Ωραίος![]()
Έλα να παίρνουμε σέιρά....
(Και στείλε φωτογραφίες λέμε και σε εμάς....)
Ωραίος![]()
Έλα να παίρνουμε σέιρά....
(Και στείλε φωτογραφίες λέμε και σε εμάς....)
LOL
Στο γυρνα ημασταν μαζι στο καραβι!![]()
Αχ πόσο κουράστηκα για να το αποκτήσω μα τώρα το έχω δίπλα μου την πόλη θα γυρίσω,θα πάω Τουρκολίμανο και Παραλιακή για κοντριλίκια άπειρα με Porsche και Rally
I WANT MORE...... σορρυ αλλά δεν μπόρεσα να κρατηθώ την είχα καταβρει μια ώρα τώρα![]()
Ο φιλος με το Cb και την trioval απλα απαραδεκτος σαν οδηγος![]()
Αχ πόσο κουράστηκα για να το αποκτήσω μα τώρα το έχω δίπλα μου την πόλη θα γυρίσω,θα πάω Τουρκολίμανο και Παραλιακή για κοντριλίκια άπειρα με Porsche και Rally
Αρχικά δημιουργήθηκε από Metzgermeister
Ο φιλος με το Cb και την trioval απλα απαραδεκτος σαν οδηγος![]()
μπορω να σου δωσω τον αριθμο της πινακιδας του και τ'ονομα του,να τον δωσεις στεγνα στους μπατσους οτι κανει μαλακιες,μπας και τον μπουζουριασουν. . .![]()
Στα επόμενα!![]()
![]()
Χωρίς το Murphy όμως, έτσι?![]()
![]()
"Qu ils mangent de la brioche"
![]()
![]()
![]()
βαλτε κι αλλες φωτο και το βιντεο με το cb1![]()
τι μηχανάκι του πούλησα πάλι ρε πστ μου ...Αρχικά δημιουργήθηκε από SoulGR
![]()
![]()
![]()
βαλτε κι αλλες φωτο και το βιντεο με το cb1![]()
![]()
ταξίδι χωρίς λίγη περιπέτεια, τελικά δε λέει!![]()
![]()
άντε και του χρόνου παρέα!
βάλτε κι άλλες φωτό![]()
Μεονί το έκανε το Ρο ο φίλος (και με επετειακό κουστούμι για το μοντέλο 07-08, σνιφΑρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
Ξέχασα την φωτογραφία...)
http://www.youtube.com/watch?v=GO0pxaHKjWU&feature=channel
http://www.youtube.com/watch?v=iQ3JLDhsMaM&feature=digest
Όλα αυτά γράφτηκαν για να του πεις επιτέλους ότι θες να τον κεράσεις μια μπύρα?![]()
Ο ένας κερνάει τσάι ο άλλος μπύρα κάποιος είναι ριγμένος οικονομικά, σε τέτοιες εποχές να το προσέξετε.. :rotflmao: :rotflmao:
Και του χρόνου
![]()
![]()
![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από LogOutGoRide
Πέρασα φανταστικά, ειλικρινά το έκανα ξανά αύριο κιόλας χωρίς να αλλάξω τίποτα και ιδίως την παρέα.Ότι και όπως το φαντάστηκα έγινε και πιστεύω πως σε συνδυασμό με το τριήμερο που ακολούθησε καπάκι με τον μεγάλο μου γιο σε κάμπινγκ ,ήταν μια απο τις καλύτερες (μπορεί και η καλύτερη ) άδειες που είχα ποτέ και σας ευχαριστώ όλους γι'αυτό.
Το μοναδικό στραβό που έγινε ,ήταν μόλις πάτησα το πόδι μου στην Ελλάδα,στο πρώτο τούνελ της Εγνατίας που πέρασα ,(γαμω)Τούρκος με Βελγικές πινακίδες κόντεψε να με σκοτώσει κυριολεκτικά ,όταν τον προσπερνούσα (με αρκετά στο κοντέρ είναι η αλήθεια) έκοψε απο δεξιά στα αριστερά και φρέναρε μπροστά μου ,χωρίς να υπάρχει ψυχή στον δρόμο.
Καλούς δρόμους σε όλους ,ελπίζω να συναντηθούμε σύντομα.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αντε και στην επομενη
το βιντεο το περιμενουμε ακομα:rotflmao: :rotflmao:
αν ειναι ευκολο πειτε μας και μια τιμη:o
Ευχαριστώ και στα δικά σας.Αρχικά δημιουργήθηκε από SoulGR
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αντε και στην επομενη
το βιντεο το περιμενουμε ακομα:rotflmao: :rotflmao:
αν ειναι ευκολο πειτε μας και μια τιμη:o
Βίντεο; Ποιό βίντεο; Έχω ένα απο το κινητό στο πρώτο πέρασμα των gp απο μπροστά μου αλλά δεν ξέρω τι να το κάνω :rotflmao:
Τιμές; Το να δεις με καλή παρέα αγώνα GP...priceless :rotflmao: .Έχασα την μπάλα με βενζίνες δώρα κλπ.
Έκανα περίπου 2.500 χλμ και να σου πω παράδειγμα.Επειδή μια φορά αναγκάστηκα να κυνηγάω busa και XX για περίπου 320 χλμ και μια τον εαυτό μου για άλλα 530χλμ απο βενζίνες δεν θέλω να ξέρω![]()
Γέμισα στην Ηγουμενίτσα όταν κατέβηκα και ξαναέβαλα 22 ευρώ (με 1,65 περίπου) στην Κοζάνη ,σε ένα shell αν θυμάμαι καλά προς την είσοδο της πόλης σε κάτι βοηθητικούς δρόμους γιατί έκανα στάση για τσιγάρο.Οπότε...
Μπράβο ρε παίδες....πάντα τέτοια!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Βοηθός Ταμία (το 23% που λεγαμε)
Αυτονομία SV (εγγύηση λεμε)
γκρέιτ!!![]()
![]()
άντε και του χρόνου indianapolis![]()
:wacko:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"I feel like dining with hitchock every time that we fuck"
μύρισε μοτοτΖιΠί να 'ούμε...![]()
![]()
''Well, the rain ain't fussy about where it lands,
It'll find you hiding no matter where you stand.
It's gonna rain brother, and it's gonna rain hard,
When the blues comes calling with it's calling card.''
R o r y G a l l a g h e r