"Αν κάτι μπορεί να πάει στραβά , θα πάει"...πφφφφφφφφφ...μαλακιες...το σωστο θα επρεπε να ειναι...."Οταν ολα μπορουν να πανε σκατα,υπαρχουν και χειροτερα"...
Αρχες Ιανουαριου καποιο βραδυ ερχετε το σκαλωμα..."φετος θα παω Mugello"...σκεφτομαι ο κυβος ερριφθη...ξεκιναει η
αναζητηση...που?πως?ποτε?ποσο?με ποιον?τα 4 πρωτα ειναι ευκολα...για το τελευταιο ειμαι αναποφασιστος...τελικα το βαζω στο μοτο...ο πρωτος που ανταποκριθηκε ηταν ο Ακης..."μαλακα σκεφτομαι για Mugello και μου εχει βγει το πακετ..."πριν προλαβω να ολοκληρωσω βλεπω ενα
"ΜΕΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ"...
για να μην τα πολυλογο μαζευομαστε ενα γκρουπακι απο 16 ατομα...11 γνωστοι...Ακης-Κατερινα-Δημητρης-Αλεξια-Σταυρος-Χρυσα-Κιμωνας-Γιαννης-Μαρια-Εγω-Μαρια...5 αγνωστοι...4 πατρινοι και ενας ξανθιωτης...Θωδορης-Κωσταντινος-Βασιλης-Αποστολης και ο γαλατας Κωστας...ο χρονος μας πιεζει για προλαβουμε τις καλες τιμες...ξαφνικα το μοτο πεφτει για τριτη φορα και για τα καλα...με τους πατρινους εχω επαφη...με τον Ξανθιωτη γαλατα οχι...το παρεακι πριν καν μαζευτει υπαρχει κινδυνος να σπασει...τελικα να ειναι καλα το fb...hello My name is murphy...τοτε απλα δεν εδωσα και πολυ σημασια..
ερχονται οι προκαταβολες αλλα εχω προβλημα στο να κλεισω τα εισητηρια του αγωνα...συν οτι πρεπει να συννενοηθω με στον Animal που σκατα θελει να κατσει...το προβλημα λυνετε...στο καπακι σκαει το δευτερο...η προσφορα της superfast ληγει και κλεινουμε τελευταια στιγμη με ΑΝΕΚ...μεχρι τωρα τα σημαδια ειναι μικρα για να μην πω αμελητεα...
ενω ο καιρος περναει προσπαθω να μαθω με ποιους αγνωστους θα συνταξιδεψω...ο Κωστας μου δινει την εντυπωση οτι θα με κουρασει περισσοτερο...αλλα εστω κανουμε πλακα και χαβαλε συνεχεια...με τους Πατρινους μιλαω πιο συχνα και μου δημιουργητε μια καλη εικονα...δεν ειναι βεβαια και μεγαλοι (φοιτητακια και λιγο πανω απο 20) αλλα οταν ακους για 749,triple και multistrada υποψιαζεσε οτι το κατεχουν το θεμα...
ο χρονος περναει και γινονται η τελευταιες συνενοησεις/προτροπες/προετοιμασιες...τα βασικα...απαιτουμενα χαρτια...ενα καλο service στην μηχανη...εξοπλισμος...αλλα γενικα για το ταξιδι...ξαφνικα μαθαινω χαρη στον Θοδωρη για κοινοπραξια superfast με Ανεκ...αλλαγη καραβιου και αλλαγη ωρας το αποτελεσμα...βεβαια καποιους μαλακες πελατες
τους δεν τους ειδοποιησαν ποτε...τεσπα...το θεμα καλυτερευει γιατι εξαρχης θελαμε να παμε με superfast...βεβαια η διαδρομες πρεπει να ξαναφτιαχτουν γιατι μπορει να φτανουμε νωριτερα αλλα φευγουμε και νωριτερα...απο 17.00 φευγαμε στις 14.30 και απο 16.00 στις 13.30...νικαμε τον Mερφυ σκεφτομαι...μπααα..στο καπακι βγαινουν αλλα προβληματα...
ο Κωστας λεει για πιθανο προβλημα με την αδεια απο την εργασια του ...ο Γιαννης δεν εχει μηχανακι γιατι καποια καργια περασε απο πανω του και υπαρχει και κινδυνος να μην ερθει
και η κοπελλα που ηταν μαζι του...εγω μεχρι σημερα περιμενω τον ασφαλιστη (Παπ ακουει???) να μου πει οτι η πρασινη καρτα μου ειναι ετοιμη και τελικα τρεχω στο Μαρουσι να την παρω μονος μου...στην επιστροφη εμαθα οτι ο Σταυρος ηρθε με κομμενο/τρυπιο σωληνακι...για τους υπολοιπους δεν ξερω αλλα ολο και κατι θα εγινε...
τελικα ολα τα προβληματα λυνονται...σχεδον ολα γιατι η κοπελλα κρεμασε τον Γιαννη... τεσπα...θετικη ενεργεια...τελευταιες λεξεις για το τι πρεπει να εχουμε...μεσα στον
εξοπλισμο τονιζω ΞΑΝΑ οπωςδηποτε αδιαβροχα...δεν μας τα λεει καλα ο καιρος...περιμενουμε βροχες....ελαφρες βεβαια αλλα ειναι παντα ενοχλητικες...αυριο εχουμε ραντεβου στο ''Περιπτερο'' για την αναχωρηση...
![]()