Σελίδα 7 από 8 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 116

Θέμα: με τα ίδια λεφτά παίρνεις αυτοκίνητο

Καρχάριος προχωρημένος Το avatar του/της kostas777
    Αρχικά δημιουργήθηκε από granazi
    περι ορεξεως κολοκυθοπιτα σε οτι και αν ειναι αυτο
    ακριβώς.

μια απάντηση που δίνω σε άσχετους (γιατί οι κολλητοί μου φυσικά χαμογελάνε και μου κάνουν παρέα να τις βλέπουμε μαζί), είναι ακριβώς το ίδιο: «με τα ίδια λεφτά ΕΣΥ παίρνεις αυτοκίνητο».

Αρχικά δημιουργήθηκε από kostas777

«έχεις γύρω γύρω λαμαρίνες και προστατεύεσαι»
    - «σε μια γερή στούκα όμως οι λαμαρίνες μετατρέπονται σε γκιλοτίνες. και άντε βγες μετά από κει μέσα. άσε που δεν φοράς κράνος μέσα στο αυτοκίνητο»

Μυθος η ασφαλεια του αυτοκινητου λοιπον.

Κ κατι ασχετο, στις ποσες βιδες θεωρεισαι εμπειρος μοτοσ/της ?

Αρχικά δημιουργήθηκε από sovaros_user

Μυθος η ασφαλεια του αυτοκινητου λοιπον.
    α, να κάτι καινούργιο που μαθαίνω σήμερα: τα αυτοκίνητα είναι ασφαλή.

αυτό πραγματικά δεν το ήξερα!

Κ κατι ασχετο, στις ποσες βιδες θεωρεισαι εμπειρος μοτοσ/της ?
    πες μου πρώτα στις πόσες βίδες θεωρείσαι άπειρος μοτοσυκλετιστής και θα σου απαντήσω καταλλήλως.

Δεν παμε καλα.. Το avatar του/της Daemon
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sovaros_user
    ...
    Εγω που κανω συχνα τo Πολυγυρος-Αθηνα (590 km) 2 φορες τον μηνα... ετσι αισθανομαι μετα τα 300 km. παραλογο ? ...
    Οτι εχεις παρει λαθος μηχανακι το εχεις σκεφτει?
    "Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
    "Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"

μουσικο μελος Το avatar του/της GiannisBlessed
    Αρχικά δημιουργήθηκε από schumifer
    1)αυτό που περιγράφεις δεν παίζει (αλλιώς δώσε μου το παπί σου με 2.2 lt/100km και πρώτη που πάει 60 -ή δεν περίγραψες καλά τη διαδρομή σου!)
    2)αυτό που περιγράφεις δεν παίζει (έκανες δικάβαλος διαδρομή ανηφορική με 2.2-θέλω το παπί σου)(τώρα που το σκέφτομαι και τον κώλο του ήρωα που είχες πίσω σου θέλω να δω! Τον φαντάζομαι πιο σιδερωμένο από κουστούμι!)
    3)crypton X injection , μαμά, με συντηρητικό δεξί χέρι, μέχρι 60-70 km/h, μόνος μου, και καίω 2.7 με 2.9 lt/100km
    4)συγκρίνουμε με ό,τι έχουμε πρόχειρο στο κάτω κάτω της γραφής.
    Τι φαγούρα που μας έπιασε με αυτή τη σύγκριση ρε παιδιά!
    Αντί να συζητήσουμε γιατί δεν πέφτουν οι τιμές των μτχ V-strom... (καθένας με τον πόνο του)
    1)Ειπα ο αμοιρος μεση ταχυτητα.και σε καποια φαση ανεβηκα ενα βουνο με ανηφορες που πηγενα με πρωτη.

2)το παπι μου ειναι 100 ρι ψοφημι.με 16ρι καρμπυρατερ.μην φρικαρεις αλλα στην πολη καιει και πιο κατω.(στα χερια μου)και με την μηχανη (700κε) πατρα αθηνα και κατι ψηλα το εκανα με 10 λιτρα.δλδ κατι λιγοτερο απο 5/100. εδω μεσα με ξερουν αρκετοι και εμενα και τα μηχανακια μου δεν εχω κανενα λογο να πω ψεμματα.όσον αφορά τους κολούς μας 1 μισή ώρα έκανα. Δεν είναι και τπτ σπουδαίο.μάλλον εσένα σου φαίνεται πολύ να κατσεις τόση ώρα σε μια σελα.

3) σε κορόιδεψαν.δώσε το πίσω και πάρε ένα σουπρα.4 λίτρα ρεζερβουάρ έχει και μου βγάζει περίπου 400κμ.(στα χερια μου)

4)καλή ιδέα!!το παπί θα επρόσωπησει τις μηχανές και ένα αγωνιστικό μόνοθεσιο με κοντό κιβώτιο και 800 άλογα τα αυτοκίνητα.πιο να είναι πιο οικονομικό άραγε?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panavour
    Μου θυμιζετε την παροιμια,-δυο γαιδαροι μαλωνανε σε ξενο αχυρωνα-
    Τι τσακωνεστε για την χρηση,τα ταξιδια,το κοστος,την ανεση ,την ασφαλεια ,κλπ.?????
    Ας παραθεσω λοιπον και εγω εν ολιγοις την ταπεινη μου γνωμη,μετα απο 35 χρονια αυτοκινησης και με τα δυο μεσα,(αυτοκινητο + μηχανη.)

1)ΝΑΙ,το αυτοκινητο ειναι ασφαλεστερο της μηχανης .Ειδικα σε ασχημες συνθηκες (βροχη,χιονι γλυστερο οδοστρωμα,) η συγκριση ειναι συντριπτικη.
    Με οσα και αν πεσεις με την μηχανη κατι θα παθεις,ακομα και να πεσεις με 0 χλμ,η σου πεσει απο το σταντ.Μην συζηταμε λοιπον για τα αυτονοητα.
    2) ΝΑΙ,το αυτοκινητο ειναι ανετοτερο,και γι αυτο και ασφαλεστερο της μηχανης,ειδικα σε μεγαλα ταξιδια,διοτι δεν σε τρωει ο αερας,δεν σε καιει ο ηλιος,δεν σε τρωει το αγιαζι και το κρυο,δεν σε τσιμπανε οι μελισσες ,δεν σου μπαινουν στα αυτια μυγες και εντομα,και δεν βουιζουν τα αυτια σου απο τον θορυβο.Επισης στο αυτοκινητο,απλωνεις τα ποδια (αν εχεις και cruise control),απλωνεις τα χερια (ο νοων νοητω) εχεις την φραπεδουμπα, το κρυο σου νερακι,το τοστακι κλπ.Εχεις μουσικουλα,air condition,και οτι αλλο θελει κανεις να μεταφερει,(παιδια ,σκυλια,γυναικα(ωχ),γκομενα,πεθερα (μπλιαχ) ,φιλους κλπ).
    3)ΟΧΙ,επι ομοειδων κατηγοριων επιδοσεων και κυβικων,π.χ παπι 100cc με DAEWOO MATIZ 800 cc
    το παπι ειναι οικονομικωτερο σε ολες τις παραμετρους.Το ιδιο συμβαινει με το fzr600 με το GOLF GTI,το ιδιο το HAJABUZA με την PORSCHE η την FERRARI.
    4)ΝΑΙ ,ΝΑΙ,ΝΑΙ,ΝΑΙ ακομα και τωρα στα πρωτα -ηντα- η μηχανη ειναι καυλα,ειναι ελευθερια,ειναι ερωτας,ειναι αγαπη,ειναι παθος,ειναι ποθος, γι αυτο και την χρησιμοποιω οσο το σωμα ακομα δεν με προδιδει,και θα την χρησιμοποιω μεχρι και οσο θα με βασταν τα ποδια και τα χερια μου.

υγ.
    Μην ξανακουσω μεσα απο αυτο το φορουμ,να τσακωνεστε για ταξιδια με μηχανη ,γιατι οπως εχω πει απ αυτο εδω το φορουμ,και εχω αντιπαρατεθει παλαιοτερα και εχω κατηγορηθει,επανειλλημενως εχω μετρησει,σε κυριακατικες βολτες μου ,στα διοδια της επιστροφης,προς Αθηνα ,τα αυτοκινητα και τις μηχανες και ποτε το ποσοστο δεν ηταν (ανεξαρτητως ωρας μετρησης) πανω απο 5 μηχανες στα χιλια αυτοκινητα!!!!!!!!!!!!!!!
    Αρα καταληγω(προσωπικη γνωμη παντα) οτι η μηχανη ειναι παθος,αλλα παθος για λιγους στην πραξη. Οι περισσοτεροι την χρησιμοποιουν για την δουλεια τους στα στενα ορια της πολης,και οταν ερθει η ωρα της μεγαλυτερης αποστασης (εκδρομη ταξιδι )προτιμουν την ασφαλεια ,και την ανεση του κουτιου.ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ.
    Οσοι ΘΕΛΟΥΜΕ και ΜΠΟΡΟΥΜΕ ας μεινουμε με τους ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ
    Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.

Αρχικά δημιουργήθηκε από panavour
    Μου θυμιζετε την παροιμια,-δυο γαιδαροι μαλωνανε σε ξενο αχυρωνα-
    Τι τσακωνεστε για την χρηση,τα ταξιδια,το κοστος,την ανεση ,την ασφαλεια ,κλπ.?????
    εγώ πάντως (που ξεκίνησα το νήμα) δεν είχα διάθεση για τσακωμό ή κόντρα, άλλωστε όπως είπα μου αρέσει και το αυτοκίνητο επειδή μου αρέσει η οδήγηση. όχι ότι πάω συνέχεια τέρμα, απολαμβάνω και την αργή οδήγηση. και τρακτέρ να οδηγούσα δηλαδή φάση θα είχε.

το θέμα είναι ότι αφού έχω αποφασίσει να πάρω μηχανή, είναι σαν να μου λένε: «μαλακία, πάρε αυτοκίνητο». δηλαδή τι, να πάρω κι άλλο; και να μην έχω μηχανή δηλαδή, μόνο αυτοκίνητο. και μάλιστα δύο. και που θα τα βάλω; να τους φτιάξω και κουκέτες μήπως; δηλαδή εν ολίγοις μου λένε καλλίτερα να παρατήσω τις μηχανές, επειδή σκοτώθηκε ο τάδες και ο δείνας. πόσο σοβαρά λαμβάνεις υπόψη τέτοια επιχειρήματα στα πρώτα ήντα;

1)ΝΑΙ,το αυτοκινητο ειναι ασφαλεστερο της μηχανης .Ειδικα σε ασχημες συνθηκες (βροχη,χιονι γλυστερο οδοστρωμα,) η συγκριση ειναι συντριπτικη.
    Με οσα και αν πεσεις με την μηχανη κατι θα παθεις,ακομα και να πεσεις με 0 χλμ,η σου πεσει απο το σταντ.Μην συζηταμε λοιπον για τα αυτονοητα.
    καλά με 0 χλμ τι μπορείς να πάθεις; σοβαρά τώρα.. εδώ εγώ έφαγα ..πόρτα στα μούτρα και σηκώθηκα και έφυγα χαμογελαστός. το χαμόγελο άνθισε στη μάπα μου μόλις είδα την πόρτα του τύπου, εγώ είχα μια σπασμένη μανέτα φρένου και ένα σπασμένο χυμό πορτοκαλάδας στην πλάτη από την τσάντα μου, που έκανα μπάνιο στην πορτοκαλάδα.

2) ΝΑΙ,το αυτοκινητο ειναι ανετοτερο,και γι αυτο και ασφαλεστερο της μηχανης,ειδικα σε μεγαλα ταξιδια,διοτι δεν σε τρωει ο αερας,δεν σε καιει ο ηλιος,δεν σε τρωει το αγιαζι και το κρυο,δεν σε τσιμπανε οι μελισσες ,δεν σου μπαινουν στα αυτια μυγες και εντομα,και δεν βουιζουν τα αυτια σου απο τον θορυβο.
    εσύ άμα πας ταξίδι με τη μηχανή, ξεκινάς ό,τι εποχή και καιρό, φοράς ένα μπλουζάκι, ένα τζιν και αθλητικά παπούτσια και βουρ; και ανοιχτό κράνος σε όλον τον δρόμο; ανάλογα βέβαια τι εννοούμε μεγάλα ταξίδια, μέχρι τη χαλκίδα ας πούμε; ή μέχρι το μόναχο;

«ό,τι άνετον είναι και ασφαλές»;

άλλου είδους ταξίδι κάνεις με μηχανή, άλλου είδους με αυτοκίνητο. συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα, ενώ δεν τίθεται θέμα σύγκρισης. είτε προτιμάς την αίσθηση της μηχανής είτε του αυτοκίνητου, είτε και τα δύο το ίδιο και τα κάνεις και τα δύο. εγώ π.χ. μπορεί να προτιμώ την περιπέτεια και την εξερεύνηση της διαδρομής και τη χαρά της οδήγησης και όχι τα τομ κρούζ κοντρόλ και τα τεντωμένα μέλη μέσα σε μια καρότσα. λέμε τώρα.. μπορεί ο προορισμός μου να είναι η διαδρομή και έτσι μόνο να θέλω να ταξιδεύω. μπορεί να μην έχω την απόλυτη αίσθηση ασφάλειας που έχεις στο αυτοκίνητο, αλλά δεν είναι αυτή το ζητούμενο.

επίσης σε τόσα χρόνια που οδηγώ μηχανή, μόνο μια φορά με έχει τσιμπήσει μέλισσα ή σφήκα. σιγά το πράγμα δηλαδή, πολύ περισσότερες με έχουν τσιμπήσει ενώ ήμουν πεζός.

4)ΝΑΙ ,ΝΑΙ,ΝΑΙ,ΝΑΙ ακομα και τωρα στα πρωτα -ηντα- η μηχανη ειναι καυλα,ειναι ελευθερια,ειναι ερωτας,ειναι αγαπη,ειναι παθος,ειναι ποθος, γι αυτο και την χρησιμοποιω οσο το σωμα ακομα δεν με προδιδει,και θα την χρησιμοποιω μεχρι και οσο θα με βασταν τα ποδια και τα χερια μου.

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Εγώ δεν έχω καταλάβει ακόμα το δίλημα...

Γιατί μηχανή ή Ι.Χ. .. και οχι και τα δύο;

Σύμφωνοι.. το να έχεις ενα Ι.Χ. κάποιας "τάξης" κυβικών των >1600 είναι αρκετά κοστοβόρο (στα πάγια) ενώ έχεις ταυτόχρονα κάποια μηχανή των >600cc. Κάπου θα πρέπει να επέρθει συμβιβασμός , είτε σε μηχανή (που μπορεί να γίνει παπο/scooter) , είτε σε Ι.Χ. ( που μπορεί να γίνει κουβαδάκι μεταφοράς).

Σε καμία περίπτωση όμως δεν μπορείς να φέρεις σε σύγκριση αυτά τα δύο οχήματα για το ποιό είναι καλύτερο για να αγοράσεις σαν κανόνα. Πολύ απλά διότι όπως πολλές φορές ειπώθηκε ακόμα και εδώ οι παράγοντες που το καθορίζουν είναι διαφορετικοί και υποκειμενικοί για τον καθένα.

1. Καύλα --- δεν έχει μονάδα μέτρησης.
    2. Κόστος/έξοδα --- τα πορτοφόλια αν και τείνουν να είναι άδεια για όλους, κάποιοι μπορούν καλύτερα ή χειρότερα.
    3. Ασφάλεια.--- όπως το βλέπει ο καθένας. Αν κάποιος είναι οικογενειάρχης και θέλει να μην το προκαλεί, αν είναι νέος >25 και βράζει το αίμα του κοκ κοκ.. κυρίως μέσα στην πόλη που γίνονται στατιστικά και τα περισσότερα ατυχήματα.
    4. Οικογενειακό περιβάλλον -- κάποιοι επηρρεάζονται ευκολότερα απο άλλους.

Οπότε με τα παραπάνω που είναι μη μετρήσιμα σε εννιαία κλίμακα για όλους, απορώ γιατί τσακώνεστε ακόμα στο ποιό όχημα είναι καλύτερο. Το κάθε όχημα είναι το καλύτερο για εκείνον που του καλύπτει τις ανάγκες που πρέπει να καλύψει.
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Εγώ δεν έχω καταλάβει ακόμα το δίλημα...

Γιατί μηχανή ή Ι.Χ. .. και οχι και τα δύο;

Σύμφωνοι.. το να έχεις ενα Ι.Χ. κάποιας "τάξης" κυβικών των >1600 είναι αρκετά κοστοβόρο (στα πάγια) ενώ έχεις ταυτόχρονα κάποια μηχανή των >600cc. Κάπου θα πρέπει να επέρθει συμβιβασμός , είτε σε μηχανή (που μπορεί να γίνει παπο/scooter) , είτε σε Ι.Χ. ( που μπορεί να γίνει κουβαδάκι μεταφοράς).

Σε καμία περίπτωση όμως δεν μπορείς να φέρεις σε σύγκριση αυτά τα δύο οχήματα για το ποιό είναι καλύτερο για να αγοράσεις σαν κανόνα. Πολύ απλά διότι όπως πολλές φορές ειπώθηκε ακόμα και εδώ οι παράγοντες που το καθορίζουν είναι διαφορετικοί και υποκειμενικοί για τον καθένα.

1. Καύλα --- δεν έχει μονάδα μέτρησης.
    2. Κόστος/έξοδα --- τα πορτοφόλια αν και τείνουν να είναι άδεια για όλους, κάποιοι μπορούν καλύτερα ή χειρότερα.
    3. Ασφάλεια.--- όπως το βλέπει ο καθένας. Αν κάποιος είναι οικογενειάρχης και θέλει να μην το προκαλεί, αν είναι νέος >25 και βράζει το αίμα του κοκ κοκ.. κυρίως μέσα στην πόλη που γίνονται στατιστικά και τα περισσότερα ατυχήματα.
    4. Οικογενειακό περιβάλλον -- κάποιοι επηρρεάζονται ευκολότερα απο άλλους.

Οπότε με τα παραπάνω που είναι μη μετρήσιμα σε εννιαία κλίμακα για όλους, απορώ γιατί τσακώνεστε ακόμα στο ποιό όχημα είναι καλύτερο. Το κάθε όχημα είναι το καλύτερο για εκείνον που του καλύπτει τις ανάγκες που πρέπει να καλύψει.
    +1000

και το λέω εγώ που αυτή την στιγμή έχω μόνο 2 μηχανάκια, 1 125 κυβικών για μέσα στην πόλη (κυρίως για την δουλειά) και ένα 600 για βόλτες και ταξιδάκια.

Το αμάξι θα το ήθελα πολύ γιατί είναι πολλές φορές που θα ήθελα να μπορώ να κουβαλήσω ογκώδη πράγματα ή να πάω με τη βροχή κάπου ντυμένος κυριλέ ή να περάσω να πάρω 2-3 φίλους μου για βόλτα που δεν έχουν μεταφορικό μέσο. Αυτό είναι που μου λείπει από το αυτόκινητο εμένα προσωπικά και τίποτα άλλο. Το κάθε μεταφορικό μέσο έχει τις χάρες του, τα πλεονεκτήματα του και τα μειονεκτήματα του. Αν έχεις αρκετά χρήματα να τα συντηρείς και τα δύο γιατί να συμβιβάζεσαι???

Αν δεν τα διαθέτεις κάνεις συμβιβασμούς όπως εγώ.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Για όσους έχουν και οικογενειακές υποχρεώσεις το καλύτερο σχήμα είναι 3 οχήματα.
    Το απαραίτητο κουτί για τις οικογενειακές μετακινήσεις, μια μηχανή που μας κάνει τα κέφια χωρίς να πολυσκοτιζόμαστε για χρησιμότητα, οικονομία κλπ, και ένα παπί ή σκούτερ ως το γαιδούρι της οικογένειας... Εγώ αυτό το σχήμα διατηρώ τα τελευταία 10 χρόνια και θεωρώ ότι είναι το συμφερότερο απ' όλες τις πλευρές...
    Οι απανωτές αυξήσεις στα ασφάλιστρα και στα τέλη τα τελευταία χρόνια μου τα έχουν χαλάσει λίγο, αλλά ακόμα αντέχω...Θα δούμε για πόσο...

συμφωνω με τον theod ενα ιχ ειναι απαραιτητο οταν εχεις οικογενεια ναναι και γιαπωνεζικο ακομη καλυτερα δεν σπαει δεν χαλαει δεν καιει το μεγαλο μηχανακι για την χρηση που του κανει ο καθενας και ενα παπι για τσιγαρα στο περιπτερο μεχρι ψωνια σουπερμαρκετ.οσο για κοστος χρησης το αμαξι ειναι μακραν πιο οικονομικο σε αναλωσιμα και σερβις εκτος αν το πηγαινεις σε αντιπροσωπεια που ορισμενες κοβουν κ..ο.αλλα εξαλλου οπως λεει και το ρητο στην ζωη πληρωνουμε 3 πραγματα τα παθη τα λαθη και την κα..α,οτι και να σημαινει αυτο για τον καθενα

Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
    Οτι εχεις παρει λαθος μηχανακι το εχεις σκεφτει?

Οχι γιατι την θελω κ για την πολη, προτιμησα μια ολ αραουντ (που το λετε κ εσεις) μηχανη που τα κανει ολα. Βαλε κ την τιμη αγορας 7.500 (του κουτιου) κ βρες μου καλυτερη επιλογη

το εχουμε κανει εδω μεσα μια αντυπαραθεση που στην ουσια ειναι ατοπη,

δεν μπορεις να συγκρινεις το ενα με το αλλο

το ενα δεν ακυρωνη το αλλο

αλλο η μηχανη ,την παιρνεις για αλλους λογους και την παιρνουν διαφορετικοι ανθρωποι με αλλα θελω

και αλλο το αμαξι που το παίρνεις παλι για καποιους αλλους λογους.
    δεν υπαρχει το θα παρω μονο μηχανη η μονο αμαξι γιατι καποια στιγμη για καποιο λογο θα εχεις αναγκη και το αλλο .
    ο συνδιασμος και των δυο ειναι το καλυτερο αναλογα με τις ορεξεις τις καυλες και τις αναγκες του καθενος.

υ,γ. υπαρχουν πολλοι ταγμενοι φιλοι με τις μηχανες που μου εχουν ζητησει το αμαξι μου για καποιο λογο.
    π.χ το αμαξι μου τωρα το εχει παρει φιλος φανατικος με τις μηχανες κατοχος varadero για καποια δουλεια που το ηθελε

και αλλοι φιλοι κουτακιδες μου ζητανε την μηχανη για να πεταχτουν καπου γρηγορα

οποτε δεν υπαρχει η το ενα η το αλλο

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Πάντως με τα ίδια λεφτά μπορείς να πάρεις και φουσκωτό!
    Sent from me using a computer.

Για δείτε και εδώ ένα συγκριτικό

http://www.visordown.com/snippets/in...ike/18918.html
    joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.

Σελίδα 7 από 8 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Πάλι τα ίδια με τη βενζίνη;
    από Operater στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 52
    Τελευταίο μήνυμα: 26/09/2008, 07:42
  2. Ti Na ΠΑΡΩ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΦΤΑ????
    από panavour στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 08/04/2008, 14:01
  3. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 01/04/2008, 17:31
  4. Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΜΑΤΙΑ
    από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 80
    Τελευταίο μήνυμα: 07/05/2004, 15:16
  5. Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 12/12/2003, 13:31

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα