Κατεβαίνουμε από την βυσσινί λαλακία που αγοράσαμε και ποστάρουμε (τίμια και αντρίκια) την κατάντια μας...![]()
Κατεβαίνουμε από την βυσσινί λαλακία που αγοράσαμε και ποστάρουμε (τίμια και αντρίκια) την κατάντια μας...![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Ώπααααααα;;;![]()
Καλοτάξιδος κύριε, σε τι κυβισμό ακούει η νέα για να έχουμε καλό ρώτημα;;; Το πιπίνι των 800ίων ή το MILF των 1200ίων θα σε ταξιδεύει στο εξής;;![]()
Εγώ ότι βλέπω λέω...Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
![]()
![]()
Για τις επιτυχίες του catmaster στο ωραίον φύλον, θα ανοιχθεί λίαν συντόμως αντίστοιχο thread...![]()
(όχι που δεν θα σε έδινα στεγνά, παλιομπουρούχα..)![]()
Σιγα μην κατέβει πριν κάνει καμμια 2000χλμ για δοκιμή.Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
![]()
Καλοταξιδος Νίκο!![]()
![]()
![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Ρε συ Αρη ...Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Σιγα μην κατέβει πριν κάνει καμμια 2000χλμ για δοκιμή.![]()
Δες την σελα του VFR δες και τον κώλο του Νικολάκη και προσπάθησε να βγάλεις τον αλγόριθμο...![]()
(όρθιος πρέπει να κατέβηκε Αθήνα..)
vfr???![]()
:hypnotize
προβλεπω η επομενη ΠΣΚ να φτανει Λετονια...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Παίζει να είσαι ο μόνος που έχει κοιτάξει τον κώλο του Νίκου..Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Ρε συ Αρη ...
Δες την σελα του VFR δες και τον κώλο του Νικολάκη και προσπάθησε να βγάλεις τον αλγόριθμο...![]()
(όρθιος πρέπει να κατέβηκε Αθήνα..)
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Για τις επιτυχίες του catmaster στο ωραίον φύλον, θα ανοιχθεί λίαν συντόμως αντίστοιχο thread...![]()
..τον ήπιε εύκολα ο Άκης, τώρα...![]()
:rotflmao:![]()
Welcome στην οικογενια των μοναδικων ΜΟΤΟGP ρεπλικα παραγωγης (V4 800cc)
Kάνεις πλάκα, έτσι...?!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Sapadak
Welcome στην οικογενια των μοναδικων ΜΟΤΟGP ρεπλικα παραγωγης (V4 800cc)
Αποκλείεται να πήρε αυτην την παπαριά με το πλαστικό κάλυμμα στο τιμόνι σαν κινέζικο σκούτερ...![]()
:a24:
Δεν είμαστε Ζουλού, δεν είμαστε Παπούα.....είμαστε η άγρια φυλή των Lilipoua!!!
Ακουλακουλινο μου, επειδη μυριζει μπαρουτι, και δεν μπορεις να "Ζμπρωξεις" τα κλειδια στη κλειδαρια αποψε, σε περιμενω να μου ερθεις!!!!![]()
δεν γαμιουνται και οι ΠΣΚ λεω εγω...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από lilipoua
Φόρα την κουκούλα και στείλε π.μ.![]()
Y.Γ. θα τον χρειαστώ??![]()
α ναι...![]()