Παρέλαβα σήμερα (11.07.2011) τα αλυσιδογράναζα απο το http://www.motopissaris.gr/
Ο Κ. Χρήστος Πίσσαρης φέρθηκε άψογα ως πρός την αγορά και την μεταφορά των αλυσιδογράναζων στην Σλοβακία.
Μάλιστα ψιλοχρεώθηκε για να φτάσουν στα χέρια μου!!
Πρίν μερικές μέρες μιλούσαμε στο τηλέφωνο κανονίζοντας την παραγγελία των αλυσιδογράναζων και την τελική τιμή.
Ο ίδιος επιδίωξε να πάει στα ΕΛΤΑ (δεν συνηθίζεται, αλλά το έκανε) και να ρωτήσει πόσο θα μου κόστιζε η μεταφορά των αλυσιδογράναζων στην Σλοβακία..
Ο υπάλληλος των ΕΛΤΑ του είπε γύρω στα 30 - 40€
Ο Κ. Χρήστος μου είπε την τιμή των ΕΛΤΑ και φυσικά έπεσα απ'τα σύννεφα!!!
Μου λέει χαρακτηριστικά: "Η τιμή που μου είπαν τα ΕΛΤΑ είναι γύρω στα 30 - 40€ για την μεταφορά.. βάλε 30€ και είσαι εντάξει".
Έτσι ακριβώς έκανα.
Μου έστειλε την απόδειξη των ΕΛΤΑ με το tracking number σε e-mail για πάν ενδεχόμενο.
Ανοίγοντας το e-mail, παρατήρησα την τελική τιμή των ΕΛΤΑ που ήταν στα 36,70€
Ο Κ. Χρήστος χρεώθηκε 6.70€ απο την αγορά μου, κάτι που φυσικά μείωσε το κέρδος του!
Παρά τις δυσκολίες της αγοράς, τον ανταγωνισμό και την οικονομική κρίση που περνάει ο τόπος μας, ο Κ. Χρήστος φέρθηκε πρώτα ως ΑΝΘΡΩΠΟΣ και ύστερα ως επαγγελματίας!!
Θέλω μέσα απο το αυτό το Φόρουμ να τον ευχαριστήσω απο καρδιάς, για την ταλαιπωρία που τράβηξε, την ανθρωπιά που παρουσίασε και τον τρόπο που φέρθηκε στην όλη αγορά!
Κ. Χρήστο.. Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!![]()
![]()
![]()