Σελίδα 8 από 16 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910111213 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 238

Θέμα: Murphy Vaffanculo...mugello 2011

day 5...4/7

εχω βαλει το ξυπνητηρι στις 7.30..7.45...8.00 μιας και εχω ενα θεματακι με το πρωινο ξυπνημα....τελικα το πρωτο ξυπνητηρι ειναι υπεραρκετο και τιναζομαι επανω σαν ελατηριο...περιεργως και ασχετα με την χτεσινη κουραση και γαριδοποιηση σε χερια ποδια ειμαι ετοιμος για το ταξιδι της επιστροφης...οπως ειμαι για κατουρημα και βλεπω προς τα εξω βλεπω στο απεναντι βενζιναδικο τους πατρινους με τον Γιαννη να βαζουνε βενζινα...η ωρα ειναι 7.40...''thnx ρε Γιαννακη σκεφτομαι...χωρις να του πω τιποτα ανελαβε τα μικρα...απο οτι καταλαβα αρκετα μετα ειχαν κολλησει και στη σαββατιακη βολτα στην Φλωρεντια αλλα νομιζω οτι ηθελε να αναλαβει ισως το πιο δυσκολο ''φορτιο''...παρενθεση...το χθεσινο βραδυ ελεγαν τα παιδια οτι ηθελαν να ξεκινησουν νωρις νωρις μπας και προλαβουν να πανε και στην Ferrari...τους το απετρεψα τελειως για θεμα χρονου...και οι πιο γρηγοροι οδηγοι να ηταν ουτε με virtual ξεναγηση δεν θα προλαβαιναν...τελικα αποφασισαν να ξεκινησουν οσο πιο νωρις μπορουσαν για να φτασουν ανετα στην Ancona...αλλωστε ακομα σεβοντουσαν/φοβοντουσαν υπερβολικα...κλεινω παρενθεση....κατεβαινω κατω αρον αρον να τους χαιρετισω αλλα δεν τους προλαβαινω...THNX ΡΕ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΟΜΑΙ...βεβαια κατω βλεπω τον Κιμωνα με τον Κωστα...αναρωτιεμε αν εχει καταφερει να κοιμηθει καμμια ωρα...

''Καλημερα''...''παω να παρω καφε...να ετοιμασω τα πραγματα...και 8.30 που θα ανοιξει ο τυπακος καταιβαινω...οκ?''...''ΟΚ''...''εσεις αν εχετε ολα τα πραγματα ετοιμα ωστε με το που θα φτιαξουμε το μηχανακι να φυγουμε Μπιστολι''...''τα εχουμε ετοιμα''...8.29 τηλεφωνημα...''Ηρθε''...κατεβαινω και πριν προλαβω να κανω τις συνενοησεις μας λεει ο Giovanni μπουζι...99% μπουζι...ξερεις αυτο το μηχανακι???ΝΑΙ...οκ βαλτο μεσα....ΧΡΟΝΟΣ???1 ωρα???ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΠΟΥΣΤΟΜΕΡΦΥ ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ...κατεβαινουν σιγα σιγα και οι υπολοιποι...μαθαινουν τα καλα νεα και υπαρχει ανακουφιση..9 ακριβως βλεπουμε και επισημα το προβλημα...τα μπουζι ειναι πιο μαυρα και απο τον Καζαμπουμπου...χρονικα εχουμε να κανουμε 330 χλμ σε 3,5 ωρες...καπως χαλαρωνουμε μιας και θα παμε απο autostrada και μπορουμε να πιασουμε αρκετα υψηλες ταχυτητες...πια θα φυγουμε χωριστα γιατι αν κολλησει καποιος καπου θα δημιουργηθει προβλημα...ο Σταυρος με την Χρυσα ξεκινανε στις 9.40...εμεις ειμαστε κιολλας ετοιμοι αλλα περιμενω να γινουν οι τελευταιες συνενοησεις για τα λεφτα...οπως ειπε και ο Γιαννης...4 μπουζι + εργασια =60 ευρω. μαζι με την εκπτωση που που ανεφερε οτι εκανε..φανταστειτε κατι παρομοιο σε ελληνικο συνεργειο...

10.00 ειμαστε ετοιμοι...ο Κωστας εχει εξαρχης αποφασισει να μεινει με τον Κιμωνα...ζευγαρακι γαρ... Η ΤΟ ΜΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ Η το χανουμε μαζι.... την στιγμη που ξεκιναμε βγαινει και το Busa...ΓΑΜΑΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΘΟΡΥΒΟ εχω εξηγησει την διαδρομη (αλλωστε ειναι ευκολη)...δεν περιμενουμε γιατι εχουμε τριβαλιτσο ο ενας και σαμαρια ο αλλος και αν πετυχουμε κινηση ειναι δυσκολη η διηθηση...λογικα θα μας πετυχετε στο δρομο σκεφτομαι...ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ ΡΕ...

ξεκιναμε με τον Ακη...η διαδρομη μεχρι Bologna εχει καποια σχετικη κινηση...οι camperαδες ειναι απο τους πιο μαλακες οδηγους και δεν μας κανουν χωρο....εστω κραταμε καλη σταθερη ταχυτητα...80-100 σε καποια σημεια και περισσοτερο...ο δρομος ειναι με 2 λωριδες με ΛΕΑ...ξεμακαινουμε αλλα ξαναβρισκομαστε στην Bologna...εκει ο δρομος ειναι 3 λωριδων...πιο ανετος...ωραια...εντωμεταξυ ακομα οι αλλοι δεν μας εχουν φτασει...εχω υπολογισει οτι ειναι 10-15 λεπτα max πισω μας...περνοντας την A14 προς Ancona σταματημενα αυτοκινητα...αρκετα μεγαλη ουρα...2 νταλικες και ενα φορτηγακι εχουν αποφασησει να κανουν συσφυξη σχεσεων...η πισω νταλικα εχει γινει γαμισετα...πιανουμε ΛΕΑ και μετα απο λιγο προσπερναμε το ατυχημα...η πρωτη μου σκεψη οταν ειδα το ατυχημα ηταν ''ΓΑΜΑΤΟ...ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΖΑΧΑΡΗ...ΜΟΛΙΣ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΜΑΣ''...και οντως ετσι εγινε οσπου να βρουμε μετα απο λιγα χλμ και δευτερο ατυχημα...παλι ΛΕΑ...την στιγμη που φτασαμε η οδικη εχει μεταφερει το αυτοκινητο στην ΛΕΑ...οι carabinieri στην ΛΕΑ...περναμε μισο μετρο απο διπλα τους..πρεπει να μας αφησαν λογω τον μπαγκαζιων...ουφ...ο δρομος ξανα ανοιχτος...120-140-160...ειμαστε ΟΝ ΤΙΜΕ...πφφφφφφφ Murphy my ass....

''ΕΛΑ ΡΕ...ΠΟΣΗ ΒΕΝΖΙΝΑ ΕΧΕΙΣ???''....''ΜΙΣΟ ΝΤΕΠΟΖΙΤΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΤΩ''...''OK...ΣΤΑΣΗ ΣΤΟ PESARO...NA EΙΜΑΣΤΕ ΟΣΟ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ANCONA ΓΙΝΕΤΕ''....''ΟΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚ''.....ΒΡΟΥΜΜΜΜΜΜ...

στην αρχη του ταξιδιου σε ανυποπτη στιγμη ειχα πει ''ο κυβος ερριφθη''...ειναι η γνωστη φραση που ειχε πει ο Ιουλιος Καισαρας περνοντας τον ποταμο Ρουβικωνα και προελαυνονττας προς την Ρωμη...στο ανεβασμα το ειχα δει και μου το θυμησε...στην επιστροφη με το που βλεπω την ταμπελα λεω ΕΔΩ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ...αλλωστε εχουμε κανει 1.30 ωρα οδηγησης με σχετικα δυσκολες συνθηκες...11.30 και εχουμε ακομα 1.30 ωρα για περιπου 100 χλμ...
    Μurphy?who the fuck is Murphy...

11.45 ειμαστε ετοιμοι να ξεκινησουμε και εμφανιζετε ο Κωστας...τον παιρνουμε χαμπαρι και του κανουμε σημα...αυτος ειδε την κιτρινη μπλουζα του ΑΚΗ...VALENTINO ROSSI RULEZZZZ...
    ''o Κιμωνας??''
    ''δεν ξερω...καπου πισω...ειχα σκοπο να βαλω βενζινα να κατουρισω και βουρ''
    μπρουμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ...μολις μας περασε ο Κιμωνας
    ''Χαλαρωσε...ειμαστε on time...κανε τσιγαρο...κατουρα μην σου σκασει η φουσκα και τι θα κανει μετα η γυναικα σου και παμε παρεα''

12.00 ακριβως ξεκιναμε...εχουμε να κανουμε περιπου 110 χλμ σε 1.30 ωρα...αν χαθουμε ραντεβου η στα διοδια η στο πλοιο...ξεκιναμε...σε 5 χλμ πετυχαινουμε και αλλο ατυχημα...''η τυχη ειναι μαζι μας''...βεβαια πια κινουμαστε σε δρομο με 2 λωριδες χωρις ΛΕΑ λογω εργων...περναμε ισα ισα και φτανουμε κεφαλη...μπροστα μας εχουν προλαβει να φτασουν carabinieri (στο σημειο ακριβως εχει ενα ανοιγμα με κορινες για περιπτωση αναγκης)...μπροστα μας ενα αυτοκινητο που εχει καρφωθει σε ενα φορτηγακι...βγαζει καπνους...πλησιαζω να ρωτησω να ενημερωσω...πριν προλαβω να μιλισω...
    ''ΟΛΟΙ ΠΙΣΩ...ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΥΓΡΑΕΡΙΟ ΚΑΙ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ'' :hypnotize απαντηση
    ''ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΛΟΙΟ'' καπως οπως το emoticon πρεπει να με κοιταζε...τωρα που το σκεφτομαι γελαω αλλα εκεινες τις στιγμες απλα ο χρονος εχει σταματησει...παω να μιλισω με τον αλλον που εκεινη την στιγμη πρεπει να ενημερωνει το κεντρο...ακουω σωστοτατα κατι χριστοπαναγιες...ειπα οτι ο χρονος φαινομενικα μπορει να ειχει κολλησει αλλα για εμας ετρεχε ολο και πιο γρηγορα...
    ''ΕΧΜΜΜΜΜΜ...ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΛΟΙΟ...ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ???''
    ''εισαι μαλακας???αυτο ανα πασα στιγμη μπορει να κανει μπουμ''...καπου εκει σκεφτεσε δεν γαμιετε και το πλοιο...δεν εχω πια αισθηση του χρονου...δεν τον κοιταω...απλα σκεφτομαι συνεχεια τι θα μπορουσα να κανω...
    ''Εχμμμμμμ...και ποσο θα μας παρει να ξεκολλησουμε???''
    ''μας βλεπω εδω κανα διωρω''
    ''ΜΑ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΛΟΙΟ''
    την στιγμη που γινετε αυτος ο διαλογος ακουμε την λυτρωση...ερχετε η πυροσβεστικη...αυτοματα σκεφτομαι...σε 10 ξεμπερδευουμε...μπααααααααα....ο τυπακος δεν ειχε καταλαβει σε ποιο σημειο ηταν το ατυχημα και μας περασε με 120 συν...τα φρενα του πρεπει να επιασαν στην Bologna.... τελειως σουρεαλ...οκ σκεφτομαι...αυτο ειναι σημαδι...περναμε με ευθυνη μας...ξαφνικα το αμαξι απο τους καπνους περναει στο σταδιο εχω πιασει φωτια...ΚΟΚΟΚΟ...
    ο καλος μπατσος με βλεπει σε τι κατασταση ειμαι και ερχετε και μου λεει...
    ''ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΗΧΑΝΟΒΙΟΣ...ΚΑΝΤΕ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΣΤΑ 600 ΜΕΤΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΟΔΟΣ ΤΗΣ ΑUTOSTRADA...ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΞΑΝΑΜΠΑΙΝΕΤΕ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΟΚ...''
    ''πισω που??απο εδω απο τα αυτοκινητα???αναποδα στην κυκλοφορια???''
    ''ΝΑΙ..''
    ''μα αν ερχονται που θα ερχονται και αλλοι παει κολλησαμε''
    το λεω στον ΑΚΗ και ειμαστε στο παραμηδεν να το κανουμε....φλασια...γλυκο ζουμπουρλουδικο αγορι mode on...
    ''εχμμμμμμμμ...επειδη εδω βλεπω το ανοιγμα...μηπως...λεω μηπως...θα μπορουσες να μας κοψεις το αντιθετο ρευμα και να κανουμε αναστροφη???
    '' ''
    φευγει και δεν μου λεει τιποτα...εκει που παω να πω στον ΑΚΗ αναστροφη οπως ηρθαμε και ο θεος βοηθος βλεπω τον τυπακο με την κοκκινη σημαια στο αντιθετο ρευμα να σταματαει τα αυτοκινητα...''ΠΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ Ε''...ακομα δεν εχω καταλαβει αν το εκανε για εμας η εκοψε την κινηση μην κανει κανα μπουμ το αυτοκινητο και χτυπησει κανεις απο το αντιθετο ρευμα....στο αντιθετο ρευμα δεξια ειναι κατι νταλικες που δεν σταματανε αλλα πανε σχεδον με 0 χλμ...απαιτητικα τους κανω το σημα stop 2 φορες και σταματανε...με το που ξεκιναω την αναστροφη ο αλλος μπατσος εχει αρχισει οτι καντιλια μπορειτε να φανταστειτε...πρεπει να τον ακουγα και για 300 μετρα...

κοιταω πισω μου να δω αν εχουν ερθει τα παιδια και βλεπω πανω απο 10 μηχανακια...
    καποιοι απο οτι μου ειπε ο Ακης ειχαν να παρουν το ιδιο καραβι με εμας...θυμαμαι σιγουρα ενα ducati hyper νομιζω...εξοδος autostrada...ss16...πολυ κινηση...ειχα σκοπο αν ηταν καλα να παμε απο εκει...μπαααα....χανουμε για λιγο την εξοδο της autostrada...το ειδα τελευταια στιγμη με την κορη του ματιου...το ειδε και η Κατερινα και το λεει στον Ακη...την κραζει..ΕΙΠΑΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ...ΞΕΡΟΥΝ...ειμασταν αριστερα σχεδον στο αντιθετο ρευμα με αλλαρμ...ηταν δεξια με μονη πινακιδα σε εκεινο το σημειο...ευτυχως κανουμε ξανα αναστροφη συντομα...βουρ για autostrada παλι...μενω τελευταιος στα διοδια να βλεπω οτι οι δικοι μας ειναι οκ...autostrada...85 χλμ αν θυμαμαι καλα...1 ωρα παρα κατι...''ΑΚΗ...85 ΧΛΜ...ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΩΡΑ...ΑΘΗΝΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙ...''....''ΦΥΓΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ''.....μετα απο λιγο περναμε τα παιδια με τo ducati...πανε με 140???150???...τους περναμε σουβλακι...200 συν...ο Κωστας πισω με το hornet ΚΟΛΛΑ ΣΤΑ 180...θυμαμαι να σκεφτομαι οτι αν ειναι με το δικο μας καραβι το χασανε...

τωρα πια εχουμε μπει στον αυτοματο...ο Ακης μπροστα και ψιλοανοιγετε...εγω πισω να κοιταω χρονο...αποσταση...ταχυτητα...καθρεφτες τον Κωστα πισω...οπως ειπα εχουμε πιασει σχεδον 200αρες...ΑNCONA NORD...PORTO...ΡΟΛΟΙ...YESSSSSS ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ...ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΙΣΟΥ ΞΕΚΚΟΛΙΑΡΗ MURPHY...ΣΕ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΚΟΕΛΙΟ (ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΥΝΟΜΩΤΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΕΤΣ...)

εξοδος ancona nord ατα 600 μετρα...μπροστα μας νταλικα...αν θελουμε την προσπερναμε ανετα...κανω την μαλακια να παμε πισω της...χρονο εχουμε...μην χασουμε την εξοδο...μην γινει καμμια μαλακια τις τελευταιας στιγμης...κολλαμε πισω της στην πληρωμη...δεν ξερω ποση ωρα εκανε...3-4-5 λεπτα???ξερογκαζιες...κορνες...μπινελικια...χριστοπαναγι ες...φευγει επιτελους...τα λεφτα ετοιμα...και ξαφνικα η υπαλληλος φευεγει απο το booth και μας λεει επιστεφω αμεσως...:hypnotize ''ΠΟΥ ΠΑΣ ΜΩΡΗ ΚΑΡΓΙΟΛΑΑΑΑΑΑ...ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΛΟΙΟ''...επιστρεφει μετα απο κανα 2λεπτο???πληρωνουμε και παμε...ρολοι...ειμαστε ακομα on time...απο την γνωση μου με τα τοσα ταξιδια Ιταλια Ελλδα ξερω οτι το καραβι δεν φευγει ΠΟΤΕ στην ωρα του...το λιγοτερο 15 λεπτα καθυστερηση...το λιγοτερο....

πλησιαζοντας εχω παρει αποφαση να παω κατευθειαν στον καταπελτη...τι check in και μαλακιες...ομως κολλαω και βλεπω πινακιδα με ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ chek in...δεν ηεξερα οτι ειχαν φτιαξει αλλο κτηριο οπου δεν εχεις οπτικη επαφη με το πλοιο...παμε...τρεχοντας λεω στους αλλους περιμενετε...ΑΝΕΚ...κοσμος...ουφ...οκ...
    ''Γεια σας...ενα check in εδω???''
    ''για ποτε???''
    ''Τι ποτε???για τωρα....των 13.30''
    κοιταει ρολοι...
    ''Κυριε μου η ωρα ειναι 13.32...το πλοιο εφυγε''

ΚΕΝΟ...ΟΧΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ...ΤΟ ΧΑΣΑΜΕ....ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΕΦΥΓΕ...ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ...

''τι σημαινει εφυγε???''
    ''ιταλικα μιλαμε κυριε...το πλοιο εφυγε''

εξω γρηγορα στους αλλους....τρεχοντας φωναζω....''ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΕΦΥΓΕ...ΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΛΙΜΑΝΙ''....
    παμε με ψιλοσβελτους ρυθμους....''ΜΑΛΑΚΑ ΤΟ ΕΧΑΣΕΣ...ΕΙΣΑΙ ΠΑΠΑΡΑΣ...ΗΛΙΘΙΕ...ΚΛΠ'' την μια...συγχρονος...''ΟΧΙ..ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΔΩ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ''...και τουμπαλιν...ειπαμε...μια παρανοια...
    πλησιαζοντας εχω οπτικη επαφη με το λιμανι πια...βλεπω το καραβι...''ΜΑΛΑΚΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 3 ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΕΞΩ ΚΑΙ 2 ΝΤΑΛΙΚΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΝΟΥΒΡΕΣ''...''ΔΕΝ ΤΟ ΧΑΣΑΜΕ...ΚΑΝΩ ΣΗΜΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΠΙ ΣΒΕΛΤΑ''....για να μπεις στο λιμανι εχει μια μπαρα...ειναι αυτοκινητο...κατι λενε με τους λιμενικους...μπαινουμε σφηνα...ανοιγει η μπαρα...δινω στο αυτοκινητο προτερεοτητα να φυγει...μου την δινει πισω...30 δευτερολεπτα αυτη η μαλακια...τελικα πρεπει να φυγαμε συγχρονος...

ΒΡΟΥΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ.....ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ....

''ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ CHECK IN ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΘΑ ΜΠΩ...''
    ο ανθρωπος με την πασσαλιμενη απο κρεμα μουρη δεν με καταλαβαινει και αναφωνει ενα σκετο...Ε???...

ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ CHECK IN ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΘΑ ΜΠΩ...

μην ανυσηχητε...ολα ειναι οκ...τα εισητηρια σας???τα δουμε...ΑΝΕΚ Ε???με τις μαλακιες που εχουν κανει μας δημιουργουν προβληματα...

ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ CHECK IN ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΘΑ ΜΠΩ

μπαινουμε και ενω μαζευω πραγματα κλεινει ο καταπελτης και ξεκιναμε...
    MURPHY ΜΑ VAFFANCULO

ανεβαινουμε και βρισκομαστε οι πυρκαβλοι στο φουγαρο...νερο...τσιγαρο...οι υπολοιποι πια εχουν πιστεψει οτι δεν το προλαβαμε...ο Κιμωνας εμαθα ειναι σε τραγικη ψυχολογικη κατασταση...για εμας...για αυτον...πιστευω και λογικα πιο πολυ για τον Κωστα...τελικα μαζευετε παλι μαζι το παρεακι....ουφ ανακουφσηση...το γελαμε πια...αλλωστε τα παντα ειναι εκ του αποτελεσματος...τελος καλο ολα καλα..τα πραγματα ειναι πια ηρεμα...μαθαινω οτι αν το χαναμε το επομενο ηταν σε 3 μερες...ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΓΕΜΑΤΑ...ΟΧΙ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΗ...ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΚΑΤΑΣΤΡΩΜΑ...
    λιγο πριν φτασουμε μαθαινω οτι με ολα τα προβληματα που ειχαμε ο Σταυρος σε ολο το ταξιδι ηταν με τεφλον στο σωληνακι της βενζινας... λεμε και αλλα διαφορα...η ωρα περναει...η κουραση ερχετε...:ZZZ:

day 6...5/7
    πλησιαζουμε Πατρα...ο Σταυρος εξακολουθει να εχει προβλημα με τα χταποδια μιας χρησης που αγορασε απο το Praktiker...του προτινω να τα στειλει με το ΚΤΕΛ και να τα παραλαβει στην Αθηνα...του το λενε και οι υπολοιποι απο οτι εμαθα μετα...εκανε του κεφαλιου του....

Πατρα...back to greek reality...δρομος καρμανιολα που στα πρωτα 30 χλμ ειχα κιολλας κουραστει...καταφερα να δω προσπεραση βυτιοφορου σε νταλικα σε αριστερη στροφη οπου το βυτιοφορο ηταν ολο στο αντιθετο ρευμα...κλασσικα ελληνικα...με πολυ προσοχη καταφερνουμε να επιστρεψουμε στην Αθηνα...τηλεφωνα...ολοι καλα...ο Σταυρος μου λεει οτι αρπαξαν φωτια...στην αρχη νομιζα το σωληνακι και χεστηκα επανω μου...μολις μου ειπε οτι αυτος και η Χρυσα ειναι οκ coolara...ειδα και τις φωτο και γελαγα με την αισθηση του της φωτιας... ΜΑΛΑΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΚΑΙ ΓΥΑΛΙΑ ΞΑΝΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ...ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕΛΛΕΣ ΤΙΣ ΞΑΝΑΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ...ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ...

το ξερω οτι γραφω κουραστικα αλλα θελω να γραψω εναν σχετικα συντομο επιλογο...

Οταν ξεκινησε αυτη η ιστορια δεν ειχα καταλαβει το μεγεθος της ευθυνης που επερνα...τελικα εμαθα και εγω...οσο και να κουραστηκα καμμια στιγμη δεν μετανιωσα για κατι...θα το ξανακανα ανετα...λεμε και καμμια μαλακια να περασει η ωρα...

Καποιοι ανθρωποι δεν αλλαζουν ποτε...καγουρες γεννημενοι για παντα καγκουρες...ο Σταυρος ξερει ποσο πολυ τον αγαπαω τον μαλακα οσο και ΚΑΘΕ ΜΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΕΙΛΑΜΕ ΚΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΑΛΩΝΟΥΜΕ...γεια σου Χρυσα ηρωιδα...

τον Γιαννη δεν τον ηξερα και δεν προλαβα να τον μαθω καλα...ειχα την εντυπωση στην αρχη οτι ειναι κουκουρουκου (θυμασε που σε κυνηγαγα και τρεχαμε να προλαβεις να κλεισεις) αλλα βγηκε παιδι διαμαντι...ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΣΩ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕΣ...

Ακης Κατερινα ειναι σταθερες αξιες...εχουμε προυπηρεσια απο Χαλκιδικη...

Μητσος Αλεξια για την παρτην τους αλλα και μαζι μας...παλι τα αυτια μας πηρες Μητσακο...

Κωστας ο γλυκουλης ο Γαλατας...τι να πω ρε πουστη μου???απλα το καλυτερο παιδι...οταν τον γνωρισετε θα καταλαβαιτε...ενας λογος ακομα που γουσταρω το Moto...βρισκεις ανθρωπους που δεν υπαρχουν και δυσκολα θα τους γτνωριζες...ΚΩΣΤΑ ΘΑ ΕΡΘΩ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΩ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΤΑ ΠΩ ΟΛΑ...ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟ...

Κιμωνας ο τρελλαμενος...παιδι καρικατουρα οπως λεει και η Μαρια...τον ηξερα...τον γνωρισα καλυτερα...λιγο μαλακακος αλλα ποιος δεν ειναι...αλλα και παλι ψυχουλα...δεν ειναι τυχαιο οτι εγινε ζευγαρι με το καλυτερο παιδι...

τα μικρα...τα πατρινακια..τα παρταλακια...τα μιναροπαιδα...πολλες εκφρασεις εχω γραψει εδω μεσα...τελικα οι πιο κερδισμενοι νομιζω ειναι αυτοι...αρκει να παρουν μονο τα καλα μας...εχω καταλαβει οτι αρχιζουν να ψαχνουν πιο σοβαρα για εξοπλησμο...ειπαμε..σιγα σιγα...αλλα επιβαλετε...ο ενας εβαλε επιτελους στο μηχανακι τους καθρεφτες και πινακιδα...μακαρι να τα κρατησει...ειδανε πως πρεπει να πηγαινεις στον δρομο...μακαρι να περασουν απο τον φοβο στον σεβασμο...ψιτ...απο εδω και μπρος εγω θα σας φωναζω ΜΑΓΚΕΣ...μικρα ειστε πια μονο στην ηλικια...ρε πουστη μου γεννιοντουσαν παιδια το 1991???:rotflmao:
    ΜΑΓΚΕΣ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΦΗΣΑ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ...ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΓΙΑ ΟΣΑ ΤΡΑΒΗΞΕ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΛΙΓΑ...

ΤΕΛΟΣ...ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΕΙΡΑ...ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟ MUGELLO...ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΑΛΙ...

για οποιον ενδιαφερετε εγω γραψει το how to με οσες περισσοτερες λεπτομεριες μπορουσα...θα το βρειτε εδω http://www.moto.gr/forums/showthread...hreadid=119413

ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΙ...

Αν δεν παινέψεις το "σπίτι" σου... DrEvil ξαναμαναευχαριστώ

Δεν σπάει, δεν χαλάει, δεν καίει.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	img_4769.jpg 
Προβολές:	634 
Μέγεθος:	167,9 KB 
ID:	231166

Το τσαρδί του moto.gr

Σαφώς πιό άνετο από όσο φανταζόμουν και αρκετά δροσερό για να μην νιώθω "σιχαμένος" από τον ιδρώτα όλη μέρα χωρίς ντους...

Όνομα:	img_4772.jpg 
Προβολές:	633 
Μέγεθος:	128,7 KB 
ID:	231167

Ξημέρωμα. Καφεδάκι, Muffin και προσπάθεια για να ξυπνήσουμε και να πούμε και δύο τρία πράγματα για το τι θα γίνει μόλις φτάσουμε.

Όνομα:	img_4780.jpg 
Προβολές:	630 
Μέγεθος:	138,3 KB 
ID:	231168

Πάμε γιατί βράσαμε στον ήλιο;;;

Όνομα:	img_4791.jpg 
Προβολές:	629 
Μέγεθος:	218,2 KB 
ID:	231169

Πρώτη στάση, Ταβούλια.

Όνομα:	img_4805.jpg 
Προβολές:	626 
Μέγεθος:	156,7 KB 
ID:	231170

Μόλις βγήκαμε από αουτοστράντα και ψιχαλάει. Χμ... Κάλυμμα στο bagster. Δεν ανησυχεί κανείς όμως έτσι ώστε να βάλει αδιάβροχα, κούνια που μας κούναγε...

Όνομα:	img_4809.jpg 
Προβολές:	690 
Μέγεθος:	206,6 KB 
ID:	231171

Και τι άλλο κάνει το 749 εκτός από το να ανεβάζει θερμοκρασίες και να φοβάσαι μην πετάξει λάδια στο σύμπαν αν ανεβάσεις στροφές;

Όνομα:	img_4810.jpg 
Προβολές:	690 
Μέγεθος:	249,6 KB 
ID:	231172

Ψιχάλα, πύρκαυλος αναβάτης φυσικά χωρίς κράνος, ανυποψίαστος Ιταλός και... να τα μας... Ευτυχώς χωρίς σοβαρή ζημιά στον αναβάτη. Λίγο παρακάτω παραλίγο να αγοράσει ο Devils ένα τρακτέρ.

Ξέχασα την φωτογραφία...

Όνομα:	img_4811.jpg 
Προβολές:	685 
Μέγεθος:	221,9 KB 
ID:	231173

Ο Πάνος έχει δικό του ξενοδοχείο και δεν μας ήθελε εκεί... San Gallo.

Όνομα:	img_4815.jpg 
Προβολές:	675 
Μέγεθος:	130,5 KB 
ID:	231174

Σελίδα 8 από 16 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910111213 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Rossi-Ducati-mugello 2011
    από blackbusa στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 347
    Τελευταίο μήνυμα: 23/07/2011, 11:09
  2. Murphy Vaffanculo...mugello 2011 (Spam άλλα..... )
    από manhunter στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 89
    Τελευταίο μήνυμα: 20/07/2011, 12:44
  3. Mugello 2011
    από amyroukai στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 28/06/2011, 19:34
  4. Aλλοσ Για Mugello?
    από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 10/02/2004, 20:15

Κανόνες δημοσιεύσεων