Καλημέρα σας και καλώς σας βρήκα.
Είμαι κάτοχος ενός KTM 640 LC4 Supermoto και εδώ και κάποιο καιρό παλεύω να κάνω κάποια κόλπα, αλλά δυσκολεύομαι πολύ στη σούζα. Σαν πιτσιρικάς είχα μάθει κάποτε σούζα με φρενάκι στο αριστερό χέρι σε σκουτεράκι και δεν μπορώ τώρα να συνηθίσω με τίποτα το ποδόφρενο. Πολλές φορές όταν μου έρχεται ψήλα το KTM ασυναίσθητα πατάω συμπλέκτη. Νιώθω μεγάλη ανασφάλεια να το σηκώνω χωρίς φρένο και λόγω του ότι γλυστράνε κιόλας τα λάστιχά μου (Dunlop σκληρά), υπολογίζω και κάποιο σπινιάρισμα αλλά αν δεν σπινιάρει... έρχεται με πολύ φόρα επάνω.
Έτσι είπα δεν γίνεται και έκανα μια έρευνα στο ιντερνετ και ανακάλυψα πως πολλοί έχουν κάνει μια τέτοια τροποποίηση. Όπως μπορείτε να δείτε εδώ για παράδειγμα: http://www.stuntlife.com/forums/354-...handbrake.html
Επίσης βρήκα και ΚΙΤ τροποποίησης της Rekluse εδώ: http://www.rekluse.com/lhbrakekit.html
Δυστυχώς όμως δεν κάνει επειδή δεν προορίζεται για υδραυλικό σύστημα που είναι το δικό μου αλλά για ντιζάτο. Οπότε και λύση από μόνος δεν βρήκα και κόλλησα εδώ. Δεν έχω ιδέα κατά πόσο σπάνια ή σύνηθες είναι αυτή η τροποποίηση αλλά ελπίζω κάποιος από εδώ να μπορέσει να με κατατοπίσει.
Ευχαριστώ εκ' των προτέρων και συγνώμη για το μακροσκελές κείμενο,
Μάριος