Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 65 από 65

Θέμα: ΓΝΩΜΕΣ ΓΙΑ ΚΡΑΝΟΣ ΣΤΑ 130 ΕΥΡΩ!

Παλαιό μέλος
    Χε τώρα το είδα και νιώθω περήφανος
    Το κράνος που αγόρασα 150 ευρώ flip up, και με γυαλί ηλίου, πήρε πέντε αστέρια στο Sharp

XA

Caberg Konda

(βέβαια δεν το έχω δοκιμάσει με 320 km/h ταχύτητα όπως κάποιοι άλλοι και δεν κοστίζει 600 ευρώ όπως κάποιων άλλων, αλλά ...)

http://sharp.direct.gov.uk/testsratings/caberg-konda
    Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    σας βλεπω κοριτσια με ξωβυζα και μερικες μαλιστα χωρις σουτιεν
    αμα φαω καμια τουμπα εξαιτια σας, μολις σηκωθω σας μαμησα

Παλαιό μέλος
    μετα απο πολλα κρανη ακριβα οπως arai rx7, xlite 801, hjc carbon (τα εχω ακομη), κατεληξα σε ενα της MT thermoplastic με εσωτερικη φιμε ζελατινα και επενδυση που βγαινει και πλενεται. Πηρα και μια δευτερη ζελατινα με αντιθαμβωτικη ζελατινα για το χειμωνα και ετσι το φοραω χειμωνα καλοκαιρι.
    Και ολα αυτα με 80ευρω το κρανος και καμια 30 την εξτρα με αντιθαμβωτικη.
    Λενε λοιπον οτι οτι δινεις παιρνεις και για την ασφαλεια δεν πρεπει να κανουμε εκπτωσεις. Και ρωτω εγω πως αυτο το κρανος συνδιαζει ολα οσα ψαχνει κανεις δηλ ποιοτητα (το φορω συνεχεια και δεν εχει παθει τιποτα ουτε το χρωμα ουτε εχει χαλασει τιποτα), ησυχια (ειναι το πιο ησυχο κρανος που ειχα με το arai kai xlite τα πιο θορυβωδη), ασφαλεια (οι ζελατινες ειναι απο τις καλυτερες που εχω δει σε θεμα ορατοτητας και σταθεροτητας, του hjc ειχε θαμπα σημεια, του arai δεν στεκοταν στη μεση μονο ανοικτο ή κλειστο, ο θορυβος που δεν ενοχλει) σε αυτα τα χρηματα.
    Και ναι για μενα ασφαλεια ειναι να βλεπεις καλα, να μη σε τυφλωνει ο ηλιος και να ψαχνεις για γυαλια (αν παρετε μια φορα κρανος με εσωτερικη φιμε δε θα ξαναπαρετε χωρις) να μη σε ενοχλει ο θορυβος, το κρυο το χειμωνα και η ζεστη το καλοκαιρι.
    Και οσο για την προστασια σε περιπτωση πτωσης κανεις δεν θα σου πει ποτε ποσο θα προστατευθεις πραγματικα σε πτωση και αν θα εισαι τυχερος, ασε που πολλες ερευνες δειχνουν οτι τα θερμοπλαστικα δεν υστερουν σε προστασια σε σχεση με πιο εξωτικα υλικα.
    Τι να πω, πραγματικα δεν περιμενα να βρω σε αυτα τα λεφτα κρανος που να με ικανοποιει.
    O καλύτερος εξοπλισμός προστασίας είναι το μυαλό, που μπορείς να τον φοράς και πάντα

apolon10 ποιο μοντέλο της ΜΤ πήρες ;

Παλαιό μέλος

ΜΤ DEFENDER
    O καλύτερος εξοπλισμός προστασίας είναι το μυαλό, που μπορείς να τον φοράς και πάντα

Βρρρρρρρρρουμ Το avatar του/της angeloti
    Αγόρασα και 3ο κράνος

http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/...-SUMOTORI-0003

απο 220 ευρώ 99 + 10 τα μεταφορικά (110 ευρώ για marushin) μετρα το κεφάλι σου (το μέτωπο) και ψάξε μεσα στο site για τα νούμερα. Τα περι "δε θα σου κάνει στο κεφάλι σου" ειναι λίγο μύθος (δικιά μου άποψη)
    svvvvvvvvvvvvrm

Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345

Παρόμοια θέματα

1. Ποιός μπορεί να μου πει για μποτάκια γύρω στα 100 ευρώ casual
    από BILLY FILTH στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 14/01/2010, 06:23
  2. Manual ΓΙΑ Dl650 ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ
    από llrnr στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 28/04/2006, 01:03
  3. Service Manual για 650gs στα αγγλικά??
    από dio650gs στο forum BMW
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 10/02/2006, 07:57
  4. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 17/08/2005, 09:06
  5. Για ελάτε στα φωτοΜέγαρα......
    από kostom στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 38
    Τελευταίο μήνυμα: 05/05/2005, 15:29

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε