Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 54 από 54

Θέμα: Παπανδρέου

Αρχικά δημιουργήθηκε από thou-vou
    αφελεστατη σκέψη mode on
    άσε που είναι και κρυφοκομμουνιστέ εκτός από φιλοεβραίοι...
    αφού ακόμα και οι κινέζοι έχουν το αστέρι του ισραηλ στη σημαία... αστα να πάνε...
    για το ελληνικό city στο λονδίνο και αν επηρεάζει το ποιος κυβερνά αυτό τον τόπο σε έχει μιλήσει κανείς?
    αφελέστατη σκέψη mode off
    Το απολαυστικό ξέρεις ποιο είναι με "ορισμένους"; Ότι μόλις κάποιο ανθυποδημοσιοκαφρίδιο της π@ύτσ@ς (δεν το καμουφλάρισα και πολύ καλά, ε; ) ψελίσει κάτι που τυχαίνει να συμπέφτει έστω και κατ' ελάχιστο στην ουτοπική εικόνα που έχουν πλάσει στο φτωχό μυαλουδάκι τους, που ξεκινά απ' το mega και καταλήγει στο ant1, για τα πράγματα, όπως βολεύουν στη λογική του ινδικού χοιριδίου, όχι μόνο εννοείται ότι πρέπει να το υιοθετήσουν με κλειστά μάτια, άμεσα και άκριτα αλλά πρέπει να επιβληθεί δια ρητού νόμου σε όλους, με κίνδυνο τη δημόσια διαπόμπευση των επιφυλακτικών και αντιρρησιών.
    Αν πάλι κάποιος τολμήσει να γκρεμίσει αυτόν τον παραμυθένιο κόσμο που στηρίζεται σε επιχειρήματα βγαλμένα από τον κόσμο του χόλυγουντ και να πει την αλήθεια όπως αυτή προκύπτει από άπειρα στοιχεία και αποδείξεις που ξεκινούν από τα βάθη του προηγούμενου αιώνα, ε, τότε ξξψψψψφφχςςςςςςς συνομωσίες, γραφικοί, αφελείς , μαλάκες, αστείοι, χαχαχα.

Παλαιο τόμαρο
    δεν την είδα την εκπομπή καρδιά μου γιατί δε πολυβλέπω τηλεόραση... αλλα αφου σε βολεύει να πω όχι? στο κάτω κάτω χεσμένους τους έχω τους δημοσιογράφους.
    Εσυ τώρα που διαλέγεις δημοσιογράφους ή δημοσιολόγους ή παπαρολόγους, που να βολεύουν τις απόψεις σου μάλλον ξέρεις καλύτερα περι αφέλειας... περι ορέξεως κολοκυθόπιτα...
    τεσπα... δεν τίθεται θέμα διαλόγου... και βαριέμαι ανελέητα να μου λένε ξανά και ξανά με βάση παπαριές του ιντερνετ και παραμυθάκια με δράκους ότι για τις σκατοδουλειές και το σκατομισθό φταίνε οι εβραίοι, οι αρειανοί, οι κινέζοι και ποτέ μα ποτέ κατι καριόλια με ελληνική ταυτότητα... ήμαρτον που λέει και ο τρούπερ...
    γης μαδιαμ...

δεν την είδα την εκπομπή καρδιά μου γιατί δε πολυβλέπω τηλεόραση... αλλα αφου σε βολεύει να πω όχι? στο κάτω κάτω χεσμένους τους έχω τους δημοσιογράφους.
    Εσυ τώρα που διαλέγεις δημοσιογράφους ή δημοσιολόγους ή παπαρολόγους, που να βολεύουν τις απόψεις σου μάλλον ξέρεις καλύτερα περι αφέλειας... περι ορέξεως κολοκυθόπιτα...
    τεσπα... δεν τίθεται θέμα διαλόγου... και βαριέμαι ανελέητα να μου λένε ξανά και ξανά με βάση παπαριές του ιντερνετ και παραμυθάκια με δράκους ότι για τις σκατοδουλειές και το σκατομισθό φταίνε οι εβραίοι, οι αρειανοί, οι κινέζοι και ποτέ μα ποτέ κατι καριόλια με ελληνική ταυτότητα... ήμαρτον που λέει και ο τρούπερ...
    Ο Τζέφρυ τι ταυτότητα έχει;

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Aρχίζει η υπομονή μου κι εξαντλείται..

Συνεχίστε έτσι κι αποχαιρετήστε το..
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιο τόμαρο
    Αρχικά δημιουργήθηκε από koulis25
    Ο Τζέφρυ τι ταυτότητα έχει;
    δηλαδή αυτός ο φλώρος έχει την ευθύνη για τον ελληνικό καπιταλισμό θε να μου πεις? οκ... καληνύχτα... δηλαδή πριν το τζέφρυ τι? οι έλληνες εφοπλιστές τι? οι έλληνες της δημόσιας διοικησης τι? τα ελληνικά αφεντικά τι? Να υποθέσω κιόλας ότι χωρίς τζεφρυ δεν θα είχαμε παγκόσμια καπιταλιστική κρίση τις τελευταίες δυο δεκαετίες?
    Ξαναλέω και δεν ξαναμιλώ. Αν κάποιος πιστεύει στο θεο ότι γίνεται το εξηγεί με όρους θαυμάτων. Αντίστοιχα αν κάποιος πιστεύει ότι μια εθνότητα κυβερνάει τον κόσμο ε εξηγεί ότι και να ακούσει τον κόσμο έτσι. Ε, εγώ ο αφελής δεν πιστεύω ότι είμαι απόγονος του κρίνου και ότι κυβερνούν τον κόσμο τα σπαρράγγια... εκτός αν μου το αποδείξει το internet... ε τότε ναι... ότι πει ο ιντερνετ...
    γης μαδιαμ...

Παλαιο τόμαρο
    α... αποχαιρετώ
    γης μαδιαμ...

α... αποχαιρετώ
    στάσου, που πας?

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	patty.jpg 
Προβολές:	96 
Μέγεθος:	53,0 KB 
ID:	231206

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Tomahawk
    Εγώ αυτό που ξέρω είναι οτι πάρα πολλοί απλοί άνθρωποι συνειδητοποιούν οτι αυτά που πριν κάποια χρόνια τα άκουγαν αλλα τα κοροϊδευαν ίσως και να ισχύουν τελικά...

Αυτό πρέπει να σας τρομάζει λίγο!

Είπαμε να έχουμε κριτική σκέψη και να φιλτράρουμε το τι διαβάζουμε, αλλα δεν είναι τα πάντα θεωρίες συνομωσίας

Το θέμα είναι απλά ότι ο Τζέφρυ αντιπροσωπεύει στην ελλάδα του σήμερα όλο αυτό το συνοθύλευμα από προβλήματα και απάτες που μας έφτασαν παγκοσμίως εδώ.

Κατά τα άλλα νεφελίμ και χερουβίμ είναι για να λέμε.

Απλά, η κατάληξή του θα ήταν καλό να γίνει παράδειγμα προς αποφυγή παγκοσμίως.

Σάινινγκ άουτ.

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234

Παρόμοια θέματα

1. Παπανδρέου
    από project.breeze στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 19/09/2011, 10:15
  2. νικος παπανδρεου
    από iosif στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 03/06/2011, 17:31
  3. Ήταν ο Καραμανλής, ο Παπανδρέου και η Παπαρήγα