Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 64 από 64

Θέμα: Οι άγγελοι χρειάζονται στη γη...

Νέο μέλος Το avatar του/της ioarma
    ΚΥΡΙΑ Αργυρω τα γραφομενα σου θα ειναι παντα τυπωμενα στο πισω μερος του εγκεφαλου μου!!!!!
    Σε ευχαριστω!!!!!!
    Μην μετράς τις μέρες κάνε τις μέρες να μετράνε!

YEC Το avatar του/της alexk
    Πολύς πόνος, λυπάμαι και καταλαβαίνω.

Δυστυχώς όμως, κάποια πράγματα γίνονται για μια καύλα, για τίποτα παραπάνω.
    Η ιδέα ότι "τελικά ζήσαμε", μας κάνει να νιώθουμε ζωντανοί.

Εγώ προσωπικά στην τρόμπα φρένου, στο σωληνάκι από το δοχείο υγρών έχω ένα κοκκαλάκι (μαλλιών) της γυναίκας μου.
    Μου θυμίζει να συγκρατούμαι και να πατάω το φρένο πιο νωρίς.

Να είστε καλά και να τους θυμόσαστε γιατί σε κάμποσο καιρό θα τους ξανασυναντήσετε.
    www.clubcsl.com

πολλες φορες εχω πει σε φιλους οτι οσο και εξωπλισμο να φοραμε στην στραβη δεν μας σωνει τιποτα. τιποτα απο το να το προβλεψουμε (οσο ειναι δυνατον) και να το αποφυγουμε.
    σε πολλες συναντησεις ακουω την εκφραση <<της υπια το αιμα>> την μηχανης ενωει...
    το μονο αιμα που κυνδινευεις να πειεις ειναι το δικο σου φιλε μου δυστηχος...
    γιαυτο φωναζω οτι ο καλος οδηγος ειναι αυτος που καθε βραδυ γυριζει σπιτη του.
    με αυτο το σκεπτικο σημενει οτι πρεπει να προσεχεις και να μην οδηγης ουτε στο 80% των ικανωτιτων σου αλλα στο 50-60%. ετσι θα εχεις μεγαλο περιθοριο 40-50% να αποφυγης την στραβη. και η στραβη οσο ανεβενουν τα χιλιομετρα τοσο μας ερχετε και θρονιαζεται στον σβερκο μας.
    οπως ξερεται ειχα το ZZR1100 και εχεται ακουσει το ποσες φορες ο θεος με εσωσε.
    αλλα μην τα περιμενουμε ολλα απο τον θεο ας κανουμε και εμεις κατι.
    οταν αρχισα τα πλισιαζω τα 50 μου καταλαβα οτι η εμπειρια απο μονη της δεν φτανει να με σωσει, χριαζεται και καλα αντανακλαστικα. τα οποια περνοντας τα χρωνια οσο και να μην θελουμε να το πιστεψουμε πιανουν αλατα και σκουρια. οποτε αγωρασα μια μοτο που δεν βγαζει τοσα πολλα χιλιομετρα γιατι οπως αναφερει και πιο πανω ο φιλος το γκαζι ειναι γλικο.
    κατι η μοτο, κατι που προσπαθω να βαλω στο μιαλο μου οτι οι καιροι αλαξαν και ο καθε ασχετος που μπορεσε να παρει με δοσεις ενα σουπερ ντουπερ τουτου ειναι εκει και μου την εχει φυλαγμενη. οποτε καθε στιγμη τον περιμενο να μου την αναψει και φιλαγομε . οχι μονο φοροντας εξωπλισμο. ο εξωπλισμος ειναι αν πεσω και συρθω. στο κοπανιμα ουτε πανωπλια δεν μας σωνει
    ποτε ξανα σκουπιδια της BMW. καλυτερα κινεζικο παπι....

Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345

Παρόμοια θέματα

1. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗ ΓΗ ΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΙΑΣ
    από traveler1 στο forum Ταξιδιωτικά
    Απαντήσεις: 34
    Τελευταίο μήνυμα: 23/07/2010, 08:10
  2. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 12/06/2008, 23:15
  3. Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 26/01/2007, 10:04

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα