Σελίδα 10 από 16 ΠρώτοΠρώτο ... 56789101112131415 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 136 έως 150 από 238

Θέμα: Murphy Vaffanculo...mugello 2011

.................... Το avatar του/της LogOutGoRide
    Κάπου εδώ είναι το πατρικό του VR.Δεν κατάλαβα ποτέ που, γιατί τον κύριο που προσπαθούσε να εξηγήσει πως κάπου εκεί έχει και μια πίστα ΜΧ του πατέρα του VR ,δεν τον κατάλαβα.Οπότε τράβηξα μια και ...καλό βόλι.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	-2 (medium).jpg 
Προβολές:	552 
Μέγεθος:	170,0 KB 
ID:	231230

Ποιανού είναι το κράνος οεο???
    Μια απο τις ποιο δύσκολες στιγμές μου Το κράνος που μέχρι πρίν δεν έβαζα ούτε γάντια μέσα ,σκόραρε στο mugello.Έχει κανα δυο τσαμπουκάδες απο κάτι πέτρες αλλά είναι ΟΚ.
    Ξανά

Όνομα:	-1 (medium).jpg 
Προβολές:	547 
Μέγεθος:	165,4 KB 
ID:	231231

ότι να'ναι

Όνομα:	0 (medium).jpg 
Προβολές:	549 
Μέγεθος:	113,9 KB 
ID:	231232

καλό ε;

Όνομα:	1 (medium).jpg 
Προβολές:	549 
Μέγεθος:	192,2 KB 
ID:	231233

Γεια σου και σένα π@π@ρ@ μας χάλασες τον αγώνα :rotflmao:

Διακρίνεται κακός φίλαθλος σε άσεμνη χειρονομία.Μαντεύω εναντίον του Stoner
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Όνομα:	2 (medium).jpg 
Προβολές:	550 
Μέγεθος:	176,6 KB 
ID:	231234

Όνομα:	3 (medium).jpg 
Προβολές:	631 
Μέγεθος:	189,6 KB 
ID:	231235

Καλά θα τα πούμε την επόμενη φορά
    :rotflmao:

Όνομα:	4 (medium).jpg 
Προβολές:	627 
Μέγεθος:	198,7 KB 
ID:	231236

ντουυυυυυυυυυ
    Ο devil's έκανε και track day.
    Είπαμε τα λάστιχα που πάτησαν mugello ,δεν τα πετάς ποτέ!!! (βάλε φωτό)

Όνομα:	5 (medium).jpg 
Προβολές:	652 
Μέγεθος:	173,2 KB 
ID:	231237

Πάνο

Όνομα:	telos (medium).jpg 
Προβολές:	652 
Μέγεθος:	97,2 KB 
ID:	231238

Συμπέρασμα πρώτο:Επιτέλους πρέπει να εξασκηθώ στην φωτογραφική μηχανή :ZZZ:

Συμπέρασμα δεύτερο:Χρειάζομαι φακό με μεγαλύτερο zoom :rotflmao:

Συμπέρασμα τρίτο:Όταν ''τραβάς'' κινούμενα αντικείμενα επιβάλλετε να έχεις επιλέξει την θέση sports στην μηχανή

Πέρασα φανταστικά, ειλικρινά το έκανα ξανά αύριο κιόλας χωρίς να αλλάξω τίποτα και ιδίως την παρέα.Ότι και όπως το φαντάστηκα έγινε και πιστεύω πως σε συνδυασμό με το τριήμερο που ακολούθησε καπάκι με τον μεγάλο μου γιο σε κάμπινγκ ,ήταν μια απο τις καλύτερες (μπορεί και η καλύτερη ) άδειες που είχα ποτέ και σας ευχαριστώ όλους γι'αυτό.

Το μοναδικό στραβό που έγινε ,ήταν μόλις πάτησα το πόδι μου στην Ελλάδα,στο πρώτο τούνελ της Εγνατίας που πέρασα ,(γαμω)Τούρκος με Βελγικές πινακίδες κόντεψε να με σκοτώσει κυριολεκτικά ,όταν τον προσπερνούσα (με αρκετά στο κοντέρ είναι η αλήθεια) έκοψε απο δεξιά στα αριστερά και φρέναρε μπροστά μου ,χωρίς να υπάρχει ψυχή στον δρόμο.

Καλούς δρόμους σε όλους ,ελπίζω να συναντηθούμε σύντομα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    εγω θα ξεκινησω πηγαινοντας αρκετα πισω στο διημερο 11-12/06. ακριβως δλδ εναν μηνα πριν...
    ειμαι με την παρεα Σερρες και περναμε ομορφα, οταν μου ερχεται η σκεψη οτι για να παω Ιταλια με το gsxr πρεπει να κανω αρκετα μεγαλη διαδικασια...
    και εξηγουμαι...
    το Κ9 εχει πολυεστερικο χωρις φωτα και λοιπες αηδιες...
    το πηρα ετσι και δεν το ειχα λυσει-δεσει εγω.
    οταν για να παρω την κοπελια μου καποια στιγμη δικαβαλο επιχειρησα να του βαλω την ουρα με το σελακι, εκανα μια μικρη ζημια στις βολτες του υποπλαισιου βαζοντας λαθος βιδες...διορθωθηκε με κολαουζο αλλα επρεπε να παει μαστορα και χαλαστηκα...

επισης ειχα κλεισει ηδη ξανα να ανεβω Σερρες τον Σεπτεμβριο....

εχοντας αυτα στο μυαλο μου αναλογιστηκα τα εξης:
    1) πρεπει να το κατεβασω Αθηνα με την μεταφορικη = 50€
    2) πρεπει να το παω μαστορα για να αλλαξει το πολυεστερικο με το μαμα κουστουμι = 30€
    3) πρεπει να το ξαναπαω μαστορα για να αλλαξει το μαμα με το πολυεστερικο = 30€
    4) πρεπει να το ανεβασω Σερρες με μεταφορικη = 50€
    5) πρεπει να το κατεβασω Αθηνα με μεταφορικη = 50€
    6) δεν θα μου αρεσε να το εβλεπα με σαμαρια = ανεκτιμητο

να ανεβοκατεβω οδικως δεν επαιζε. ειχα κλεισει ηδη αεροπορικα...
    οποτε μου εβγαινε ενα κοστος περιπου στα 210€.

η αληθεια ειναι οτι σκεφτομουν και την διαδικασια:
    παω μηχανακι μαστορα, επιστρεφω σπιτι με λεωφορειο.
    φορτωνω μαμα πλαστικα και συμπραγκαλα στο αμαξι, κατεβαινω μαστορα.
    ανεβαζω μηχανακι με μαμα πλαστικα σπιτι.
    ξανακατεβαινω με λεωφορειο στο μαστορα να παρω πολυεστερικο κουστουμακι με το αμαξι.
    και ολο αυτο απο την αναποδη οταν επρεπε να τα ξαναλλαξω...:hypnotize

στο cb-1 επρεπε να βαλω λαστιχα, γιατι ενταξει ωραιο ειναι να νομιζεις οτι το ταπεινο 400αρακι σου βγαζει τα τριπλα αλογα απο μαμα στους ελληνικους δρομους, αλλα οταν βρισκουμε βρεγμενο κακαριζουμε δυνατα να μας ακουσουν ολοι...

κοστος ελαστικων 230€ και μια καθιερωμενη αλλαγη λαδιων πηγε στα 50€. βρηκα και ευκαιρια και αγορασα και μια ντιζα κοντερ (στα 28€) γιατι ειχε σπασει η αφιλοτιμη..κοστος συνολικο περιπου 310€.

ναι αλλα τα λαστιχα μου μενουν, οπως και η ντιζα κοντερ, οπως και τα λαδια...ουσιαστικα δλδ παγια εξοδα που θα τα εκανα οπως και να ειχε αρχες Σεπτεμβριου.

ενω τα αλλα, θα ηταν "αερας" και θα ειχα το gsxr ξανα στην ιδια μορφη που ειναι τωρα, απλα με αλλο νουμερο στον ολικο χιλομετρητη...

οποτε πεταω στην Χρυσα που ηταν μαζι μου ενα:
    "λεω να παμε με το cb-1 Iταλια"...
    "ε,παμε"...

αλλο που δεν ηθελε βασικα γιατι πιστευε οτι θα ηταν πιο καλα για εκεινη λογω της μικρης ταχυτητας που πιανει σε σχεση με το gsxr...(κουνια που την κουναγε... )
    ηταν και το θεμα με την θεση του συνοδηγου που την τρομαζε σε πολυωρο ταξιδι, οποτε συμφωνησε αβλεπει.

το Gsxr 1000 K9 μου λοιπον, μενει Θεσσ/νικη ως εχει και μπαινει στο παιχνιδι το γαϊδουρακι μου που ακουει στο ονομα Cb-1...

υ.γ: να σημειωσω οτι το gsxr δεν θα μου ελειπε το τριμηνο Ιουνιος-Σεπτεμβριος γιατι ειχε φτιαχτει το XR απο μοτερ και θα ειχα αυτο να ασχολουμαι για τις βολτες μου. ουτως ή αλλιως θα ανεβαινα σιγουρα σε αυτο το διαστημα Θεσσ/νικη να το κανω καμια βολτα στα εκει περιξ...

αφου εγιναν ολα οπως προεβλεψα και βρηκα και δανεικα σαμαρια απο τον Αντωνη (βλ. reinmeister) ηρθε μια μερα πριν το ταξιδι...ο Μερφι με γλυκοκοιταγε, αλλα εγω δεν ειχα παρει χαμπαρι...

"ρε φιλε, λεω να σφιξω την αναρτηση, γιατι με 60λιτρα σαμαρια και δικαβαλος θα γινει τσοπερ το μηχανακι. θα σηκωσει το μουτρο τοσο ψηλα που θα ψαχνομαι" στον Αντωνη...

"ευκολακι, παρε ενα καλεμι και ενα σφυρι και βαρα την για να παει στην θεση 7. αν δεν ειναι ηδη." σε μενα

παω κοιταω πισω αμορτισερ, στο 4 η θεση. ωραια λεω, εχουμε περιθωρια.
    περνω ενα κατσαβιδι και ενα σφυρι και παω να πελεκισω...
    ε,μετα απο 2-3 σφυριες καταλαβα οτι θα το κοψω στην μεση και σταματησα..:rotflmao:

θελει γατζοκλειδο το πραγμα...ωρα Ελλαδος 18:30

"δεν πεταγεσαι μεχρι το μαστορα εδω πανω που φτιαχνει μηχανακια" ο πατερας μου σε μενα...
    "αντε να παω αλλα 99% θα ειναι κλειστος.."

μια και 2 κανω 100 μετρα και βρισκομαι σε εναν μικρο βωμο με Aprilia...

κακος οιωνος σκεφτομαι αλλα συνεχιζω μεχρι μεσα...

καποιος σκαλιζει κατι σε ενα σκουτερ και ενας αλλος τον κοιταει με βλεμμα μικρου παιδιου. ευκολακι μαστορας και παραπαιδι...
    rsv1000, caponord και tuono βρισκονται αραδιασμενα δεξια και αριστερα, αλλα σε τευχη, αλλα ολοκληρα, αλλα κανενα δεν σου γεμιζε το ματι...
    πρωτη φορα ειδα τοσα παρταλια μαζεμενα...

"χριστοπαναγιες"
    "καλησπερα"
    συνεχιζουν οι χριστοπαναγιες, χωρις να σηκωσει κεφαλι απ'το παρταλι...
    καποια στιγμη ακουγεται ενα "γεια"
    "ε,θα ηθελα να δανειστω ενα γατζοκλειδο"
    "τι ειναι το γατζοκλειδο?"
    "ειναι αυτο που σφιγγουμε ή ξεσφιγγουμε την αναρτηση"

προς τον αποχαυνωμενο διπλα του: "δως του ρε Μητσο ενα γατζοκλειδο"

μου δινει γατζοκλειδο παω να σφιξω εγω ο αδαης.
    @@ καλαβρεζικα δεν εχω πατημα...

ισως εαν μετακινουσα λιγο αυτο το σωληνακι που κατεβαινει απο το ντεποζιτο και βαλω δαχτυλο εκει που δεν εχει ξαναμπει ποτε... ,να καταφερω να περασω την ακρη και θηλυκωσει και....
    βενζινη πιτσιλαει το πλαισιο...

μικρο σχισιμο στην ακρη του σωληνακιου και οταν το πιεζες με το δαχτυλο ανοιγε και πιτσιλουσε βενζινη...

^@%#%$#%#^% ---> η αντιδραση μου. (γ@μω τα aprilia και τον μερφυ μου μεσα.)

καταφερνω λυνω ντεποζιτο για να δω την ζημια καλυτερα. ζητωντας εργαλεια ειχα κανει ενα μικρο συνεργειο εξω απο το συνεργειο. κανενας δεν ερχεται να δει τι κανω. ειμαι μονος μου εξω στο πεζοδρομιο και εχω λυσει το μισο cb-1 και απλα οτι χρειαζομαι παω μεσα και το ζηταω απο τον παραγιο και αυτος μου το δινει.

εξηγω την ζημια και μου λεει (ο παραγιος) βγαλτο να το αλλαξουμε. γ@μω λεω εγω απο μεσα μου. θα την κανουμε την κεντα...

να μην τα πολυλογω σφιγγω αναρτηση στο 7 και παω να βγαλω το σωληνακι απο πανω απο το παπαρακι (παντου υπαρχει ενα) που το κρατουσε.

ειχε μια περιεργη κουρμπα και ενα εξτρα λαστιχο πανω στην κουρμπα. περιεργο σκεφτομαι και συνεχιζω την προσπαθεια...

παπαρια μαντολες. ειναι πολυ σφιχτο. σκεφτηκα προς στιγμην να το κοψω να παει να γ@μηθει αλλα καποιος καλος αγγελος με προστατεψε να μην το κανω.

με τα πολλα και ενα ψιλο κατσαβιδι, το πεταω απο πανω και το παω περιχαρης στον μαστορα για να το δει και να μου φερει ενα αλλο.

το κοιταει και λεει στον αλλον...

"τωρα μαλακα κατσε και βρες τετοιο σωληνακι που του ειπες αυτουνου οτι εχουμε"

ψαχνει ο αλλος πανικοβλητος...και οπως μαντευετε...βρηκε τα @@ του sniper..

ανταλλακτικο καινουργιο απο honda η ετυμηγορια, διοτι ειναι κουρμπαριστο - περιεργο και σουπερ σπανιο, γαμω τον soihiro τετοια ωρα που με βρηκε...

"αυριο πρωϊ akatanomastos"
    "τι λες ρε μαστορα, εγω αυριο πρωϊ παω Ιταλια"
    "με αυτο?"
    "οχι με αεροπλανο και ειπα να το παρω μαζι μου σαν αποσκευη"
    "φιλε δεν γινεται τιποτα. αν σου βαλω αλλο σωληνακι θα τσακιζει και δεν θα περναει Μπετζινα και μπορει να σου καψει και τρομπα μπενζινας"

problem σκεφτομαι και κοιτωντας το μου ηρθε η τρελη ιδεα να το καψω στο σημειο τοπικα μπας και κολλησει. ευτυχως ουτε αυτο το εκανα.

αλλα αφου πριν δουλευε γιατι να μην δουλεψει και τωρα. μονο αν το πιεσεις με το δαχτυλο χανει. ποιος θα το πιεσει?? αφου και μεχρι τωρα δεν ειχα καταλαβει τιποτΙΣ.

βαζω λιγο τεφλον (προτροπη του μικρου) και βαζω και απο πανω την ασφαλεια που εδενε στο μικρο μεταλλικο τσουτσουνι γιατι ηταν κοντα εκει στην ακρη....

βαζω ντεποζιτο, σελα στο γαϊδουρι μου και παω σπιτι...αυριο ταξιδευω

day 1.
    30/06/11

απο τις απεργιες δεν ειχα καταφερει να παρω την ευρωπαϊκη καρτα ασφαλισης μου. μετα οταν συναντηθηκαμε καραβι ολοι μαζι και χαλαρωσαμε διαπιστωσα οτι ειχα βγαλει μονο εγω και η Χρυσα.

η διαδικασια ειναι σχετικα απλη και μπορει να σε γλιτωσει με αδικη επικοινωνια με τα ασφαλιστικα ταμεια στην κακια στιγμη.
    πας σε οποιο ασφαλιστικο ταμειο εισαι εγεγγραμενος και ζητας να βγαλεις μια καρτα που θα αναγνωριζεται απο οποιοδηποτε κρατος της Ε.Ε. ετσι ωστε αν χρειαστει να νοσηλευτεις να μην πληρωσεις μια. και δεν το λεω μονο απο θεμα τρακαρισματος ή πτωσης (φτου, φτου μακρυα απο εμας)..μπορει να παθεις μια γαστρεντεριτιδα ή σκωληκοειδιτιδα...

πηγα λοιπον πρωϊ πρωϊ, πηρα την καρτα φορτωσαμε πραγματα. και εφυγα.

σημ. για να μην ακουμπαει το δεξι σαμαρι στην εξατμιση εκανα πατεντα που ειχα συζητησει πριν με τον Αντωνη. πηρα κουτι απο παπουτσια μεγαλο, καλυψα την κατω πλευρα με κολλητικη αλουμινοταινια και εβαλα μεσα το σαμαρι ,ετσι ωστε και να ακουμπησει επανω το αλουμινιο και το χροντρο χαρτονι να αποτρεψουν στο να καει το σαμαρι και το περιεχομενο του.

φτανουμε περιπτερο και ειναι (σχεδον) ολοι εκει και περιμενουν.

Όνομα:	p6300001 (1013 x 760).jpg 
Προβολές:	687 
Μέγεθος:	241,0 KB 
ID:	231257

μολις ερχονται ολοι φευγουμε, με εξαιρεση τον Πανο, με σημειο ανασυγκροτησης το κιατο....

Όνομα:	p6300002 (1013 x 760).jpg 
Προβολές:	683 
Μέγεθος:	199,9 KB 
ID:	231258

η διαδρομη μεχρι την Κορινθο τυπικα ψιλοβαρετη...μολις μπαινουμε Κορινθου-Πατρων ξεκινανε τα ενδιαφεροντα. θαλλασα δεξια, αυτοκινητο μπροστα, νταλικα στο αντιθετο ετοιμη να μας φιλησει...

ενταξει εχουν βαλει και αυτα τα κολωνακια για να μην γινονται προσπερασεις κλπ, που δυσκολευει το εργο μας να προσπερναμε τα κουτια, καθ'οτι σχεδον ολοι εχουμε σαμαρια και μονο εαν τραβηχτει το αμαξι τερμα δεξια, μπορει να χωρεσει ενα μηχανακι ισα ισα...
    πετυχαμε και μια παρε ducatisti που προφανως επαιρναν το ιδιο πλοιο και ειχαν τον ιδιο σκοπο που ειχαμε και εμεις...
    για καποιον ανεξηγητο λογο, παρ'ολο που ηταν ολοι μονοκαβαλοι και με τουμπανα (1098, 1198, diavel, monster) πηγαιναν σιγα και δεν προσπερναγαν αυτοκινητα...

λιμανι, συναντηση με τα μιναροπαιδα και βουρ για μεσα...

πειραγματα φωνες και ενας αερας να μας εχει λιανισει στο καταστρωμα...η πρωτη μερα κλεινει ομορφα με υπνο μεσα απο τις πορτες, στο διαδρομο για μενα και την Χρυσα...

Όνομα:	p7010013 (1013 x 760).jpg 
Προβολές:	670 
Μέγεθος:	94,4 KB 
ID:	231259

Σελίδα 10 από 16 ΠρώτοΠρώτο ... 56789101112131415 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Rossi-Ducati-mugello 2011
    από blackbusa στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 347
    Τελευταίο μήνυμα: 23/07/2011, 11:09
  2. Murphy Vaffanculo...mugello 2011 (Spam άλλα..... )
    από manhunter στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 89
    Τελευταίο μήνυμα: 20/07/2011, 12:44
  3. Mugello 2011
    από amyroukai στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 28/06/2011, 19:34
  4. Aλλοσ Για Mugello?
    από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 10/02/2004, 20:15

Κανόνες δημοσιεύσεων