Αρχικά δημιουργήθηκε από sotos 8
Πεταχτηκα μολις ειδα τον τιτλο .![]()
ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟ !!!!! ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΛΛΗΝΑ ΟΔΗΓΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ. :a19:
Αλλα ανθρακες ο θυσαυρος . ΚΡΙΜΑπαλι για τον ΓΠ .
![]()
Αλήθεια, τι κάνει αυτή η ψυχή, γνωρίζει κανένας
Αρχικά δημιουργήθηκε από sotos 8
Πεταχτηκα μολις ειδα τον τιτλο .![]()
ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟ !!!!! ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΛΛΗΝΑ ΟΔΗΓΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ. :a19:
Αλλα ανθρακες ο θυσαυρος . ΚΡΙΜΑπαλι για τον ΓΠ .
![]()
"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"
:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
αν προσθέσεις κάποια πραγματάκια μπορείς να κάνεις το οτιδήποτε να λέει ό,τι θες εσύ
Καλό!
Και δεκτό. Δεν θέλω να επεκταθώ!![]()
"Qu ils mangent de la brioche"
Πρακτικά στη λέσχη Bildeberg κρατάνε,απλά την τελευταία φορά ανατέθηκε το έργο αυτό σε πρωθυπουργό χώρας της Βαλκανικής και μέλους της ΕΕ...εεεε,ούτε αυτό δεν κατάφερε να κάνει ο μ@λάκας!!!!
γιατί ???Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Τουλαχιστον την τελευταία φορά δεν κρατήσαμε πρακτικα![]()
ελειπε ο sniper και τα @ρχιδι@ του ?? :Ρ :Ρ :Ρ
"Αν είναι να φύγω ας φύγω πρωί
στη σωστή εποχή σε λάθος στροφή"
Θάνος Ανεστόπουλος / Διάφανα Κρίνα
http://smutradio.listen2myradio.com/
Λαστ τάιμ δατ γιου μέικ τζοκς γουίδ άουρ κλαμπ. Οκέυ γκάυς;Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
ναι, αυτό το επιβεβαιώνω κι εγώ
Ορ ελς άι γουίλ ιντζέκτ ε νιού τσιπ ιν γιουρ μπρέινς λάικ ΓΑΠ'ς ιν δε ατάτσντ ίμαζ (με προφορά Ντόρας) μπιλόου.
Tην Κυριακη ηταν στα Μεγαρα με ενα BMW * και εκανε γυρους τον αναγνωρισε φιλος απο το αυτοκολητο στο πλαι που εγραφε DOBERMAN.Αρχικά δημιουργήθηκε από bulmont
*Για αυτοκινητο μιλαμε.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
ΕΝΑ ΚΑΤΙ ΣΑΝ.............ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ
Νά ούμε.....??
![]()
E;
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Οι κλασσικές θεωρίες συνομωσίας.Λέσχη Bilderberg,Ελοχίμ,Νεφελίμ κτλ κτλ κτλ...
Fortis Fortuna Adiuvat
http://www.enet.gr/?i=news.el.politikh&id=292180
ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ
CDS και Παπανδρέου
καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός
http://www.youtube.com/watch?v=snK0h...feature=digest
Βάλτε στις περισσότερες αναφορές στην Αμερική, τη λέξη Ελλάδα και απολαύστε. Προς τέρψην όλων των σκλάβων που το "παίζουν" άνετοι, οτιδήποτε και να δουν ή να ακούσουν, πιστεύουν πολύ περισσότερο το mega από μια τεκμηριωμένη άποψη που εκφράζεται στο internet με αποδείξεις ενώ στην ουσία είναι θύματα της Ισραηλινής προπαγάνδας που έχει υποταγμένα τα μέσα ενημέρωσης, σε ολόκληρο τον κόσμο!
Εκεί που λέει ότι κανένας πολιτικός στην Αμερική, δεν εκλέγεται αν δεν αποτίσει φόρο τιμής στα θύματα του ολοκαυτώματος φορώντας τα εβραϊκά του σκουφάκια, μου θύμισε πολύ μια φωτογραφία που όλοι έχετε δει αλλά επιλέξατε να την κατατάξετε με μια απλή, βολική και αφελέστατη σκέψη στα γραφικά σενάρια συνομωσίας που βολεύουν την ολιστική θεώρηση που έχετε υιοθετήσει.
αφελεστατη σκέψη mode onΑρχικά δημιουργήθηκε από koulis25
http://www.youtube.com/watch?v=snK0h...feature=digest
Βάλτε στις περισσότερες αναφορές στην Αμερική, τη λέξη Ελλάδα και απολαύστε. Προς τέρψην όλων των σκλάβων που το "παίζουν" άνετοι, οτιδήποτε και να δουν ή να ακούσουν, πιστεύουν πολύ περισσότερο το mega από μια τεκμηριωμένη άποψη που εκφράζεται στο internet με αποδείξεις ενώ στην ουσία είναι θύματα της Ισραηλινής προπαγάνδας που έχει υποταγμένα τα μέσα ενημέρωσης, σε ολόκληρο τον κόσμο!
Εκεί που λέει ότι κανένας πολιτικός στην Αμερική, δεν εκλέγεται αν δεν αποτίσει φόρο τιμής στα θύματα του ολοκαυτώματος φορώντας τα εβραϊκά του σκουφάκια, μου θύμισε πολύ μια φωτογραφία που όλοι έχετε δει αλλά επιλέξατε να την κατατάξετε με μια απλή, βολική και αφελέστατη σκέψη στα γραφικά σενάρια συνομωσίας που βολεύουν την ολιστική θεώρηση που έχετε υιοθετήσει.
άσε που είναι και κρυφοκομμουνιστέ εκτός από φιλοεβραίοι...
αφού ακόμα και οι κινέζοι έχουν το αστέρι του ισραηλ στη σημαία... αστα να πάνε...
για το ελληνικό city στο λονδίνο και αν επηρεάζει το ποιος κυβερνά αυτό τον τόπο σε έχει μιλήσει κανείς?
αφελέστατη σκέψη mode off
γης μαδιαμ...
Χθες ή προχθές (έχω χάσει κάποιες μέρες) είχε σχετική εκπομπή στους Ανταποκριτές της ΝΕΤ..Αρχικά δημιουργήθηκε από thou-vou
αφελεστατη σκέψη mode on
...
για το ελληνικό city στο λονδίνο και αν επηρεάζει το ποιος κυβερνά αυτό τον τόπο σε έχει μιλήσει κανείς?
αφελέστατη σκέψη mode off![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
ε, αμα κοιμάσαι στο καναπέ βλέπεις κι εσυ κάτι όνειρα ρε παιδάκι μου...Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Χθες ή προχθές (έχω χάσει κάποιες μέρες) είχε σχετική εκπομπή στους Ανταποκριτές της ΝΕΤ..![]()
![]()
![]()
![]()
γης μαδιαμ...