιλους και στους γνωστους του χωρις εκπτωσεις ή εξαναγκασμους!
    λατρευε να αφηγειται ιστοριες απο τα ταξιδια του,οπου το περιβαλλον επαιζε ρολο κομπαρσου σε σχεση με τις γνωριμιες που εκανε και τις καταστασεις που αντιμετωπιζε!
    ονειρευοτανε,σχεδιαζε,παρασερνε,υποστηριζε και συμμετειχε!!
    το σπουδαιοτερο...τα εκανε ολα αυτα με την μηχανη ΤΟΥ !!
    την ειχε και ηταν πληρης σ'αυτα που ονειρευοτανε μαζι της.
    δεν πλεκω κανενα εγκωμιο για τα μηχανακια.
    ξερω ομως οτι αν τον γνωρισα και οτι εγινε φιλος μου,οπως με ολους μας δω μεσα,ειναι επειδη εχουμε μηχανες.
    δεν ξερω αν θα τον γνωριζα κατω απο αλλες συνθηκες,οπως και παρα πολλους εδω μεσα,αλλα θυμαμαι πως της το χρωσταω.
    ο Βυρωνας ειπε μια φοβερη φραση ."γαμημενα μηχανακια..σας λατρευω γι αυτα που μου δινετε,σας μισω γι αυτα που μου παιρνετε".
    ΟΛΕΣ οι μοναδικες σχεσεις στην ζωη μας κρυβουν και τις δυο οψεις του νομισματος.

προσπαθησα να σκεφτω τον Μανο χωρις μηχανη..
    καντε το κι εσεις.
    δεν θα σας πω τι μου ερχοτανε,δεν εχει και νοημα εξ αλλου,αλλα φανταστειτε το λιγο!!
    θα ηταν αυτος ο Μανος ΜΑΣ ??
    θα ειχαμε φτασει ως εδω χτιζοντας αυτην την εικονα?
    δεν ξερω..αναρωτιεμαι απλα.
    καποιοι αλλοι εχουν χαθει μεσα στα Αν αυτο,Αν εκεινο,Αν ειχα κανει,Αν ειχε κανει...Αν,Αν,Αν..
    στεναχωριεμαι να νοιωθω ανθρωπους μου να κατηγορουν τον εαυτο τους για ενα πραγμα που ειναι τοσο εξω απο τις ανθρωπινες δυναμεις.
    μεσα στον πονο και την αγωνια του ο καθενας προσπαθει να εκλογικευσει τα πραγματα,να τα βαλει σε μια ανθρωπινη διασταση για να μπορει να τα διαχειριστει.
    προφανως απλα κερδιζει λιγο χρονο πριν μεινει ΜΟΝΟ με την πραγματικοτητα...η οποια χεστηκε για τα Αν και τα Πιθανον..
    εισαι μονος πλεον με την απωλεια σου και θα πρεπει να μαθεις να ζεις μαζι της με οποιον τροπο μπορεις.
    ακομα και σ'αυτο,τυχεροι ειμαστε!
    μπορουμε να τα μοιαζομαστε με οποιους θελουμε και νομιζουμε εδω μεσα ή εκτος και ετσι να αισθανομαστε οτι διαιρεσαμε το μεγεθος.
    το γεγονος λοιπον,δεν αλλαζει.
    δεν υπαρχουν αν και γιατι.. πολυ δε περισσοτερο,δεν αφορουν εναν η πολλους!
    το μονο που μας αφορα,ειναι να κρατησουμε τον πονο,την θλιψη,την σκεψη,το ονειρο σαν ουλες μιας συμπλοκης με την κοινη μας μοιρα,που θα θυμομαστε καθε στιγμη που το χερι μας θα περναει απο πανω τους.
    αν ολα αυτα που ζουμε ειναι μια μαχη,τοτε φιλοι μου αυτα ειναι τα παρασημα μας.
    κι αξιζει γι αυτα να συνεχιζουμε,οχι ακολουθοντας..αλλα χαραζοντας.

εγω,αυτον τον Μανο ξερω
    να κοιτας εκει που θες να
    πας,αλλοιως θα πας εκει που
    κοιτας....

Παλαιό μέλος
    Θλιψη...
    J.T.R

βουρ για το βουνο Το avatar του/της dond4le
    Ο μονος λογος που θα επρεπε να μας προκαλει θλιψη ειναι ο χρονος που απομενει σε εμας....ο χρονος που μας χαριζει συναισθηματα και περναει γρηγορα οταν αυτα ειναι ωραια που ομως καποια στιγμη κατι αναπαντεχο αλλα και αναμενομενο θα τα μαυρισει ολα.

Για αυτον τον χρονο που δεν μπορουμε εμεις να ορισουμε πως θα σταματησει και ποτε θα επρεπε να ποναμε γιατι μας κραταει κοντα στα παθη και της αδυναμιες μας.

Ας ευχηθουμε αυτος ο χρονος να ειναι λιγος και να μας φερει κοντα στα δικα μας ατομα που μας λοιπουν.Εκει δεν υπαρχει χρονος μα μονο η ευτυχια υπαρχει.

Κανεις δεν φευγει αδικα απο αυτον τον κοσμο.....αλλα γεννιεται και ζει στον αδικο αυτον κοσμο.

Οι αγγελοι χρειαζονται στην γη και υπαρχουν απλα επεμβαινουν μονο στις σκεψεις και οχι στις πραξεις μας και αυτο γιατι εμεις δεν τους αφηνουμε.

Καλη ανταμωση λοιπον.

Μετά από ενάμισι χρόνο και δύο ημέρες, επαναφέρω αυτό το νήμα γιατί ένοιωσα την ανάγκη να σας πω, πως όλον αυτόν τον καιρό μπαίνω και παρακολουθώ τις συζητήσεις σας, τα αστεία σας, τις εκδρομές σας... σε σημείο που μου έλειπε αφάνταστα τις περιόδους που υπήρχε πρόβλημα στο φόρουμ και ήταν πεσμένο.

Ο πόνος αν και καταλαγιασμένος, υπάρχει πάντα. Συνηθίζεις να ζεις μαζί του, δε γίνεται αλλιώς.

Γι' ακόμα μια φορά, σας ευχαριστώ που με ακούσατε, που με "ανεχθήκατε" και που μου κρατήσατε παρέα στις πιο δύσκολες στιγμές μου, ακόμα κι αν δεν το γνωρίζατε. Ήταν και είναι ένας από τους τρόπους για να αισθάνομαι πως είναι κοντά μας.

Να προσέχετε και να αγαπάτε!
    Οι άγγελοι χρειάζονται στη γη.

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes

απολυομαι και τρελενομαι. Το avatar του/της lari
    θα γινω μοτοσυκλετιστης..

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Αργυρώ
    Μετά από ενάμισι χρόνο και δύο ημέρες, επαναφέρω αυτό το νήμα γιατί ένοιωσα την ανάγκη να σας πω, πως όλον αυτόν τον καιρό μπαίνω και παρακολουθώ τις συζητήσεις σας, τα αστεία σας, τις εκδρομές σας... σε σημείο που μου έλειπε αφάνταστα τις περιόδους που υπήρχε πρόβλημα στο φόρουμ και ήταν πεσμένο.

Ο πόνος αν και καταλαγιασμένος, υπάρχει πάντα. Συνηθίζεις να ζεις μαζί του, δε γίνεται αλλιώς.

Γι' ακόμα μια φορά, σας ευχαριστώ που με ακούσατε, που με "ανεχθήκατε" και που μου κρατήσατε παρέα στις πιο δύσκολες στιγμές μου, ακόμα κι αν δεν το γνωρίζατε. Ήταν και είναι ένας από τους τρόπους για να αισθάνομαι πως είναι κοντά μας.

να σαι δω γυρω...
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

ΤρεΛαμέΛος Το avatar του/της nihristo
    .... σας ευχαριστώ που με ακούσατε ...

εγώ σε ευχαριστώ που μοιράστηκες την ψυχή σου...Οι άγγελοι φεύγουν και σε κλουβάκι να τους κλείσεις...
    πριν τον αγώνα ελέγχουμε ΟΛΕΣ τις βίδες...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios

:smilea:

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Σε είχα διαβάσει παλιά.

Μόνο που άνέφερες τη λέξη "νήμα" αντί για θρεντ μπεντ γκλεντ, εμένα με κέρδισες.

(λικεράκι)

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗ ΓΗ ΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΙΑΣ
    από traveler1 στο forum Ταξιδιωτικά
    Απαντήσεις: 34
    Τελευταίο μήνυμα: 23/07/2010, 08:10
  2. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 12/06/2008, 23:15
  3. Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 26/01/2007, 10:04

Κανόνες δημοσιεύσεων