Σκηνικό... κατέβασμα Κηφησίας στο ύψος του άλσους Συγγρού με το ΧΤΧ. Κάποια στιγμή μπροστά βλέπω οτι απο τα αυτοκίνητα έχει σηκωθεί στον άερα μια άδεια νάυλον σακκούλα με την φίρμα "(σεμνά μην έχουμε τπτ μηνύσεις..)".
Επειδή έχω καμιά 80-100αρα μέσα στο κοντέρ, προσπαθώ να αποφύγω αλλά αριστερά - δεξιά έχει Ι.Χ.
Έλεγα τώρα θα μου περάσει σαν μάσκα στην φάτσα η γαμημένη και θα αποκτήσω sponsor "ΒΕΝΕΤΗ" πάνω στο κράνος..
Εντωμεταξύ, να κάνω αριστερά λίγο, να έρχεται αριστερά κατά πάνω μου.. να κάνω δεξιά λίγο πάλι κατά πάνω μου. Αυτός ο πούστης ο Μέρφυ μου ετοιμάζει μπινιά λεώ.. κοίτα να δείς τώρα!
Φρενάρω αρκετά (ευτυχώς δεν είχα κανά γρήγορο πίσω μου)... πέφτει η σακούλα στο οδόστρωμα και μόλις πάω να περάσω απο πάνω με ενα αεράκι σηκώνεται και έρχεται και κολάει στους λαιμούς εξαγωγής!
$#@!$@#$!%$#@$~#@$#@$#@~... ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ!
Σταματώ στην άκρη , βρωμώντας σαν χωματερή που έχει πάρει φωτιά.
Έβγαλα την σακκούλα αλλά όπως περίμενα ενα σημαντικό κομμάτι της διακοσμεί ακόμα τις εξατμίσεις, δίνοντας μια υπέροχη βρωμερή εσάνς όταν ζεσταίνεται το μοτέρ.
Για δώστε λοιπόν ιδέες πως ξεκολάει το νάυλον/πλαστικό απο σωλήνες γιατί δεν αντέχεται αυτό το πράγμα... α.. .και μην αρχίσετε τα διεστραμμένα με προφυλακτικά και το μπουρί της σόμπας..